- 9 Şubat 2012
- 471
- 468
- 103
Slm kızlar
Yanlış yere yazmışım gece en son aralık annelerine bakıyordum sayfa orda kalmış :)
Biz kavuştuk çok şükür
Kuzucum 3.200 gram Doğdu
Sizler de dualarımdaydınız hep ocak anneleri unutmadım sizleri
Spinal oldum
Şu an adet sancılarına benzer hafif ağrım var
Çok şükür iyiyiz ikimizde
Etiketleriniz için tşkr ediyorum dönemiyorım okuyamadım bile
Öpüyorum hepinizi
Canim takilma cihazlar farkettiriyor benim dogum yapacagim dr 49cm dedi kizimiza 1 hafta sonra gittigim diğer dr 45 dedi :) mmlik olcum yapiyorlar sonucta biraz kisa tutsa yada uzun tutsa cok farkediyor. Iyiyse dert etme. Duzenli gittigin dr un olcumu daha dogrudur diye dusunuyorum ben.Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı bebiş 2800 çıktı ama 10 gün önce başka doktora gitmiştim o da 2.800 dedi yani 10 günde hiç kilo almamış görünüyor bu durumda doktora sordum ultrason cihazlarının yanılma payı oluyor takma dedi ama yine de ister istemez niye böyle çıktı ki diyorum böyle bir durum yaşayan oldu mu
Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı bebiş 2800 çıktı ama 10 gün önce başka doktora gitmiştim o da 2.800 dedi yani 10 günde hiç kilo almamış görünüyor bu durumda doktora sordum ultrason cihazlarının yanılma payı oluyor takma dedi ama yine de ister istemez niye böyle çıktı ki diyorum böyle bir durum yaşayan oldu mu
Azda olsa kilo alımı olmuştur canım, bence son gittiğin Dr n USG cihazında bir terslik varBRBM
Canim takilma cihazlar farkettiriyor benim dogum yapacagim dr 49cm dedi kizimiza 1 hafta sonra gittigim diğer dr 45 dedi :) mmlik olcum yapiyorlar sonucta biraz kisa tutsa yada uzun tutsa cok farkediyor. Iyiyse dert etme. Duzenli gittigin dr un olcumu daha dogrudur diye dusunuyorum ben.
Hmm anladım kızlar sağolun canlar rahatlattınız beniGecen carsamba özele gittim 3 kilo dedi bu pazartesi devlete gittim 2 600 dedi ultrason cihazındandır takma kafana canım yarın tekrar özele gitcem bakalım kaç çıkacak
şöööyle bi yüzüstü uzansam sicacik hamam taşına.. hamamcı teyze bana keseden sonra bi köpük masajı yapsa, sonra biri sırtımı çiğnese katır kıtır..
nası guzel olurdu....
pek romantik olmadi ama suanki hayalim bu :)))
Can'ım çok şaşırdım çok şükür iyilermiş :)kızlar :))
bu gece 00.20 sularinda deniz ve ada hanimlar dunyaya geldiler..
kuvoze girmediler cok sukur
simdilik durumlari iyi :))
Canım. Sezeryan ortalama beklenen doğum tarihinden 10 gün önce oluyor seni neden beklettiki Dr son ana kadar
Mamajoo bana da çok mantıklı gelmeye başladı. Fiyatıda uygun başka alcak olan var mı acaba?En son mamajoo ya karar verdim. Çiftli elektrikli olanını aldım. n11 de kupon vardı, uyguna da geldi.
merhaba, karin sertlesmesi bende de 2 haftadir oluyor. buna braxton hicks deniyor, doguma hazirlik olan oncu sancilar. benim cok sancim/agrim olmuyor genelde. ama nadiren agrimda oldu.Kızlar dün kontrolüm vardı doktora söylemeyi unuttum açıkçası bu kadar çok sorunum da yoktu ama bugün felaket karin sertleşmesi yaşıyorum sabahtan beri ağrıyla birlikte. Çok sık oluyor sebebi ne oluyor normal mi bu acaba.
Nst ye de girdim dün çok az sancı çıkmıştı doktor önemsemedi bile.
Geçmezse yarın doktorumu arayacağım ama korktum şuan.
Geçmiş olsun canım inşallah kurulursun ağrılarındansağol Can'ım sordum doktora kan alıyorlar senden sonra tekrar belden iğne ile omurilik sıvısının içine enjekte edip kaçağı önlemiş oluyorlar.ama bu uygulama uzun süre geçmeyen Ağrı'lar içinmiş.hala ağrıyor yarına kadar geçmezse nörolojiye görüncem.dua edin bana da çok zorlanıyorum
Cevabın için sağol canım. Düzenli derken ne sıklıkla olunca endiselenmeliyim acaba. Şuan adet ağrısı gibi ağrım da var. Böbreklerim de ağrıyor korku geldi içime öyle olunca.merhaba, karin sertlesmesi bende de 2 haftadir oluyor. buna braxton hicks deniyor, doguma hazirlik olan oncu sancilar. benim cok sancim/agrim olmuyor genelde. ama nadiren agrimda oldu.
bana soylenen bu sertlemelerin belli bir duzende oldugunda onemli oldugu yonundeydi.
panik olmaniza gerek yok, normal kasilmalariniz baslasa bile dogumun baslamasi uzun surecektir.
Büyümüş bebecik kucagına sağlıkla alırsın inşallah :)Merhaba arkadaşlar,
Bayağıdır yazamıyorum cuma günü iznim başlıyor. o yüzden bu aralar bayağı yoğundum. Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın çok sevindim güle güle büyütün yavrularınızı. Bizim bugün kontrolumuz vardı. 3000 gr olmusuz. kafası ve gobeği bir hafta onden gidiyor. doktor iri bir bebek olacak dedi. ilk nst mizede girdik. herşey iyi görünüyor
Oy oy bir bebiş daha geliyoooooKizlar beninde cumartesi gunun sezeryan heycanli hissediyorum :)
Normal bencede canım farklı cihazda farklı cıkması. Doğuncada ultrasondan farklı oluomus bebekler zaten. kilosu normal hiç kafana takma derimSelam kızlar bugün kontrolümüz vardı bebiş 2800 çıktı ama 10 gün önce başka doktora gitmiştim o da 2.800 dedi yani 10 günde hiç kilo almamış görünüyor bu durumda doktora sordum ultrason cihazlarının yanılma payı oluyor takma dedi ama yine de ister istemez niye böyle çıktı ki diyorum böyle bir durum yaşayan oldu mu
Baş ağrısı diyorsun ya içim gidiyor 14 yıldır kronik migren hastasıyım rabbim baş ağrısını düşmanıma vermesin. Nasıl oğluşunkızlar Ağrı'larım hafiflemeye başladı dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun.az önce ilk defa oğlumu kucağıma alıp sevebildim.bu arada doğum yapanlar çoğaldı Allah hepinize nasip etsin sağlıkla kucağınıza almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?