2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Slm kızlar
Yanlış yere yazmışım gece en son aralık annelerine bakıyordum sayfa orda kalmış :)
Biz kavuştuk çok şükür
Kuzucum 3.200 gram Doğdu
Sizler de dualarımdaydınız hep ocak anneleri unutmadım sizleri
Spinal oldum
Şu an adet sancılarına benzer hafif ağrım var
Çok şükür iyiyiz ikimizde
Etiketleriniz için tşkr ediyorum dönemiyorım okuyamadım bile
Öpüyorum hepinizi

Severim ben o kuzuyu
Sende kendine dikkat et canım

Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin kuzucuğa...

Can'ım benim korkma herşey olacağına varıyor.bu benim ikinci spinal anestezi alışım ilkinde bende hiç bir problem yaşamadım ama bunda oldu bilemiyorum.ama şunu söyleyebilirim dikiş Ağrı'sı sinek ısırığı gibi kalıyor.sen yine en iyisi anestezi uzmanınla görüş derim

gözün aydın canım kurtuldun..Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin..darısı bizlere inşallah:)

Sevindim canım iyi olduğunuza Dr sıvı tüket dediğinde bol tüket baş ağrısı olmasın ..maşallah yavrucuguna gözünaydin allah analı babalı büyütsun inşallah. ...

Sevindim canım iyi olduğunuza Dr sıvı tüket dediğinde bol tüket baş ağrısı olmasın ..maşallah yavrucuguna gözünaydin allah analı babalı büyütsun inşallah. ...

canım maşallah ikinize de.
ne güzel ne heyecanlı haberler bunlar.
gözünaydin canım tekrardan Allah analı babalı büyütsün inşallah. ...

Hayırlı olsun canım maşallah, güle güle büyütün

Merhabalar hanımlar doğumlar olmuş çok heyecanlı
I ikizcan2016 canım kızlar acele etti demek hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
mrs_aysel cnm senin de hayırlı olsun çok şükür kavuştun sen de Allah analı babalı büyütsün ikiniz de iyisinizdir umarım
Z zeyyil ve B Beyaz Kamelya sizin de iyi haberlerinizi bekliyoruz kızlar

Esra bisey sorcam. Genel anesteziden ne kadar sure sonra uyandin? Haftaya anestezi uzmani ile gorusecegiz fe cok kafam karisti epiduraliydi, spinaliydi geneliydi. :/
Benimki genel anestezi degildi nmine.
Spinal yapıldı ama tam uyusma olmayinca sedasyon verdik dediler. Sadece uyutmuslar anestezi sekli degismemis doktorun soyledigine gore. 15 dakika sonra falan uyandim.

Ayy Allah sifa versin Aslicim insallah bir an once atlatirsin.
En iyisi dedigin gibi anestezi uzmaniyla butun detaylari konusup ona gore karar vermek.

Canım gözunaydınn masallah kuzuna allah analı babalı buyutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…