- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Allah yardimcin olsun saglikla kavus yavruna canim ne guzel bebislerimiz basladi guzel guzel gelmeye :)Gunaydin kizlar. Gece cok agrim vardi. Doktora geldik. Yatis veridi. 2 saat sonra sezryana girecegim. Dua edin
Aralık anneleri hep epidral oldu hiç baş ağrısıyla şikayet eden olmadı ilk bir iki gün hariç
En son mamajoo ya karar verdim. Çiftli elektrikli olanını aldım. n11 de kupon vardı, uyguna da geldi.Hangi sini alacaksınız
Canımm cok sevındım gözun aydın allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın.. ayselden önce dogurdun bak:)kızlar :))
bu gece 00.20 sularinda deniz ve ada hanimlar dunyaya geldiler..
kuvoze girmediler cok sukur
simdilik durumlari iyi :))
Valla pek bel ağrısı da duymadım. Genelde dikiş ağrılarından bahsediyorlar. Bel yada baş ağrıları olsa dikiş ağrılarını unuturlardı :)Bel ağrısı şikayeti olan var mı acaba epidural sonrası? Sanki öyle birşeyler duymuştum.
tebrikler canım doğum yapan bütün arkadaşların gözü aydın olsun. Allah anali babali büyütsün. Bebişlerin bahtlari açık olsun. Geride kalanlarimizda sirasiyla kavuşalim bebislerimizekızlar :))
canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallahkızlar :))
pazartesi gittiğimizde 2561 grdı canım..aslında doktor zayıf demedi..ama geçen gittiğimde bir hafta öndeydi kilosu şimdi bir hafta geri çıktı..başlarda da hep zayıf çıkıyordu gerçi..ama doktor yolunda her şey diyor..sağlıkla gelsin de bebişler..doğunca tontik yaparım ben onuuKilosu kaç ki canım benim. Hiç kusmamda yoktu çok yiyecekte yedim yiyorum hala ağzım durmuyor :)) ama bugün dikkat etmeye başladım doktor çok korkuttu
Normal olmaz vs diye ama önemli olan sağlıklı olmasi canım sağlıklı sıhhatli kucağımiza alırız inşaAllah
benim aldığım hurmaların maşallahı var..bir tanesi 2 tane büyüklüğünde..ben nasıl hesap yapcam:) hurmanın büyüklüğünü dikkate almamış bu teorii:)Canım hurma için şunu söyleyebilirim ki bilim adamlarının da yaptığı çalışma sonucunda hurmayı tek sayı şeklinde yersen ( 1-3-5) şekeri karbonhidrata çeviriyor ve enerji veriyor. Fakat çift sayı şeklinde yersen şeker potasyuma dönüşüyor ve böbrekleri olumsuz etkiliyor. Ben faydalı olduğunu düşünüyorum. Tabi karar senin. Hayırlı hamilelikler
benimki genelde yukarı taraftan vuruyor..mideme mideme doğru vuruyordu bi ara..şimdi bazen sağı bazen solu tepikliyorr:) ama aşağıda da bazen hareket hissediyorum..genelde hıçkırık tuttuğunda daha alt tarafta hareketlenme oluyor..Kızlar bir konuda yardım istiyorum. Benim de son kontrolde bebeğim ters pozisyondaydı.bebeği dönen arkadaşlar hareketlerinde bi farklılık hissetti mi? Bebek yukarı tarafa mı daha çok vuruyor? Yoksa hareketler aşağı tarafta mı yoğunlaşıyor? Buna bilgilere göre bebeğin pozisyonu hakkında bir yorum yapabilirmiyim
inanmıyorum canımm..gözün aydınn..erkenci çıktı bebişler..sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah..sen kurtardın darısı bizleree:)kızlar :))
senle bereber 4 bebiş gelmiş olcak bugün başlığımızda maşallahh..Allah yardımcın olsun..sağlıkla sıhhatle kavuş inşallah yavrunaa..Gunaydin kizlar. Gece cok agrim vardi. Doktora geldik. Yatis veridi. 2 saat sonra sezryana girecegim. Dua edin
Doğru söylüyorsun.Benimde bu sekilde cevrem gozumu korkutuyor ama sahsi dusuncemi soyleyeyim sonucta ameliyat bu genelde olsa spinalde epiduralde hepsinde yan etki var risk var. Geneli istemiyorum cunku o kucucuk yavruda narkozdan etkilenip yari baygin geliyor dunyaya ve en onemlisi ben onun hayata merhaba dedigi ilk saniyelere taniklik etmek istiyorum 9 ay tasiyim en son ben mi goreyim :) onun disinda genelden yana sikinti yasadigini soyleyende azimsanmayacak kadar cok keza epiduraldede. Yani tamemen bunyeyle alakali. Burada onemli olan sen ne istiyorsun kimsenin tesiri altinda kalma ona gore ver karari.
Benim bundan önce ayakları aşağıda olduğundan inanılmaz kasıklarıma vuruyordu. Bildiğiniz yolda acıdan kasılıp kalıyordum. Son 2 haftadır gene ters ama sanırım ayaklarını yana kaldırdı çünkü nerdeyse belimin sağ tarafına doğru hissediyorum tekme gibi ve o acıma hissi yok ama dönmüş olsa kafası kasıklarına baskı yapar ve yanlış bilmiyorsam tekmelerini göğüsün altında karnının üstünde hissedersin. Ben nefes darlığı çok yaşıyorum en büyük sebebi başının yukarıda olması o sıkıntın varsa rahatlamış olmandan hissedebilirsin mesela.
sağol Can'ım sordum doktora kan alıyorlar senden sonra tekrar belden iğne ile omurilik sıvısının içine enjekte edip kaçağı önlemiş oluyorlar.ama bu uygulama uzun süre geçmeyen Ağrı'lar içinmiş.hala ağrıyor yarına kadar geçmezse nörolojiye görüncem.dua edin bana da çok zorlanıyorummrs_aysel hersey cok guzel olacak, yarin bu saatlerde bebegine bakip bu gercek mi diye dusunuyor olacaksin muhtemelen!
asli2434 canim ben baska bir ameliyat dolayisila (anestezi nedeniyle) benzer bir sorun yasamistim, bas agrisi yani. dogumda boyle bir sikinti olursa diye de cok korkup doktorla konusmustum ve doktorun bana soyledigi eger boyle bir durumla karsilasirsam onlari hemen haberdar etmem gerektigi ve artik igne mi yapiyorlamis yoksa baska birsey mi bilemiyorum bunun duzeltigiydi (1 saat kadar uzanarak yatiyormusun). ben ilk ameliyatimda soylememistim cunku hastanede yatarken farketmemistim, eve cikip da hareket etmeye baslayinca oldu ve yan etki olarak bunun olabilecegini biliyordum ama mudahale ile duzelebilecegini bilmiyordum. o bas agrisini cok iyi bilirim, beni kusturdu o bas agrisi, su an el kadar bebekle seni o agriyla hayal edemiyorum. allah yardimcin olsun. bence doktora bir sor. belki yapilabilecek birsey vardir.
sağol Can'ım sordum doktora kan alıyorlar senden sonra tekrar belden iğne ile omurilik sıvısının içine enjekte edip kaçağı önlemiş oluyorlar.ama bu uygulama uzun süre geçmeyen Ağrı'lar içinmiş.hala ağrıyor yarına kadar geçmezse nörolojiye görüncem.dua edin bana da çok zorlanmrs_aysel hersey cok guzel olacak, yarin bu saatlerde bebegine bakip bu gercek mi diye dusunuyor olacaksin muhtemelen!
asli2434 canim ben baska bir ameliyat dolayisila (anestezi nedeniyle) benzer bir sorun yasamistim, bas agrisi yani. dogumda boyle bir sikinti olursa diye de cok korkup doktorla konusmustum ve doktorun bana soyledigi eger boyle bir durumla karsilasirsam onlari hemen haberdar etmem gerektigi ve artik igne mi yapiyorlamis yoksa baska birsey mi bilemiyorum bunun duzeltigiydi (1 saat kadar uzanarak yatiyormusun). ben ilk ameliyatimda soylememistim cunku hastanede yatarken farketmemistim, eve cikip da hareket etmeye baslayinca oldu ve yan etki olarak bunun olabilecegini biliyordum ama mudahale ile duzelebilecegini bilmiyordum. o bas agrisini cok iyi bilirim, beni kusturdu o bas agrisi, su an el kadar bebekle seni o agriyla hayal edemiyorum. allah yardimcin olsun. bence doktora bir sor. belki yapilabilecek birsey vardir.
pazartesi gittiğimizde 2561 grdı canım..aslında doktor zayıf demedi..ama geçen gittiğimde bir hafta öndeydi kilosu şimdi bir hafta geri çıktı..başlarda da hep zayıf çıkıyordu gerçi..ama doktor yolunda her şey diyor..sağlıkla gelsin de bebişler..doğunca tontik yaparım ben onuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?