2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merhaba arkadaşlar 36 haftaya girdim bir ara yazıyordum ama iş gügüç yüzünden yazamadım fırsatım olmadı

Bebeklerim arası 20 ay olacak benim

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun ilk doğumda spinal sezeryan olmuştum şimdi normal doğum bekliyorum ama sezeryan olursam genel anestezi talep edeceğim genel anestezi olan varmı acaba

Benimde sol tarafımda göğsümün altında doluluk hissi vardı bazen ittiriyordu orayı bende kesin kafası bu diyordum sertti dokununca ama meğerse o poposuymuş kafası aşağıdaymış ayaklarına sağ göğsümün altında C şeklindeymiş doktora ters mi dedim yok doğuma uygun pozisyonda dedi. İnşallah sizinkiler döner Allah herkesin gönlüne göre versin,

Umut oluyosunuz bana benimkide senin anlattıgın gibi sag tarafta ayaklar var sol gögüs altındada sertlik var yine ama iki gün önce çok agrım oldu inşallah dönmüştür o elledigimde poposudur inşallah 1 bucukta randevum var bakalım ne diycek

meraba kızlar ...bugün doğuran yok mu?dünkü arka arkaya gelen güzel haberlerden sonra acaba bi bebiş daha gelmiş mi diye heyecan ve merakla giriyorum foruma doğum yapanları tekrar tebrik ederim bekleyenlere de rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Gunaydin arkadaslar,
Boyle herkes dogum yaptikca bir garip ruh haline burunmeye basladim ben.
Arada bir oturup hoykurerek aglama istegi oluşuyor.
Duygusalliktan nefret ederim oysaki

Ay Esra, aynisi bende de var. Dunden beri dokunsan aglayacagim.

Dogum yapan herkesi tebrik ederim bu arada. Musmutlu omurleri olsun insallah.

mrs_aysel tatlim, ne guzel anlatmissin dogumu da. Sanirim pozitif seyler duymaya ihtiyacim var.

Bakalim bugun yeni dogum haberleri alacak miyiz?

cordeliac canım sende durumlar nasıl? Doğmadı dimi bebiş daha sesin çıkmadı bak kızlar birden atağa kalktılar sıra geliyor yavaştan bizlerede.

Merhaba annisler :) bebegim ve ben iyiz cok sukur. Genel anestezi oldum. Bugun dogum yapan diger annelerin de gozu aydin. Saglicakla buyusunler insallah :
Darisi bekleyen annelerimize insallah.
Gözün aydın canım güle güle büyüt bebişini inş.

Benimde seninkinin tam tersi sağ göğsümün altında poposu ve c pozisyonunda sağ tarafım boş

canım dependi giymek zor olmuyor mu peki? sezeryan olursa eğilemem hasta bezi mi alsam bide diye düşünüyordum..depend yeterli oluyor mu yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…