biz pınara daha bi kere gittik öbürküne göre daha ilgiliydi. şükür bu haftaya kadar bende de bebişimde de ciddi bi sorun olmadığı için mükemmel bi doktor aramam gerekmedi inşallah bundan sonra da böyle devam eder.sen de kendi ve bebeğinin durumunu ve maddiyatı da düşünerek daha uygun birini deneyebilirsin.O kadar para veriyoruz bi de doktora ayıp olur mu diye düşünüyoruzevet canım diğer doktorların devam ediyormuş..doğumda indirimli oluyor sizin..ben napsam bilmiyorum..pınarı denemiştim az çok fikrim var pınar hanımla ilgili..esra hanım diye biri gelmiş onu mu denesem bi diyorum ama bilgisayardan da görüyorlar hep hangi doktora gittiğimizi beğenmezsem tekrar doktoruma dönmem ayıp olur:) off offf..neyseki senin için sıkıntı yok..
aslında bizimde öyle bir sıkıntımız yok şükür..ama hamile kalma sürecim biraz uzun sürünce doktor araştırması yapmıştım o ara baya..aylin hanımı beğendim içime sindi ve 2. aydan beri de ona gidiyoruz..ama fazla yoğun kendisi ister istemezde ilgisi bölünüyor.. sakin stressiz bir yapısı var diye tercih ettim..indirimli olunca da pek sıkıntı yaşamamıştık..düşün 25 lira veriyorduk ve tahlil vs hiçbir şeye para vermiyorduk..şimdi 10 katını vermek insana koyuyor açıkcası..neyse hayırlısı bakalım..doğum ücretini konuştun mu hiç? bu konuda da her seferinde farklı fiyat veriliyor bize..biz pınara daha bi kere gittik öbürküne göre daha ilgiliydi. şükür bu haftaya kadar bende de bebişimde de ciddi bi sorun olmadığı için mükemmel bi doktor aramam gerekmedi inşallah bundan sonra da böyle devam eder.sen de kendi ve bebeğinin durumunu ve maddiyatı da düşünerek daha uygun birini deneyebilirsin.O kadar para veriyoruz bi de doktora ayıp olur mu diye düşünüyoruz
I ikizcan2016 canım özellikle sana sorayım hem ikiz hem eczacı olarak süt arttırmak için ya da getirmek için önereceğin bir şey var mı sezeryan sonrası geç geliyor süt bi de kızımda çok beslememişti o zaman humana çay içiyordum var mı bir tavsiyen Çarşamba Doğum olunca tutuştum
37 de alicam dedi cuma iğne yaptı erken gelebilirler ne olur ne olmaz dedı birde benim göğsümde akıntı oluyor ara ara sizde de varmi
Bugun gittik donmemis hala 2 dr ile devam ediyorum ikisi de hareket önermiyor kordon dolanabilir yada baska sikintilar dogabilir diye yuruyus disinda yaptığım hicbirsey yok artik donecegine inancimda azaldi kizin insafina kaldik:)Bebişim hala dönmedi doktor 10 gün daha bekleriz yine dönmezse o zaman sezeryan için gün vercem dediSabirsiz61 canım sen ne yapıyoraun dönmesi için özel bişey yapıyomusun
25 lira çok çok iyiymiş bizim anlaşma onları kapsamıyordu. Diğerleri %50 indirimli . Doğum için halk sigortası yaptırdık. 2600-2700 civarı.aslında bizimde öyle bir sıkıntımız yok şükür..ama hamile kalma sürecim biraz uzun sürünce doktor araştırması yapmıştım o ara baya..aylin hanımı beğendim içime sindi ve 2. aydan beri de ona gidiyoruz..ama fazla yoğun kendisi ister istemezde ilgisi bölünüyor.. sakin stressiz bir yapısı var diye tercih ettim..indirimli olunca da pek sıkıntı yaşamamıştık..düşün 25 lira veriyorduk ve tahlil vs hiçbir şeye para vermiyorduk..şimdi 10 katını vermek insana koyuyor açıkcası..neyse hayırlısı bakalım..doğum ücretini konuştun mu hiç? bu konuda da her seferinde farklı fiyat veriliyor bize..
DÖNmesi için ekstra yaptığın bişey var mı
Bence şimdiye kadar çok uyguna gitmişsin şimdiden sonra verdiklerini ona say :)aslında bizimde öyle bir sıkıntımız yok şükür..ama hamile kalma sürecim biraz uzun sürünce doktor araştırması yapmıştım o ara baya..aylin hanımı beğendim içime sindi ve 2. aydan beri de ona gidiyoruz..ama fazla yoğun kendisi ister istemezde ilgisi bölünüyor.. sakin stressiz bir yapısı var diye tercih ettim..indirimli olunca da pek sıkıntı yaşamamıştık..düşün 25 lira veriyorduk ve tahlil vs hiçbir şeye para vermiyorduk..şimdi 10 katını vermek insana koyuyor açıkcası..neyse hayırlısı bakalım..doğum ücretini konuştun mu hiç? bu konuda da her seferinde farklı fiyat veriliyor bize..
bende bugün doktordaydım kızlar..çatı muayenesi yapar diye düşündüm ama yapmadı..erken doğumu tetikleyebilir olabildiğince geç yapalım..2 hafta sonra geldiğinde bakayım dedi..bebişin kilosu biraz az geldi 2561 gr olmuş..karın çevresi de bir hafta geri..ama her şey yolunda dedi..o öyle diyince kafaya takmayayım diyorum ama yine de daha tontik bekliyordum yavrumu..kafası önden önden gidiyor ama maşallah nasıl doğurcam diye düşünüyorum:) doktorum korkma benim kızımın kafası 4 hafta önde giidiyordu bak senin gibi de minyonum ama gayett rahat doğurdum dedi..hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alsaydık..bir aksilik olmazsa doğum tarihin 18i görünüyor ama 15i gibi gelir heralde kendini o şekilde ayarla dedi..eşimin hastaneyle anlaşması vardı baya uyguna bakılıyorduk ama bugün anlaşmayı bitirdiklerini öğrendik tam da muayeneler sıklaşmışken biraz da ona canım sıkıldı..250 lira bayılıp geldim..doğuma kadar 3 kez muayene olsam 750 lira yapar..millet bu fiyata doğum yapıyor..böyle birşey olcağını bilsem bu hastanede devam etmezdim..doğumda bir sürü para.biraz daha erken olsa kesin değiştirirdim doktorumu.offfffff..neyse sağlıkla gelsin de yavrum gerisi önemli değil.
Maşallah cnm kızına 1 hafta bişey değil bu arada benim de doktorum hastaneden ayrıldı muayenehane açmış bide 200 tl yapmış muayeneyi hem de sgk anlaşması da yapmamış sgksız doğum da baya pahalıya geliyo hemde sgk karşılamayınca Allah korusun bi sıkıntı olursa bebekte yoğun bakımı da devlet karşılamıyomuş öyle olunca ben de başka bi doktora gittim gayet de tatlı bir kadına denk geldim o yüzden bu saatten sonra bırakamam diye düşünme bence sizi zorlayacaksa tabi senin kararın ama bi düşün derim
Canım o tarz akıntılar genelde ilişki sonrası ya da fitil kullanınca da oluyoKızlar benim açıkpembe akıntım oldu 36.haftadayım ama çok değil nasıl desem bi
Çay kaşığı kadar diyelim normal mi ayrıca geçen geçe ağrılarım vardı ama bu aralar yok sizde de var mı böyle durumlar
Yok ben o işleri bıraktım bu haftalar bu durup dururken geldi basur da oldum ayrıca fitil desen kullanmıyorum gece uykusu zaten yok gündüz nasıl oluyosa uyuyorumCanım o tarz akıntılar genelde ilişki sonrası ya da fitil kullanınca da oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?