2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım benimki 30. haftada döndü ve o haftadan beri gödeğimin iki yanında daha çok hissediyorum hareketlerini çünkü solda sırt kısmı sağda ayakları var, C harfi şeklinde duruyor.

kizlar ya ben son 1 haftadir inanilmaz seker tuketir oldum, anlamadim. var mi sizde de boyle birsey. bunu dizginleyebilecek oneriler varsa da sevinirim.

Canım cok canın istiyosa ye tabi de azıcık dizginlesen iyi olur bence bebeğin için :) tatlının yanında süt içebilirsiniz şekerinin bi anda yükselmesini engeller. Ve seni dizginler

Ben halama sordum aynı soruyu yanımdaydı. İç zıbın gibi ince olanlar var onlardan bi tane içine giydirsinler die koyucam.

Ters olunca nasıl oluo tam bilmiyorum ama aşağı dönünce özellikle yataktan kalkarken kafayı hissediosun aşağıda ağrı yapıo canım yerleşene kadar. Bende tabi bu :)

kızlar :))
bu gece 00.20 sularinda deniz ve ada hanimlar dunyaya geldiler..
kuvoze girmediler cok sukur
simdilik durumlari iyi :))
Ay ikinci ve üçüncü bebişlerde geldiiiii. Maşallah onlara :)

evet erkek, tatli hakki olayi diyorsun :) ya bebege faydasi yok ya bunun, kilo alip dogumu zorlastircam diye korkuyorum.

dun ayiptir soylemesi 6 dilim nutelalli ekmek yedim!!! olcak is degil, :)
Canım tatlı isteği bende de var. Hem de bir kaç aydır. Doktora canım hep sağlıklız şeyler istiyor, hamurişleri tatlılar yemek istiyorum dedim. Doktor da haftada 1 kez kaçamak yapabilirsin demişti. Bunu duyduğumdan beri biraz saldım sanırım nerdeyse hergün ufak kaçamaklar yapıyorum :) Biraz dikkat etmeye çalışıyorum bebeğe faydası yok diye ama dayanamayıp yediğim de çok oluyor işte malesef.

İkizcan gözün aydın canım çok sevindim. Maaşallah kuvoze de gerek kalmamış. Allah analı babalı, sağlıklı mutlu yaşamayı nasip etsin inşallah :)

I ikizcan2016 İkizcannn çok sevindim sağlıklı olmanıza, çok çok geçmiş olsun, güZel sağlıklı uzunnn ömürleri olsun, sana da geçmiş olsun,
@mrs_aysel canım ne alemdesin , güzel haberlerini bekliyoruz

Ay hadi gozun aydin hic hesapta yokken ansizin geldiler masallah Rabbim uzun saglikli anali babali omur versin evlatlarina.

Benimde bu sekilde cevrem gozumu korkutuyor ama sahsi dusuncemi soyleyeyim sonucta ameliyat bu genelde olsa spinalde epiduralde hepsinde yan etki var risk var. Geneli istemiyorum cunku o kucucuk yavruda narkozdan etkilenip yari baygin geliyor dunyaya ve en onemlisi ben onun hayata merhaba dedigi ilk saniyelere taniklik etmek istiyorum 9 ay tasiyim en son ben mi goreyim :) onun disinda genelden yana sikinti yasadigini soyleyende azimsanmayacak kadar cok keza epiduraldede. Yani tamemen bunyeyle alakali. Burada onemli olan sen ne istiyorsun kimsenin tesiri altinda kalma ona gore ver karari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…