2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İyi akşamlar kızlar nasılsınız bebişlerimiz çoğaldı çok şükür. Benim kalp atışlarım hızlı drum passiflora içmemi istedi resmen nefesim daralıyor artık şu 1 ayı bi atlatsak hayırlısıyla...

Tşk ederim.etrafımda benimle aynı haftada olan iki arkadaşım var maşallah biri 3.400gr diğeri 3.800gr onlarla kıyaslayınca çok küçük geliyo

Hic onlarla kiyaslama kendini
Sekeri olan kisilerin bebisleri daha cbk kilo aliyor
Annenin babanın vucut yapisida onemli ama 2500 uzerindekiler normal cmm

Gecmis olsun canim

İyi akşmlar kızlar 37 haftalık hamileyim 3 ocakta doğum yapıcam bebeğim 2.700 gr çokmu küçük beslenmeme çok dikkat ediyorum ama bebeğim kilo almıyor.ne önerirsiniz
Canim 3 ve uzeri dogar buda iyi kilo almis demek

Tşk ederim.etrafımda benimle aynı haftada olan iki arkadaşım var maşallah biri 3.400gr diğeri 3.800gr onlarla kıyaslayınca çok küçük geliyo
Neden başkasıyla kiyasliyorsunuz 3 haftanız var ve erken dogum olmazsa cok rahat 400-500gr daha alir o kilodaki bebek gayette iyi fazla kilolu olmasi saglikli oldugu anlamına gelmiyor ayrica zayif dogan bebek daha cabuk toparlanip gelisiyor.

merhaba magnezyumun bu haftalarda birakilmasi gerekmiyor mu? ben burada oyle okudum diye hatirliyorum. doktorunuz mu tavsiye etti ek magnezyumu?
Evet canım Dr tavsiye etti ,erken kasılmalarım vardı, ben daha 35. Haftadayım bakalım cuma randevum var bırak yada devam et dermi sorucam bende

İyi akşamlar canım geçmiş olsun

Benim oğlum 36+4 de doğdu o zaman 2450 kg dı.
Magnezyum kullanıyordum hiç ağrım kasılma yokken birden suyum geldi o akşam nişan geldi ertesi gün normal doğdu. Hiç sancı çekmedim desem yeridir. Şimdi biraz tedirginim açıkçası.
Kasılmam olur da anlamam diye :)
Şimdi de magnezyum kullanıyorum buna rağmen bacak kramplarım çok oluyor. Cuma günü randevum bakalım ne kadar oldu. Merak içindeyim
Herkes de bir heyecan okudukça heyecanlanıyorum bende
Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

evet canim cansu hanimla anlasmistik oda susleme icin :)
dun gece aniden kanamam basladi şakır şakır..
dr aradim, hemen gel ben hastaneye gidiyorum dedi, biz de gittik :)
amin insallah, hayirli evlat olsunlar da..

evet canim cansu hanimla anlasmistik oda susleme icin :)
dun gece aniden kanamam basladi şakır şakır..
dr aradim, hemen gel ben hastaneye gidiyorum dedi, biz de gittik :)
amin insallah, hayirli evlat olsunlar da..
Cansu'nun bu sene hiç planlı Doğumu olmadı nerdeyse hepsi ani Doğum oldu :) güzel Seçiö arkadaşım diye demiyorum Ankara'nın bence en iyisi. Sağolsınlar bana da süpriz baby shower yapmışlardı herkes hayran kalmıştı. Küvöze girmeden almışsın kucağına maşallah sevindim darısı biz kalanların başına diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…