2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
biz pınara daha bi kere gittik öbürküne göre daha ilgiliydi. şükür bu haftaya kadar bende de bebişimde de ciddi bi sorun olmadığı için mükemmel bi doktor aramam gerekmedi inşallah bundan sonra da böyle devam eder.sen de kendi ve bebeğinin durumunu ve maddiyatı da düşünerek daha uygun birini deneyebilirsin.O kadar para veriyoruz bi de doktora ayıp olur mu diye düşünüyoruz

aslında bizimde öyle bir sıkıntımız yok şükür..ama hamile kalma sürecim biraz uzun sürünce doktor araştırması yapmıştım o ara baya..aylin hanımı beğendim içime sindi ve 2. aydan beri de ona gidiyoruz..ama fazla yoğun kendisi ister istemezde ilgisi bölünüyor.. sakin stressiz bir yapısı var diye tercih ettim..indirimli olunca da pek sıkıntı yaşamamıştık..düşün 25 lira veriyorduk ve tahlil vs hiçbir şeye para vermiyorduk..şimdi 10 katını vermek insana koyuyor açıkcası..neyse hayırlısı bakalım..doğum ücretini konuştun mu hiç? bu konuda da her seferinde farklı fiyat veriliyor bize..

Bebişim hala dönmedi doktor 10 gün daha bekleriz yine dönmezse o zaman sezeryan için gün vercem dedi Sabirsiz61 canım sen ne yapıyoraun dönmesi için özel bişey yapıyomusun

I ikizcan2016 canım özellikle sana sorayım hem ikiz hem eczacı olarak süt arttırmak için ya da getirmek için önereceğin bir şey var mı sezeryan sonrası geç geliyor süt bi de kızımda çok beslememişti o zaman humana çay içiyordum var mı bir tavsiyen Çarşamba Doğum olunca tutuştum

canim humana still tee icicem ben de dogumdan sonra.. hatta yanima da alicam hastaneye giderken..
onun sutu arttirdigi kanitlanmis..
vita malt diye bi icecek var, eve dondugumde ondan da icmeyi dusunuyorum..
bir de galaktago damla var, gerek olursa onu da deneyebilirim :)
deneye denete bulucaz canim isin özü..
insallah bol bol sutumuz olur.. ilk 2-3 gun gelmeyebilir panik yapip moral bozmamak gerekiyor..
saglikla kavusalim insallah bebeklerimize :)

Bebişim hala dönmedi doktor 10 gün daha bekleriz yine dönmezse o zaman sezeryan için gün vercem dedi Sabirsiz61 canım sen ne yapıyoraun dönmesi için özel bişey yapıyomusun
Bugun gittik donmemis hala 2 dr ile devam ediyorum ikisi de hareket önermiyor kordon dolanabilir yada baska sikintilar dogabilir diye yuruyus disinda yaptığım hicbirsey yok artik donecegine inancimda azaldi kizin insafina kaldik:)

Off yine uykusuz geceler kızlar,sağa dön sola dön ,su iç wc ye git olmadı tur at evin içinde
Bu arada solgar süt arttırıcı tablet kullanmıştım ben ilkinde ,bildiğin bira mayası imiş ekstra bişeylerde var tabi içinde ,ben sütüm çoğalınca bırakmıştım yarısından fazlasını attım,çünkü maya kilo aldırıyor demişlerdi ondanmı kendimdenmi bilmiyorum çok tatlı yiyordum o zamanlar

Teşekkür ediyorum kızlar tavsiyeler için tek tek etiketleyemiyorum inşallah geçmiş olur yarına
Şimdiye kadar hep doğal yolları denedim ama yarın rahatsız olursam şurup deneyeceğim dediğiniz gibi bu şekilde gitmek istemiyorum sezeryana
Son 1 :)
Çok karmaşık duygular içerisindeyim aklıma gelmeyen kalmıyor
Zaten şüpheci bi insanım kafayı yemeden hayırlısıyla sağlıkla doğursam diyorum :)
Anne olmak endişeli olmak demek sanırım

25 lira çok çok iyiymiş bizim anlaşma onları kapsamıyordu. Diğerleri %50 indirimli . Doğum için halk sigortası yaptırdık. 2600-2700 civarı.

Hayırlı geceler kızlar süt artırımı için ben de humana kullandım hem de 15 kutu içmişimdir. Yani çok mu fayda sağladı desem eh işte. Sadece gün içerisinde uyuduğum zaman göğüslerim dolu dolu oluyordu. Yorgun olduğumda yumuşacık oluyordu. Tabi ki suyumu da içmeye özen gösterdim.yükleyebilirsem geçen bi foto buldum atayım. İnşallah faydalı olur

Eklentiler

• image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 139
Bence şimdiye kadar çok uyguna gitmişsin şimdiden sonra verdiklerini ona say :)
birdenbire 10 kat fazlasını vermek insanın zorunda gider tabi haklısın ama şimdiden sonra da eğer seviyorsan beğeniyorsan doktorunu değiştirme o seni tanıyor ,sen onu tanıyorsun artık.
ben telefon ettiğimde beni hatırlayıp cevap vermesi bile güzel oluyor bence

Desenize sizde bendensiniz bu Ankaralıların doktorlarına yerlerinde durmuyor benim doktorda birkaç hafta önce hastaneden ayrılıp muayahane açmaya karar verdi pazartesi haberi verdi muayenehanesi randevu vermeye başladım diye ama otomatikman fiyat yükselmiş oldu o arada bir doktora daha gittim oda iyiydi şimdi hangisine gitsem kararsız kaldım. Kendi doktorum iyiydi ama hem fiyatın artması hemde anlaşmalı hastanelerde doğum yapılması tereddüte düşürdü beni. Bu gittiğimde baştan gitmek isteyip yoğun diye vazgeçtiğim bi doktordu çok yoğun gerçekten de iyi biri gibi ama kararsızım şuan bir dahaki randevuya kime gitsem bilemedim.

Kızlar benim açıkpembe akıntım oldu 36.haftadayım ama çok değil nasıl desem bi
Çay kaşığı kadar diyelim normal mi ayrıca geçen geçe ağrılarım vardı ama bu aralar yok sizde de var mı böyle durumlar

Canım o tarz akıntılar genelde ilişki sonrası ya da fitil kullanınca da oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…