- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
maşallah canım yavruşuna..ben hamileliğim boyunca hiç d vitamini kullanmadım kızlar..bebeğim ondan mı minik acaba..başka kullanmayan var mı d vitamini?Kızlar hayırlı akşamlar dün doktora gittik 35+2 3.250. Çıktı kilosu doktor 3 hafta önce gidiyor dedi... Kilolu bir bebek dedi 4 kg yu gecerse normal doğumu bekleme dedi beni korkuttu. Decavit i 15 gündür içmiyorum dedim zaten içme 3 hafta önden gidiyor dedi. Ve 2 hafta sonra çatı kontrolü için çağırdı. 3 hafta önce gitmesi doğumunda erken olması anlamına gelir mi ?
Çünkü doktor bu konu hakkında hiçbirşey demedi siz ne diyorsunuz kızlar
Ben de hiç kullanmadım kan tahlillerinde düşük çıkmadı ama D vitamini benim kız da çok iri değil gerçi ama onunla mı alakalı bilmiyorummaşallah canım yavruşuna..ben hamileliğim boyunca hiç d vitamini kullanmadım kızlar..bebeğim ondan mı minik acaba..başka kullanmayan var mı d vitamini?
işin komiği benim d vitaminime hiç bakılmadı bile..neyse az kaldı zaten..yavruşların sağlığı yerinde olsun da varsın minik olsunlar.Ben de hiç kullanmadım kan tahlillerinde düşük çıkmadı ama D vitamini benim kız da çok iri değil gerçi ama onunla mı alakalı bilmiyorum
Benimde 35+2 de 3180gr cikti benimkide onde ama dr um her seferinde dogum tarihinde degisiklik yapmaz diyor erken gelecegi varsa o ayri ama beklenen dogum tarihi değişmez dedi.Kızlar hayırlı akşamlar dün doktora gittik 35+2 3.250. Çıktı kilosu doktor 3 hafta önce gidiyor dedi... Kilolu bir bebek dedi 4 kg yu gecerse normal doğumu bekleme dedi beni korkuttu. Decavit i 15 gündür içmiyorum dedim zaten içme 3 hafta önden gidiyor dedi. Ve 2 hafta sonra çatı kontrolü için çağırdı. 3 hafta önce gitmesi doğumunda erken olması anlamına gelir mi ?
Hic kullanmadim ama kilosu fazla bile suan. Her hafta 200-250gr ortalama ile gidiyorduk bu hafta 450gr almis istahim kapali her zamankinden ama hic aksatmayip yaptigim yedigim seyler sabahlari ac karnina bir kasik keciboynuzu özü, 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu, 1 kase ev yapimi yogurt, 1 muz ve 3 hurma. Zayifsa kuzun bunlari deneyebilirsin.maşallah canım yavruşuna..ben hamileliğim boyunca hiç d vitamini kullanmadım kızlar..bebeğim ondan mı minik acaba..başka kullanmayan var mı d vitamini?
Ayy cok heyecanli Allah yardimcin olsun Ayselcim. Her sey cok güzel olacak Allahin izniyle. Guzel haberlerinizi bekliyoruz.İnşallah canım
Size yazacağım ilk fırsat bulduğumda
Epidural olacağım inşallah orda anestezi uzmanıyla da görüşüp karar değiştirmezsem :)
Yarın sabah 8 buçukta inşallah dua edin bana :)
Canim bebegin kilosu dogum seklini etkileyebilir ama doğum zamanini etkilemez.Kızlar hayırlı akşamlar dün doktora gittik 35+2 3.250. Çıktı kilosu doktor 3 hafta önce gidiyor dedi... Kilolu bir bebek dedi 4 kg yu gecerse normal doğumu bekleme dedi beni korkuttu. Decavit i 15 gündür içmiyorum dedim zaten içme 3 hafta önden gidiyor dedi. Ve 2 hafta sonra çatı kontrolü için çağırdı. 3 hafta önce gitmesi doğumunda erken olması anlamına gelir mi ?
muz hariç bunların hiç birini yemiyordum..hurmaya başlıcaktım zaten bu ay..diğerlerini de tüketmeye çalışayım..aslında çok zayıf değil ama karın çevrisi biraz geride çıktı..bebişler gelinceye kadar anne karnında iyi besleyelim yine de:)Hic kullanmadim ama kilosu fazla bile suan. Her hafta 200-250gr ortalama ile gidiyorduk bu hafta 450gr almis istahim kapali her zamankinden ama hic aksatmayip yaptigim yedigim seyler sabahlari ac karnina bir kasik keciboynuzu özü, 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu, 1 kase ev yapimi yogurt, 1 muz ve 3 hurma. Zayifsa kuzun bunlari deneyebilirsin.
maşallah canım yavruşuna..ben hamileliğim boyunca hiç d vitamini kullanmadım kızlar..bebeğim ondan mı minik acaba..başka kullanmayan var mı d vitamini?
Ben de hiç kullanmadım kan tahlillerinde düşük çıkmadı ama D vitamini benim kız da çok iri değil gerçi ama onunla mı alakalı bilmiyorum
Yarın büyük gün benim için demrs_aysel benim öğleden sonra alınacak heyecan duygusallık ve korku karma karışık uyku yok ılık ballı süt içip uyumayı deneyeceğim bakalım hepinizin duasını istiyorum kızlar ikinci olduğu için korku fazla İyi geceler
Valla ben normal dogum yapamayacagima artik inanmaya basladigim icin besiye cekiyorum yoksa bir ara kilo almasin diye muzu bile kesmistim kilolu olurda mecburi sezeryan olmak zorunda kalirim korkusuyla:) suda var belkide bunlari yemesemde alacaktir bilmiyorum ama dikkat ediyorum iste zarar gelmez :)muz hariç bunların hiç birini yemiyordum..hurmaya başlıcaktım zaten bu ay..diğerlerini de tüketmeye çalışayım..aslında çok zayıf değil ama karın çevrisi biraz geride çıktı..bebişler gelinceye kadar anne karnında iyi besleyelim yine de:)
kolay doğumlar canım..sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah..darısı bizlere..Yarın büyük gün benim için demrs_aysel benim öğleden sonra alınacak heyecan duygusallık ve korku karma karışık uyku yok ılık ballı süt içip uyumayı deneyeceğim bakalım hepinizin duasını istiyorum kızlar ikinci olduğu için korku fazla İyi geceler
Sizede hayırlı doğumlar. Allah yardımcınız olsun.Yarın büyük gün benim için demrs_aysel benim öğleden sonra alınacak heyecan duygusallık ve korku karma karışık uyku yok ılık ballı süt içip uyumayı deneyeceğim bakalım hepinizin duasını istiyorum kızlar ikinci olduğu için korku fazla İyi geceler
hiç öyle deme canım..bebeğin dönmemişti sanırım..38de dönen 2 arkadaş okudum bugün burdaa..4 kiloya kadar normal doğar zaten Allahın izniyle..Valla ben normal dogum yapamayacagima artik inanmaya basladigim icin besiye cekiyorum yoksa bir ara kilo almasin diye muzu bile kesmistim kilolu olurda mecburi sezeryan olmak zorunda kalirim korkusuyla:) suda var belkide bunlari yemesemde alacaktir bilmiyorum ama dikkat ediyorum iste zarar gelmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?