2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İnşallah canım dualarınızı bekliyorum
Canimmmm ya yarın kaç ta ameliyat ..bizi iyi hissedince haberdar et minnaki kokla bizim yerimizede Ayy çok heyecanlı sendemi spinal olacan sağlıkla kolayca geçsin minnagini emzir hemen inşallah ..ilk yürüdüğügumde göğüslerini sıcağa yakın suyla sil sütun çabuk iner insallah allahın izniyle

yok cnm ya geçmedi bende diyorum ki 10 tane sezeryan olurdum bu çektiğim Ağrı'yla.nasıl geçecek bilmiyorum.dün ağladım artık sinirlerim bozuldu yerinden kalkamıyorum çocuğumu yatarak emziriyorum oturamıyorum.senin ne kadar Zaman'da geçmişti baş boyun ağrın

Sanırım 6 günde tamamen geçmişti ama ne ağrıdı anlatamam . 2. Günü ayağa kalktim baygınlık gecirmistim ağrıdan .kafamı tutup yürüyordum ama ben 3 gün bebek çok ağladığı için birde heyecandan uyumadim toplasan günde belki 1 erer saat uyudum .3. Gün 1.5 litrelik 4 şişe şu koydum yanima bitirene kadar ağrım geçti canım ne zaman su az içtim hemen takviye yapıp 3 4 lt ye cikariyordum şu miktarını inan aynı anda geçiyordu sonra geliyordu birde deliksiz uyudum 3 saat baya gecirdi. ablam baktı bebeğe mama vermişti ben uyurken. ben uyuyunca ve 3 lt şu içince tamamen kesiliyordu canım 3. Günden sonra ara ara geldi baş ağrısı 6. Günde de tam geçti tabi uykusuz kalınca ara ara yaşıyordum 1 ay kadar ama şiddetli olmuyordu .bitter çikolata denesene canım bende fayda etmişti.dinlenir ve bol su iç inşallah 1 2 güne geçecek canım az daha dayan illaki gececek

İnşallah canım
Size yazacağım ilk fırsat bulduğumda
Epidural olacağım inşallah orda anestezi uzmanıyla da görüşüp karar değiştirmezsem :)
Yarın sabah 8 buçukta inşallah dua edin bana :)

Bizde geldik kontrolden. 2500olmuş kızım nst de iki tane kasılma cıktı önemli diil onlar dedii. perina masajını ve hurmayı sordum. Perinayı oyle herkes yapamaz dedi. Doğumun başlamasını saflar ve su anda istemiyoruz başlaasını dedi. Tek spor önerim yürüyüş dedi. Hurmadada şeker var önermiyorum. İstersen son iki üç hafta göğsüne nemlendirici sürebilirsin dedi

İnşallah canım
Epidural olacağım inşallah orda anestezi uzmanıyla da görüşüp karar değiştirmezsem :)
Aysel'cim Allah yardımcın olsun. Sağlıcakla kuzuna kavuşursun inşallah.

Doğru lansinohun ikilisinde motor gücünün bir müddet sonra azaldığını duymuştum. Bu süt sağma olayı biraz da kişinin gögüs yapısına, süt durumuna göre değişiyor sanırım. O sebeple aynı ürün için çok zıt yorumlar olabiliyor. Artık kısmet deyip birini almak gerekecek. Ben de mamajoo ya kayıyorum sanki.

Hangi sini alacaksınız

Merhabalar
Bugün oğlumu aldım çok şükür kucağıma, hiç bir sorun yok çok şükür küveze de girmedi maaşallah. 4 kilo doğdu, yanımda yatıyor şuan
Maşallah Allah analı babalı büyütsün hayırlı ömürler nasip etsin darısı biz bekleyenlere inşallah

Ne güzel bir haber. İnşallah bizim bebişler de bi atraksiyonda bulunur

bazen geçmeyecek gibime geliyor.çok zormuş bu ağrı boynumdan giriyor başımı sarıyor yatınca birşey yok otururken ve ayaktayken çok fena oluyor.4 gündür hayat burnumdan geldi çocuğumu bile sevemiyorum.geçer diyorsun yani bir kaç güne inşallah

Acı kahve,bitter çikolata,kafein içeren ağrı kesici bınları dene tavsiyem

Yaaa daha önce bunu yaşamama rağmen bebekle cesaret edemiyorum şuan resmen. Ne yapsam epidural mı istesem? Epidural de ağrı olmuyor mu acaba hiç?

İnşallah canım
Canım Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin dualarımız seninle bizi habersiz bırakma

Kızlar hayırlı akşamlar dün doktora gittik 35+2 3.250. Çıktı kilosu doktor 3 hafta önce gidiyor dedi... Kilolu bir bebek dedi 4 kg yu gecerse normal doğumu bekleme dedi beni korkuttu. Decavit i 15 gündür içmiyorum dedim zaten içme 3 hafta önden gidiyor dedi. Ve 2 hafta sonra çatı kontrolü için çağırdı. 3 hafta önce gitmesi doğumunda erken olması anlamına gelir mi ?
Çünkü doktor bu konu hakkında hiçbirşey demedi siz ne diyorsunuz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…