- 22 Kasım 2016
- 913
- 1.279
- 33
Her şey çok güzel olacak :))Evet sanki kafama taktıkça bagırsaklarım inat ediyor
Hoşaf da yapacağız kayısıları hazırladık bekliyorlar :)
İnşallah yarın bu saatler hastanede olacagımmmm
Hyrlı olsun cnm Rabbim analı babalı buyutsun inş :)Merhabalar
Bugün oğlumu aldım çok şükür kucağıma, hiç bir sorun yok çok şükür küveze de girmedi maaşallah. 4 kilo doğdu, yanımda yatıyor şuan
Bendede olmuştu. Son 1-2 gun icinde iliski varsa iliskidende olmus olabilir. Ben kum dokuyordum dr umuz onada yordu muayenede birsey cikmadi cunku bir dr a gorunmende fayda var eger iliskiden degilse.Kızlar benim açıkpembe akıntım oldu 36.haftadayım ama çok değil nasıl desem bi
Çay kaşığı kadar diyelim normal mi ayrıca geçen geçe ağrılarım vardı ama bu aralar yok sizde de var mı böyle durumlar
Bugun gittik donmemis hala 2 dr ile devam ediyorum ikisi de hareket önermiyor kordon dolanabilir yada baska sikintilar dogabilir diye yuruyus disinda yaptığım hicbirsey yok artik donecegine inancimda azaldi kizin insafina kaldik:)
Bende drdayim bakalim donmusmu ama zannetmiyom bir hafta once donmemistiBende aynı artık pek inanmıyorum dönecegine napıyım bebegm sezeryanla dogmak istiyo demekki
Sabaha kadar sancıdan uyuyamadım hadi bi umut dönmüşmü dedim kafası hala yukarıda elimle hissediyorumAllah hayırlısını versin ne deyim demekki hayırlıaı böyleymiş
Bende drdayim bakalim donmusmu ama zannetmiyom bir hafta once donmemisti
Merhabalar
Bugün oğlumu aldım çok şükür kucağıma, hiç bir sorun yok çok şükür küveze de girmedi maaşallah. 4 kilo doğdu, yanımda yatıyor şuan
Aynı hastanede devam edenler hastaneyle doktorla konuşabilir biz eski hastayız önceki fiyat olsun diye pazarlık yapabilir. Bazen kabul ediyorlarmış.Bu doktorlar ve hastaneler son dakika ne degisiklik yapmis yaf. Yil sonu diye herade pespese duymaya basladik. Yeni yil fiyatlari belli ldu mu acaba. Arayayi yarin hastaneyi bi de ordan fiyat farki yiyecegiz maalesef. Vakitlerinde gelsinler tabi, ocak bebesi olsun da napalim.
evet canım eşim de öyle diyor en azından başında masrafımız olmadı ona sayalım diyor..ikili tarama ayrıntılı ultrason felan hiçbirine para vermemiştik..sağlık olsun..bebişimize sağlıcakla kavuşalım da gerisi önemli değil..senin de yarın sanırım doğumun heyecan son safhadasır..inşallah çok kolay geçer sağlıkla kavuşursun bebişine..ardından bizlerde geliriz sıraylaaa:)Bence şimdiye kadar çok uyguna gitmişsin şimdiden sonra verdiklerini ona say :)
birdenbire 10 kat fazlasını vermek insanın zorunda gider tabi haklısın ama şimdiden sonra da eğer seviyorsan beğeniyorsan doktorunu değiştirme o seni tanıyor ,sen onu tanıyorsun artık.
ben telefon ettiğimde beni hatırlayıp cevap vermesi bile güzel oluyor bence
ben aynısına devam edicem sanırım..hayırlısı bakalımm...tontikler sağlıcakla gelsinler dee:)Desenize sizde bendensiniz bu Ankaralıların doktorlarına yerlerinde durmuyor benim doktorda birkaç hafta önce hastaneden ayrılıp muayahane açmaya karar verdi pazartesi haberi verdi muayenehanesi randevu vermeye başladım diye ama otomatikman fiyat yükselmiş oldu o arada bir doktora daha gittim oda iyiydi şimdi hangisine gitsem kararsız kaldım. Kendi doktorum iyiydi ama hem fiyatın artması hemde anlaşmalı hastanelerde doğum yapılması tereddüte düşürdü beni. Bu gittiğimde baştan gitmek isteyip yoğun diye vazgeçtiğim bi doktordu çok yoğun gerçekten de iyi biri gibi ama kararsızım şuan bir dahaki randevuya kime gitsem bilemedim.
nişan mı ki acaba..ama daha çok erken..ilişkiye girdiysen belki ondan olmuştur canım..ağrın varsa bi doktora git isterseen..Kızlar benim açıkpembe akıntım oldu 36.haftadayım ama çok değil nasıl desem bi
Çay kaşığı kadar diyelim normal mi ayrıca geçen geçe ağrılarım vardı ama bu aralar yok sizde de var mı böyle durumlar
Guzel haberlerle geldim kizim dönmüş gerci ben sezeryan olacam ama bi umut donmesini bekleyenler icin bende merak ediyordum.37+2 yim.gecen hafta bugun donmemisti.ama bundan birkac gun once gece ayriyla uyandim buyuk bi ihtimal o zaman dondu.onun disinda bi degisiklik olmadi mide yanmalarim devam ediyor karnim hala yukarda gozukuyor.buarada kizim iyi Allaha sukur nstmiz suyumuz kilomuz iyi sezeryan gunum 2 ocak o zaten onceden belliydi.ters olupta normal dogumu bekleyenler en az 39u doldurmalari lazim bence benim hic umudum yoktu ama donmus ve donmesi icin hicbirsey yapmadimİnşallah dönmüştür canım yaa
Maşallah cok güzel bi haber sezeryan bile olsan dönmüş olması daha sağlıklı bugün benim de 37+0 Cumartesi kontrolüm var inşallah dönmüştür kaç kg'dı bebişin inşallah benim ki de dönerGuzel haberlerle geldim kizim dönmüş gerci ben sezeryan olacam ama bi umut donmesini bekleyenler icin bende merak ediyordum.37+2 yim.gecen hafta bugun donmemisti.ama bundan birkac gun once gece ayriyla uyandim buyuk bi ihtimal o zaman dondu.onun disinda bi degisiklik olmadi mide yanmalarim devam ediyor karnim hala yukarda gozukuyor.buarada kizim iyi Allaha sukur nstmiz suyumuz kilomuz iyi sezeryan gunum 2 ocak o zaten onceden belliydi.ters olupta normal dogumu bekleyenler en az 39u doldurmalari lazim bence benim hic umudum yoktu ama donmus ve donmesi icin hicbirsey yapmadim
Insallah donmustur.3500 gr cikti ama o kadar degildir oglumdada 4 kilo ustu bekliyorduk 3850 dogdu.bunda bir hafta once sezeryan olacam tahminim 3500 dogar.Maşallah cok güzel bi haber sezeryan bile olsan dönmüş olması daha sağlıklı bugün benim de 37+0 Cumartesi kontrolüm var inşallah dönmüştür kaç kg'dı bebişin inşallah benim ki de döner
Ay canım hayırlı uğurlu olsun maşallah bebişeMerhabalar
Maşallah subhanallah kıloyla ilgisi Yok demek ki dönmenin o kiloyla döndüyse bizim ki de dönebilirInsallah donmustur.3500 gr cikti ama o kadar degildir oglumdada 4 kilo ustu bekliyorduk 3850 dogdu.bunda bir hafta once sezeryan olacam tahminim 3500 dogar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?