Canım karanfıl koy dısının uzerıne ıkı dıs arası sıkıstr uyusturuyorKızlar diş ağrısından ölüyorum. Disinol surdum banamisin demedi .Minoset de kesmiyor dış dolgusu hava aliyor galiba ama disim resmen dokunamiyorum elleyince sallanıyor .şimdi ağız ve diş sağlığı aciline gittim zorla Dr a rovamycine adlı antibiyotik yazdırdım pazartesi Polikliniğe gel diyor sanki bilmiyorum pazartesiye kadar doğururum bu agriyla ilaç yaz bari dedim yazdı inşallah kesilir kızlar bu ağrı sezaryen neki inanın dis çok kötü yaaa offf başka ne yapsam acaba sıcak su torbası sarmısak yaptım yok Ağlıyorum artık ya acidan
gunduzleri camin onune yatir canim gun isigi alsin benim oglumda olmustu ben geceleri isigi kapatmiyodum isikda yatiyodu bide bol bol emzir cok uyur o smdi uyandir ayagni gidikla biseler yap uyandir emzir iyiceSlm kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım iyi olduk çok şükür darısı başınıza sarılık var biraz Doğum yapan anneler artmaması için ne yapmak lazım 11 12 çıktı ama arttı sanki bol bol emziriyorum ama yine de artıyor gibi pzts kontrol var yine ama çok korkuyorum artacak diye @ikizcan2016 @mrs_aysel sizlerde var mı
Ben çileğin perdesini aldım tül daha sağlıklı olur benceKızlar merhaba,iyi pazarlar herkese. Bugün bir pazar durgunluğu olur fazla bişey yazılmaz takip edilcek pek birşey olmaz gibiben iki fikir danışayım belki cevap yazan olur <3 bebeğin odasına tül & fon mu tercih etsem zebra perdemi sizce,tül temizlik açısından daha iyi olur sanki diye duşunuyorum ama kararsızım. Sizler ne tercih ettiniz. Bide puset,oto koltuğu,ana kucağı ne derseniz artık. Onun yüzünü ilk yıkamadan önce çıkarıp yıkasammı acaba yoksa hastaneden gelincemi yıkasam bilemedim. Ya da yıkamadan mı kullansam bilemedim. Siz ne yaptınız ?
Ben kaçırmışım puset konusunu sanırımPerde tercih meselesi bence ikisine olabilir bizim o odada stor perde var şuan. Poşete gelince nur sormuştu sanırım bu soruyu çoğunluk yıkamaya gerek yok demiştik çocuğu o kadar steril bir ortama alıştırmak çok çabuk hasta olmasına sebep olur diye düşününlerdenim.
Bizim odamızda çilekten aslında ama odada biraz renk olsun diye perdeyi odanınkini değilde ayrı seçmeyi tercih ettik. Ama bu seferde tül perdemi yoksa stor zebramı diye kararsız kaldımmBen çileğin perdesini aldım tül daha sağlıklı olur bence
Offf hala geçmedi şimdi son çare dayanamayıp Disinol surdum inşallah zararı olmaz bebeğim e çok korkuyorum .Dış ellenmiyo nasıl müdahale edecekler anlamadım yaa böyle bekle derlerse doğuma kadar allahım kendim çekesim var bu disi
Ah canim cok gecmis olsun benim birkac saat agridi da dayanamadim sen ne haldesindir kim bilir.Offf hala geçmedi şimdi son çare dayanamayıp Disinol surdum inşallah zararı olmaz bebeğim e çok korkuyorum .Dış ellenmiyo nasıl müdahale edecekler anlamadım yaa böyle bekle derlerse doğuma kadar allahım kendim çekesim var bu disi
Hadi bakalim insallah guzel haberlerle gelirsinHadi hayırlısı olsunn.. daha benım dogum şeklım carsamba bellı olcak
Gecmis olsun canim.Kizim hasta
Yuksek ihtimalle 3 gun sonra dogum yapacagim ve bu gece sabaha kadar kizimin basini bekledim.
Oksurmekten cigerleri sokuluyor yavrumun.
Kendi agrim sizim da cabasi.
Ellerim uyusuyor arkadaslar benim geceleri, var mi boyle bir durum yasayan?
Hamileyken cekim yapmiyorlarmiDolgum ağrıyor hatta sallanıyordu antibiyotik ten sonra sallanma gitti ama diş çok kötü aralıksız ağrıyor .hiç böyle olmamisti canım yaa .2 saat agriyip geçiyordu suan hala agliyorum resmen coc u k gibi halim kalmadı inancordeliac Sağol denicem sirkeyi
Islakligin buyuklugunu tarif edermisin bide gunde kac kere oluyorKızlar bu su gelmesi nasıl bişey acaba ya 37+5im iki gündür çamaşırım da ıslaklık var ama ter gibi sanki bilemedim acaba azar azar su mu geliyor ki öyle
Korkulacak hic bisey yok daha once alttan kamera ile muayene oldiysab aynisi . Sikinti yapacak hic bisey yok .
Gecmis olsun canim oksuruk icin bal zencefil limon yaptin mi bide evin dogalgazliysa yattigi odada yarim saat falan ketil calistirabilirsin yada kekik buhari iyi geliyo ben suyu kaynatip ocine kekik koyuyodum onun buhari iyi geliyodu dene istersen. Bizimde gecen hafta oyleydi gece uyutmuyodu oksuruguKizim hasta
Yuksek ihtimalle 3 gun sonra dogum yapacagim ve bu gece sabaha kadar kizimin basini bekledim.
Oksurmekten cigerleri sokuluyor yavrumun.
Kendi agrim sizim da cabasi.
Ellerim uyusuyor arkadaslar benim geceleri, var mi boyle bir durum yasayan?
Sağol canim.Gecmis olsun canim oksuruk icin bal zencefil limon yaptin mi bide evin dogalgazliysa yattigi odada yarim saat falan ketil calistirabilirsin yada kekik buhari iyi geliyo ben suyu kaynatip ocine kekik koyuyodum onun buhari iyi geliyodu dene istersen. Bizimde gecen hafta oyleydi gece uyutmuyodu oksurugu
Ay geniz akintisi cok fena ben yatarken pekmez veriyodum o biraz durduruyodu sanki bide yastigini yukseltip yan yatiriyodum. Bende kucukken boyleymsm bi damla kullaniyomus annem ama ismini hatirlamiyo hatirlasa dr a sorup kullanicam valla bizde her ay hasta oluyoruz kurtulamadik bi hastalikdanSağol canim.
Bal zencefil dunden beri veriyorum.
Soguk buhar da yapiyoruz. Kekik de kaynattim inan ne duyduysam yapiyorum ama su geniz akintisina cozum bulamiyoruz.
Bir grip oluyor, ardindan 1 ay oksuruyor böyle. Sinuzit diyor dr, alerji diyor onlar da karar veremedi ne olduguna.
Gecen hafta goturdum hafif bir soguk alginligi dedi ilerlerse getirin dedi. 3 gecedir sabahliyoruz. Yarin tekrar goturecegim muhtemelen antibiyotik baslayacaklar.
Kuru oksuruge her sey fayda ediyor ama bu geniz akintisini malesef hicbir sey gecirmiyor ilactan baska.Ay geniz akintisi cok fena ben yatarken pekmez veriyodum o biraz durduruyodu sanki bide yastigini yukseltip yan yatiriyodum. Bende kucukken boyleymsm bi damla kullaniyomus annem ama ismini hatirlamiyo hatirlasa dr a sorup kullanicam valla bizde her ay hasta oluyoruz kurtulamadik bi hastalikdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?