2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Hoş geldi kuzucuğun. Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün.

I ikizcan2016 canim allah sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarına inşallah. Analı babalı büyütsün çok şaşırdım bi o kadar da sevindim kavuşmaniza :) nasılsın minikler nasıl. Neden bian da oldu kendini iyi hissedince gel de anlat.

Ayrıca doğum yapan ve yapacak olan diğer arkadaşları da etiketleyemedim ama gözünüzaydin Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Darısı bizlere artık inşallah bizde yavrularımıza sağlıkla kavuşalım.

Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı bebiş 2800 çıktı ama 10 gün önce başka doktora gitmiştim o da 2.800 dedi yani 10 günde hiç kilo almamış görünüyor bu durumda doktora sordum ultrason cihazlarının yanılma payı oluyor takma dedi ama yine de ister istemez niye böyle çıktı ki diyorum böyle bir durum yaşayan oldu mu

Canim takilma cihazlar farkettiriyor benim dogum yapacagim dr 49cm dedi kizimiza 1 hafta sonra gittigim diğer dr 45 dedi :) mmlik olcum yapiyorlar sonucta biraz kisa tutsa yada uzun tutsa cok farkediyor. Iyiyse dert etme. Duzenli gittigin dr un olcumu daha dogrudur diye dusunuyorum ben.

Gecen carsamba özele gittim 3 kilo dedi bu pazartesi devlete gittim 2 600 dedi ultrason cihazındandır takma kafana canım yarın tekrar özele gitcem bakalım kaç çıkacak

Azda olsa kilo alımı olmuştur canım, bence son gittiğin Dr n USG cihazında bir terslik var BRBM
Gecen carsamba özele gittim 3 kilo dedi bu pazartesi devlete gittim 2 600 dedi ultrason cihazındandır takma kafana canım yarın tekrar özele gitcem bakalım kaç çıkacak
Hmm anladım kızlar sağolun canlar rahatlattınız beni

Kızlar dün kontrolüm vardı doktora söylemeyi unuttum açıkçası bu kadar çok sorunum da yoktu ama bugün felaket karin sertleşmesi yaşıyorum sabahtan beri ağrıyla birlikte. Çok sık oluyor sebebi ne oluyor normal mi bu acaba.
Nst ye de girdim dün çok az sancı çıkmıştı doktor önemsemedi bile.
Geçmezse yarın doktorumu arayacağım ama korktum şuan.

Canım. Sezeryan ortalama beklenen doğum tarihinden 10 gün önce oluyor seni neden beklettiki Dr son ana kadar

20 ile 25 arasi demisti 24 sectim bende normalde tarihi de beklemek istedim olur dedi ama ameliyathaneler dolu olabilir ozel ama kucuk bi hastane bende o yuzden beklemedim yoksa 1.1 istiyordum :)

merhaba, karin sertlesmesi bende de 2 haftadir oluyor. buna braxton hicks deniyor, doguma hazirlik olan oncu sancilar. benim cok sancim/agrim olmuyor genelde. ama nadiren agrimda oldu.
bana soylenen bu sertlemelerin belli bir duzende oldugunda onemli oldugu yonundeydi.
panik olmaniza gerek yok, normal kasilmalariniz baslasa bile dogumun baslamasi uzun surecektir.

Geçmiş olsun canım inşallah kurulursun ağrılarından

kızlar Ağrı'larım hafiflemeye başladı dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun.az önce ilk defa oğlumu kucağıma alıp sevebildim.bu arada doğum yapanlar çoğaldı Allah hepinize nasip etsin sağlıkla kucağınıza almayı

Cevabın için sağol canım. Düzenli derken ne sıklıkla olunca endiselenmeliyim acaba. Şuan adet ağrısı gibi ağrım da var. Böbreklerim de ağrıyor korku geldi içime öyle olunca.

Doktoruma mesaj attım yalancı sancı onlar sorun olmaz dedi ama yine de korkuyorum ben. : (

Büyümüş bebecik kucagına sağlıkla alırsın inşallah :)

Kizlar beninde cumartesi gunun sezeryan heycanli hissediyorum :)
Oy oy bir bebiş daha geliyooooo

Normal bencede canım farklı cihazda farklı cıkması. Doğuncada ultrasondan farklı oluomus bebekler zaten. kilosu normal hiç kafana takma derim

Baş ağrısı diyorsun ya içim gidiyor 14 yıldır kronik migren hastasıyım rabbim baş ağrısını düşmanıma vermesin. Nasıl oğluşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…