2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım karanfıl koy dısının uzerıne ıkı dıs arası sıkıstr uyusturuyor

gunduzleri camin onune yatir canim gun isigi alsin benim oglumda olmustu ben geceleri isigi kapatmiyodum isikda yatiyodu bide bol bol emzir cok uyur o smdi uyandir ayagni gidikla biseler yap uyandir emzir iyice

Ben çileğin perdesini aldım tül daha sağlıklı olur bence

Ben kaçırmışım puset konusunu sanırım doğru diyosunuz birazda mikroba alışsa iyi olur, teniylede temas etmiyor aslında yıkanmayadabilir. Teşekkür ederim cvp için

Geçmiş olsun canım. Geçenlerde benim de çekilmiş yirmilik dişimin eti iltihap yapmıştı. Doktor içinde kök parçası kalmış olabileceğini söyledi. Bayağı zor bi' operasyonla çekilmişti o dişim. Bütün çeneme vurmuştu ağrısı. Rovamycine kullandım ben de. Geçti şükür de. Geçici çözüm olacak ama elma/üzüm sirkesiyle gargara yapınca şık diye kesiyor ağrıyı. 2 dakika ağzını onunla gargara yap. Sonra dişlerini fırçala. Fırçalamadan sonra yine bir 2 dakika daha sirkeyle gargara yap tekrar. Inanılmaz rahatlıyor. Dişim ağrıdığı zaman internette denk gelmiştim ben de. Tavsiye edene yatıp kalkıp dua ettim resmen. Parol, minoset gibi ilaçların hiçbir faydası olmuyor çünkü. Boşu boşuna yüklenme. Dişinol da sinirleri, dişi öldürüyor. Ağrının artması o yüzdendir. Ayrıca gebelik kategorisi C olan bir ilaç. Içinde nsaii grubundan diklofenak var ve nsaii ilaçlar miad gebelerde kullanılmıyor. Kanal, dolgu yapılma imkanın varken sağlam dişinden olma.

Dolgum ağrıyor hatta sallanıyordu antibiyotik ten sonra sallanma gitti ama diş çok kötü aralıksız ağrıyor .hiç böyle olmamisti canım yaa .2 saat agriyip geçiyordu suan hala agliyorum resmen coc u k gibi halim kalmadı inan cordeliac Sağol denicem sirkeyi

Z zeyyil cnm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.sarılık konusunda benim oğlanın ki de 12.7 çıktı dr tedaviye gerek yok bol bol emzir dedi yarın tekrar bakacak.sadece emzircen sürekli uyandır emzir uyanmasını bekleme yapılabilecek tek şey bu.

Ah canim cok gecmis olsun benim birkac saat agridi da dayanamadim sen ne haldesindir kim bilir.
Allah sifa versins bir an once insallah geciverir kendiliğinden.

Kizim hasta
Yuksek ihtimalle 3 gun sonra dogum yapacagim ve bu gece sabaha kadar kizimin basini bekledim.
Oksurmekten cigerleri sokuluyor yavrumun.
Kendi agrim sizim da cabasi.
Ellerim uyusuyor arkadaslar benim geceleri, var mi boyle bir durum yasayan?

Gecmis olsun canim.

Hamileyken cekim yapmiyorlarmi

Kızlar bu su gelmesi nasıl bişey acaba ya 37+5im iki gündür çamaşırım da ıslaklık var ama ter gibi sanki bilemedim acaba azar azar su mu geliyor ki öyle
Islakligin buyuklugunu tarif edermisin bide gunde kac kere oluyor

Gecmis olsun canim oksuruk icin bal zencefil limon yaptin mi bide evin dogalgazliysa yattigi odada yarim saat falan ketil calistirabilirsin yada kekik buhari iyi geliyo ben suyu kaynatip ocine kekik koyuyodum onun buhari iyi geliyodu dene istersen. Bizimde gecen hafta oyleydi gece uyutmuyodu oksurugu

Sağol canim.
Bal zencefil dunden beri veriyorum.
Soguk buhar da yapiyoruz. Kekik de kaynattim inan ne duyduysam yapiyorum ama su geniz akintisina cozum bulamiyoruz.
Bir grip oluyor, ardindan 1 ay oksuruyor böyle. Sinuzit diyor dr, alerji diyor onlar da karar veremedi ne olduguna.
Gecen hafta goturdum hafif bir soguk alginligi dedi ilerlerse getirin dedi. 3 gecedir sabahliyoruz. Yarin tekrar goturecegim muhtemelen antibiyotik baslayacaklar.

Ay geniz akintisi cok fena ben yatarken pekmez veriyodum o biraz durduruyodu sanki bide yastigini yukseltip yan yatiriyodum. Bende kucukken boyleymsm bi damla kullaniyomus annem ama ismini hatirlamiyo hatirlasa dr a sorup kullanicam valla bizde her ay hasta oluyoruz kurtulamadik bi hastalikdan

Kuru oksuruge her sey fayda ediyor ama bu geniz akintisini malesef hicbir sey gecirmiyor ilactan baska.
Boynu tutulacak yavrumun dimdik yatmaktan.
Gecen yil anaokuluna baslayinca musallat oldu bu is basimiza, bu sene de boyle surecek herhalde.
Antibiyotik verince geciyor ama en hafif nezlede bile yine tekrar ediyor.
Yarin kbb ye goturecegik tekrar.
Ben de dayanamiyorum artik surda iki uc gunum kaldi doguma,dinlenmek istiyorum biraz ama yok...sabahi sabah ediyoruz.
Allah beterinden saklasin gececek insallah.
Sağol canim ilgin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…