2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yok yine dönmemiş bu saatten sonra zor diyo doktor ama ben devlettekini dinleyip haftaya cumaya kadar bekleyecegm yine dönmezse mecbur sezeryan olacagım son ana kadar beklemek istiyorum
Bugun mugittin kontrole kaç hafta oldu kılosu ne kadar benim de yârin kontrolüm var inşallh dönmüştür ne zaman sezeryan diyor doktorun

İyi akşamlar kızlar Nasılsıniz bakalim.
Beşik önerisi alacaktım sizlerden nasıl beşik aldınız kuzucuklara
Canım beşik hiç kullanılmıyor, ben kızım da almıştım duruyor öyle yinede kurdum tabi arada içine koyarım,gece benle uyuyordu kızım reflü yastığı koyuyordum yanıma onun üstünde ,gündüzde yine reflü yastığını salona v.s. götürüp koyuyordum,hareketlenmeye başlayınca zaten karyolasına koymaya başladım,yine gün içinde ana kucağına koyup salladığım oluyordu; gece kalkıp bakmaya beşik hiç rahat olmuyor yinede sen bilirsin,benimki şu ahşap olanlardan oval bir şekli var

Kordon kireçlenmesini bilmiyorum canım. Benimki 32 haftada 1800 grdı seninki gibi 35te 2500 olmus. Normal dedi doktor. Sağlıcakla al kucagına insallah
Kordon kireclenmesi degil canm plesentam kireclenmis yani bebegin eşi yaslanmis ama cok az desi dr. Kalsiyum fazlaligindan kaynaklaniyomus. Seninkide demekki ayniymis 32haftada ben cok az saniyodum demekki normalmis insallah benmkide okadar kilo alir

Bugun mugittin kontrole kaç hafta oldu kılosu ne kadar benim de yârin kontrolüm var inşallh dönmüştür ne zaman sezeryan diyor doktorun

37+2 3100 gr dedi haftaya çarsamba hazırlıklı gel dedi ama ben cumaya kadar bekleyecegm hala dönmezse gün versin ocakta istiyorum o yüzden geciktirmeye calısıyorum

İyi akşamlar kızlar Nasılsıniz bakalim.
Beşik önerisi alacaktım sizlerden nasıl beşik aldınız kuzucuklara
Canım benim arkadaşım bambu beşik verdi şimdilik onu kullanacam. Sonrasında ablayla beraber ranza alacam. Kuzun nasıl çıktı mı hastaneden

Merhaba anneler bende alın aranıza geç kaldim ama 1992 doğumlu 2. Bebeğini bekliyor um bir oğlum var 30 aylık 35. Haftadan sezeryan oldum 33 haftalık hamileyim kız bekliyoruz elif hira ocak inşallah 37 dr aliri dio bakalım bekleyip gorcez bu sıra çok bel ve ayak ağrım var söylemeden gecmim herkese hayırlı doğumlar

37+2 3100 gr dedi haftaya çarsamba hazırlıklı gel dedi ama ben cumaya kadar bekleyecegm hala dönmezse gün versin ocakta istiyorum o yüzden geciktirmeye calısıyorum
Bende bugün 37+2yim günümüz aynı benimki de Çarşamba yaparız dedi ama bende aynı şekilde ocak olsun istiyorum 2017e girsin en azından istiyorum bi yandan da korkuyorum bilmıyorum kılosu 36+4 2870di şimdi ne kadar olmuştur acaba

Bilmiyorumki bana gecen hafta 3 kg demişti 100 gram almış demekki ama bunlar tahmini birebir tutmaz dedi pazartesi günü de devletteki 2600 dedi ben pek takılmıyorum o yüzden kiloya canım

Bilmiyorumki bana gecen hafta 3 kg demişti 100 gram almış demekki ama bunlar tahmini birebir tutmaz dedi pazartesi günü de devletteki 2600 dedi ben pek takılmıyorum o yüzden kiloya canım
Benimki de yarına anca 3 olur o zaman KESK'e dönseler hiç sezeryan olmak istemiyorum düşük kılıyla doğmasını da istemıyorum ama bakalım nasip

cordeliac canım sende durumlar nasıl? Doğmadı dimi bebiş daha sesin çıkmadı bak kızlar birden atağa kalktılar sıra geliyor yavaştan bizlerede.

Mavi'm "doğum demeyiin banaa" psikolojisindeyim su aralar. Hava sartlari berbat burada -30'lari falan goruyoruz. Dun kontrolumuz vardi Erzurum'da. Bebegin durumu gayet iyi, keyfi yerindeydi. Sancim da cikmiyor hic ikidir.

Sonunda icimdeki panik canavarini serbest biraktim herhalde. Aniden dogacak diye tirsiyorum. Eger bir aksilik olmazsa onumuzdeki hafta Erzurum'a yerlesecegiz kisa bir sureligine. Dogumu orada bekleyecegim. Malum hava sartlari yolu uzatiyor. Araclar soguktan calismiyor falan. Buradaki hastanenin durumu da pek iyi degil acikcasi. O yuzden Cino'yla konusup pazarlik yapiyorum surekli ani dogum olmasin diye.

Pencerenib onu soguk olur pencereden ister istemez soguk geliyor . Bence duvara paralel cevirmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…