- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
Tabiki oyle ama acele etme sartlandirma kendinide oluruna bebegine birak bu arada kizmiydi seninde :) sezeryandan korkacak birsey yok benim tokezleme sebebim hic dusunmemis olmam hep normale kendimi sartlandirmamdi sen simdilik onuda secenekler icinde gorsen yeterli :)Yok tamamen normal istiyorum aslinda sezeryandan korkuyorum tam tersi :) ama topikleri okudukca (sende dahil) kendimi cok kaptirmamak istiyorum hazirlikli olmak lazim her duruma dimi ablacimm
Sagolasin uzulmuyorum sonucta artik vaktinede birsey kalmiyor cok erken degil uzuldugum donmemesiydi iste ama bugun gordumki bizim şer gordugumuz hakkimizda hayirlisi oluyormus donse coktan dogardi dedi dr o yuzden rahatim eccuk disini sikip 2 ocagi beklesin tadindan yenmez ama :)Geçmiş olsun canım benim üzülme iyi olur inşaAllah
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip eylesin inşaAllah
Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evladını kucağına alırsın inşaAllah canım benim
Sagolasin uzulmuyorum sonucta artik vaktinede birsey kalmiyor cok erken degil uzuldugum donmemesiydi iste ama bugun gordumki bizim şer gordugumuz hakkimizda hayirlisi oluyormus donse coktan dogardi dedi dr o yuzden rahatim eccuk disini sikip 2 ocagi beklesin tadindan yenmez ama :)
Tabiki oyle ama acele etme sartlandirma kendinide oluruna bebegine birak bu arada kizmiydi seninde :) sezeryandan korkacak birsey yok benim tokezleme sebebim hic dusunmemis olmam hep normale kendimi sartlandirmamdi sen simdilik onuda secenekler icinde gorsen yeterli :)
Ben bugun oldum canim 10sn yelik bi olay anlamiyorsun bile stres yapma tirsacak hicbirsey yokKızlar. Size sorum var :) çatı muayenesi olanlar çok ağrıdımı ne kadar surdu. Haftaya doktor beni çağırdı 37+2 de gel çatı muayenesi yapacağım dedi, istemiyorum dedim korkudan :)) kesinlikle olman lazım vs dedi bide iki parmağını gösterdi makas gibi yapıp açıp kapattı bu kadar dedi eşimle bi göz göze geldik o nasıl birşey diye :))
Şuan feci sekilde tırsıyorummmmmmm :)
http://markaanne.com/uzmansozu/kisakisa/epidural-anestezi-ile-spinal-anestezi-arasindaki-farklar/Tabikide kizhaklisin ablacim aman sag saglim kavusalimda gelip geçici durumlar bunlar.. Soruma cevapta alaydim iyiydi bu arada
Benimki de 30 lu bi haftaydi, 32 mi 33 mu oyle birseyEvet 30 hafta öncesi genelde geçebiliyormuş ama biz 36 yok bitireceğiz bakalım yarım saat sonra katar vericem anne olmak zormuş :))
Kızlar. Size sorum var :) çatı muayenesi olanlar çok ağrıdımı ne kadar surdu. Haftaya doktor beni çağırdı 37+2 de gel çatı muayenesi yapacağım dedi, istemiyorum dedim korkudan :)) kesinlikle olman lazım vs dedi bide iki parmağını gösterdi makas gibi yapıp açıp kapattı bu kadar dedi eşimle bi göz göze geldik o nasıl birşey diye :))
Geldi de az sanki diye korkuyorum sarılık olur da hastaneye alırlar fln diye bi arkadaşımın öyle oldu bi hafta ayrı kaldılarMaşalah size canım sütün çabuk geldiği için sarılık olmamıştır ne güzel işte o emmek istedikçe emzir sürekli artar sütün emdikçe canım benim oğlumda ilk 3 gün sütüm gelmemişti mama ile beslendi ilk 3 gün sarılık oldu 1 ayda anca atlatabildi sarılığı
Aminn çok teşekkür ederim canım inşallah senin de güzel dogum hikayeni okuruz burdan :)Çok güzel anlatmışsın canım benim Rabbim acil şifalar versin tez zamanda ameliyat yerinde iyileşir inşaAllah. Rabbim sanada evladinada esine de hayırlı mutlu sağlıklı uzunn omurler nasip eylesin inşaAllah.
Darısı hayırlısı ile hepimize inşaAllah.
Oh ne güzel :) iyi gidiyor ya günlerim emzir gaz çıkar hep bu modda geçiyor halimizden memnunuz çok şükür :) oturup kalkarken sorun oluyor hala ama dikişlersağol cnm Allah razı olsun yavaş yavaş geçiyor inş sen nasılsın ben sezeryan dikişlerinden yana hiç sıkıntı yaşamadım sadece ilk kalkışım zor oldu ameliyatın ertesi günü hastanede kantine bile indim yürüyüş olsun diye
Ben çarşamba günü oldum 1 dk sürmedi bile acıda hissetmedim sadece içim bi tuhaf oldu gözünü korkutmanı gerektirecek bişey yok yaniiKızlar. Size sorum var :) çatı muayenesi olanlar çok ağrıdımı ne kadar surdu. Haftaya doktor beni çağırdı 37+2 de gel çatı muayenesi yapacağım dedi, istemiyorum dedim korkudan :)) kesinlikle olman lazım vs dedi bide iki parmağını gösterdi makas gibi yapıp açıp kapattı bu kadar dedi eşimle bi göz göze geldik o nasıl birşey diye :))
Evet ya unutulmaz gerçekten çok teşekkür ederim inş seninki de çok güzel geçerCanım sağlıkla büyüt kuzunu inş. Çok sevindim doğum anının bu kadar güzel olmasına ömür boyu unutulamayacak bir şey çünkü
Ah ahBayanlar çatlaklarla aranız nasıl?
Başladımı oluşmaya?
Aynen dedğin gibi doğum anına doğru gelip geçip parmakla ölçüm yapıyorlarBen ilk kez geçen hafta oldum. Hiçbir şey hissetmedim ağrı namına. Doğuma kadar da açıklık kontrolü için olmaya devam edeceğim. 5-10 saniyelik bir olay. Doktorun sana eliyle gösterdiği gibi iki parmağını içine sokup makas gibi açıyor sadece. Gösterdiğinden farklı değil yani. :)
Vajinal doğum esnasında da serviks ölçümü için defalarca yapılacak benzeri muayene zaten. Hazırlık çalışması gibi düşün. :)
Zaten şu an perine salgılanan hormonların etkisiyle gayet yumuşak doğuma hazırlık için. Kendini kasmadığın sürece ağrı hissedeceğini sanmıyorum.
Ah ah2.aydan beri sabah akşam hatta aradada mustela yağ kullanıorum çatlamayım die. Bide ne görim gecen hafta tam pantolon beline gelen yerde üç dört çatlak oluşmuş kırmızı. Orası çok aşagıda die sürmüodum hiç. Siz siz olun heeeer yerinize sürün nemlendirici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?