2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben bugun oldum canim 10sn yelik bi olay anlamiyorsun bile stres yapma tirsacak hicbirsey yok

Ben çarşamba günü oldum 1 dk sürmedi bile acıda hissetmedim sadece içim bi tuhaf oldu gözünü korkutmanı gerektirecek bişey yok yanii

Çatı muayenesi bence kendini kasmakla ilgili. Ben hiç bi ağrı sızı hissetmemiştim. Zaten saniyelik bi olay.
Rahat olursanıZ hiç bişey anlamazsınız bile

Sagolun kızlar Allah Razı olsun, sizin sayenizde rahatladim. Aklım gidiyordu kaç gündür agrirmi ağrımaz mi vssvs düşün düşün bir hal olmuştum
Tekrar çok sagolun çok teşekkür ederim

Meraba kızlar . Bugün kontrolüm vardı. Nst de ağrı çıktı.Dr idrar yolları enfeksiyonundandir diye ilaç yazdı. İki hafta önce kızım 2440 gr dı 2 700 olmuş beslenmeme en çok dikkat ettiğim bir donemdi ama pek kilo almamış malesef. Çatı muayenesi ne zaman olacak diye sordum ben yapmıyorum dedi çok sevindim ayrıca bebişim de daha kanala girMemiş Dr yerinden memnun görünüyo dedi herkese hayırlı kolay doğumlar diliyorum

Oh maşallah büyüyor kuzu. Sağlıcakla kucagına al inşallah

Aynen dedğin gibi doğum anına doğru gelip geçip parmakla ölçüm yapıyorlar

Valla Nur ne yalan söyleyeyim, serviksi uygun açıklıkta yakalayıp hastaneme yetişebileyim de beni sabah akşam parmaklasınlar umurumda değil modundayım bu ara.

Dün gece biraz ağrım vardı, bugün yine gidecektim açıklık muayenesi için gönüllü olarak ama geçince pazartesiye kaldı. Canı gönülden, hevesle gidiyorum resmen.

Doğumdaki sancıların, bebeğinin çıkışının yanında vız gelir tırıs gider açıklık muayenesi diye düşünüyorum açıkçası. Bir an önce doğsun diye gelip bakmalarını kendimiz isteriz hattâ gibime geliyor.

Bayanlar çatlaklarla aranız nasıl?
Başladımı oluşmaya?
ne zaman başlıyorki çatlaklar..diken üstünde bekliyorum bakalım..annem çatlammamış bende çatlamam inşallah diye dua ediyorum:) göğsümde küçük 2 çatlak oldu şimdilik karnımda bişey yok..

hadi ya..çatlamaya var demek ki daha..üşengeçlikten bırakmıştım kremi felan devam edeyim en iyisi..

ne zaman başlıyorki çatlaklar..diken üstünde bekliyorum bakalım..annem çatlammamış bende çatlamam inşallah diye dua ediyorum:) göğsümde küçük 2 çatlak oldu şimdilik karnımda bişey yok..

Kişiden kişiye değişir galiba ama ben 38de catlamıştım son iki hafta kala.

Zaten bi kırmızı çizik görüyosun patır patır geliyo devamı günler içinde

Yinede normale göre çok değil ama gönül isterdiki hiç olmasın

Bende çatı muayenesini bahane olduğunu düşünüyorum bazı doktorlar hiç yapmıyor bile. Ayrıca ben 4.5 kardeşim 5 kilo doğmuşuz ve normal doğumla demekki imkansız değil mutlaka zorluğu vardır ama mümkün demekti diye düşünüyorum.

Kendi doktorumuza randevu aldık ona devam edelim diye hayırlısı olsun. Dün sabah yeğenim doğdu ve benim heyecan ve stres baya arttı sıra bana geldi psikolojisine girdim. Ssvd oldu doğum baya zor olmuş. İnşallah sorunsuz sıkıntısız gönlümüze göre olur doğumlarımız. Dün üşütmüşüm bugünde fena çıktı eşimde bende acile gittik bana serum ona iğne şimdi daha iyi gibiyiz şükür.

İyide canım doktorlar hep diyor bu boy kilo net ölçüm değil diye bunda güven sarsacak birşey yokki.

Bu mide yanması reflüüsüne çözüm bulan var mı acaba rennie duo içiyordum ama artık o da kar etmiyor
Benim normalde de reklam var hamilelikte çok arttı ama malesef bir çaresi yok. Bende rennie dua içiyorum ama kesin çözüm değil bir süre rahatlatıyor sadece.

Kesinlikle doğurmak :) @Asumanpansuman
Ben hamileliğim boyunca mide yanması çektim ama doğurur doğurmaz gitti :)
Ayrıca kızlar midesi yananın Bebeği saçlı olurmuş efsanesi bizde tuttu :)
Kesinlikle doğumdan başka çaresi yok bencede.

Maşallah size canım ne güzel doğmuşsunuz öyle ,dimi ama eskiden insanlar ne yapıyordu, bana bir perinatolog söylemişti insan hayatı o kadar basit değil herşey dengeli ve uyumlu yaratılmış,aksi halde dünya nüfusu artmaz azalırdı giderek,ha nedir çok sancıya dayanamazsan epidural istersin öyle beklersin doğumu,benim ilkinde dayanamayınca epidural istemiştim son 1 saat öyle geçmişti sonra zaten 3 ıkınmada çıktı çocuk,ve o direk kucağa alma duygusu tarif edilemez herkes yaşasın isterim;
Bu arada geçmiş olsun canım ,kış annesi olucaz dikkat etmek lazım

Kızlar merhaba ben tahlil yaptırdım ve demir diger vitaminler falan acayip düşük çıktı. Doktora daha göstermedim ama demir ilaci alıyordum neden fayda etmedi falan derken farkettim ki ilaç aç karnına alinmaliymis Ben tok içiyordum bi zararı olurmu ki : (

Ayrıca ayakları elleri şişen var mı ben birden şiştim yüzükler ayakkabılar olmuyo

Zarari olmaz canim bende ac icmeyi unutuyorm tok iciyorum bazen.

Sislikler icin ödemdir tuzlu yeme bol su ic bide idrar testi yaptirdin mi.
Benimde ilk hamileligmde cok sismisti birden ayakabim olmuyodu ayagima protein kacagi cikti cnm yani preeklampsi doktoruna soyle istersen belki tahlil ister ama cogu hamilede son zamanlarda olur odem

Korkulacak hic bisey yok daha once alttan kamera ile muayene oldiysab aynisi . Sikinti yapacak hic bisey yok .

Sağol canım. Doktora soracağım hafta içi kontrolüm var tahlil yapmadı bidaha ki gelişinde yaparım dedi.

Ben başka bölümde yaptırdım orda öğrendim. Birden şiştim zaten felaket ayaklarım bi söylerim gidince.

Ayaklarini uzat hatta altina yastik koy ozaman biraz iniyo sisligi bide bol su ic wc ye cok cikarsn ama sisligin gider :)

Canım bende son 1 haftadır şiştim ,iyi gidiyordu oysaki ,yüzükler olmuyor şu an
Tok içmenin zararı olmaz ama yararıda olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…