- 9 Şubat 2012
- 471
- 468
- 103
Gözün aydın, maaşallah kilosu da çok iyi. Sağlıklı, uzun ömürlü olsun. Bol bol sütün olur inşallah. Darısı başımıza :)Merhabalar
Bugün oğlumu aldım çok şükür kucağıma, hiç bir sorun yok çok şükür küveze de girmedi maaşallah. 4 kilo doğdu, yanımda yatıyor şuan
Canım bende mamajoo vardı tekli olan ,e bebekte çiftlisini gördüm aldım onu kullanıcam,daha öncede yazmıştım avent sadece ses çıkarıyor ,hastahane tipide kiralamıştım inan mamajoo aynı kuvvette çekiyor hem daha pratik,benim deneyimlerin bunlar canımKızlar çok önceleri konuşulmuştu ama eski yazışmaları karıştırdım net bir sonuç elde edemedim. Süt pompası konusunda öneri istiyorum. En iyi verimin hastane tipiyle alındığını biliyorum ama kiralamakla filan uğraşmak istemiyorum. Elektrikli olanlardan hangisini önerirsiniz? En çok medela, avent, lansinoh ve mamajoo markaları konuşulmuş ama hangisini almalıyım emin olamadım. Kiminin beğendiği pompa için bir başkası çok kötü yorumlar yapmış. Sanırım biraz da gögüs tipiyle alakalı ama sizin önerileriniz varsa iletirseniz süper olur.
Cevabın için çok sağ ol canım. Mamajoo için genelde iyi yorumlar okudum. Avent için kimisi aşırı beğenmiş. Masaj yapıyor, hiç acıtmıyor yara yapmıyor diyenler var ama bir o kadar da beğenmeyen var. Medela iyi sağıyor ama çok ses yapıyor denilmiş. Mamajoo için kötü diyen pek yok sanki.Canım bende mamajoo vardı tekli olan ,e bebekte çiftlisini gördüm aldım onu kullanıcam,daha öncede yazmıştım avent sadece ses çıkarıyor ,hastahane tipide kiralamıştım inan mamajoo aynı kuvvette çekiyor hem daha pratik,benim deneyimlerin bunlar canım
hayırlı olsun Can'ım Allah analı babalı büyütsün.sen nasılsın iyi misinMerhabalar
Bugün oğlumu aldım çok şükür kucağıma, hiç bir sorun yok çok şükür küveze de girmedi maaşallah. 4 kilo doğdu, yanımda yatıyor şuan
bende almadım kafam çok karışık..medelaya en son karar vermiş gibiydim..ama onda da ses konusunda sıkıntı yaşanıyormuş..bide motoruna süt kaçırma sorunu varmış..mamajo ile ilgili de pek yorum bulamadım..bide alırsak hangi modelini almalıyız acaba..3 modeli var..Cevabın için çok sağ ol canım. Mamajoo için genelde iyi yorumlar okudum. Avent için kimisi aşırı beğenmiş. Masaj yapıyor, hiç acıtmıyor yara yapmıyor diyenler var ama bir o kadar da beğenmeyen var. Medela iyi sağıyor ama çok ses yapıyor denilmiş. Mamajoo için kötü diyen pek yok sanki.
ben medela aldım dün denedim çok başarılıydı.hastane de başka bi marka kullanmıştım hiç güzel değildi.yani kesinlikle medela diyorumKızlar çok önceleri konuşulmuştu ama eski yazışmaları karıştırdım net bir sonuç elde edemedim. Süt pompası konusunda öneri istiyorum. En iyi verimin hastane tipiyle alındığını biliyorum ama kiralamakla filan uğraşmak istemiyorum. Elektrikli olanlardan hangisini önerirsiniz? En çok medela, avent, lansinoh ve mamajoo markaları konuşulmuş ama hangisini almalıyım emin olamadım. Kiminin beğendiği pompa için bir başkası çok kötü yorumlar yapmış. Sanırım biraz da gögüs tipiyle alakalı ama sizin önerileriniz varsa iletirseniz süper olur.
Aslı'cım peki sesi dedikleri kadar yüksek mi? Bir yerde çocuk uyuyosa aynı odada sağamazsınız başka odaya gidip sağmanız gerekir yazmışlardı.ben medela aldım dün denedim çok başarılıydı.hastane de başka bi marka kullanmıştım hiç güzel değildi.yani kesinlikle medela diyorum
Canım mamajoo da da çekim ayarı var yavaştan sonra hız artıyor, başlıklarındada masaj yapan dokulu silikon ek var ,aynı aventteki gibi ,masaj olarak bunu söylüyorlar sanırım çünkü hastane tipi düz plastik oluyor meme dokusu eziliyor gibi oluyor ister istemez hastane tipinin başlığındaCevabın için çok sağ ol canım. Mamajoo için genelde iyi yorumlar okudum. Avent için kimisi aşırı beğenmiş. Masaj yapıyor, hiç acıtmıyor yara yapmıyor diyenler var ama bir o kadar da beğenmeyen var. Medela iyi sağıyor ama çok ses yapıyor denilmiş. Mamajoo için kötü diyen pek yok sanki.
evet sesi diğerlerine göre biraz daha fazla ama ben oğlumun yanında sağdım uyanmadı :) önemli olan iyi sağması bence gerekirse başka bi odada sağarsınAslı'cım peki sesi dedikleri kadar yüksek mi? Bir yerde çocuk uyuyosa aynı odada sağamazsınız başka odaya gidip sağmanız gerekir yazmışlardı.
Kızlar çok önceleri konuşulmuştu ama eski yazışmaları karıştırdım net bir sonuç elde edemedim. Süt pompası konusunda öneri istiyorum. En iyi verimin hastane tipiyle alındığını biliyorum ama kiralamakla filan uğraşmak istemiyorum. Elektrikli olanlardan hangisini önerirsiniz? En çok medela, avent, lansinoh ve mamajoo markaları konuşulmuş ama hangisini almalıyım emin olamadım. Kiminin beğendiği pompa için bir başkası çok kötü yorumlar yapmış. Sanırım biraz da gögüs tipiyle alakalı ama sizin önerileriniz varsa iletirseniz süper olur.
Canım bahsettiğin model bu mu? Sanırım bir kaç farklı model var.Canım mamajoo da da çekim ayarı var yavaştan sonra hız artıyor, başlıklarındada masaj yapan dokulu silikon ek var ,aynı aventteki gibi ,masaj olarak bunu söylüyorlar sanırım çünkü hastane tipi düz plastik oluyor meme dokusu eziliyor gibi oluyor ister istemez hastane tipinin başlığında
Lansinoh'un çiftlisi de öneriliyor bayaa. Offf çok kafam karıştı :)canım medela almıştım kızımda hiç memnun kalmadım .şimdi ise lansinoh
canım medela almıştım kızımda hiç memnun kalmadım .şimdi ise lansinoh nun çift meme
Olanından aldım çok araştırdım
canım lansinohun çiflisinde güç azalımı oluyormuş 2-3 ay içinde..gücü anca tekine yetiyor bir süre sonra tek sağmak zorunda kalıyorsunuz diye yorumlar vardı..mamajonun çiftlisine bakarken sormuştum bunda zamanla güç azalımı olur mu diye..yeni bir modelini gösterdi senin resmini paylaştığın galiba..bunda motora ayrı ayrı çift giriş var..motorun gücünü etkilicek bir durum mu yok dedi çift motor mu var dedii tam hatırlayamadım ama..motor gücü azalmaz gibi bişiler dedi mamajoo düşünmediğimden pekte dinlememiştim..ama hafiften kayıyorum mamajoya..birinin memnun olduğundan diğeri memnun değil..napsam bilemedim benimde kafam karışık..Lansinoh'un çiftlisi de öneriliyor bayaa. Offf çok kafam karıştı :)
İnşallah canım dualarınızı bekliyorumHer şey çok güzel olacak :))
mrs_aysel Can'ım nasılsın az kaldı.iğneni yapılırken ve ameliyat esnasında başını fazla oynatma.ben ameliyat esnasında korkmamak için sürekli eşimle konuştum kafamı eşime doğru çevirdim günlerdir baş ve boyun Ağrı'sı mahvetti beni sen dikkat et.
Evet saatler kaldı kavuşmaya inşallah yarın çok güzel haberlerle gelirim buraya :)kızlar gunaydınmrs_aysel canım cok heycanlı resmen son gun=) bu gece sana uyku yok artık=) dun bızımde kontrol vardı 37+1 di 2,750 olmus kucucuk mınnosum=) epıdrual dogumu sordm ıgneyı bı gun önce bırakmak gerekıyor dedı 28 aralıkta catı muayenesı yapıcak ona göre konusup karar verıcez.
Çok tşkr ederim inşallah öyle olur :)evet canım eşim de öyle diyor en azından başında masrafımız olmadı ona sayalım diyor..ikili tarama ayrıntılı ultrason felan hiçbirine para vermemiştik..sağlık olsun..bebişimize sağlıcakla kavuşalım da gerisi önemli değil..senin de yarın sanırım doğumun heyecan son safhadasır..inşallah çok kolay geçer sağlıkla kavuşursun bebişine..ardından bizlerde geliriz sıraylaaa:)
İyiyim canım tşkr ederim heyecan var baya :)mrs_aysel Can'ım nasılsın az kaldı.iğneni yapılırken ve ameliyat esnasında başını fazla oynatma.ben ameliyat esnasında korkmamak için sürekli eşimle konuştum kafamı eşime doğru çevirdim günlerdir baş ve boyun Ağrı'sı mahvetti beni sen dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?