- 9 Şubat 2012
- 471
- 468
- 103
Ya kızlar benim de cahilliğimi mazur görün. Bu depend zaten hasta bezi değil mi? Bir de tam nasıl kullanılıyor? Saçma bir soru olabilir ama onu kullanınca ayrıca iç çamaşırı giymek gerekiyor mu? Yoksa depend tek başına mı kullanılıyor?canım dependi giymek zor olmuyor mu peki? sezeryan olursa eğilemem hasta bezi mi alsam bide diye düşünüyordum..depend yeterli oluyor mu yani?
Hasta bezinin kulat hali.uzerine kilot giymiyorsun.ben ilk dogumumda cok rahat etmistim yine aldimYa kızlar benim de cahilliğimi mazur görün. Bu depend zaten hasta bezi değil mi? Bir de tam nasıl kullanılıyor? Saçma bir soru olabilir ama onu kullanınca ayrıca iç çamaşırı giymek gerekiyor mu? Yoksa depend tek başına mı kullanılıyor?
Insallah guzel haberlerle gelUmut oluyosunuz bana benimkide senin anlattıgın gibi sag tarafta ayaklar var sol gögüs altındada sertlik var yine ama iki gün önce çok agrım oldu inşallah dönmüştür o elledigimde poposudur inşallah 1 bucukta randevum var bakalım ne diycek
Evet sona yaklasiyoruz son 10 gun geri saymaya basladim benkızlar resmen sona geldık artık cok heycanlı ya normal dogum beklemek ne zaman ne olcagı belırsız bıde en bastan berı beraber oldumuz arkadaslarımız kavustu bebıslerıne oda ayrı mutluluk heycan verıcı bısey.
Sağ ol canım bilgiler için :)Hasta bezinin kulat hali.uzerine kilot giymiyorsun.ben ilk dogumumda cok rahat etmistim yine aldim
canın catın dar dıyosa rıske etme derım benSlm kizlar .
38+0 olduk . Bugun kontrolum vardi .
Bebegin suyu iyi plesanta iyi kilosu 3300 olmus kilo alimi iyi . Tekrar cati muayenesi oldum cati halen darmis bebegin basi baski yapiyormus ama baya darmis. neyseki haftasi daha var 5 ocak a kadar bekleriz o zaman dedim . Kilo fazla aliyir seni zorlayabilir yirtilma olabilir kesik olur 2-3ocakta bakalim en son dedi .sezaryendeki kesik daha kotu degil mi Daha onceleri 40 hafta bekleyip +5 gun daha bekleyebiliyorum diyordu . Olmazsa suni sanci ile baslatiyorum diyordu . Ben de olmazsa suni sanci denerim dedim. Dayanabilecek misin dedi. Daha once kendisi bu s3kilde yaptigini soylemisti. Beni gönüllü sezaryane mi yonlendirmeye calisiyor anlamadim . Sadece kilosu beni endiselendiriyor dedi. 10 ocaga kadar bekleyemeyiz mi dedim .bekleyebiliriz ultrasonda kiloda yanilma payim da olabilur dedi.
Bugün cok kafami karistirdi acikcasi gicik oldum. Beni gerdi . Bir de sen rahat olmalisin diyir . Ben zaten rahattim . Henuz hic sancim kasilmam olmadi. Bugun nst de 1 tane cikti onu da hidsetmedim hazirlik sancisiymis. Bir de gidip devlete mi muayene olsam ya da bu saatten sonra ozelde hangi dr takibe alir . Durduk yere niye sezaryen olayim ki ? Annemler buyukler de merak etme sanci bir anda basliyor diyor .
4 kiloya kadar normal yapiliyor. Arkadasim 3800 normal dogum yapti dikisi fazla ama bebekten dolayi degil ikinamamis o yuzden mecburen kesi atilmis fazlasiyla. 2 haftada alsin 400 gr daha alsin belkide haftasini bile doldurmayacak stres yapma arzun normalse dr una bunu hissettir 3-5 fazla kesi ameliyattan iyidir 1 haftada toparlanacagina 10 gunde toparlanirsin ama sonrasinda sıkıntın kalmaz diye dusunuyorum.Slm kizlar .
Bebegin suyu iyi plesanta iyi kilosu 3300 olmus kilo alimi iyi . Tekrar cati muayenesi oldum cati halen darmis bebegin basi baski yapiyormus ama baya darmis. neyseki haftasi daha var 5 ocak a kadar bekleriz o zaman dedim . Kilo fazla aliyir seni zorlayabilir yirtilma olabilir kesik olur 2-3ocakta bakalim en son dedi .sezaryendeki kesik daha kotu degil mi Daha onceleri 40 hafta bekleyip +5 gun daha bekleyebiliyorum diyordu . Olmazsa suni sanci ile baslatiyorum diyordu . Ben de olmazsa suni sanci denerim dedim. Dayanabilecek misin dedi. Daha once kendisi bu s3kilde yaptigini soylemisti. Beni gönüllü sezaryane mi yonlendirmeye calisiyor anlamadim . Sadece kilosu beni endiselendiriyor dedi. 10 ocaga kadar bekleyemeyiz mi dedim .bekleyebiliriz ultrasonda kiloda yanilma payim da olabilur dedi.
Bugün cok kafami karistirdi acikcasi gicik oldum. Beni gerdi . Bir de sen rahat olmalisin diyir . Ben zaten rahattim . Henuz hic sancim kasilmam olmadi. Bugun nst de 1 tane cikti onu da hidsetmedim hazirlik sancisiymis. Bir de gidip devlete mi muayene olsam ya da bu saatten sonra ozelde hangi dr takibe alir . Durduk yere niye sezaryen olayim ki ? Annemler buyukler de merak etme sanci bir anda basliyor diyor .
Resimden daha iyi anlarsin. Tek basina kullaniliyor. Kilot gibi giyiliyor. Hic kullanmadim daha ama kullanan herkes cok memnun.Ya kızlar benim de cahilliğimi mazur görün. Bu depend zaten hasta bezi değil mi? Bir de tam nasıl kullanılıyor? Saçma bir soru olabilir ama onu kullanınca ayrıca iç çamaşırı giymek gerekiyor mu? Yoksa depend tek başına mı kullanılıyor?
Bebek bezinin yanlarida kapali hali yani direkt kilot gibi giyiyorsun uzerine camasir giymene gerek yok.Ya kızlar benim de cahilliğimi mazur görün. Bu depend zaten hasta bezi değil mi? Bir de tam nasıl kullanılıyor? Saçma bir soru olabilir ama onu kullanınca ayrıca iç çamaşırı giymek gerekiyor mu? Yoksa depend tek başına mı kullanılıyor?
Bence farklı bir doktora daha çatı muayenesi için gidebilirsin. O da şu an ki doktorunla benzer şeyler söylerse doktorların dediğine göre hareket edilebilir belki.Slm kizlar .
Canım bişey soracam doğumdan önce en son usg ye girdiğinde kilosuna kaç demişti doktor yani son ultrason kilosuyla doğduğundaki kilosu arasında kaç gram fark oldu acabaGünaydın kızlar :)
Anne olmak hem çok güzel hem çok zahmetiymiş .onun incecik sesiyle ağrılarını unutup ne yapsam diye düşünmekmiş.
Sezeryan olcaklar kesinlikle korkmayın azıcık sancı çekiliyor yürürken otururken zorlanılıyor evet ama işte dogumun her türlüsü zor diyorduk zaten.
Ben acaba acı hisseder miyim diyordum ameliyatta. kesinlikle Yok öyle bi şey :)
Bebeğim iyi çok şükür emmeye çalışıyor erken geldi ama gayretli yavrucuk maşallah sütüm de az az geldi gibi damla damla inş artar zamanla
canım kilot gibi ama içi bezli..yani ektra kilot giymene ya da ped koymana gerek yok..ama çocuk bezi gibi değil de..kilot gibi oluyor bütün giyiliyor..ama düşündüm de tek başına hasta bezini de halledemem ki..yani hasta bezi de depend kilotlarda aynı işi görüyor:)Ya kızlar benim de cahilliğimi mazur görün. Bu depend zaten hasta bezi değil mi? Bir de tam nasıl kullanılıyor? Saçma bir soru olabilir ama onu kullanınca ayrıca iç çamaşırı giymek gerekiyor mu? Yoksa depend tek başına mı kullanılıyor?
istiyorsan çatına bir de başka doktor baksın ama çatın darsa öyle zamanla genişler mi onu da bilmiyorum..normal doğumun senin için zor olabilceğiini düşündüğü için öyle demiştir..benimde aklımda şüpheler var bebeğin kafası iri..şimdiki irilik normal doğuma engel değil..ama çatına da bakalım bi dedi..yırtılma kötü bişey bildiğim kadarıyla..yine de direk kestirip atmamış aslında çatın dar normal olmaz diye..yine bekleyelim demiş kilosu vs nasıl olcak diye..doktorun pek yanlış bişey dememiş ama bizler bu aralar fazla geriliyoruz..kesin cevaplar bekliyoruz..hayırlısı olsun hakkımızda tek bir doğum şekline odaklama kendini..hayırlısı ne ise o olsun..Slm kizlar .
Cnm özel mesajlara cevap vermeyince burdan ulaşayım dedim@cordeliac canım sende durumlar nasıl? Doğmadı dimi bebiş daha sesin çıkmadı bak kızlar birden atağa kalktılarsıra geliyor yavaştan bizlerede.
Çatı genişlemez canım benim kızımda drumuz 3500 gramı geçerse kesinlikle doğmaz demişti kızım 3200 doğdu ve resmen burnu basıktı çatıdan dolayı...istiyorsan çatına bir de başka doktor baksın ama çatın darsa öyle zamanla genişler mi onu da bilmiyorum..normal doğumun senin için zor olabilceğiini düşündüğü için öyle demiştir..benimde aklımda şüpheler var bebeğin kafası iri..şimdiki irilik normal doğuma engel değil..ama çatına da bakalım bi dedi..yırtılma kötü bişey bildiğim kadarıyla..yine de direk kestirip atmamış aslında çatın dar normal olmaz diye..yine bekleyelim demiş kilosu vs nasıl olcak diye..doktorun pek yanlış bişey dememiş ama bizler bu aralar fazla geriliyoruz..kesin cevaplar bekliyoruz..hayırlısı olsun hakkımızda tek bir doğum şekline odaklama kendini..hayırlısı ne ise o olsun..
Insallah guzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?