canım benimki 30. haftada döndü ve o haftadan beri gödeğimin iki yanında daha çok hissediyorum hareketlerini çünkü solda sırt kısmı sağda ayakları var, C harfi şeklinde duruyor.Kızlar bir konuda yardım istiyorum. Benim de son kontrolde bebeğim ters pozisyondaydı.bebeği dönen arkadaşlar hareketlerinde bi farklılık hissetti mi? Bebek yukarı tarafa mı daha çok vuruyor? Yoksa hareketler aşağı tarafta mı yoğunlaşıyor? Buna bilgilere göre bebeğin pozisyonu hakkında bir yorum yapabilirmiyim
kizlar ya ben son 1 haftadir inanilmaz seker tuketir oldum, anlamadim. var mi sizde de boyle birsey. bunu dizginleyebilecek oneriler varsa da sevinirim.
Ben halama sordum aynı soruyu yanımdaydı. İç zıbın gibi ince olanlar var onlardan bi tane içine giydirsinler die koyucam.Dogum yapan arkadaşlar acaba bebege tek kat mi giydiriliyor dogumda iki kat mi ki?
Canta hazirladim sayilir ama bu konu kafami karistiriyor ona gore koyacagim eşyaları.
Aslinda soyle bakiyorum alt hadi tamam da uste cift kat ne giydirilir ki? Hepsi citcitli düğmeli seyler.
Ters olunca nasıl oluo tam bilmiyorum ama aşağı dönünce özellikle yataktan kalkarken kafayı hissediosun aşağıda ağrı yapıo canım yerleşene kadar. Bende tabi bu :)Kızlar bir konuda yardım istiyorum. Benim de son kontrolde bebeğim ters pozisyondaydı.bebeği dönen arkadaşlar hareketlerinde bi farklılık hissetti mi? Bebek yukarı tarafa mı daha çok vuruyor? Yoksa hareketler aşağı tarafta mı yoğunlaşıyor? Buna bilgilere göre bebeğin pozisyonu hakkında bir yorum yapabilirmiyim
Ay ikinci ve üçüncü bebişlerde geldiiiii. Maşallah onlara :)kızlar :))
bu gece 00.20 sularinda deniz ve ada hanimlar dunyaya geldiler..
kuvoze girmediler cok sukur
simdilik durumlari iyi :))
Canım tatlı isteği bende de var. Hem de bir kaç aydır. Doktora canım hep sağlıklız şeyler istiyor, hamurişleri tatlılar yemek istiyorum dedim. Doktor da haftada 1 kez kaçamak yapabilirsin demişti. Bunu duyduğumdan beri biraz saldım sanırım nerdeyse hergün ufak kaçamaklar yapıyorum :) Biraz dikkat etmeye çalışıyorum bebeğe faydası yok diye ama dayanamayıp yediğim de çok oluyor işte malesef.evet erkek, tatli hakki olayi diyorsun :) ya bebege faydasi yok ya bunun, kilo alip dogumu zorlastircam diye korkuyorum.
dun ayiptir soylemesi 6 dilim nutelalli ekmek yedim!!! olcak is degil, :)
İkizcan gözün aydın canım çok sevindim. Maaşallah kuvoze de gerek kalmamış. Allah analı babalı, sağlıklı mutlu yaşamayı nasip etsin inşallah :)kızlar :))
Maaşallah topiğimizdeki bebişler birden artmaya başladı. Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzunu :)Gunaydin kizlar. Gece cok agrim vardi. Doktora geldik. Yatis veridi. 2 saat sonra sezryana girecegim. Dua edin
Oyy hadi bakalim ocak bebekleri aceleci cikti.Gunaydin kizlar. Gece cok agrim vardi. Doktora geldik. Yatis veridi. 2 saat sonra sezryana girecegim. Dua edin
I ikizcan2016 İkizcannn çok sevindim sağlıklı olmanıza, çok çok geçmiş olsun, güZel sağlıklı uzunnn ömürleri olsun, sana da geçmiş olsun,kızlar :))
Allah sağ salim hayırlısıyla kurtarsın canım...Gunaydin kizlar. Gece cok agrim vardi. Doktora geldik. Yatis veridi. 2 saat sonra sezryana girecegim. Dua edin
Allah yardımcın olsun canımm artık gelmek istemiş seninkiiGunaydin kizlar. Gece cok agrim vardi. Doktora geldik. Yatis veridi. 2 saat sonra sezryana girecegim. Dua edin
ALLAH kolay doğum nasip etsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahGunaydin kizlar. Gece cok agrim vardi. Doktora geldik. Yatis veridi. 2 saat sonra sezryana girecegim. Dua edin
Allah yardımcın olsun, ay ne oldu foruma böyle patır patır doğumlar başladı ne güzel, Allah hepinize kolaylıklar versinGunaydin kizlar. Gece cok agrim vardi. Doktora geldik. Yatis veridi. 2 saat sonra sezryana girecegim. Dua edin
kızlar :))
Dönse diyete sokucam onu ama donmuyor diye bende takilmiyorum kilosuna teyzesiOy MaşaAllah minnagina canım benim, ama doğum tarihi değişmezse daha çok tombullaşirlar:)) böyle kilo alırlarsa bizim normal doğumu da riske sokuyor minnaklar:)
Ay hadi gozun aydin hic hesapta yokken ansizin geldiler masallah Rabbim uzun saglikli anali babali omur versin evlatlarina.kızlar :))
Benimde bu sekilde cevrem gozumu korkutuyor ama sahsi dusuncemi soyleyeyim sonucta ameliyat bu genelde olsa spinalde epiduralde hepsinde yan etki var risk var. Geneli istemiyorum cunku o kucucuk yavruda narkozdan etkilenip yari baygin geliyor dunyaya ve en onemlisi ben onun hayata merhaba dedigi ilk saniyelere taniklik etmek istiyorum 9 ay tasiyim en son ben mi goreyim :) onun disinda genelden yana sikinti yasadigini soyleyende azimsanmayacak kadar cok keza epiduraldede. Yani tamemen bunyeyle alakali. Burada onemli olan sen ne istiyorsun kimsenin tesiri altinda kalma ona gore ver karari.Kizlar bu bas agrisi olayi beni baya korkuttu genel anestezi mi istesem diye dusunmeye basladim.
Benim ilk dogumum da spinaldi hic basim agrimadi, bir de apandisit ameliyati oldum spinal onda da oyle.
Ama simdi herkes böyle dedikce korkmaya basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?