Insallah canim bebislerimiz gelsede sallansalarhayirli olsun guzel gunlerde kullanalim insallahh :))
geldi canim, kurduk bile, hatta ust kumas kismini yikadim bile :))
sahiplerini bekliyorlar :))
Kızlar benim açıkpembe akıntım oldu 36.haftadayım ama çok değil nasıl desem bi
Çay kaşığı kadar diyelim normal mi ayrıca geçen geçe ağrılarım vardı ama bu aralar yok sizde de var mı böyle durumlar
Dün vardı bugün yok dün hatta nstye bağladılar beni acilde doktor doğuma hazırlık sancısı dedi bugün yok ama o sancı hatta alışveriş merkezini turladım geldim yemek yaptım flan iyiyim ama pembe akıntı kafamı karıştırdıHerhangi bi agrin falan var mi
MerhabalarMerhaba canım bugün doğumun sanırım insallah çok güzel geçer bebişini sağlıkla alırsın kucağına kaşıntı arada bende de var ciddiye almadım ama bir söyleyeyim doktora kolay bir testtir umarım bebiş artık büyümüş korkma hiç Doğumdan çıkınca bizimle paylaş
Uzun mutlu sağlıklı bir ömrü olsun inşallah allah analı babalı büyütsünMerhabalar
Bugün oğlumu aldım çok şükür kucağıma, hiç bir sorun yok çok şükür küveze de girmedi maaşallah. 4 kilo doğdu, yanımda yatıyor şuan
hayirli olsun canim. Allah anali babali büyütsünMerhabalar
Bugün oğlumu aldım çok şükür kucağıma, hiç bir sorun yok çok şükür küveze de girmedi maaşallah. 4 kilo doğdu, yanımda yatıyor şuan
Merhabalar
Teşekkür ediyorum kızlar tavsiyeler için tek tek etiketleyemiyorum inşallah geçmiş olur yarına
Şimdiye kadar hep doğal yolları denedim ama yarın rahatsız olursam şurup deneyeceğim dediğiniz gibi bu şekilde gitmek istemiyorum sezeryana
Son 1 :)
Çok karmaşık duygular içerisindeyim aklıma gelmeyen kalmıyor
Zaten şüpheci bi insanım kafayı yemeden hayırlısıyla sağlıkla doğursam diyorum :)
Anne olmak endişeli olmak demek sanırım
Uzun mutlu sağlıklı bir ömrü olsun inşallah allah analı babalı büyütsün
hayirli olsun canim. Allah anali babali büyütsün
Hayırlı olsun canım ne güzel maşallah nasıl tombik doğmuş süper valla darısı başımıza ins :)
Bu doktorlar ve hastaneler son dakika ne degisiklik yapmis yaf. Yil sonu diye herade pespese duymaya basladik. Yeni yil fiyatlari belli ldu mu acaba. Arayayi yarin hastaneyi bi de ordan fiyat farki yiyecegiz maalesef. Vakitlerinde gelsinler tabi, ocak bebesi olsun da napalim.Desenize sizde bendensiniz bu Ankaralıların doktorlarına yerlerinde durmuyor benim doktorda birkaç hafta önce hastaneden ayrılıp muayahane açmaya karar verdi pazartesi haberi verdi muayenehanesi randevu vermeye başladım diye ama otomatikman fiyat yükselmiş oldu o arada bir doktora daha gittim oda iyiydi şimdi hangisine gitsem kararsız kaldım. Kendi doktorum iyiydi ama hem fiyatın artması hemde anlaşmalı hastanelerde doğum yapılması tereddüte düşürdü beni. Bu gittiğimde baştan gitmek isteyip yoğun diye vazgeçtiğim bi doktordu çok yoğun gerçekten de iyi biri gibi ama kararsızım şuan bir dahaki randevuya kime gitsem bilemedim.
Kızlar benim açıkpembe akıntım oldu 36.haftadayım ama çok değil nasıl desem bi
Çay kaşığı kadar diyelim normal mi ayrıca geçen geçe ağrılarım vardı ama bu aralar yok sizde de var mı böyle durumlar
Merhabalar
Tesekkur ederim canım bide oraya bakayımm :)mothercare den ben de böyle bişi aldım ama çok kalın canım. hastaneden çıkarken giydirmeyi düşünüyorum sımsıcak olur. Waikikide de çok güzel uyku tulumları var ben aldım tavsiye ederim
Hayırlı uğurlu olsun canım :)Merhabalar
Pembe akıntının nişan olma ihtimali yüksek. Doktoruna bir söyle istersensırtımı yüzümü gerdanımı uzum zamandır sivilce basmış durumda acaba karaciğerim mi yağlandı diye düşünmeye başladım
Amin inşallahcanim humana still tee icicem ben de dogumdan sonra.. hatta yanima da alicam hastaneye giderken..
onun sutu arttirdigi kanitlanmis..
vita malt diye bi icecek var, eve dondugumde ondan da icmeyi dusunuyorum..
bir de galaktago damla var, gerek olursa onu da deneyebilirim :)
deneye denete bulucaz canim isin özü..
insallah bol bol sutumuz olur.. ilk 2-3 gun gelmeyebilir panik yapip moral bozmamak gerekiyor..
saglikla kavusalim insallah bebeklerimize :)
Hayırlı uğurlu olsun :) Allah sağ Salim büyütmeyi de nasip etsin maşallah oğluna tontik bebişMerhabalar
Evet sanki kafama taktıkça bagırsaklarım inat ediyorAyselcim, cok da sikinti yapma sekerim. Ben muhtemen hangi dgum sekli olursa olsun lavman isteyecegim. Normal dogumda her turlu yapiyorlar zaten. Sezaryende en azindan sonraki gunlerde rahat ederim.
Bir de sezartan sonrasi hem sut hem de yine bagirsaklarin zorlamamasi icin hosaf icmeyi planliyorum. Yanima bile alabilirim hastaneye. Sana da mantiki gelirse yap derim.
Ay son 1 hakikaten.Saglikla gelsin kuzucuk insallah.
Pembe akıntın hemoroidden de gelmiş olabilir ama nişan da olabilir bence bi doktoruna git yine de önlem amaçlıKızlar benim açıkpembe akıntım oldu 36.haftadayım ama çok değil nasıl desem bi
İnşallah canım prolac diye bi damla varmış onu dediler bana ama pek bişi bulamadım nettecanim humana still tee icicem ben de dogumdan sonra.. hatta yanima da alicam hastaneye giderken..
onun sutu arttirdigi kanitlanmis..
vita malt diye bi icecek var, eve dondugumde ondan da icmeyi dusunuyorum..
bir de galaktago damla var, gerek olursa onu da deneyebilirim :)
deneye denete bulucaz canim isin özü..
insallah bol bol sutumuz olur.. ilk 2-3 gun gelmeyebilir panik yapip moral bozmamak gerekiyor..
saglikla kavusalim insallah bebeklerimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?