benimki 35+4tü bugün yapmadı canım..2 hafta sonra yaparız bebek kanala inmediyse bir hafta sonraya daha da erteleyebiliriz dedi..yani 37den önce yapacaklarını sanmıyorum sana da..Kızlar çatı muayenesi ne Zaman yapılıyor? Kontrolüm var ağdaya gitmedim geciktirip doğuma temiz gireyim diye uzatıyorum. Çatı muayenesi malum alttan oluyor bu hafta yaparlar mı acaba?
Maşallah cnm kızına 1 hafta bişey değil bu arada benim de doktorum hastaneden ayrıldı muayenehane açmış bide 200 tl yapmış muayeneyi hem de sgk anlaşması da yapmamış sgksız doğum da baya pahalıya geliyo hemde sgk karşılamayınca Allah korusun bi sıkıntı olursa bebekte yoğun bakımı da devlet karşılamıyomuş öyle olunca ben de başka bi doktora gittim gayet de tatlı bir kadına denk geldim o yüzden bu saatten sonra bırakamam diye düşünme bence sizi zorlayacaksa tabi senin kararın ama bi düşün derimbende bugün doktordaydım kızlar..çatı muayenesi yapar diye düşündüm ama yapmadı..erken doğumu tetikleyebilir olabildiğince geç yapalım..2 hafta sonra geldiğinde bakayım dedi..bebişin kilosu biraz az geldi 2561 gr olmuş..karın çevresi de bir hafta geri..ama her şey yolunda dedi..o öyle diyince kafaya takmayayım diyorum ama yine de daha tontik bekliyordum yavrumu..kafası önden önden gidiyor ama maşallah nasıl doğurcam diye düşünüyorum:) doktorum korkma benim kızımın kafası 4 hafta önde giidiyordu bak senin gibi de minyonum ama gayett rahat doğurdum dedi..hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alsaydık..bir aksilik olmazsa doğum tarihin 18i görünüyor ama 15i gibi gelir heralde kendini o şekilde ayarla dedi..eşimin hastaneyle anlaşması vardı baya uyguna bakılıyorduk ama bugün anlaşmayı bitirdiklerini öğrendik tam da muayeneler sıklaşmışken biraz da ona canım sıkıldı..250 lira bayılıp geldim..doğuma kadar 3 kez muayene olsam 750 lira yapar..millet bu fiyata doğum yapıyor..böyle birşey olcağını bilsem bu hastanede devam etmezdim..doğumda bir sürü para.biraz daha erken olsa kesin değiştirirdim doktorumu.offfffff..neyse sağlıkla gelsin de yavrum gerisi önemli değil.
Saolun kızlar gitmeye çalışayım ben. Olmadı internetten ya allah diip sipariş vereyim :)Canım çok kalın durmuyo ama mağazasında gidip kendin baksan kalınlığına daha iyi olur bence çok tatlıymış ama
Kilosu normal bence canım internetteki ortalama değerlerde sanki. Kötü olmuş para işi doğuma çok yakın kalınca güvenebileceğin doktor bulmak ta zor olur. Sağlıcakla olsun artık önemli olanbende bugün doktordaydım kızlar..çatı muayenesi yapar diye düşündüm ama yapmadı..erken doğumu tetikleyebilir olabildiğince geç yapalım..2 hafta sonra geldiğinde bakayım dedi..bebişin kilosu biraz az geldi 2561 gr olmuş..karın çevresi de bir hafta geri..ama her şey yolunda dedi..o öyle diyince kafaya takmayayım diyorum ama yine de daha tontik bekliyordum yavrumu..kafası önden önden gidiyor ama maşallah nasıl doğurcam diye düşünüyorum:) doktorum korkma benim kızımın kafası 4 hafta önde giidiyordu bak senin gibi de minyonum ama gayett rahat doğurdum dedi..hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alsaydık..bir aksilik olmazsa doğum tarihin 18i görünüyor ama 15i gibi gelir heralde kendini o şekilde ayarla dedi..eşimin hastaneyle anlaşması vardı baya uyguna bakılıyorduk ama bugün anlaşmayı bitirdiklerini öğrendik tam da muayeneler sıklaşmışken biraz da ona canım sıkıldı..250 lira bayılıp geldim..doğuma kadar 3 kez muayene olsam 750 lira yapar..millet bu fiyata doğum yapıyor..böyle birşey olcağını bilsem bu hastanede devam etmezdim..doğumda bir sürü para.biraz daha erken olsa kesin değiştirirdim doktorumu.offfffff..neyse sağlıkla gelsin de yavrum gerisi önemli değil.
benimki 35+4tü bugün yapmadı canım..2 hafta sonra yaparız bebek kanala inmediyse bir hafta sonraya daha da erteleyebiliriz dedi..yani 37den önce yapacaklarını sanmıyorum sana da..
sağolasın canım..bana kalsa bende senin gibi doktoru değiştirme taraftarıyım ama eşim pek yaklaşmıyor..bunla başladık bunla devam edelim diyor..maddi olarak zorlamaktan ziyade enayi gibi hissediyorum kendimi..yaptıkları ne var Allah aşkına..muayenem 5 dk sürmüyor..250 lira ver çık..100 lira verdiğinde aynı şekiilde bakıyor..hadi ayriyetten bir ilgi alaka olur belki anlarsın..ama doktorum çok yoğun oluyor..istediğim ilgiyi de göremiyorum..ama şimdi gittiğim denediğim doktor nasıl olur onu da bilemiyorum bu konuda sen şanslıymışsın..bakalım artık biraz araştıralım duruma göre bir karar veririz..Maşallah cnm kızına 1 hafta bişey değil bu arada benim de doktorum hastaneden ayrıldı muayenehane açmış bide 200 tl yapmış muayeneyi hem de sgk anlaşması da yapmamış sgksız doğum da baya pahalıya geliyo hemde sgk karşılamayınca Allah korusun bi sıkıntı olursa bebekte yoğun bakımı da devlet karşılamıyomuş öyle olunca ben de başka bi doktora gittim gayet de tatlı bir kadına denk geldim o yüzden bu saatten sonra bırakamam diye düşünme bence sizi zorlayacaksa tabi senin kararın ama bi düşün derim
geçen gittiğimde biraz tontik çıkmıştı..tontikliği devam etcek diye hazırladım kendimi ondan az geldi heralde..elbette canım sağlıkla gelsinler de önemli olan oKilosu normal bence canım internetteki ortalama değerlerde sanki. Kötü olmuş para işi doğuma çok yakın kalınca güvenebileceğin doktor bulmak ta zor olur. Sağlıcakla olsun artık önemli olan
evet canım aynıymışGünümüz aynı senle
mothercare den ben de böyle bişi aldım ama çok kalın canım. hastaneden çıkarken giydirmeyi düşünüyorum sımsıcak olur. Waikikide de çok güzel uyku tulumları var ben aldım tavsiye ederimKızlar bi yardım edermisinizz. Malum bebeklerimiz kış bebişi olucak. Yatarken giydirmek için uyku tulumu alıcam. Araştırdım mothercare çok öneriyolar. Burda yok yakından bakamıyorum. O nedenle inceliğine karar veremedim. 2.5tog kalın olur mu ki. Resmini de yüklüorum
Merhaba ecrinny. Ankarada mısın hangi hastaneye gidiyorsun?bende bugün doktordaydım kızlar..çatı muayenesi yapar diye düşündüm ama yapmadı..erken doğumu tetikleyebilir olabildiğince geç yapalım..2 hafta sonra geldiğinde bakayım dedi..bebişin kilosu biraz az geldi 2561 gr olmuş..karın çevresi de bir hafta geri..ama her şey yolunda dedi..o öyle diyince kafaya takmayayım diyorum ama yine de daha tontik bekliyordum yavrumu..kafası önden önden gidiyor ama maşallah nasıl doğurcam diye düşünüyorum:) doktorum korkma benim kızımın kafası 4 hafta önde giidiyordu bak senin gibi de minyonum ama gayett rahat doğurdum dedi..hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alsaydık..bir aksilik olmazsa doğum tarihin 18i görünüyor ama 15i gibi gelir heralde kendini o şekilde ayarla dedi..eşimin hastaneyle anlaşması vardı baya uyguna bakılıyorduk ama bugün anlaşmayı bitirdiklerini öğrendik tam da muayeneler sıklaşmışken biraz da ona canım sıkıldı..250 lira bayılıp geldim..doğuma kadar 3 kez muayene olsam 750 lira yapar..millet bu fiyata doğum yapıyor..böyle birşey olcağını bilsem bu hastanede devam etmezdim..doğumda bir sürü para.biraz daha erken olsa kesin değiştirirdim doktorumu.offfffff..neyse sağlıkla gelsin de yavrum gerisi önemli değil.
37 de alicam dedi cuma iğne yaptı erken gelebilirler ne olur ne olmaz dedı birde benim göğsümde akıntı oluyor ara ara sizde de varmicanim seninki de mi ikiz gebelik?
niye ciger icin igne yapti? erken dogum riski mi vardi? 37bitince mi alacak acaba?
merhaba canım..evet ankaradayım medical parka gidiyorum..Merhaba ecrinny. Ankarada mısın hangi hastaneye gidiyorsun?
Sorma canım ya o dertleri ilk Doğumda güle oynaya gittim bunda kızıma her bakışımda ağlayasım geliyor bana bişi olursa diye benim kızım babaanneye alışık Allah'tan o bakacak ama psikolojik durumu ben ameliyatlı ilken kucağıma gelmek ister mi bi çok soru kafamda uyuyamıyorum artıkKac haftaliksinki.benimde 14 aylik oglum var bende sezeryan olacam kara kara dusunyorum ogluma kim bakacak bensiz durabilecekmi kaynanam gelecek cocuga bakmaya ama o hic bakmadi cocuk alisik degil hic oglumla ayrilmadik bissuru sey insanin aklinin arkada kalmasi kotuymus Rabbim yardim etsin derdi veren Rabbim dermaninida verirmis
biz de oraya gidiyoruz eşimden dolayı biz de indirimli gidiyorduk merak ettim şimdi eşim kik de çalışıyo siz de mi öyle bizimki de bitmişse kötü olacak son haftalardamerhaba canım..evet ankaradayım medical parka gidiyorum..
canım benim eşim sgk da çalışıyor..sağlık bakanlığı kültür bakanlığı ve bikaç kurum daha saydı sizinkini söyledi mi hatırlamıyorum.. onlarla olan anlaşmamız bitti diye..ama sadece aylin hanım ve ertan beyin anlaşması bitmiş..sen kime gidiyordun?biz de oraya gidiyoruz eşimden dolayı biz de indirimli gidiyorduk merak ettim şimdi eşim kik de çalışıyo siz de mi öyle bizimki de bitmişse kötü olacak son haftalarda
hımm diğerleri devam ediyor demek ki. ben pınar telli ye gidiyorum ikinci olacak.öncesinde ebruya gidiyordum hastaneden gidince pınarda devam ediyoruzcanım benim eşim sgk da çalışıyor..sağlık bakanlığı kültür bakanlığı ve bikaç kurum daha saydı sizinkini söyledi mi hatırlamıyorum.. onlarla olan anlaşmamız bitti diye..ama sadece aylin hanım ve ertan beyin anlaşması bitmiş..sen kime gidiyordun?
Insallah canim.benim bile drum cok sık kontrole cagiran biri degildirblgsdr
Önceki 8 yıl önceydi canım 35 e kadar ayda 1 35 ten sonra 2 haftada 1 gittim canım bunda daha sık gidiyorum ama en başından beri problemler bitmedi bunda her gittiğimde bişey çıkıyor mutlaka sağ salim doğursaydım hayırlısıyla valla çok sıkıldım artık...
Bizim oglan Allahtan babaya cok duskun.baba evdeyken rahat ederim olmayinca ne yaparim bilmemSorma canım ya o dertleri ilk Doğumda güle oynaya gittim bunda kızıma her bakışımda ağlayasım geliyor bana bişi olursa diye benim kızım babaanneye alışık Allah'tan o bakacak ama psikolojik durumu ben ameliyatlı ilken kucağıma gelmek ister mi bi çok soru kafamda uyuyamıyorum artık
evet canım diğer doktorların devam ediyormuş..doğumda indirimli oluyor sizin..ben napsam bilmiyorum..pınarı denemiştim az çok fikrim var pınar hanımla ilgili..esra hanım diye biri gelmiş onu mu denesem bi diyorum ama bilgisayardan da görüyorlar hep hangi doktora gittiğimizi beğenmezsem tekrar doktoruma dönmem ayıp olur:) off offf..neyseki senin için sıkıntı yok..hımm diğerleri devam ediyor demek ki. ben pınar telli ye gidiyorum ikinci olacak.öncesinde ebruya gidiyordum hastaneden gidince pınarda devam ediyoruz
DÖNmesi için ekstra yaptığın bişey var mıİnşallah. Etraftan moral olsun diye mi bilmiyorum ama döner o diyen o kadar çok ki.. Hayırlısı olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?