Kızlar hastanem 50 dk uzaklıkta. Burdaki herkes de aynı hastanede doğum yapıyor nerdeyse. Ama yetişemem diye cok korkuyorum. Bu doğum çok ani olmaz dimi :-(
canım benımde öle oldu ya son haftalar böle oluyo nedense hep önde gıderdı son ıkı gıttıgımde 1 hafta gerı cıkıo doktor önemlı degıl dıyor bebek saglıklı olduktan sonra
Benim hastanemde trafiksiz 30 dakika uzaklıkta. Ve istanbul trafiğide malum. Ama öyle bi saatte başlayıp biten bi doğum yok o yüzden canını sıkma yetişiriz inşallah
Aynen ben de giymemiştim ilk doğumda iyiki de giymemişim pijamam öylece kan olmuştu düşünsene foşur foşur yerlerin kan olduğunu...hem bacaklarım da üşümemişti kanama varken alt taraf boş olunca da güvende hissetmem kendimi zaten. Adetliyken gecelik giymiş gibi...ki ben adetliyken pantolon un içine tayt giyerim çok yoğun olur kanamam çünkü...yanında refakatçi de olur zaten o yardım eder giydirip çıkarmana pijamayı...
Ben de giymedim ilk dogumda ama beni ondayken 24 saat kaldirmadilar. Dolayisiyla sonda da hep takılı durdu, ameliyat onluguyle bir gun gecirdim cok igrenc bir duyguydu.
Ertesi gun dogrudan pijamalarimi giydim hic de zorlanmadim.
Bu farkli hastanede olacak dogumdan8 saat sonra kaldiriyoruz dedi hemşire.
Gerekli olursa diye cantaya koydum gecelik ama benim totom donar onunla aynen dedigin gibi.
Zaten bu tarz seyler incecik yazlik oluyor.
Cok zaruri olmadikca giymeyi dusunmuyorum senin gibi.
canım benımde öle oldu ya son haftalar böle oluyo nedense hep önde gıderdı son ıkı gıttıgımde 1 hafta gerı cıkıo doktor önemlı degıl dıyor bebek saglıklı olduktan sonra
Kızlar hastanem 50 dk uzaklıkta. Burdaki herkes de aynı hastanede doğum yapıyor nerdeyse. Ama yetişemem diye cok korkuyorum. Bu doğum çok ani olmaz dimi :-(
Benimki 110km mesafede trafik olmadigi icin 1 saat 10dk suruyor merak etme yetisirsin ben bile goze aldiysam kış vakti zaten keske sanci su yada nisan geldiginde 1 saatte dogurabilsek hemen ama nerdee:)
Merhaba annisler bende subat annesyim allaha nasip ederse kucagima alicam bi sorum okucakti size suan 32+0 haftaligiz kilosu1730 grm sizce normalmi boyle olupta suan kac kilo aldi bide doktor plesentamda cok az kireclenme oldugunu soyledi kalsiyumun fazla olmasindan kaynaklaniyomus ek vitaminleri birakmam gerktigini fln soyledi internetten okudumda erken doguma ve bebegin kilo almayio gelisememesine neden oluyomus boyle durum yasayan varmi morelm cok bozuk.
Benimki 110km mesafede trafik olmadigi icin 1 saat 10dk suruyor merak etme yetisirsin ben bile goze aldiysam kış vakti zaten keske sanci su yada nisan geldiginde 1 saatte dogurabilsek hemen ama nerdee:)
Merhaba annisler bende subat annesyim allaha nasip ederse kucagima alicam bi sorum okucakti size suan 32+0 haftaligiz kilosu1730 grm sizce normalmi boyle olupta suan kac kilo aldi bide doktor plesentamda cok az kireclenme oldugunu soyledi kalsiyumun fazla olmasindan kaynaklaniyomus ek vitaminleri birakmam gerktigini fln soyledi internetten okudumda erken doguma ve bebegin kilo almayio gelisememesine neden oluyomus boyle durum yasayan varmi morelm cok bozuk.
İmza eklemek için: Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 10-01-2017