2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İyi akşamlar herkese
Maşallah doğumlar başlamış Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah darısı biz bekleyenlerin başına.. arada takip edebiliyorum çok aktif olamasam da inşallah bu ay sonu izne çıkarım artık diye düşünüyorum bakalım. En son 22 kasımda gittim dr a randevumuz cuma gününe çok merak ediyorum zaman kısaldıkça heyecan artıyor.
Ben iyice ağırlaştım sanırım malum bir de oğlum var ilgi bekleyen epeyce zor oluyor.
Okuduğum kadarıyla herkes iyi maşallah
Güzel haberler alınca bende mutlu oluyorum.
Herkese hayırlı geceler olsun bir gün daha bitti çok şükür..

Oyle tabiki insallah beni yaniltip doner ama bu seferde kilolu diye sezeryan derse dr aglarim oturup

mrs_aysel hersey cok guzel olacak, yarin bu saatlerde bebegine bakip bu gercek mi diye dusunuyor olacaksin muhtemelen!
asli2434 canim ben baska bir ameliyat dolayisila (anestezi nedeniyle) benzer bir sorun yasamistim, bas agrisi yani. dogumda boyle bir sikinti olursa diye de cok korkup doktorla konusmustum ve doktorun bana soyledigi eger boyle bir durumla karsilasirsam onlari hemen haberdar etmem gerektigi ve artik igne mi yapiyorlamis yoksa baska birsey mi bilemiyorum bunun duzeltigiydi (1 saat kadar uzanarak yatiyormusun). ben ilk ameliyatimda soylememistim cunku hastanede yatarken farketmemistim, eve cikip da hareket etmeye baslayinca oldu ve yan etki olarak bunun olabilecegini biliyordum ama mudahale ile duzelebilecegini bilmiyordum. o bas agrisini cok iyi bilirim, beni kusturdu o bas agrisi, su an el kadar bebekle seni o agriyla hayal edemiyorum. allah yardimcin olsun. bence doktora bir sor. belki yapilabilecek birsey vardir.

kizlar ya ben son 1 haftadir inanilmaz seker tuketir oldum, anlamadim. var mi sizde de boyle birsey. bunu dizginleyebilecek oneriler varsa da sevinirim.

bir de bu hurma olayi, taze hurmadan mi bahsediyorsunuz, kurutulmus olandan mi?

Dogum yapan arkadaşlar acaba bebege tek kat mi giydiriliyor dogumda iki kat mi ki?
Canta hazirladim sayilir ama bu konu kafami karistiriyor ona gore koyacagim eşyaları.
Aslinda soyle bakiyorum alt hadi tamam da uste cift kat ne giydirilir ki? Hepsi citcitli düğmeli seyler.

kizlar ya ben son 1 haftadir inanilmaz seker tuketir oldum, anlamadim. var mi sizde de boyle birsey. bunu dizginleyebilecek oneriler varsa da sevinirim.

bir de bu hurma olayi, taze hurmadan mi bahsediyorsunuz, kurutulmus olandan mi?
bebiş erkek mi canım ben bir aydır öyleyim..normalde tatlı sevmeyen biriyim ama bu aralar canım sürekli tatlı istiyor..canımın istediğini yiyorum valla bebişin gözü kalmasın diyee:) hurma ise kuru hurma olcak..ramazanda yenilenden..

evet erkek, tatli hakki olayi diyorsun :) ya bebege faydasi yok ya bunun, kilo alip dogumu zorlastircam diye korkuyorum.

dun ayiptir soylemesi 6 dilim nutelalli ekmek yedim!!! olcak is degil, :)

evet erkek, tatli hakki olayi diyorsun :) ya bebege faydasi yok ya bunun, kilo alip dogumu zorlastircam diye korkuyorum.

Bende aynı bu aralar çok düştüm tatlıya çok canım istiyo sadece sende degil canım normal demekki :)

Dun bende 1 dilim yedim hamilelik basindan beri yan gozle bile tatliya bakmamıştım hic bu ara istiyor canim demekki hepimizde var :)

sen biraz daha fazla tüketiyormuşsun sanırımm:) bir dilim ye hevesin geçsin bırak..haklısın tatlı yemeğe başladıktan sonra bende biraz kilo aldım..napsak bilmiyorumm:)

Bende aynı bu aralar çok düştüm tatlıya çok canım istiyo sadece sende degil canım normal demekki :)

Dun bende 1 dilim yedim hamilelik basindan beri yan gozle bile tatliya bakmamıştım hic bu ara istiyor canim demekki hepimizde var :)

itiraf edeyim duyduguma sevindim :))
sabirsiz 1 dilim miiii!!! ben nerdeyse doyamayip parmak daldiracaktim!
neyse kapatalim bu bahsi :))

Ben gyno ferro disinda hic vitamin kullanmadim cok sukur suana kadar hep haftasiyla uyumlu cikti ne eksik ne ilerde . Dr um biz iri bebek istemiyoruz diyor

Ben de sabah kahvaltisina cok ozen gosteriyorum . Yumurta bir gun haslama bir gun yagda kizartma yada ekmek dilimlerini yumurta ya bulayip kizartarak yiyorum bi barca peynir bi kac zeytin . Maydonoz yada roka . 1 gun mandalina portakal nar sıkıyom 1 gun muzlu sut . Gun icinde 1-2 hurmaya basladim zoraki yiyorum. Kirmozi et balık tavuk her hafta . Birde aksam salataya cig ispanak dogruyorum 2-3yaprak vitaminini kaybetmeden yemek için

maşallah canım yavruşuna..ben hamileliğim boyunca hiç d vitamini kullanmadım kızlar..bebeğim ondan mı minik acaba..başka kullanmayan var mı d vitamini?

Kilosu kaç ki canım benim. Hiç kusmamda yoktu çok yiyecekte yedim yiyorum hala ağzım durmuyor :)) ama bugün dikkat etmeye başladım doktor çok korkuttu
Normal olmaz vs diye ama önemli olan sağlıklı olmasi canım sağlıklı sıhhatli kucağımiza alırız inşaAllah

Benimde 35+2 de 3180gr cikti benimkide onde ama dr um her seferinde dogum tarihinde degisiklik yapmaz diyor erken gelecegi varsa o ayri ama beklenen dogum tarihi değişmez dedi.

Oy MaşaAllah minnagina canım benim, ama doğum tarihi değişmezse daha çok tombullaşirlar:)) böyle kilo alırlarsa bizim normal doğumu da riske sokuyor minnaklar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…