2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aynen öyle oluyor canım biran önce 10a ulaşsın diye bi baksın diyorsun. Özelde olunca tek 1 eve ilgileniyor allahtan gelen geçen parmaklamıyor

ben çok kilo almasını istemiyorum kızımda çatı darlığı vardı çıkmayacak diye korkuyorum. O yüzden takıldım biraz galiba

Biraz yapıyla alakası var diyorum canım ya kızımda çok dikkat ettim sürekli kremlemdim son ay kremlenirken yine çatladım. Annem 4 doğum yapmış 1 tane çatlağı yok ben harita gibiyim maşallah

Benm de 37 -38 de bakildi . Bu hafta bakmazsa ben istiycem .bu hafta baya yürüyüş ve pilates topu ile egzersiz yaptim bagdas kurup oturma vs ugrastim umarim fayda etmiştir.

Kızlar diş ağrısından ölüyorum. Disinol surdum banamisin demedi .Minoset de kesmiyor dış dolgusu hava aliyor galiba ama disim resmen dokunamiyorum elleyince sallanıyor .şimdi ağız ve diş sağlığı aciline gittim zorla Dr a rovamycine adlı antibiyotik yazdırdım pazartesi Polikliniğe gel diyor sanki bilmiyorum pazartesiye kadar doğururum bu agriyla ilaç yaz bari dedim yazdı inşallah kesilir kızlar bu ağrı sezaryen neki inanın dis çok kötü yaaa offf başka ne yapsam acaba sıcak su torbası sarmısak yaptım yok Ağlıyorum artık ya acidan

canım kan ilacı içtiğinde süt ve süt ürünleri tüketmemeye çalış 2 saat..onlarda emilimini azaltıyor..bide bu şişlik olayını doktoruna söyle istersen..kış hamilelerinde ödem az oluyor ama sonlara yaklaştığımız için artmıştır belki şişlik..benimde ayaklarım biraz şiş..ama ayakkabılarımı yine giyebiliyorum..artarsa gidince sorcam bende..

Teşekkür ederim. Bende öyle düşünüyorum sağlıkla gelsin doğduğu anda görelim en güzeli ama nasip bir problem olursa sezaryen olursa oda Allahtan yapacak bişey olmaz ama eskilerle kıyaslarsak bir sürü seçenek var önümüzde şükür.

Burada çok konuşuldu ikizcan hep söylüyordu aç toktan ziyade kalsiyum ve demir bir arada kullanılınca demir emilimi azalıyor diye yatarken için demiri demişti yani yemekte peynir süt gibi kalsiyumlu gıdalar alıp ardından demir içilirse bir işe yapamıyor en iyisi yatarken içmekmiş.

Çok çok grçmiş olsun canım ya inş. Biran önce kesilir

@Rzgrece @Facelessman E ecrinny masmaviyim sağolun kızlar. Süt Ürünleri tüketmemeye dikkat ettim zaten onda sorun yok ama yine de bi faydası olmamış işte düşük çıktı demirim. Nette yazan ilaçtan sonra portakal mandalina falan yemek emilimi arttiriyormus birde bunu denicem bakalım. Çözüm bulmam lazım

Şişlikte çok fenayım doktora gidince soylucem inşallah sadece ödemdir.

Slm kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım iyi olduk çok şükür darısı başınıza sarılık var biraz Doğum yapan anneler artmaması için ne yapmak lazım 11 12 çıktı ama arttı sanki bol bol emziriyorum ama yine de artıyor gibi pzts kontrol var yine ama çok korkuyorum artacak diye I ikizcan2016 mrs_aysel sizlerde var mı

Gün ışığına yani beyaz ışığa tut canım işe yarar diye biliyorum

Çok çok grçmiş olsun canım ya inş. Biran önce kesilir
Offf hala geçmedi şimdi son çare dayanamayıp Disinol surdum inşallah zararı olmaz bebeğim e çok korkuyorum .Dış ellenmiyo nasıl müdahale edecekler anlamadım yaa böyle bekle derlerse doğuma kadar allahım kendim çekesim var bu disi

Karanfil çiğne bir de. Sürekli sakız gibi ağzında olsun ama dişinin yanında tutmaya çalış. Yakıyor çünkü. Naçizane bi fikir. Allah yardımcın olsun diş ağrısı zor

Kızlar bu bebek büyüdükçe aşağı çekiyor karnımı göğsümün altından deriöi çektiriyor. Alttan destek gerek yürürken falan. Zaten şu ara bi tek ayakta rahatım. Bu akşam meyve yerken kaşınma tuttu bir de. Öncesinde zeytin yağı sürmüştüm. Narlı ellerimle kaşıyınca buz gibi başta iyi gelmişti ama sonradan farkettim ki ikisinin asidi birleşince alerji gibi olmuş karnım. Çok kaşınıyor. Sabaha geçer inşallah. Yurtılmasın diye uğraşırken kaşıya kaşıya kendim yırtacam diye korkuyorum

Kızlar bu su gelmesi nasıl bişey acaba ya 37+5im iki gündür çamaşırım da ıslaklık var ama ter gibi sanki bilemedim acaba azar azar su mu geliyor ki öyle

Kızlar bu su gelmesi nasıl bişey acaba ya 37+5im iki gündür çamaşırım da ıslaklık var ama ter gibi sanki bilemedim acaba azar azar su mu geliyor ki öyle
Canım yokmuş öyle bir şey. Ben de aynı şeyi sormuştum her ayağa kalktığımda biraz sıvı geliyordu farkında olmadan idrar kaçırıyorsundur dedi doktor. O su ya foş diye gelirmiş ya da durdurulamaz şekilde sızıntı halinde gelirmiş. Endişelenme yani

Kızlar merhaba,iyi pazarlar herkese. Bugün bir pazar durgunluğu olur fazla bişey yazılmaz takip edilcek pek birşey olmaz gibi ben iki fikir danışayım belki cevap yazan olur <3 bebeğin odasına tül & fon mu tercih etsem zebra perdemi sizce,tül temizlik açısından daha iyi olur sanki diye duşunuyorum ama kararsızım. Sizler ne tercih ettiniz. Bide puset,oto koltuğu,ana kucağı ne derseniz artık. Onun yüzünü ilk yıkamadan önce çıkarıp yıkasammı acaba yoksa hastaneden gelincemi yıkasam bilemedim. Ya da yıkamadan mı kullansam bilemedim. Siz ne yaptınız ?

Canım işte süt ürünleri alıp üstüne demir aldığın için bi faydası olmamış hata orada zaten süt ürünlerinde kalsiyum var ve demiri öldürüyor. Demir et ürünlerinde var ve dediğin gibi emilimi arttıran şeylerde c vitamini olan portakal suyu limonata veya mandalina portakalın kendisi. Yapman gereken kalsiyumu gün içinde demir hapını yatarken almak. Et yerken ayran yoğurt yerine limonata veya portakal suyu içmelisin.

Perde tercih meselesi bence ikisine olabilir bizim o odada stor perde var şuan. Poşete gelince nur sormuştu sanırım bu soruyu çoğunluk yıkamaya gerek yok demiştik çocuğu o kadar steril bir ortama alıştırmak çok çabuk hasta olmasına sebep olur diye düşününlerdenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…