2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar :))
bu gece 00.20 sularinda deniz ve ada hanimlar dunyaya geldiler..
kuvoze girmediler cok sukur
simdilik durumlari iyi :))
tebrikler canım doğum yapan bütün arkadaşların gözü aydın olsun. Allah anali babali büyütsün. Bebişlerin bahtlari açık olsun. Geride kalanlarimizda sirasiyla kavuşalim bebislerimize

pazartesi gittiğimizde 2561 grdı canım..aslında doktor zayıf demedi..ama geçen gittiğimde bir hafta öndeydi kilosu şimdi bir hafta geri çıktı..başlarda da hep zayıf çıkıyordu gerçi..ama doktor yolunda her şey diyor..sağlıkla gelsin de bebişler..doğunca tontik yaparım ben onuu

benim aldığım hurmaların maşallahı var..bir tanesi 2 tane büyüklüğünde..ben nasıl hesap yapcam:) hurmanın büyüklüğünü dikkate almamış bu teorii:)

benimki genelde yukarı taraftan vuruyor..mideme mideme doğru vuruyordu bi ara..şimdi bazen sağı bazen solu tepikliyorr:) ama aşağıda da bazen hareket hissediyorum..genelde hıçkırık tuttuğunda daha alt tarafta hareketlenme oluyor..

I ikizcan2016 canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim Allahım saglıklı sihhatli bi ömür nasip etsin güzel kızlarına annesi ve babasıyla inşallah :))

Doğru söylüyorsun.
Ilk dogumda bana birakmadilar karari zaten, genel anesteziyi mecbur kalmadikca uygulamiyoruz spinal en sagliklisi dendi. Ama ameliyat başladıktan sonra bir aksilik oldu ve uyuttular beni yine bebegi en son ben gördüm:)
Bir sure gece yatakta hareketlerim kisitlandi dönemedim, yatip kalkarken zorlandim bel agrisindan ama bas agrisi hic yasamadim.
Apandisit ameliyatim hele hic sorun olmadi. Ameliyatim da sonrasi da anestezi ile ilgili cok rahattı.
Ama su an zaman yaklastikca ciddi bir korku yasiyorum.
Hic aklimda olmayan genel anesteziye bile acaba demeye basladim.
En güzeli anestezi uzmaniyla karar vermek sanirim.

Benim bebeğimin başı tam kasığımda kaç haftadır ama yine yanları tekmeliyor canım :) poposu tam göğsümün altındaymış doktor öyle söylemişti, ki ben de hissediyorum. Bazen itiyo poposunu top gibi bir çıkıntı oluyor. Ve bende de nefes darlığı mide yanması vs oluyor, çok fazla yiyemiyorum. Bunun sebebi de hala bebeğin doğum kanalına inmemiş olması, doktor da bebek yukarda poposu da tam göğsünün altında, kim bilir ne kadar rahatsız oluyorsundur dedi hatta :) ayaklarını belinde hissetmeye başladığından beri doktora gidip hâlâ ters olup olmadığını teyit ettirdin mi bilmiyorum ama belki dönmüştür bebeğin. Benim de sol bel boşluğumda geziyor ayakları hep :)

S Sare13 benim bebis de tersti iki hafta once kadat sabah cok sert hareketleriyle uyandim. Hatta acitti da oyle uyandim. Sanirim o an dondu. Normalde kafasi soldaydi, ataklari sag taraftaydi. Tam dogum seklini konusurken bugunku kontrolumde bu sefer de sag tarafta kafasi, sol tarafta poposu oldugunu ogrendik. Yaramazim yine donmus
Bu arada tahmin ediyordum. Kasildigi zaman hem sagda hem sol tarafta yumru olarak iki yuvarlak hissediyordum. Kasildigini hisettiginde elini gezdir karninda hissedecegini dusunuyorum.

Bu arada sezaryeni konustuk tekrar. Sanirim bir terslik olmazsa 9 ocak dogum tarihimiz olacak.

I ikizcan2016 cok sukur, ikizimin bebekleri de tabiki senlikli gelmeliydi. Masallah kuzulara <3

Bugun topikten 3 kisi daha anne oluyor. İnsallah saglikla alsinlar kucaklarina. Tabi hepimiz de. Ocak bebisleri hakikaten aceleci cikti. Yerim onlari ope ope bitiririm sanirim.

Herkesein guzel haberlerini bekliyoruz. Mutlaka yazin kizlar. Kaybolmayin sakin da meraktan dogurmayalim geride kalanlar olarak

sağol Can'ım sordum doktora kan alıyorlar senden sonra tekrar belden iğne ile omurilik sıvısının içine enjekte edip kaçağı önlemiş oluyorlar.ama bu uygulama uzun süre geçmeyen Ağrı'lar içinmiş.hala ağrıyor yarına kadar geçmezse nörolojiye görüncem.dua edin bana da çok zorlanıyorum

sağol Can'ım sordum doktora kan alıyorlar senden sonra tekrar belden iğne ile omurilik sıvısının içine enjekte edip kaçağı önlemiş oluyorlar.ama bu uygulama uzun süre geçmeyen Ağrı'lar içinmiş.hala ağrıyor yarına kadar geçmezse nörolojiye görüncem.dua edin bana da çok zorlan

Oy MaşaAllah zayıf değil senin minnagin canım daha bi kaç hafta daha var alir yine kilo , doğduktan sonra annesutu mama derken tosuncuk olur :))
Sağlıklı sıhhatli gelsin yavrucuklarimiz ama zaman yaklaştıkça hem korkuyorum hemde heyecanlanıyorum neye kime benzeyecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…