2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Bir ya da iki tur stresle beklemek istemiyorum çıkamazsa ya da nefessiz kalırsa çıkarken doktor bana bıraktı ama nasıl alırım sorumluluk bilmiyorum son dk normalden sezeryan a hazırlıksız dönmesi de sıkıntı öf hep bir sorun ikilem

Hm anladım canım maşallah zayıf değilmiş bebişin sarılık filan olmadı değil mi canım sütün geldi mi
Haftasına göre iyi bile dogdu çok şükür korkuyordum ben de.
Bugün 4. Günümüz çok şükür olmadı inşallah olmaz gece ışık açık uyuyoruz öyle tavsiye etmişlerdi sarılık olmasın diye
Sütüm geliyor tabi şakır şakır degil ama sanki tam doyuramıyor ya bide artık sürekli emmek istiyor o yüzden artması lazım gibi bugün sağmayı denicem ilk kez

30 lu haftalarda benimkinde de dolanmisti ama bir hafta sonra kurtarmis kendini dedi dr. Hemen heyecan yapma, biraz beklersin kurtaramazsa diger ihtimallere bakilir.

Geçen hafta arkadaşım 2 tur kordon dolanmış bebişini 41. Haftada normal dogurdu ama ultrasonda göremedikleri için rahat girdi doguma sorun olmadı
şimdi sen o psikolojiyle nasıl olur nasıl beklersin bilemiyorum ama uzmanlar kordon dolanması sezeryan sebebi degil diyor doktorunla tekrar konuş istersen kafandaki soruları sor. anne yüreği bebeğe bi şey olursa diye korkuyorsun çok iyi anlıyorum.

30 lu haftalarda benimkinde de dolanmisti ama bir hafta sonra kurtarmis kendini dedi dr. Hemen heyecan yapma, biraz beklersin kurtaramazsa diger ihtimallere bakilir.

Evet 30 hafta öncesi genelde geçebiliyormuş ama biz 36 yok bitireceğiz bakalım yarım saat sonra katar vericem anne olmak zormuş :))

Evet 30 hafta öncesi genelde geçebiliyormuş ama biz 36 yok bitireceğiz bakalım yarım saat sonra katar vericem anne olmak zormuş :))
Canım hiç risk alma derim, evet bende normal doğum yanlısıyım ama böyle bir zaruriyette düşünme bile,sağlıcakla kucağına al inşallah

Maşalah size canım sütün çabuk geldiği için sarılık olmamıştır ne güzel işte o emmek istedikçe emzir sürekli artar sütün emdikçe canım benim oğlumda ilk 3 gün sütüm gelmemişti mama ile beslendi ilk 3 gün sarılık oldu 1 ayda anca atlatabildi sarılığı

Çok güzel anlatmışsın canım benim Rabbim acil şifalar versin tez zamanda ameliyat yerinde iyileşir inşaAllah. Rabbim sanada evladinada esine de hayırlı mutlu sağlıklı uzunn omurler nasip eylesin inşaAllah.

Darısı hayırlısı ile hepimize inşaAllah.

asli2434 canım çok geçmiş olsun inşallah hiç sıkıntın kalmaz en kısa zmnda atlatırsın zaten dikişlerle zor oluyor
sağol cnm Allah razı olsun yavaş yavaş geçiyor inş sen nasılsın ben sezeryan dikişlerinden yana hiç sıkıntı yaşamadım sadece ilk kalkışım zor oldu ameliyatın ertesi günü hastanede kantine bile indim yürüyüş olsun diye

Canım drunu dinle 1 kerede sıkıntı olmuyor ama 2 kerede sorun oluyor.

Canım sağlıkla büyüt kuzunu inş. Çok sevindim doğum anının bu kadar güzel olmasına ömür boyu unutulamayacak bir şey çünkü

Agri nedeniyle dr a gittik bebek iyi sorun yok ama ayagiyla dogum kanalina girmis. Hep sizlaniyordum bi donmedi sezeryan olucam bu yuzden diye ama dr umuz donmus olsa coktan dogmustu dedi. Cati muayenesinde rahim cok incelmis ve yumusamis 1 haftayi umarim atlatirsin dedi dr heran dogabilirmis kizimiz. Yatip dinlenecekmisim artik. Uzuldugum birsey aslinda bizim icin iyiymiste haberim yokmus Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.

Kızlar spinalle epidural farki nedir biri aciklayabilir mi :)

Geçmiş olsun canım benim üzülme iyi olur inşaAllah
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip eylesin inşaAllah
Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evladını kucağına alırsın inşaAllah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…