Kızlar bugün başka bir dr a gittim ac geriliği kafama takılmıştı bu dr da 1 hafta geri ama sorun değil normal dedi kilosunu 2770 dedi yalnız öteki dr pazartesi boyuna 48 demişti bu da 46 dedi ama ikisinin de dediği bebeğin sağlıklı olduğu...o yüzden kafama takmamaya karar verdim sağ salim gelsin de carsın zayıf kısa olsun ne yapayım çıtı pıtı bir kızım olur benim de... :)
Doktoruna ben bile gicik oldum. Resmen sezeryana yonlendiriyor seni.Slm kizlar .
38+0 olduk . Bugun kontrolum vardi .
Bebegin suyu iyi plesanta iyi kilosu 3300 olmus kilo alimi iyi . Tekrar cati muayenesi oldum cati halen darmis bebegin basi baski yapiyormus ama baya darmis. neyseki haftasi daha var 5 ocak a kadar bekleriz o zaman dedim . Kilo fazla aliyir seni zorlayabilir yirtilma olabilir kesik olur 2-3ocakta bakalim en son dedi .sezaryendeki kesik daha kotu degil mi Daha onceleri 40 hafta bekleyip +5 gun daha bekleyebiliyorum diyordu . Olmazsa suni sanci ile baslatiyorum diyordu . Ben de olmazsa suni sanci denerim dedim. Dayanabilecek misin dedi. Daha once kendisi bu s3kilde yaptigini soylemisti. Beni gönüllü sezaryane mi yonlendirmeye calisiyor anlamadim . Sadece kilosu beni endiselendiriyor dedi. 10 ocaga kadar bekleyemeyiz mi dedim .bekleyebiliriz ultrasonda kiloda yanilma payim da olabilur dedi.
Bugün cok kafami karistirdi acikcasi gicik oldum. Beni gerdi . Bir de sen rahat olmalisin diyir . Ben zaten rahattim . Henuz hic sancim kasilmam olmadi. Bugun nst de 1 tane cikti onu da hidsetmedim hazirlik sancisiymis. Bir de gidip devlete mi muayene olsam ya da bu saatten sonra ozelde hangi dr takibe alir . Durduk yere niye sezaryen olayim ki ? Annemler buyukler de merak etme sanci bir anda basliyor diyor .
Maşallah yavruyaaaa :) darısı başımıza artıkGünaydın kızlar :)
Anne olmak hem çok güzel hem çok zahmetiymiş .onun incecik sesiyle ağrılarını unutup ne yapsam diye düşünmekmiş.
Sezeryan olcaklar kesinlikle korkmayın azıcık sancı çekiliyor yürürken otururken zorlanılıyor evet ama işte dogumun her türlüsü zor diyorduk zaten.
Ben acaba acı hisseder miyim diyordum ameliyatta. kesinlikle Yok öyle bi şey :)
Bebeğim iyi çok şükür emmeye çalışıyor erken geldi ama gayretli yavrucuk maşallah sütüm de az az geldi gibi damla damla inş artar zamanla
Yok yine dönmemiş bu saatten sonra zor diyo doktor ama ben devlettekini dinleyip haftaya cumaya kadar bekleyecegm yine dönmezse mecbur sezeryan olacagım son ana kadar beklemek istiyorum
Cnm doktor antibiyotik vermedi mi bnimde çok kötüydü içerden çürümüştü bide sallanıyodu gttim dktora antibiyotik verdi kullandım bi kutuyu düzenli olarak geçti çok şükür dış Dr dan isteyebilirsnKızlar yine ben yine bu başbbelası disağrım .offf bi doğum yapsaydimda şu dişi sağlamca yapsaydida doktor kurtulsaydim..çivi sokuluyor çeneme beynime offf oölüyorum agrisindan. Sarmısak koydum üstüne ssıcak uyguluyorum minoset iiçtim banamisin demiyor.kasiklarim sancilanmaya basladi artik acidan başka ne yapsamki
Depend gecelik pijama hepsi alındıHastanede Depend işe yarıyor kesinlikle koyun çantanıza. İlk 4 saat zaten alta bişey giydirmediler ayağa kalkmadıgımız için hasta bezi serili yatakta yattım öyle. ayağa kalkmadan temizlediler. depende geçtim.
Kesinlikle pijama yerine gecelik tavsiye ediyorum tuvalet için çok kolay oluyor pijamayla indir kaldır uğraşılmaz bence. Pijamanın dikiş yerlerine zararı olmaz ama işte wc için bence gecelik daha iyi.
İçin nasıl rahat edicekse oyle yap canım. Senin kendini rahatlatman en önemlisiSlm kizlar .
38+0 olduk . Bugun kontrolum vardi .
Bebegin suyu iyi plesanta iyi kilosu 3300 olmus kilo alimi iyi . Tekrar cati muayenesi oldum cati halen darmis bebegin basi baski yapiyormus ama baya darmis. neyseki haftasi daha var 5 ocak a kadar bekleriz o zaman dedim . Kilo fazla aliyir seni zorlayabilir yirtilma olabilir kesik olur 2-3ocakta bakalim en son dedi .sezaryendeki kesik daha kotu degil mi Daha onceleri 40 hafta bekleyip +5 gun daha bekleyebiliyorum diyordu . Olmazsa suni sanci ile baslatiyorum diyordu . Ben de olmazsa suni sanci denerim dedim. Dayanabilecek misin dedi. Daha once kendisi bu s3kilde yaptigini soylemisti. Beni gönüllü sezaryane mi yonlendirmeye calisiyor anlamadim . Sadece kilosu beni endiselendiriyor dedi. 10 ocaga kadar bekleyemeyiz mi dedim .bekleyebiliriz ultrasonda kiloda yanilma payim da olabilur dedi.
Bugün cok kafami karistirdi acikcasi gicik oldum. Beni gerdi . Bir de sen rahat olmalisin diyir . Ben zaten rahattim . Henuz hic sancim kasilmam olmadi. Bugun nst de 1 tane cikti onu da hidsetmedim hazirlik sancisiymis. Bir de gidip devlete mi muayene olsam ya da bu saatten sonra ozelde hangi dr takibe alir . Durduk yere niye sezaryen olayim ki ? Annemler buyukler de merak etme sanci bir anda basliyor diyor .
Hayırlısı olsun canım ikiniz içindeYok yine dönmemiş bu saatten sonra zor diyo doktor ama ben devlettekini dinleyip haftaya cumaya kadar bekleyecegm yine dönmezse mecbur sezeryan olacagım son ana kadar beklemek istiyorum
Kızlar hastanem 50 dk uzaklıkta. Burdaki herkes de aynı hastanede doğum yapıyor nerdeyse. Ama yetişemem diye cok korkuyorum. Bu doğum çok ani olmaz dimi :-(
benimki son iki hafta içerisinde önce baş asağı döndü, sonra diğer tarafa enlemesine döndü canım. suan kasıldıgında hala enlemesine duruyor. ille döner de tekrar garantisi yok. biz de sezaryeni konustuyduk. anneyi de bebepi de riske atmayacak şekilde en sağlıklısı neyse öyle olacak doğumlarımız. sıkma canını bunun için :)
Canim bizede gecen hafta kendi dr um 49cm dedi tam 1 hafta sonra buradaki dr 45cm dedi kizim boydan 4cm cekmis 1 haftadaKızlar bugün başka bir dr a gittim ac geriliği kafama takılmıştı bu dr da 1 hafta geri ama sorun değil normal dedi kilosunu 2770 dedi yalnız öteki dr pazartesi boyuna 48 demişti bu da 46 dedi ama ikisinin de dediği bebeğin sağlıklı olduğu...o yüzden kafama takmamaya karar verdim sağ salim gelsin de varsın zayıf kısa olsun ne yapayım çıtı pıtı bir kızım olur benim de... :)
Günaydın kızlar :)
Anne olmak hem çok güzel hem çok zahmetiymiş .onun incecik sesiyle ağrılarını unutup ne yapsam diye düşünmekmiş.
Sezeryan olcaklar kesinlikle korkmayın azıcık sancı çekiliyor yürürken otururken zorlanılıyor evet ama işte dogumun her türlüsü zor diyorduk zaten.
Ben acaba acı hisseder miyim diyordum ameliyatta. kesinlikle Yok öyle bi şey :)
Bebeğim iyi çok şükür emmeye çalışıyor erken geldi ama gayretli yavrucuk maşallah sütüm de az az geldi gibi damla damla inş artar zamanla
Haklısın canım şurda kalmış zaten 2-3 hafta bir de zaten biz ne kadar çabalasak da belli bir yapısı var ve ne kadar olması gerekiyorsa (Allah tarafından verilen) o kadar doğacak hiç strese üzüntüye gerek yok sağ salim hayırlısıyla gelsinler inşallah hepimizinki de...Canim bizede gecen hafta kendi dr um 49cm dedi tam 1 hafta sonra buradaki dr 45cm dedi kizim boydan 4cm cekmis 1 haftadamm lik olcumlerde normal bu sapmalar dr dr degisiyor o yuzden 1 hafta gerilik onemli degil iyi olsun yeter kriterin bu olsun
Aynen canım haklısın şu anda 3 kiloda olabilir 2.5 da usg de yanılma payı oluyor dedi bana da dr...inşallah hayırlısıyla sağ salim kavuşalım kuzularımıza...ultrason ölçümü yaptıkları için tahmini rakamlar veriyorlar zaten. bebeğin duruşuna göre de cihaza göre de değişiyor sonuçlar. doktorum her ölçtüğünde kilosu için yaklaşık bi değer söyleyip artı yada eksi 300 gram oynar diyor.
aynen öyle sağlıklı olsunlar da kiloyu ille alacaklar zaten. sağlıklı olsun da benimki cok kilolu doğmasın. hemen büyümesin istiyorum. azcık bebeğim olsun minicik kalsın. yavaş büyüsün sıpacım. -sağlıklı- şekilde tabim. :)
Aynen ben de giymemiştim ilk doğumda iyiki de giymemişim pijamam öylece kan olmuştu düşünsene foşur foşur yerlerin kan olduğunu...hem bacaklarım da üşümemişti kanama varken alt taraf boş olunca da güvende hissetmem kendimi zaten. Adetliyken gecelik giymiş gibi...ki ben adetliyken pantolon un içine tayt giyerim çok yoğun olur kanamam çünkü...yanında refakatçi de olur zaten o yardım eder giydirip çıkarmana pijamayı...Kizlar kafami karistiran Bir sey oldu.
Simdi bu depend külot gibi zaten.
Egileceksin cikaracaksin vs.
O zaman elbise seklinde gecelik diye zorlamanin bir anlami yok ki.
Pijama da giyilir.
Ha kulodu çıkarmaya ugrasmissin ha pijama altini.
Ben bu gecelik isinden hic hoslanmadim cok komik gorunuyorum icinde.
Muhtemelen giymeden geri getiririm cantamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?