2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar çatı muayenesi ne Zaman yapılıyor? Kontrolüm var ağdaya gitmedim geciktirip doğuma temiz gireyim diye uzatıyorum. Çatı muayenesi malum alttan oluyor bu hafta yaparlar mı acaba?
benimki 35+4tü bugün yapmadı canım..2 hafta sonra yaparız bebek kanala inmediyse bir hafta sonraya daha da erteleyebiliriz dedi..yani 37den önce yapacaklarını sanmıyorum sana da..

Maşallah cnm kızına 1 hafta bişey değil bu arada benim de doktorum hastaneden ayrıldı muayenehane açmış bide 200 tl yapmış muayeneyi hem de sgk anlaşması da yapmamış sgksız doğum da baya pahalıya geliyo hemde sgk karşılamayınca Allah korusun bi sıkıntı olursa bebekte yoğun bakımı da devlet karşılamıyomuş öyle olunca ben de başka bi doktora gittim gayet de tatlı bir kadına denk geldim o yüzden bu saatten sonra bırakamam diye düşünme bence sizi zorlayacaksa tabi senin kararın ama bi düşün derim

Kilosu normal bence canım internetteki ortalama değerlerde sanki. Kötü olmuş para işi doğuma çok yakın kalınca güvenebileceğin doktor bulmak ta zor olur. Sağlıcakla olsun artık önemli olan

sağolasın canım..bana kalsa bende senin gibi doktoru değiştirme taraftarıyım ama eşim pek yaklaşmıyor..bunla başladık bunla devam edelim diyor..maddi olarak zorlamaktan ziyade enayi gibi hissediyorum kendimi..yaptıkları ne var Allah aşkına..muayenem 5 dk sürmüyor..250 lira ver çık..100 lira verdiğinde aynı şekiilde bakıyor..hadi ayriyetten bir ilgi alaka olur belki anlarsın..ama doktorum çok yoğun oluyor..istediğim ilgiyi de göremiyorum..ama şimdi gittiğim denediğim doktor nasıl olur onu da bilemiyorum bu konuda sen şanslıymışsın..bakalım artık biraz araştıralım duruma göre bir karar veririz..

Kilosu normal bence canım internetteki ortalama değerlerde sanki. Kötü olmuş para işi doğuma çok yakın kalınca güvenebileceğin doktor bulmak ta zor olur. Sağlıcakla olsun artık önemli olan
geçen gittiğimde biraz tontik çıkmıştı..tontikliği devam etcek diye hazırladım kendimi ondan az geldi heralde..elbette canım sağlıkla gelsinler de önemli olan o

Kızlar sizin yine benden ücret olarak iyi sanırım. Benim muayene ücretim 250 tl doğuma da 5000 tl istedi doktorum. Bu saatten sonra değişmem zor. Adam perinatolog artı birde Prof. Benim Bebeğim küçük sıvımda sınırda o yüzden bu dra takılı kaldım. Zoruma gidiyor millet 1500 tl ye doğururken ben 3 katından daha çok vereceğim . Bebeğimin canı sağolsun ne yapayım

mothercare den ben de böyle bişi aldım ama çok kalın canım. hastaneden çıkarken giydirmeyi düşünüyorum sımsıcak olur. Waikikide de çok güzel uyku tulumları var ben aldım tavsiye ederim

Merhaba ecrinny. Ankarada mısın hangi hastaneye gidiyorsun?

canim seninki de mi ikiz gebelik?
niye ciger icin igne yapti? erken dogum riski mi vardi? 37bitince mi alacak acaba?
37 de alicam dedi cuma iğne yaptı erken gelebilirler ne olur ne olmaz dedı birde benim göğsümde akıntı oluyor ara ara sizde de varmi

Sorma canım ya o dertleri ilk Doğumda güle oynaya gittim bunda kızıma her bakışımda ağlayasım geliyor bana bişi olursa diye benim kızım babaanneye alışık Allah'tan o bakacak ama psikolojik durumu ben ameliyatlı ilken kucağıma gelmek ister mi bi çok soru kafamda uyuyamıyorum artık

merhaba canım..evet ankaradayım medical parka gidiyorum..
biz de oraya gidiyoruz eşimden dolayı biz de indirimli gidiyorduk merak ettim şimdi eşim kik de çalışıyo siz de mi öyle bizimki de bitmişse kötü olacak son haftalarda

biz de oraya gidiyoruz eşimden dolayı biz de indirimli gidiyorduk merak ettim şimdi eşim kik de çalışıyo siz de mi öyle bizimki de bitmişse kötü olacak son haftalarda
canım benim eşim sgk da çalışıyor..sağlık bakanlığı kültür bakanlığı ve bikaç kurum daha saydı sizinkini söyledi mi hatırlamıyorum.. onlarla olan anlaşmamız bitti diye..ama sadece aylin hanım ve ertan beyin anlaşması bitmiş..sen kime gidiyordun?

hımm diğerleri devam ediyor demek ki. ben pınar telli ye gidiyorum ikinci olacak.öncesinde ebruya gidiyordum hastaneden gidince pınarda devam ediyoruz

Insallah canim.benim bile drum cok sık kontrole cagiran biri degildir
Bizim oglan Allahtan babaya cok duskun.baba evdeyken rahat ederim olmayinca ne yaparim bilmem

hımm diğerleri devam ediyor demek ki. ben pınar telli ye gidiyorum ikinci olacak.öncesinde ebruya gidiyordum hastaneden gidince pınarda devam ediyoruz
evet canım diğer doktorların devam ediyormuş..doğumda indirimli oluyor sizin..ben napsam bilmiyorum..pınarı denemiştim az çok fikrim var pınar hanımla ilgili..esra hanım diye biri gelmiş onu mu denesem bi diyorum ama bilgisayardan da görüyorlar hep hangi doktora gittiğimizi beğenmezsem tekrar doktoruma dönmem ayıp olur:) off offf..neyseki senin için sıkıntı yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…