2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Evet dönmeye çok benimde donmedi

canim öyle güzel anlatmissin ki.. cok heyrcanlandim ve duygulandim

İğeyi vururken öyle bi tutuyorlar ki iki kişi sakin olmasan da bişi olmaz korkma :)

ayy darısı basıma kolay bı sekılde atlatmıssın canım sevındım senın adına..ınsan o mınıgı görunce herseyı unutyor dımı..şimdi karnımda hareket edıncee dunyalar benım oluyor=))))

Ne güzel bir hikaye darısı başımıza inssallah hayırlı olsun bebişte ayyy resmen uyumak istemiyorum sezeryan olursam okudukça bebeğimi ilk benim görmem ki oğlum da hemen koynuma vermişlerdi tarifsiz idi başımdaki ebe güzel fotoğraflar çekmişti

Eee bugun kac bebis geliyor, bekliyoruz
Allah yardimcisi olsun herkesin

evet aslında o ana şahit olmak çok güzel.ben bebeğimin ilk çıktığında ağlama sesini duyunca Sevinç'ten bende yavrum diye ağlamaya başladım bambaşka bir duygu.iğne hiç acıtmıyor korkmana gerek yok ama işte baş Ağrı'sı çok fena oluyor bugün biraz rahatım ben çok şükür.ama o bir hafta çok zordu.bu benim ikinci spinalim diğer sezeryanım da da spinal oldum Ağrı'm hiç olmadı.ama bu sefer ben epidural istedim ilk önce epidural yapmaya çalıştılar anestezi uzmanı omurilik yapın epidural için uygun değil spinale döndüm Bilgin olsun dedi son anda spinale döndü belki de o yüzden böyle başım ağrıdı.herkeste olacak diye birşey yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun

çok güzel anlatmışsın maşallah Allah sana bağışlasın Can'ım bebişini

En son dogumdan 9 gün önce 3 kilo demişti Doğumda 3.200 oldu canım öyle tahmin etmişti doktor zaten tam tahmini tuttu
Hm anladım canım maşallah zayıf değilmiş bebişin sarılık filan olmadı değil mi canım sütün geldi mi

Kızlarr acil cevap verin lütfen kontrole geldik bebeğimin boynunda kordon dolanmış doktor bana bıraktı Doğum şeklini normalde olabilir son dk değişedebilirmiş ama korkuyorum böyle bişey yaşayan var mı üzülerek sezeryan seçeceğim sanırım bebeğimi riske atamam

Ama kordon kaç tur dolanmış kendisi açabilir normal doğum icin demiyorum ama daha vaktin var sezeryan olsan bile 1 tur kordon dolandığında bekeltiyorlsr benm 5 tur dolandı acil sezeryana alındım bebek hareket etmiyordu beklenen tarihin 21 Ocak daha vaktin de var bu bebişler ne yaramaz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…