Canimmmm ya yarın kaç ta ameliyat ..bizi iyi hissedince haberdar et minnaki kokla bizim yerimizede Ayy çok heyecanlı sendemi spinal olacan sağlıkla kolayca geçsin minnagini emzir hemen inşallah ..ilk yürüdüğügumde göğüslerini sıcağa yakın suyla sil sütun çabuk iner insallah allahın izniyleİnşallah canım dualarınızı bekliyorum
yok cnm ya geçmedi bende diyorum ki 10 tane sezeryan olurdum bu çektiğim Ağrı'yla.nasıl geçecek bilmiyorum.dün ağladım artık sinirlerim bozuldu yerinden kalkamıyorum çocuğumu yatarak emziriyorum oturamıyorum.senin ne kadar Zaman'da geçmişti baş boyun ağrınAslicim baş ağrısı geçtimi ben diğer dogumumda çok çekmiştim ama tek bende oldu sanmıştım belki bunda olmaz diye düşünüyordum fakat araştırınca omur ilik sıvısı siziyormus oyüzden oluyormuş tekrar olacak galiba baş ağrısı inan Sezeryan acısı hicbiseydi baş boyun agrimin yanında offff
yok cnm ya geçmedi bende diyorum ki 10 tane sezeryan olurdum bu çektiğim Ağrı'yla.nasıl geçecek bilmiyorum.dün ağladım artık sinirlerim bozuldu yerinden kalkamıyorum çocuğumu yatarak emziriyorum oturamıyorum.senin ne kadar Zaman'da geçmişti baş boyun ağrın
İnşallah canımCanimmmm ya yarın kaç ta ameliyat ..bizi iyi hissedince haberdar et minnaki kokla bizim yerimizede Ayy çok heyecanlı sendemi spinal olacan sağlıkla kolayca geçsin minnagini emzir hemen inşallah ..ilk yürüdüğügumde göğüslerini sıcağa yakın suyla sil sütun çabuk iner insallah allahın izniyle
Aysel'cim Allah yardımcın olsun. Sağlıcakla kuzuna kavuşursun inşallah.İnşallah canım
Size yazacağım ilk fırsat bulduğumda
Epidural olacağım inşallah orda anestezi uzmanıyla da görüşüp karar değiştirmezsem :)
Yarın sabah 8 buçukta inşallah dua edin bana :)
Doğru lansinohun ikilisinde motor gücünün bir müddet sonra azaldığını duymuştum. Bu süt sağma olayı biraz da kişinin gögüs yapısına, süt durumuna göre değişiyor sanırım. O sebeple aynı ürün için çok zıt yorumlar olabiliyor. Artık kısmet deyip birini almak gerekecek. Ben de mamajoo ya kayıyorum sanki.canım lansinohun çiflisinde güç azalımı oluyormuş 2-3 ay içinde..gücü anca tekine yetiyor bir süre sonra tek sağmak zorunda kalıyorsunuz diye yorumlar vardı..mamajonun çiftlisine bakarken sormuştum bunda zamanla güç azalımı olur mu diye..yeni bir modelini gösterdi senin resmini paylaştığın galiba..bunda motora ayrı ayrı çift giriş var..motorun gücünü etkilicek bir durum mu yok dedi çift motor mu var dedii tam hatırlayamadım ama..motor gücü azalmaz gibi bişiler dedi mamajoo düşünmediğimden pekte dinlememiştim..ama hafiften kayıyorum mamajoya..birinin memnun olduğundan diğeri memnun değil..napsam bilemedim benimde kafam karışık..
Masallah kilosu da pek iyiymis. Gozun aydin. Darisi bizlere artikMerhabalar
Bugün oğlumu aldım çok şükür kucağıma, hiç bir sorun yok çok şükür küveze de girmedi maaşallah. 4 kilo doğdu, yanımda yatıyor şuan
Masallah kilosu da pek iyiymis. Gozun aydin. Darisi bizlere artikMerhabalar
Bugün oğlumu aldım çok şükür kucağıma, hiç bir sorun yok çok şükür küveze de girmedi maaşallah. 4 kilo doğdu, yanımda yatıyor şuan
Allahım yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruzİnşallah canım
Epidural olacağım inşallah orda anestezi uzmanıyla da görüşüp karar değiştirmezsem :)
Hangi sini alacaksınızDoğru lansinohun ikilisinde motor gücünün bir müddet sonra azaldığını duymuştum. Bu süt sağma olayı biraz da kişinin gögüs yapısına, süt durumuna göre değişiyor sanırım. O sebeple aynı ürün için çok zıt yorumlar olabiliyor. Artık kısmet deyip birini almak gerekecek. Ben de mamajoo ya kayıyorum sanki.
MaşallahMerhabalar
Guzel haberlerle geldim kizim dönmüş gerci ben sezeryan olacam ama bi umut donmesini bekleyenler icin bende merak ediyordum.37+2 yim.gecen hafta bugun donmemisti.ama bundan birkac gun once gece ayriyla uyandim buyuk bi ihtimal o zaman dondu.onun disinda bi degisiklik olmadi mide yanmalarim devam ediyor karnim hala yukarda gozukuyor.buarada kizim iyi Allaha sukur nstmiz suyumuz kilomuz iyi sezeryan gunum 2 ocak o zaten onceden belliydi.ters olupta normal dogumu bekleyenler en az 39u doldurmalari lazim bence benim hic umudum yoktu ama donmus ve donmesi icin hicbirsey yapmadim
bazen geçmeyecek gibime geliyor.çok zormuş bu ağrı boynumdan giriyor başımı sarıyor yatınca birşey yok otururken ve ayaktayken çok fena oluyor.4 gündür hayat burnumdan geldi çocuğumu bile sevemiyorum.geçer diyorsun yani bir kaç güne inşallahSanırım 6 günde tamamen geçmişti ama ne ağrıdı anlatamam . 2. Günü ayağa kalktim baygınlık gecirmistim ağrıdan .kafamı tutup yürüyordum ama ben 3 gün bebek çok ağladığı için birde heyecandan uyumadim toplasan günde belki 1 erer saat uyudum .3. Gün 1.5 litrelik 4 şişe şu koydum yanima bitirene kadar ağrım geçti canım ne zaman su az içtim hemen takviye yapıp 3 4 lt ye cikariyordum şu miktarını inan aynı anda geçiyordu sonra geliyordu birde deliksiz uyudum 3 saat baya gecirdi. ablam baktı bebeğe mama vermişti ben uyurken. ben uyuyunca ve 3 lt şu içince tamamen kesiliyordu canım 3. Günden sonra ara ara geldi baş ağrısı 6. Günde de tam geçti tabi uykusuz kalınca ara ara yaşıyordum 1 ay kadar ama şiddetli olmuyordu .bitter çikolata denesene canım bende fayda etmişti.dinlenir ve bol su iç inşallah 1 2 güne geçecek canım az daha dayan illaki gececek
Acı kahve,bitter çikolata,kafein içeren ağrı kesici bınları dene tavsiyemyok cnm ya geçmedi bende diyorum ki 10 tane sezeryan olurdum bu çektiğim Ağrı'yla.nasıl geçecek bilmiyorum.dün ağladım artık sinirlerim bozuldu yerinden kalkamıyorum çocuğumu yatarak emziriyorum oturamıyorum.senin ne kadar Zaman'da geçmişti baş boyun ağrın
Çok emin olmamakla birlikte mamajoo nun ikili elektrikli modelini almayı düşünüyorum.Hangi sini alacaksınız
bazen geçmeyecek gibime geliyor.çok zormuş bu ağrı boynumdan giriyor başımı sarıyor yatınca birşey yok otururken ve ayaktayken çok fena oluyor.4 gündür hayat burnumdan geldi çocuğumu bile sevemiyorum.geçer diyorsun yani bir kaç güne inşallah
Gözün aydın cnm maşallah oğluna sağlıklı uzun ömürlü olsun bol bol sütün olsun inşallahMerhabalar
Canım Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin dualarımız seninle bizi habersiz bırakmaİnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?