2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Doğru söylüyorsun canım benim, hiç o acıdan bakmamıştım doğrusu:)
İnşaAllah sağlıklı sıhhatli kucağmıza alırız yavrularimizi

Canım hurma için şunu söyleyebilirim ki bilim adamlarının da yaptığı çalışma sonucunda hurmayı tek sayı şeklinde yersen ( 1-3-5) şekeri karbonhidrata çeviriyor ve enerji veriyor. Fakat çift sayı şeklinde yersen şeker potasyuma dönüşüyor ve böbrekleri olumsuz etkiliyor. Ben faydalı olduğunu düşünüyorum. Tabi karar senin. Hayırlı hamilelikler

Kızlar bir konuda yardım istiyorum. Benim de son kontrolde bebeğim ters pozisyondaydı.bebeği dönen arkadaşlar hareketlerinde bi farklılık hissetti mi? Bebek yukarı tarafa mı daha çok vuruyor? Yoksa hareketler aşağı tarafta mı yoğunlaşıyor? Buna bilgilere göre bebeğin pozisyonu hakkında bir yorum yapabilirmiyim

Benim de ters en son 37.haftada muayene oldum gene tersti ve hala ters, hissediyorum. Doktor zaten artık dönmesi zor dedi yeri daraldığı için, el mahkum sezeryan olacağım. Dönse hissetmemen mümkün değilmiş bu arada, Ha dönmeyecek diye de bir şey yok tabii az bir ihtimal olsa da 40.haftada bile nadiren bile olsa dönen bebekler var.

Benim bundan önce ayakları aşağıda olduğundan inanılmaz kasıklarıma vuruyordu. Bildiğiniz yolda acıdan kasılıp kalıyordum. Son 2 haftadır gene ters ama sanırım ayaklarını yana kaldırdı çünkü nerdeyse belimin sağ tarafına doğru hissediyorum tekme gibi ve o acıma hissi yok ama dönmüş olsa kafası kasıklarına baskı yapar ve yanlış bilmiyorsam tekmelerini göğüsün altında karnının üstünde hissedersin. Ben nefes darlığı çok yaşıyorum en büyük sebebi başının yukarıda olması o sıkıntın varsa rahatlamış olmandan hissedebilirsin mesela.

Bence bol su ve uykuyla geçecek insallah ama bn okadar ağrı çekip Dr a gitmedim ozaman belki bi şekilde geçirirler di.sen bi git acile istersenn en azından bi iğne yaparlar serum ne bilim baya rahatlarsin .ben bu defa kötü ağrı olursa ilk isim hastaneye gitmek olacak .cunki bebeği bile kucaklayasim gelmiyodu inan ağrıdan psikolojikmen cokmustum.

Yok canım Doğum one alınmıyor .bnm bebiste 2 hafta önde maşallah ama Dr sordum bu ölçüm dedi zamanı beklenecek tabiki dedi 4 kiloyu geçse bile

kızlar :))
bu gece 00.20 sularinda deniz ve ada hanimlar dunyaya geldiler..
kuvoze girmediler cok sukur
simdilik durumlari iyi :))
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı ve hayırlı ömürler nasip etsin . Böyle güzel haberleri almak bile öyle mutlu ediyo ki darısı bizlere inşallah

Benim bebeğim de 35+1 de 3 kiloydu vitamin decavit hiç bişey kullanmadığım halde. Doktor 2 hafta önde dedi. Benim Zaten sezeryab olacak. Doktor 2 hafta önde çıkıyor ama ama 38 dolmadan doğumu yapmayız dedi. Burda kilosu gazla çıksada ciğer gelişimi organ gelişimi için 38 in dolmasını bekleyeceğiz dedi. Burda önde çıkması sadece karın çapıyla alakalı organlarla değil dedi

Hastaneler çok sıcak oluyor canım çok kalın koymana gerek Yok çıkarken için kalın seyler aş

Ayyy inanmıyorum hayırlı olsun canımmm gözün aydın çok sevindim sen nasılsın peki Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin bebişlerine kuzum...

Aaa ciddi misin, gözün aydin cok gecmis olsun. Masallah kuzulara cok sevindim.
Normal dogum mu oldu o saatte yoksa acil sezeryan falan mi oldun?
Kendine gelince detaylandir bizleri :)

Kizlar bu bas agrisi olayi beni baya korkuttu genel anestezi mi istesem diye dusunmeye basladim.
Benim ilk dogumum da spinaldi hic basim agrimadi, bir de apandisit ameliyati oldum spinal onda da oyle.
Ama simdi herkes böyle dedikce korkmaya basladim.

benim bebeğimde 10 gün ilerden gidiyor bu yüzden ultrosonsa ki tahmini doğum tarihi 30 ocak yerine 20 ocajk görünüyor, hangisinin doğru olduğunu doktora sordum o da bana adet tarihine göre olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…