Oyle tabiki insallah beni yaniltip doner ama bu seferde kilolu diye sezeryan derse dr aglarim oturuphiç öyle deme canım..bebeğin dönmemişti sanırım..38de dönen 2 arkadaş okudum bugün burdaa..4 kiloya kadar normal doğar zaten Allahın izniyle..
elbette sağlıksız olmadıkça yenilen içilen zarar gelmez:)
hayırlı olsun Can'ım Allah analı babalı büyütsün.sen nasılsın iyi misin
bebiş erkek mi canım ben bir aydır öyleyim..normalde tatlı sevmeyen biriyim ama bu aralar canım sürekli tatlı istiyor..canımın istediğini yiyorum valla bebişin gözü kalmasın diyee:) hurma ise kuru hurma olcak..ramazanda yenilenden..kizlar ya ben son 1 haftadir inanilmaz seker tuketir oldum, anlamadim. var mi sizde de boyle birsey. bunu dizginleyebilecek oneriler varsa da sevinirim.
bir de bu hurma olayi, taze hurmadan mi bahsediyorsunuz, kurutulmus olandan mi?
evet erkek, tatli hakki olayi diyorsun :) ya bebege faydasi yok ya bunun, kilo alip dogumu zorlastircam diye korkuyorum.
bebiş erkek mi canım ben bir aydır öyleyim..normalde tatlı sevmeyen biriyim ama bu aralar canım sürekli tatlı istiyor..canımın istediğini yiyorum valla bebişin gözü kalmasın diyee:) hurma ise kuru hurma olcak..ramazanda yenilenden..
evet erkek, tatli hakki olayi diyorsun :) ya bebege faydasi yok ya bunun, kilo alip dogumu zorlastircam diye korkuyorum.
dun ayiptir soylemesi 6 dilim nutelalli ekmek yedim!!! olcak is degil, :)
Dun bende 1 dilim yedim hamilelik basindan beri yan gozle bile tatliya bakmamıştım hic bu ara istiyor canim demekki hepimizde var :)evet erkek, tatli hakki olayi diyorsun :) ya bebege faydasi yok ya bunun, kilo alip dogumu zorlastircam diye korkuyorum.
sen biraz daha fazla tüketiyormuşsun sanırımm:) bir dilim ye hevesin geçsin bırak..haklısın tatlı yemeğe başladıktan sonra bende biraz kilo aldım..napsak bilmiyorumm:)evet erkek, tatli hakki olayi diyorsun :) ya bebege faydasi yok ya bunun, kilo alip dogumu zorlastircam diye korkuyorum.
Bende aynı bu aralar çok düştüm tatlıya çok canım istiyo sadece sende degil canım normal demekki :)
Dun bende 1 dilim yedim hamilelik basindan beri yan gozle bile tatliya bakmamıştım hic bu ara istiyor canim demekki hepimizde var :)
Tatliyla hic arasi olmayan bana o bir dilim butun ekmek gibi geldi :)))itiraf edeyim duyduguma sevindim :))
sabirsiz 1 dilim miiii!!! ben nerdeyse doyamayip parmak daldiracaktim!
neyse kapatalim bu bahsi :))
hepsini yapıyorum Can'ım ya bana mısın demiyorAcı kahve,bitter çikolata,kafein içeren ağrı kesici bınları dene tavsiyem
Bu arada yavrularin kilolarini kiyaslayip dertlenmeyin hepsinin yapisi ve anne babadan gelen ozellikleri farkli iri bebek her zaman saglikli bebek demek degil. Bilhassa ben dun kizin kilosunu yazmadim kiyaslayip kafasi karışan olmasin diye ama d vitaminine baglayinca arkadasin doktoru yazayim dedim.
muz hariç bunların hiç birini yemiyordum..hurmaya başlıcaktım zaten bu ay..diğerlerini de tüketmeye çalışayım..aslında çok zayıf değil ama karın çevrisi biraz geride çıktı..bebişler gelinceye kadar anne karnında iyi besleyelim yine de:)
Aynen canim donunce hareketleri daha rahat ve guzel olduMaşallah subhanallah kıloyla ilgisi Yok demek ki dönmenin o kiloyla döndüyse bizim ki de dönebilir
Insallah canimNe güzel bir haber. İnşallah bizim bebişler de bi atraksiyonda bulunur
maşallah canım yavruşuna..ben hamileliğim boyunca hiç d vitamini kullanmadım kızlar..bebeğim ondan mı minik acaba..başka kullanmayan var mı d vitamini?
Benimde 35+2 de 3180gr cikti benimkide onde ama dr um her seferinde dogum tarihinde degisiklik yapmaz diyor erken gelecegi varsa o ayri ama beklenen dogum tarihi değişmez dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?