2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Slm güzel annişler bugün kontrolmz vardı 2 hafta önden giderken haftası ile uyumlu çıktı 20 günde 300 gram almış morelim bozuldu sizce niye böyle
canım benımde öle oldu ya son haftalar böle oluyo nedense hep önde gıderdı son ıkı gıttıgımde 1 hafta gerı cıkıo doktor önemlı degıl dıyor bebek saglıklı olduktan sonra

Kizlar selam araniza yeni katildim 37. Haftadayim dogum ocakta sezaryen olacam sizler ne durumdasiniz. Sat 8 nisan benim

Ben de giymedim ilk dogumda ama beni ondayken 24 saat kaldirmadilar. Dolayisiyla sonda da hep takılı durdu, ameliyat onluguyle bir gun gecirdim cok igrenc bir duyguydu.
Ertesi gun dogrudan pijamalarimi giydim hic de zorlanmadim.
Bu farkli hastanede olacak dogumdan8 saat sonra kaldiriyoruz dedi hemşire.
Gerekli olursa diye cantaya koydum gecelik ama benim totom donar onunla aynen dedigin gibi.
Zaten bu tarz seyler incecik yazlik oluyor.
Cok zaruri olmadikca giymeyi dusunmuyorum senin gibi.

Kızlar hastanem 50 dk uzaklıkta. Burdaki herkes de aynı hastanede doğum yapıyor nerdeyse. Ama yetişemem diye cok korkuyorum. Bu doğum çok ani olmaz dimi :-(
Benimki 110km mesafede trafik olmadigi icin 1 saat 10dk suruyor merak etme yetisirsin ben bile goze aldiysam kış vakti zaten keske sanci su yada nisan geldiginde 1 saatte dogurabilsek hemen ama nerdee:)

Merhaba annisler bende subat annesyim allaha nasip ederse kucagima alicam bi sorum okucakti size suan 32+0 haftaligiz kilosu1730 grm sizce normalmi boyle olupta suan kac kilo aldi bide doktor plesentamda cok az kireclenme oldugunu soyledi kalsiyumun fazla olmasindan kaynaklaniyomus ek vitaminleri birakmam gerktigini fln soyledi internetten okudumda erken doguma ve bebegin kilo almayio gelisememesine neden oluyomus boyle durum yasayan varmi morelm cok bozuk.

Kordon kireçlenmesini bilmiyorum canım. Benimki 32 haftada 1800 grdı seninki gibi 35te 2500 olmus. Normal dedi doktor. Sağlıcakla al kucagına insallah

İyi akşamlar kızlar Nasılsıniz bakalim.
Sizlerden beşik önerisi alacaktım nasıl besikler aldınız kuzucuklara

İyi akşamlar kızlar Nasılsıniz bakalim.
Beşik önerisi alacaktım sizlerden nasıl beşik aldınız kuzucuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…