2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
hayirli olsun guzel gunlerde kullanalim insallahh :))
geldi canim, kurduk bile, hatta ust kumas kismini yikadim bile :))
sahiplerini bekliyorlar :))
Insallah canim bebislerimiz gelsede sallansalar
Aslinda ben almayacaktim fiyatlari dusmustu baska secenekte yoktu aldim gitti ben yarin falan acariz herhalde cok üşengeç lestim

Herhangi bi agrin falan var mi
Dün vardı bugün yok dün hatta nstye bağladılar beni acilde doktor doğuma hazırlık sancısı dedi bugün yok ama o sancı hatta alışveriş merkezini turladım geldim yemek yaptım flan iyiyim ama pembe akıntı kafamı karıştırdı

Merhabalar
Bugün oğlumu aldım çok şükür kucağıma, hiç bir sorun yok çok şükür küveze de girmedi maaşallah. 4 kilo doğdu, yanımda yatıyor şuan

Ayselcim, cok da sikinti yapma sekerim. Ben muhtemen hangi dgum sekli olursa olsun lavman isteyecegim. Normal dogumda her turlu yapiyorlar zaten. Sezaryende en azindan sonraki gunlerde rahat ederim.

Bir de sezartan sonrasi hem sut hem de yine bagirsaklarin zorlamamasi icin hosaf icmeyi planliyorum. Yanima bile alabilirim hastaneye. Sana da mantiki gelirse yap derim.

Ay son 1 hakikaten. Saglikla gelsin kuzucuk insallah.

Bu doktorlar ve hastaneler son dakika ne degisiklik yapmis yaf. Yil sonu diye herade pespese duymaya basladik. Yeni yil fiyatlari belli ldu mu acaba. Arayayi yarin hastaneyi bi de ordan fiyat farki yiyecegiz maalesef. Vakitlerinde gelsinler tabi, ocak bebesi olsun da napalim.

Panik olma, korkacak birey degildir de bence onkem olarak mutlaka ara hastaneyi nobetci doktor vs ille vardir. Bi sor istersen doktora. Daha dogru bilgi verecektir.

Merhabalar
Bugün oğlumu aldım çok şükür kucağıma, hiç bir sorun yok çok şükür küveze de girmedi maaşallah. 4 kilo doğdu, yanımda yatıyor şuan

Tebrik ederim umarim saglikli, huzurlu, uzun seneleriniz olur birlikte. Darisi basimiza.

sırtımı yüzümü gerdanımı uzum zamandır sivilce basmış durumda acaba karaciğerim mi yağlandı diye düşünmeye başladım

mothercare den ben de böyle bişi aldım ama çok kalın canım. hastaneden çıkarken giydirmeyi düşünüyorum sımsıcak olur. Waikikide de çok güzel uyku tulumları var ben aldım tavsiye ederim
Tesekkur ederim canım bide oraya bakayımm :)

Merhabalar
Hayırlı uğurlu olsun canım :)

Amin inşallah

Merhabalar
Hayırlı uğurlu olsun :) Allah sağ Salim büyütmeyi de nasip etsin maşallah oğluna tontik bebiş

Evet sanki kafama taktıkça bagırsaklarım inat ediyor
Hoşaf da yapacağız kayısıları hazırladık bekliyorlar :)
İnşallah yarın bu saatler hastanede olacagımmmm

Pembe akıntın hemoroidden de gelmiş olabilir ama nişan da olabilir bence bi doktoruna git yine de önlem amaçlı
Karaciğerden de şüpheleniyorsan mutlaka test yaptır önemli bi şey sonuçta
Geçmiş olsun

İnşallah canım prolac diye bi damla varmış onu dediler bana ama pek bişi bulamadım nette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…