- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
sağol Can'ım sordum doktora kan alıyorlar senden sonra tekrar belden iğne ile omurilik sıvısının içine enjekte edip kaçağı önlemiş oluyorlar.ama bu uygulama uzun süre geçmeyen Ağrı'lar içinmiş.hala ağrıyor yarına kadar geçmezse nörolojiye görüncem.dua edin bana da çok zorlanıyorum
Doğru söylüyorsun.
Ilk dogumda bana birakmadilar karari zaten, genel anesteziyi mecbur kalmadikca uygulamiyoruz spinal en sagliklisi dendi. Ama ameliyat başladıktan sonra bir aksilik oldu ve uyuttular beni yine bebegi en son ben gördüm:)
Bir sure gece yatakta hareketlerim kisitlandi dönemedim, yatip kalkarken zorlandim bel agrisindan ama bas agrisi hic yasamadim.
Apandisit ameliyatim hele hic sorun olmadi. Ameliyatim da sonrasi da anestezi ile ilgili cok rahattı.
Ama su an zaman yaklastikca ciddi bir korku yasiyorum.
Hic aklimda olmayan genel anesteziye bile acaba demeye basladim.
En güzeli anestezi uzmaniyla karar vermek sanirim.
Dönse diyete sokucam onu ama donmuyor diye bende takilmiyorum kilosuna teyzesi
S Sare13 benim bebis de tersti iki hafta once kadat sabah cok sert hareketleriyle uyandim. Hatta acitti da oyle uyandim. Sanirim o an dondu. Normalde kafasi soldaydi, ataklari sag taraftaydi. Tam dogum seklini konusurken bugunku kontrolumde bu sefer de sag tarafta kafasi, sol tarafta poposu oldugunu ogrendik. Yaramazim yine donmus
Bu arada tahmin ediyordum. Kasildigi zaman hem sagda hem sol tarafta yumru olarak iki yuvarlak hissediyordum. Kasildigini hisettiginde elini gezdir karninda hissedecegini dusunuyorum.
Bu arada sezaryeni konustuk tekrar. Sanirim bir terslik olmazsa 9 ocak dogum tarihimiz olacak.
I ikizcan2016 cok sukur, ikizimin bebekleri de tabiki senlikli gelmeliydi. Masallah kuzulara <3
Bugun topikten 3 kisi daha anne oluyor. İnsallah saglikla alsinlar kucaklarina. Tabi hepimiz de. Ocak bebisleri hakikaten aceleci cikti. Yerim onlari ope ope bitiririm sanirim.
Herkesein guzel haberlerini bekliyoruz. Mutlaka yazin kizlar. Kaybolmayin sakin da meraktan dogurmayalim geride kalanlar olarak
Yok yavrum donmemis 2 gun once gittik iste keyfi yerinde sanirim :) biz ne kadar plan yaparsak yapalim onlar yön veriyor bunu iyice idrak ettim o yuzden takmiyorum daha :) insallah seninde gonlune gore olur donmus madem normal gelsin kuzucuk:)Donmedimi hala minnak sağlıklı olsunda inşaAllah sağlıklı sıhhatli kucağına al canım benim
Benim şişko dönmüş, korka korka gittim doktora ama dönmüş dedi Allah tan
Ama dönsede 4 kg geçerse sezaryen dedi yine . sezaryen kesinlesse bende yemeye devam edeceğim ama yok . yediklerime dikkat ediyorum artık fazla kilo almasın artık danacık :)))
Aaaa gozun aydin canim. Cok sevindim masallah onlara ne mutlu sana. Darisi basimiza artik. Nasilsiniz nasil gidiyor?kızlar :))
bu gece 00.20 sularinda deniz ve ada hanimlar dunyaya geldiler..
kuvoze girmediler cok sukur
simdilik durumlari iyi :))
Yok yavrum donmemis 2 gun once gittik iste keyfi yerinde sanirim :) biz ne kadar plan yaparsak yapalim onlar yön veriyor bunu iyice idrak ettim o yuzden takmiyorum daha :) insallah seninde gonlune gore olur donmus madem normal gelsin kuzucuk:)
Hayirli dogumlae canim. Iyi haberlerini bekliyorumGunaydin kizlar. Gece cok agrim vardi. Doktora geldik. Yatis veridi. 2 saat sonra sezryana girecegim. Dua edin
Canım gözün aydın sağlıkla kavuşmuşun kuzularına bizim içinde kokla ikisinidekızlar :))
Canım sağlıkla kavuşursun inş. Kendine geldiğinde bizi haberdar et...Gunaydin kizlar. Gece cok agrim vardi. Doktora geldik. Yatis veridi. 2 saat sonra sezryana girecegim. Dua edin
gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün.sen nasılsınkızlar :))
Gözünaydın canım maşallahkızlar :))
kızlar :))
Gunaydin kizlar. Gece cok agrim vardi. Doktora geldik. Yatis veridi. 2 saat sonra sezryana girecegim. Dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?