2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Haklısın canım ama kilo alımını etkiliyor bebişin oğlumda da plasenta yaşlanmıştı yine 37 de 3600 dü 39+3 de doğurdum 3600 dü. Yani son 2 hafta hiç kilo almadı...neyse sağlığı yerinde olsun da zayıf olsun doğunca toparlar ne yapayım...dr da büyük bir bebek beklemiyorum zaten dedi :)

1 hafta geriden gitmesi onemli degil normal birsey sorun plesantanin kreclenmesi 10 gun sonrasi kontrol cok gec.devletemi gidiyorsun ozelemi.istersen baska bi dra daha git ne diyecek bak bakalim.bu tür isler ihmale gelmez.benim arkadasimin plesantasi krecleme yapmisti dr beklemedi aldi ayni gun tamam seninkinde krecleme yeni baslamis demekki ama 10 gun sonrasi cok bence

Bu konuda tecruben olmus onceden sezeryanmi oldun normalmi

Bilemedim valla olmazsa perşembe cuma bi daha giderim artık...

Merhabalar. Bugun yine kontrole gittim 34+4 2470 gr olmus benim kuzum. Dogumu da konustuk sezeryan istedim 21 ocak yani 39+2 de aliriz dedi . 2 hafta sonra tekrar kontrole ve tahliller icin cagirdi

Maş
Merhabalar. Bugun yine kontrole gittim 34+4 2470 gr olmus benim kuzum. Dogumu da konustuk sezeryan istedim 21 ocak yani 39+2 de aliriz dedi . 2 hafta sonra tekrar kontrole ve tahliller icin cagirdi
Maşallah büyümüş
Maşallah büyümüşş:) tam ocak bebeği olucak inşallah

Kızlar bi yardım edermisinizz. Malum bebeklerimiz kış bebişi olucak. Yatarken giydirmek için uyku tulumu alıcam. Araştırdım mothercare çok öneriyolar. Burda yok yakından bakamıyorum. O nedenle inceliğine karar veremedim. 2.5tog kalın olur mu ki. Resmini de yüklüorum

Eklentiler

• Screenshot_20161219-183855.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 97
blgsdr
Önceki 8 yıl önceydi canım 35 e kadar ayda 1 35 ten sonra 2 haftada 1 gittim canım bunda daha sık gidiyorum ama en başından beri problemler bitmedi bunda her gittiğimde bişey çıkıyor mutlaka sağ salim doğursaydım hayırlısıyla valla çok sıkıldım artık...

bende bugün doktordaydım kızlar..çatı muayenesi yapar diye düşündüm ama yapmadı..erken doğumu tetikleyebilir olabildiğince geç yapalım..2 hafta sonra geldiğinde bakayım dedi..bebişin kilosu biraz az geldi 2561 gr olmuş..karın çevresi de bir hafta geri..ama her şey yolunda dedi..o öyle diyince kafaya takmayayım diyorum ama yine de daha tontik bekliyordum yavrumu..kafası önden önden gidiyor ama maşallah nasıl doğurcam diye düşünüyorum:) doktorum korkma benim kızımın kafası 4 hafta önde giidiyordu bak senin gibi de minyonum ama gayett rahat doğurdum dedi..hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alsaydık..bir aksilik olmazsa doğum tarihin 18i görünüyor ama 15i gibi gelir heralde kendini o şekilde ayarla dedi..eşimin hastaneyle anlaşması vardı baya uyguna bakılıyorduk ama bugün anlaşmayı bitirdiklerini öğrendik tam da muayeneler sıklaşmışken biraz da ona canım sıkıldı..250 lira bayılıp geldim..doğuma kadar 3 kez muayene olsam 750 lira yapar..millet bu fiyata doğum yapıyor..böyle birşey olcağını bilsem bu hastanede devam etmezdim..doğumda bir sürü para.biraz daha erken olsa kesin değiştirirdim doktorumu.offfffff..neyse sağlıkla gelsin de yavrum gerisi önemli değil.

Kızlar çatı muayenesi ne Zaman yapılıyor? Kontrolüm var ağdaya gitmedim geciktirip doğuma temiz gireyim diye uzatıyorum. Çatı muayenesi malum alttan oluyor bu hafta yaparlar mı acaba?

Canım çok kalın durmuyo ama mağazasında gidip kendin baksan kalınlığına daha iyi olur bence çok tatlıymış ama

Kızlar çatı muayenesi ne Zaman yapılıyor? Kontrolüm var ağdaya gitmedim geciktirip doğuma temiz gireyim diye uzatıyorum. Çatı muayenesi malum alttan oluyor bu hafta yaparlar mı acaba?
37de yada 38de yapıyolar diye biliyorum ama risk varsa nstde sancı çıkarsa erken de yapabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…