- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Hay maşallah bugün bakmamıştım sayfaya şimdi bakar bakmaz senin haberini görünce aniden bi tepki verdim eşimde tırstı ne oldu diyor birşey oldu sanmış dedim bebekler gelmişkızlar :))
bu gece 00.20 sularinda deniz ve ada hanimlar dunyaya geldiler..
kuvoze girmediler cok sukur
simdilik durumlari iyi :))
Oh maşallah hayırlı olsun bebişiniz. Sizde kurtuldunuz darısı sıradakilere inşallah.Slm kızlar
Yanlış yere yazmışım gece en son aralık annelerine bakıyordum sayfa orda kalmış :)
Biz kavuştuk çok şükür
Kuzucum 3.200 gram Doğdu
Sizler de dualarımdaydınız hep ocak anneleri unutmadım sizleri
Spinal oldum
Şu an adet sancılarına benzer hafif ağrım var
Çok şükür iyiyiz ikimizde
Etiketleriniz için tşkr ediyorum dönemiyorım okuyamadım bile
Öpüyorum hepinizi
Maşallah hayırlı uğurlu olsun.Kızlar oğlumu aldım kucağıma gayet iyiyiz Allah size de sağlıkla nasip etsin inşallah dua eden herkese teşekkürler
Maşallahhhhh... bebişlerimiz çoğaldı oh oh. ..Merhaba annisler :) bebegim ve ben iyiz cok sukur. Genel anestezi oldum. Bugun dogum yapan diger annelerin de gozu aydin. Saglicakla buyusunler insallah :
Darisi bekleyen annelerimize insallah.
Ben dişinol kullanmıştım küt diye geçiyor hemen nöbetçi eczaneden alın sürün dişin üzerine uyuşuyor korkmayınKızlar yine ben yine bu başbbelası disağrım .offf bi doğum yapsaydimda şu dişi sağlamca yapsaydida doktor kurtulsaydim..çivi sokuluyor çeneme beynime offf oölüyorum agrisindan. Sarmısak koydum üstüne ssıcak uyguluyorum minoset iiçtim banamisin demiyor.kasiklarim sancilanmaya basladi artik acidan başka ne yapsamki
Ben dişinol kullanmıştım küt diye geçiyor hemen nöbetçi eczaneden alın sürün dişin üzerine uyuşuyor korkmayın
Çok geçmiş olsun canım çok zor allah yardımcın olsun ağzını tuzlu suyla calkalayip zeytin ezip koy üstüne iyi gelirKızlar yine ben yine bu başbbelası disağrım .offf bi doğum yapsaydimda şu dişi sağlamca yapsaydida doktor kurtulsaydim..çivi sokuluyor çeneme beynime offf oölüyorum agrisindan. Sarmısak koydum üstüne ssıcak uyguluyorum minoset iiçtim banamisin demiyor.kasiklarim sancilanmaya basladi artik acidan başka ne yapsamki
Benim de şu an 20 lik çıkıyor birşey yiyince ağrı yapıyo çeneme atıyo zeytin aliyo ağrıyıGömülü 20 lik dislerim var o baskı yapıyor sanırım dolguda bişi yok baktım da son 4 dis birden zonkluyor sanirim 20 likten yaa hafifliyor tekrar zonkluyor
Benim bebeğimin başı tam kasığımda kaç haftadır ama yine yanları tekmeliyor canım :) poposu tam göğsümün altındaymış doktor öyle söylemişti, ki ben de hissediyorum. Bazen itiyo poposunu top gibi bir çıkıntı oluyor. Ve bende de nefes darlığı mide yanması vs oluyor, çok fazla yiyemiyorum. Bunun sebebi de hala bebeğin doğum kanalına inmemiş olması, doktor da bebek yukarda poposu da tam göğsünün altında, kim bilir ne kadar rahatsız oluyorsundur dedi hatta :) ayaklarını belinde hissetmeye başladığından beri doktora gidip hâlâ ters olup olmadığını teyit ettirdin mi bilmiyorum ama belki dönmüştür bebeğin. Benim de sol bel boşluğumda geziyor ayakları hep :)
canim simdi okudumm gozü aydin cok sevindim allah anali babali büyütsünkızlar :))
bu gece 00.20 sularinda deniz ve ada hanimlar dunyaya geldiler..
kuvoze girmediler cok sukur
simdilik durumlari iyi :))
Canım bu karda kışta dogdu bebişHastanede Depend işe yarıyor kesinlikle koyun çantanıza. İlk 4 saat zaten alta bişey giydirmediler ayağa kalkmadıgımız için hasta bezi serili yatakta yattım öyle. ayağa kalkmadan temizlediler. depende geçtim.
Kesinlikle pijama yerine gecelik tavsiye ediyorum tuvalet için çok kolay oluyor pijamayla indir kaldır uğraşılmaz bence. Pijamanın dikiş yerlerine zararı olmaz ama işte wc için bence gecelik daha iyi.
Sorma valla canım sabah zaten yetişemedik bekledigimzden geç olmuş oldu.Canım bu karda kışta dogdu bebiş) bende evde kara kara dusunuyorum sancım glse napcm dıye heryet kar (
Ben senden önce dogurcam diyince belli olmaz belki ben patlatırım senden önce diyordun hakkaten öyle yapmışsın benden önce doğurmuşsun :))) I ikizcan2016 maşallah
Cansu'nun bu sene hiç planlı Doğumu olmadı nerdeyse hepsi ani Doğum oldu :) güzel Seçiö arkadaşım diye demiyorum Ankara'nın bence en iyisi. Sağolsınlar bana da süpriz baby shower yapmışlardı herkes hayran kalmıştı. Küvöze girmeden almışsın kucağına maşallah sevindim darısı biz kalanların başına diyelim
Slm kızlar
Yanlış yere yazmışım gece en son aralık annelerine bakıyordum sayfa orda kalmış :)
Biz kavuştuk çok şükür
Kuzucum 3.200 gram Doğdu
Sizler de dualarımdaydınız hep ocak anneleri unutmadım sizleri
Spinal oldum
Şu an adet sancılarına benzer hafif ağrım var
Çok şükür iyiyiz ikimizde
Etiketleriniz için tşkr ediyorum dönemiyorım okuyamadım bile
Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?