2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım bende de oluyor sertleşmeler. Düzenli olmuyosa sorun yok deniyor. Dün nst de iki sancı cıktı doktor normal dedi mesela. Devam ederse gidersin doktora

Baş ağrısı diyorsun ya içim gidiyor 14 yıldır kronik migren hastasıyım rabbim baş ağrısını düşmanıma vermesin. Nasıl oğluşun
ay cnm migrende zor ama bu ağrı migreni de solluyor valla.omuriliğinden girip enseni ve başının komplesini sarıyor defalarca ağladım ağrımdan.allah kimseye yaşatmasın

Kızlar oğlumu aldım kucağıma gayet iyiyiz Allah size de sağlıkla nasip etsin inşallah dua eden herkese teşekkürler
Oh oh masallah.
Bebisler dolmaya basladi topigimize.
Çok gecmis olsun, saglikla mutlulukla büyüt insallah.

kızlar sterilizatör aldınız mı? ben almayı düşünüyordum ama inceledim bildiğin plastik gibi..yüksek ısıda sterilize edicek sonuçta..ne kadar sağlıklı olur bilemedim..tencerede kaynatmak daha mantıklı olcak sanırım..

1 saat boyunca her 10 dakikada bir 45 saniyelik sancin varsa bu duzenli sanci oluyor.

benim bu kasilmalari ilk farkettigimde kasilmam cok sikti ama duzenli degildi ki cok yorgun oldugum bir gunde olmustu. o yuzden canini sikma. benim bu aralar geceleri de olmaya basladi ve hafif agri da eslik etmeye basladi ama duzenli degiller o nedenle takmiyorum. bu yalanci sancilar iyiymis, doguma hazirlikmis. o yuzden icini ferah tut.

ay cnm migrende zor ama bu ağrı migreni de solluyor valla.omuriliğinden girip enseni ve başının komplesini sarıyor defalarca ağladım ağrımdan.allah kimseye yaşatmasın
Canim benim turk kahvesi icmeyi denedinmi benimde ilki spinal basagrisi oldugunda kahve icerdim

İyi akşmlar kızlar 37 haftalık hamileyim 3 ocakta doğum yapıcam bebeğim 2.700 gr çokmu küçük beslenmeme çok dikkat ediyorum ama bebeğim kilo almıyor.ne önerirsiniz

Canım ihmal etme magnezyum eksikliğinden rahimde kasılma bende de oluyordu şimdi takviye kullanıyorum

10 dk da bir mı dikkat etmedim ama çok sık oldu bugün o yüzden korktum canim. Yatıyorum bütün gün yorulmadım da. Doktora söyledim önemsemedi ama internette hiç iyi şeyler yazmıyor : ( tek taraflı sertlik oluyo sadece.

Takip et canim ihmal etme.ne kadar siklikla geliyor ne kadar suruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…