2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

ultrason ölçümü yaptıkları için tahmini rakamlar veriyorlar zaten. bebeğin duruşuna göre de cihaza göre de değişiyor sonuçlar. doktorum her ölçtüğünde kilosu için yaklaşık bi değer söyleyip artı yada eksi 300 gram oynar diyor.

aynen öyle sağlıklı olsunlar da kiloyu ille alacaklar zaten. sağlıklı olsun da benimki cok kilolu doğmasın. hemen büyümesin istiyorum. azcık bebeğim olsun minicik kalsın. yavaş büyüsün sıpacım. -sağlıklı- şekilde tabim. :)

Doktoruna ben bile gicik oldum. Resmen sezeryana yonlendiriyor seni.
Bir kere o kiloda yanilma payi var.
Yuzde yuz dogru cikmiyor ultrasonda.
Ve ilk bebek sonucta son ana kadar bekleyebilirsin gerekirse yine sezeryan olur.
Benim ilki sezeryan oldugu halde erken almasini istemiyorum doktorun durabildigi kadar dursun diyorum.
On muayenelerdeki pek cok denge sanci basladigi anda degisebiliyor.
Benim ilkinde kizim kanala girmemisti mesela ama dr yine de sancin gelince girebilir deyip bekledi.

Maşallah yavruyaaaa :) darısı başımıza artık

Yok yine dönmemiş bu saatten sonra zor diyo doktor ama ben devlettekini dinleyip haftaya cumaya kadar bekleyecegm yine dönmezse mecbur sezeryan olacagım son ana kadar beklemek istiyorum

benimki son iki hafta içerisinde önce baş asağı döndü, sonra diğer tarafa enlemesine döndü canım. suan kasıldıgında hala enlemesine duruyor. ille döner de tekrar garantisi yok. biz de sezaryeni konustuyduk. anneyi de bebepi de riske atmayacak şekilde en sağlıklısı neyse öyle olacak doğumlarımız. sıkma canını bunun için :)

Cnm doktor antibiyotik vermedi mi bnimde çok kötüydü içerden çürümüştü bide sallanıyodu gttim dktora antibiyotik verdi kullandım bi kutuyu düzenli olarak geçti çok şükür dış Dr dan isteyebilirsn

Depend gecelik pijama hepsi alındı

İçin nasıl rahat edicekse oyle yap canım. Senin kendini rahatlatman en önemlisi

Yok yine dönmemiş bu saatten sonra zor diyo doktor ama ben devlettekini dinleyip haftaya cumaya kadar bekleyecegm yine dönmezse mecbur sezeryan olacagım son ana kadar beklemek istiyorum
Hayırlısı olsun canım ikiniz içinde

Kızlar hastanem 50 dk uzaklıkta. Burdaki herkes de aynı hastanede doğum yapıyor nerdeyse. Ama yetişemem diye cok korkuyorum. Bu doğum çok ani olmaz dimi :-(

Kızlar hastanem 50 dk uzaklıkta. Burdaki herkes de aynı hastanede doğum yapıyor nerdeyse. Ama yetişemem diye cok korkuyorum. Bu doğum çok ani olmaz dimi :-(

Benim hastanemde trafiksiz 30 dakika uzaklıkta. Ve istanbul trafiğide malum. Ama öyle bi saatte başlayıp biten bi doğum yok o yüzden canını sıkma yetişiriz inşallah

Sagol canım bebegim saglıklı olsunda inşallah gerisi hallolur inşallah

Canim bizede gecen hafta kendi dr um 49cm dedi tam 1 hafta sonra buradaki dr 45cm dedi kizim boydan 4cm cekmis 1 haftada mm lik olcumlerde normal bu sapmalar dr dr degisiyor o yuzden 1 hafta gerilik onemli degil iyi olsun yeter kriterin bu olsun

Selam kizlar simdi dr geldim 34+5 2400 gr dr bi hafta gerıden geliyo kilosu dedi

Idrarda protein cikti az miktarda ayni zamanda cok enfeksiyon varmis antibiyotik verdi. Protein enfeksiyondanda olmus olablr ilaclari bitir gel tekrar tahlil yapalim dedi

Ve hastanrde yenidogan yogunbakimi olmadigi icin 36 haftadan ince burda alamam bebegi dedi
35+4 gibi gitsem yine protein ciksa alir mi acaba yoksa 36. Haftanin bitmesimi lazim

Tebrik ederim, Allah bağışlasın yavrunuzu bende rüyalarımda doğuruyor, emzirmeye çalışıyorum, sancı çekiyorum falan, endişe ve stresten rüyalarım bile sadece bebek ve doğuma endekslenmiş durumda, Rabbim yardımcımız olsun inşallah.

Canim bizede gecen hafta kendi dr um 49cm dedi tam 1 hafta sonra buradaki dr 45cm dedi kizim boydan 4cm cekmis 1 haftada mm lik olcumlerde normal bu sapmalar dr dr degisiyor o yuzden 1 hafta gerilik onemli degil iyi olsun yeter kriterin bu olsun
Haklısın canım şurda kalmış zaten 2-3 hafta bir de zaten biz ne kadar çabalasak da belli bir yapısı var ve ne kadar olması gerekiyorsa (Allah tarafından verilen) o kadar doğacak hiç strese üzüntüye gerek yok sağ salim hayırlısıyla gelsinler inşallah hepimizinki de...

Slm güzel annişler bugün kontrolmz vardı 2 hafta önden giderken haftası ile uyumlu çıktı 20 günde 300 gram almış morelim bozuldu sizce niye böyle

Aynen canım haklısın şu anda 3 kiloda olabilir 2.5 da usg de yanılma payı oluyor dedi bana da dr...inşallah hayırlısıyla sağ salim kavuşalım kuzularımıza...

Kizlar kafami karistiran Bir sey oldu.
Simdi bu depend külot gibi zaten.
Egileceksin cikaracaksin vs.
O zaman elbise seklinde gecelik diye zorlamanin bir anlami yok ki.
Pijama da giyilir.
Ha kulodu çıkarmaya ugrasmissin ha pijama altini.
Ben bu gecelik isinden hic hoslanmadim cok komik gorunuyorum icinde.
Muhtemelen giymeden geri getiririm cantamda.

Aynen ben de giymemiştim ilk doğumda iyiki de giymemişim pijamam öylece kan olmuştu düşünsene foşur foşur yerlerin kan olduğunu...hem bacaklarım da üşümemişti kanama varken alt taraf boş olunca da güvende hissetmem kendimi zaten. Adetliyken gecelik giymiş gibi...ki ben adetliyken pantolon un içine tayt giyerim çok yoğun olur kanamam çünkü...yanında refakatçi de olur zaten o yardım eder giydirip çıkarmana pijamayı...

Kizlar ben bundan alcam ilk dgumdada almistim hastaneden snra hasta bezi yerine bunu kullanicam cok rahat ve kalin oldugu ixin guvenilir

Eklentiler

• Screenshot_20161208-195258.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…