2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yok tamamen normal istiyorum aslinda sezeryandan korkuyorum tam tersi :) ama topikleri okudukca (sende dahil ) kendimi cok kaptirmamak istiyorum hazirlikli olmak lazim her duruma dimi ablacimm
Tabiki oyle ama acele etme sartlandirma kendinide oluruna bebegine birak bu arada kizmiydi seninde :) sezeryandan korkacak birsey yok benim tokezleme sebebim hic dusunmemis olmam hep normale kendimi sartlandirmamdi sen simdilik onuda secenekler icinde gorsen yeterli :)

Sagolasin uzulmuyorum sonucta artik vaktinede birsey kalmiyor cok erken degil uzuldugum donmemesiydi iste ama bugun gordumki bizim şer gordugumuz hakkimizda hayirlisi oluyormus donse coktan dogardi dedi dr o yuzden rahatim eccuk disini sikip 2 ocagi beklesin tadindan yenmez ama :)

Kızlar. Size sorum var :) çatı muayenesi olanlar çok ağrıdımı ne kadar surdu. Haftaya doktor beni çağırdı 37+2 de gel çatı muayenesi yapacağım dedi, istemiyorum dedim korkudan :)) kesinlikle olman lazım vs dedi bide iki parmağını gösterdi makas gibi yapıp açıp kapattı bu kadar dedi eşimle bi göz göze geldik o nasıl birşey diye :))
Şuan feci sekilde tırsıyorummmmmmm :)

Aynen normal doğum iyidir diyordum hep ..benki sezaryenden korkan yazılanları okudukça kendimi yavaştan sezaryenede alıştırmaya başladım çünkü doktor kilolu dedi 4u geçerse normal bekleme dedi bende yavaştan kendimi o moda soktum :))
Bekler annesi bekler hayırlısı ile inşaAllah 2 ocaga, az kaldı zaten. Ocak 1 itibariyle bekle dedi doktor bende tutuşmaya başladım yavaştan :)

Tabikide kiz haklisin ablacim aman sag saglim kavusalimda gelip geçici durumlar bunlar.. Soruma cevapta alaydim iyiydi bu arada

Ben bugun oldum canim 10sn yelik bi olay anlamiyorsun bile stres yapma tirsacak hicbirsey yok

Ben ilk kez geçen hafta oldum. Hiçbir şey hissetmedim ağrı namına. Doğuma kadar da açıklık kontrolü için olmaya devam edeceğim. 5-10 saniyelik bir olay. Doktorun sana eliyle gösterdiği gibi iki parmağını içine sokup makas gibi açıyor sadece. Gösterdiğinden farklı değil yani. :)

Vajinal doğum esnasında da serviks ölçümü için defalarca yapılacak benzeri muayene zaten. Hazırlık çalışması gibi düşün. :)
Zaten şu an perine salgılanan hormonların etkisiyle gayet yumuşak doğuma hazırlık için. Kendini kasmadığın sürece ağrı hissedeceğini sanmıyorum.

Geldi de az sanki diye korkuyorum sarılık olur da hastaneye alırlar fln diye bi arkadaşımın öyle oldu bi hafta ayrı kaldılar
Bugün baya arttı emme istegi inş sütüm de artar

Aminn çok teşekkür ederim canım inşallah senin de güzel dogum hikayeni okuruz burdan :)

Oh ne güzel :) iyi gidiyor ya günlerim emzir gaz çıkar hep bu modda geçiyor halimizden memnunuz çok şükür :) oturup kalkarken sorun oluyor hala ama dikişler

Ben çarşamba günü oldum 1 dk sürmedi bile acıda hissetmedim sadece içim bi tuhaf oldu gözünü korkutmanı gerektirecek bişey yok yanii

Bayanlar çatlaklarla aranız nasıl?
Başladımı oluşmaya?
Ah ah 2.aydan beri sabah akşam hatta aradada mustela yağ kullanıorum çatlamayım die. Bide ne görim gecen hafta tam pantolon beline gelen yerde üç dört çatlak oluşmuş kırmızı. Orası çok aşagıda die sürmüodum hiç. Siz siz olun heeeer yerinize sürün nemlendirici

Aynen dedğin gibi doğum anına doğru gelip geçip parmakla ölçüm yapıyorlar

İlk gebeliğimde öyle olmuştu benimde.

Bana hep karnının altı çok çatlıyor oraya sür demişlerdi bende öyle yaptım. Orda hiç çatlak yok ama karnımın yanlarında var. Oraya sürmemiştim niyeyse

Bu hamilelikte başkamadım daha çatlamaya ama zaten son iki haftada çatladım ilkinde de

Çatı muayenesi bence kendini kasmakla ilgili. Ben hiç bi ağrı sızı hissetmemiştim. Zaten saniyelik bi olay.
Rahat olursanıZ hiç bişey anlamazsınız bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…