2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar :))
bu gece 00.20 sularinda deniz ve ada hanimlar dunyaya geldiler..
kuvoze girmediler cok sukur
simdilik durumlari iyi :))
Hay maşallah bugün bakmamıştım sayfaya şimdi bakar bakmaz senin haberini görünce aniden bi tepki verdim eşimde tırstı ne oldu diyor birşey oldu sanmış dedim bebekler gelmiş çok sevindim hayırlı sağlıklı ömürleri olsun bebişlerin inşallah. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Doğumla ilgili detayları ilk fırsatta bekliyoruz senden.

Oh maşallah hayırlı olsun bebişiniz. Sizde kurtuldunuz darısı sıradakilere inşallah.

Kızlar oğlumu aldım kucağıma gayet iyiyiz Allah size de sağlıkla nasip etsin inşallah dua eden herkese teşekkürler
Maşallah hayırlı uğurlu olsun.

Merhaba annisler :) bebegim ve ben iyiz cok sukur. Genel anestezi oldum. Bugun dogum yapan diger annelerin de gozu aydin. Saglicakla buyusunler insallah :
Darisi bekleyen annelerimize insallah.
Maşallahhhhh... bebişlerimiz çoğaldı oh oh. ..

Kızlar yine ben yine bu başbbelası disağrım .offf bi doğum yapsaydimda şu dişi sağlamca yapsaydida doktor kurtulsaydim..çivi sokuluyor çeneme beynime offf oölüyorum agrisindan. Sarmısak koydum üstüne ssıcak uyguluyorum minoset iiçtim banamisin demiyor.kasiklarim sancilanmaya basladi artik acidan başka ne yapsamki

Ben dişinol kullanmıştım küt diye geçiyor hemen nöbetçi eczaneden alın sürün dişin üzerine uyuşuyor korkmayın

Çok geçmiş olsun canım çok zor allah yardımcın olsun ağzını tuzlu suyla calkalayip zeytin ezip koy üstüne iyi gelir

Gömülü 20 lik dislerim var o baskı yapıyor sanırım dolguda bişi yok baktım da son 4 dis birden zonkluyor sanirim 20 likten yaa hafifliyor tekrar zonkluyor

Gömülü 20 lik dislerim var o baskı yapıyor sanırım dolguda bişi yok baktım da son 4 dis birden zonkluyor sanirim 20 likten yaa hafifliyor tekrar zonkluyor
Benim de şu an 20 lik çıkıyor birşey yiyince ağrı yapıyo çeneme atıyo zeytin aliyo ağrıyı

Benim kasıklar boş bence normalde kafası orda olacağından doluluk hissi olurmuş diye biliyorum. Hani bir rahatsızlıkta yok. Göğsümün altında ve göbeğimde hep bir şişlik var. Doktor hep göğsümün altında gösteriyor kafasını, bir de acıyor ki sormayın o bölge semsert ve gergin. Nefes darlığım devam ediyor dönerse hissetmemen mümkün değil diyorlar bilemiyorum? Öyle bir şey hiç hissetmedim şimdiye kadar, En son gördüğümüzde sol taraftaki gibiydi, hayırlısı olsun diyorum ben artık..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :)
Anne olmak hem çok güzel hem çok zahmetiymiş .onun incecik sesiyle ağrılarını unutup ne yapsam diye düşünmekmiş.
Sezeryan olcaklar kesinlikle korkmayın azıcık sancı çekiliyor yürürken otururken zorlanılıyor evet ama işte dogumun her türlüsü zor diyorduk zaten.
Ben acaba acı hisseder miyim diyordum ameliyatta. kesinlikle Yok öyle bi şey :)
Bebeğim iyi çok şükür emmeye çalışıyor erken geldi ama gayretli yavrucuk maşallah sütüm de az az geldi gibi damla damla inş artar zamanla

Hastanede Depend işe yarıyor kesinlikle koyun çantanıza. İlk 4 saat zaten alta bişey giydirmediler ayağa kalkmadıgımız için hasta bezi serili yatakta yattım öyle. ayağa kalkmadan temizlediler. depende geçtim.
Kesinlikle pijama yerine gecelik tavsiye ediyorum tuvalet için çok kolay oluyor pijamayla indir kaldır uğraşılmaz bence. Pijamanın dikiş yerlerine zararı olmaz ama işte wc için bence gecelik daha iyi.

I ikizcan2016
Canım sen de kavuşmuşsun bebeklerine maşallah gözün aydın ne tatlı ne minnoşlardır şimdi onlar
İki bebişle nasıl gidiyor acaba :)

Tam okuyamadım ama @Beyaz Kamelya ve Z zeyyil sizlerde Doğum yapmışsınız sanırım hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın :) başka var mıydı göremedim taze anneleri tebrik ediyorum

Canım bu karda kışta dogdu bebiş) bende evde kara kara dusunuyorum sancım glse napcm dıye heryet kar(

Ben senden önce dogurcam diyince belli olmaz belki ben patlatırım senden önce diyordun hakkaten öyle yapmışsın benden önce doğurmuşsun :))) I ikizcan2016 maşallah

evet canim yaa, aynı gun dogurduk, ben saat farkiyla once patlattim..
herkese tek tek yazamiyorum arkadaslar, hepsini okudum, guzel dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim :)

salı gunu adet sancısı gibi agrilarim basladi, bel agrisi ve kasık agrisi.. doktorumu aradim, gel bi bakalim dedi, gittim, hersey yolundaydi, servix 27mm dusmustu, yilbasini goremeyiz haftaya alalim dedi.. neyse eve geldim, yine bebek cantasi icin biraz utu yaptim, 11de yatarken ani bi akinti geldi, kuvete girdim, kanamayla su karisik patlamis geliyordu.
dr aradim ben geciorum hastaneye siz de gelin dedi..
dr cok panikti, hemen ultrasona aldi canlilar mi yasiolar mi diye bakti, acil doguma aldilar, epidurali bekleyemeyiz hemen uyuman lazim dedi, genel anesteziyle dogumumu yaptim :)

amin saglicakla gelsin butun kuzular :))
evet cansu hanim cok zevkli bi bayan, cok guzel olmus hersey.. ankarada baska yok dedigin gibi..

Oyyy MaşaAllah gözünaydın canım benim Allah analı babalı büyütsün inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…