2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Rabbim yardımcın olsun canım benim dualarım seninle
Acil şifalar versin Allah im inşaAllah

Esra bisey sorcam. Genel anesteziden ne kadar sure sonra uyandin? Haftaya anestezi uzmani ile gorusecegiz fe cok kafam karisti epiduraliydi, spinaliydi geneliydi. :/

Dönse diyete sokucam onu ama donmuyor diye bende takilmiyorum kilosuna teyzesi

Donmedimi hala minnak sağlıklı olsunda inşaAllah sağlıklı sıhhatli kucağına al canım benim
Benim şişko dönmüş, korka korka gittim doktora ama dönmüş dedi Allah tan
Ama dönsede 4 kg geçerse sezaryen dedi yine . sezaryen kesinlesse bende yemeye devam edeceğim ama yok . yediklerime dikkat ediyorum artık fazla kilo almasın artık danacık :)))

@Sare13 bu arada eksik anlatmısım cok pardon, iki hafta önce dönmüştü, kafa aşagıda pozisyondaydı. bugün gittiğimizde tekrar yan dönmüş onu öğrenmiş oldum.

I ikizcan2016 . Canım benim MaşaAllah hayırlı olsun minnaklarin gozunaydin
. Sağlıklı olsunlar da inşaAllah
Normal mi doğdular sezaryen mi merak ettim

Yok yavrum donmemis 2 gun once gittik iste keyfi yerinde sanirim :) biz ne kadar plan yaparsak yapalim onlar yön veriyor bunu iyice idrak ettim o yuzden takmiyorum daha :) insallah seninde gonlune gore olur donmus madem normal gelsin kuzucuk:)

Yok yavrum donmemis 2 gun once gittik iste keyfi yerinde sanirim :) biz ne kadar plan yaparsak yapalim onlar yön veriyor bunu iyice idrak ettim o yuzden takmiyorum daha :) insallah seninde gonlune gore olur donmus madem normal gelsin kuzucuk:)

Son dakikada bile dönüyormuş sözde öyle diyorlar , zaten benim dana yürür ken bi anda aşağı indi biraz karnimda ağrı oldu gecti dedim eyvah geliyor sanırım diye , sonra doktora gittim 1 ay sonra dönmüş dedi demekki o anda döndü sanırım. Çok. Doğru söylüyor sun ne kadar plan yapsak ta olmuyor minnaklar yönlendiriyor herşeyi. Sağlık li sıhhatli gelsinler de inşaAllah. Ama yinede Rabbim hayirlisi ile Herşeyi gönlümüze gore versin inşaAllah

kızlar :))
bu gece 00.20 sularinda deniz ve ada hanimlar dunyaya geldiler..
kuvoze girmediler cok sukur
simdilik durumlari iyi :))
Canım gözün aydın sağlıkla kavuşmuşun kuzularına bizim içinde kokla ikisinide

Gunaydin kizlar. Gece cok agrim vardi. Doktora geldik. Yatis veridi. 2 saat sonra sezryana girecegim. Dua edin
Canım sağlıkla kavuşursun inş. Kendine geldiğinde bizi haberdar et...
mrs_aysel canım güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar,
Bayağıdır yazamıyorum cuma günü iznim başlıyor. o yüzden bu aralar bayağı yoğundum. Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın çok sevindim güle güle büyütün yavrularınızı. Bizim bugün kontrolumuz vardı. 3000 gr olmusuz. kafası ve gobeği bir hafta onden gidiyor. doktor iri bir bebek olacak dedi. ilk nst mizede girdik. herşey iyi görünüyor

Ne nasıl 2 ocak sezeryan tarihindi senin canım sancilandinmi acilden mi girdin ameliyata.sasirdım ikizim şaka maka kızlar dunyaya gözünü acti masallah kuzucuklara yaa cok sevindim allah anali babali buyutsun insallah cok sevindim ya supriz yaptilar hepimize
kızlar :))
bu gece 00.20 sularinda deniz ve ada hanimlar dunyaya geldiler..
kuvoze girmediler cok sukur
simdilik durumlari iyi :))

Selam arkadaşlar geri sayım başladı artik benim de cuma günü iznim basladi. Insan her kasilmada bugün gelir mi acaba diye bekliyor. Ve ben daha kendimi hazir hissetmiyorum. Doktor da bir an once doğur daha fazla kilo almasin diyor. Su an 3.600 görünüyor. Allahim sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…