Rica ederim kuzulara bisey olmasin insanin ici gidiyo bnmki tam iyilessin vitamin kullanicam artik bagisikligi icin yoksa basedemiyorum. Bide bebek gelcek onada bulastirirsa daha kotu olur. Insallah iyilesir de sende bi kac gun dinlenirsonKuru oksuruge her sey fayda ediyor ama bu geniz akintisini malesef hicbir sey gecirmiyor ilactan baska.
Boynu tutulacak yavrumun dimdik yatmaktan.
Gecen yil anaokuluna baslayinca musallat oldu bu is basimiza, bu sene de boyle surecek herhalde.
Antibiyotik verince geciyor ama en hafif nezlede bile yine tekrar ediyor.
Yarin kbb ye goturecegik tekrar.
Ben de dayanamiyorum artik surda iki uc gunum kaldi doguma,dinlenmek istiyorum biraz ama yok...sabahi sabah ediyoruz.
Allah beterinden saklasin gececek insallah.
Sağol canim ilgin icin.
El ayak uyusmasi artik cok normal bu haftalarda bunun icin endiselenme hamileligin rutini gibi birsey bende yasiyorum.Kizim hasta
Yuksek ihtimalle 3 gun sonra dogum yapacagim ve bu gece sabaha kadar kizimin basini bekledim.
Oksurmekten cigerleri sokuluyor yavrumun.
Kendi agrim sizim da cabasi.
Ellerim uyusuyor arkadaslar benim geceleri, var mi boyle bir durum yasayan?
Allah hepimizin yavrusuna sifa versin.Rica ederim kuzulara bisey olmasin insanin ici gidiyo bnmki tam iyilessin vitamin kullanicam artik bagisikligi icin yoksa basedemiyorum. Bide bebek gelcek onada bulastirirsa daha kotu olur. Insallah iyilesir de sende bi kac gun dinlenirson
Allah hepimizin yavrusuna sifa versin.
Dedigin gibi takviye kullanmak lazim ben de ocak ayinda veririm bir seyler genelde ekstra olarak. Bu sene de vakit ayirabilirsem arastirip bulurum:)
Gecen hafta saglik ocağından cagirdilar.El ayak uyusmasi artik cok normal bu haftalarda bunun icin endiselenme hamileligin rutini gibi birsey bende yasiyorum.
Ayy Allah kolaylik versin canim seninki cok kucukmus daha,birlikte buyurler arkadaş olurlar ama akillari erene kadar seni zorlarlar biraz.aminnn.
Vakit zor artik hangisiyle ugrascaz bakalim seninki buyuk anladigim kadaryla bnmki daha 22 aylik ben napcam hic bilmiyorum
Ben ellerimle telefonu tutamiyorum sabah kalktigimda o derece oluyor ayaklarimdada cok nadir şişme var o yuzden dert etmiyorum o kadar olacak artik diyorum yuzu gozu sisip gozleri goz kapaklarinin altinda kaybolma derecesinde odemi olanlarida gordugum icin sizlanmayayim diyorum. Suan endisem rahmimim cok yumusamis ve incelmis olmasi sordum ama cevap alamadim acaba cokmu yakin dogum dogum yapanlarda cati muayenesinde boyle bir bulgu varmiydi.Gecen hafta saglik ocağından cagirdilar.
Orda dr sorunca aklima geliverdi kendi doktoruma bahsetme geregi duymammistim hic.
Dogrudan ödem de var gibi idrarda protein arastirilsin,yarin gel tahlil yapalim dedi.
Ertesi sabah gittim verdim tahlili, kaybetmisler. Cisimi nereye koydularsa artik
Esime gelebilirse bir daha gelsin demis dr.
Zaten gunum bitti hic de gidemem dedim,yarin kendi doktoruma sorarim.
Bence de normal yani ne ödemler goruyorum ben bendeki hicbir sey, biraz elim ayağım sisti sadece.
Ah canim cok gecmis olsun benim birkac saat agridi da dayanamadim sen ne haldesindir kim bilir.
Allah sifa versins bir an once insallah geciverir kendiliğinden.
Evet 3 4 sene bi zorlugum var. Napim bende dedim cocuk isi aradan ciksin tam rahata alismisken bidha zorlamim kendimi yaptik pespese :)Ayy Allah kolaylik versin canim seninki cok kucukmus daha,birlikte buyurler arkadaş olurlar ama akillari erene kadar seni zorlarlar biraz.
Kizim 6 yasina girecek ocakta, ben ona guvenip yaptim cocugu , baksin buyutsun kardesini diye :)
Yavrum seninde hamilelik dis agrinla basladi dis agrinla bitecek animsayamadim oncesinde tedavisini yaptirmamismiydin cok zor bir durum Allah sifa versin tez zamanda duzelir insallah.Ya 5 dk uyucak kadar geçse razıyım inşallah akşam antibiyotik icince geçer geceye hala aralık vermeden dis ağrısı çekiyorum akşam 8 den beri ağlamaktam halimde yok. yaklaşık 19 gün sonra sezeryan olacam. inşallah biran önce geçer doğumdan sonraya kadar gelmez baş ağrısı yaptı bende.normalde 2 saat gece agrir geçerdi napacam bilmiyorum yaa
Aynen sabahlari ben de bir şeyleri tutarken zorlaniyorum.Ben ellerimle telefonu tutamiyorum sabah kalktigimda o derece oluyor ayaklarimdada cok nadir şişme var o yuzden dert etmiyorum o kadar olacak artik diyorum yuzu gozu sisip gozleri goz kapaklarinin altinda kaybolma derecesinde odemi olanlarida gordugum icin sizlanmayayim diyorum. Suan endisem rahmimim cok yumusamis ve incelmis olmasi sordum ama cevap alamadim acaba cokmu yakin dogum dogum yapanlarda cati muayenesinde boyle bir bulgu varmiydi.
Yavrum seninde hamilelik dis agrinla basladi dis agrinla bitecek animsayamadim oncesinde tedavisini yaptirmamismiydin cok zor bir durum Allah sifa versin tez zamanda duzelir insallah.
Sağol canim.
Bal zencefil dunden beri veriyorum.
Soguk buhar da yapiyoruz. Kekik de kaynattim inan ne duyduysam yapiyorum ama su geniz akintisina cozum bulamiyoruz.
Bir grip oluyor, ardindan 1 ay oksuruyor böyle. Sinuzit diyor dr, alerji diyor onlar da karar veremedi ne olduguna.
Gecen hafta goturdum hafif bir soguk alginligi dedi ilerlerse getirin dedi. 3 gecedir sabahliyoruz. Yarin tekrar goturecegim muhtemelen antibiyotik baslayacaklar.
Cok sagol canim.Esra çok geçmiş olsun kuzum.
Benim yeğenim de kızınla benzer durumdaydı. Sinuzit için yüz tomografisi çekildi mi? Maksiller sinuzit ya da allerjik rinit veya her ikisi beraber olabilir. Genzim karıncalanıyor benzeri bir şeyden söz etti mi hiç kızın. Akıntı varsa bu gıcıklanma durumundan öksürüyor olabilir. Gece öksürüğünün artması da kuvvetle muhtemel alerjik olduğunu gösteriyor. Yastığını antibakteriyel/antialerjik bir şeyle degiştirebilirsin. Alerji durumu varsa akarlar çok tetikliyor maalesef. Çok kolay geçen bir şey de değil. Yeğenimle epey uğraştılar. Onunkisi umca damla, gülhatmi macunuyla geçti. Her ikisi de bitkisel, dr'u tavsiye etmişti. Müsilajlı yani jelleşen/sümüksü yapıya sahip bitkiler mukoza akıntılarına çok iyi geliyormuş. Bamya, bamya çiçeği, ebe gümeci, ayva çekirdeği ve gülhatmi vb. bitkiler yani. Faydası olur umarım. Miniğinin tez zamanda iyileşmesi dileğiyle.
Günde bi kere oluyor çamaşırımın alt kısmının genelinde oluyor avuç içi kadarIslakligin buyuklugunu tarif edermisin bide gunde kac kere oluyor
Ter galiba farkında olmadan terliyoruz galiba genelde geceleri oluyor zatenCanım yokmuş öyle bir şey. Ben de aynı şeyi sormuştum her ayağa kalktığımda biraz sıvı geliyordu farkında olmadan idrar kaçırıyorsundur dedi doktor. O su ya foş diye gelirmiş ya da durdurulamaz şekilde sızıntı halinde gelirmiş. Endişelenme yani
bende öyle zannediyordum canım..ama akıntımız fazla gelmeye başladı..birazda terleme olunca su zannediyoruz..kontrole gidene kadar suyum mu sızıyor acaba diye düşündüm..ama kontrolde doktor suyun fazla bile dedi..sen kendini daha iyi bilirsin ama bariz bir ıslaklık yoksa su değildir heralde..Kızlar bu su gelmesi nasıl bişey acaba ya 37+5im iki gündür çamaşırım da ıslaklık var ama ter gibi sanki bilemedim acaba azar azar su mu geliyor ki öyle
canım ben zebra yaptırdım..açıkcası odaya o uygun olduğu için öyle yaptım..dolabı felen koyunca tülün etrafına fon takma yeri kalmadı..sadece tül de hoş olmaz diye zebra yaptırdık..sende odana zevkine göre tercihini yap bence..puset ve arabanın yüzünü ise yıkamadım..eşim yıkayalım diye tutturdu ama gerek yok azcık da mikroplu olsun bazı şeyler yoksa çocuk hiç bağışıklık kazanamıcak dedim:) zaten bir kere o pusetle dışarı çıktığında hiç yıkanmamış gibi olucak..ama sen bilirsin tabi:)Kızlar merhaba,iyi pazarlar herkese. Bugün bir pazar durgunluğu olur fazla bişey yazılmaz takip edilcek pek birşey olmaz gibiben iki fikir danışayım belki cevap yazan olur <3 bebeğin odasına tül & fon mu tercih etsem zebra perdemi sizce,tül temizlik açısından daha iyi olur sanki diye duşunuyorum ama kararsızım. Sizler ne tercih ettiniz. Bide puset,oto koltuğu,ana kucağı ne derseniz artık. Onun yüzünü ilk yıkamadan önce çıkarıp yıkasammı acaba yoksa hastaneden gelincemi yıkasam bilemedim. Ya da yıkamadan mı kullansam bilemedim. Siz ne yaptınız ?
insallah canim ya :) bende sutu sutcuden aliyorum dedigin gibi yapim bari zaten gece fazla uyuyamiyorum bi ise yarasin :))
Insan kafasina takiyo ya bnm oglumda 34 haftalik dogdu 2200 grdi dpgdugunda herkes cok zayif kucuk diynce morelm bozuluyodu buda oyle olmasin diye dua ediyorum
ben kiloluyum zaten benden 2500 gr bi bebek gelirse bana yakismaz soyle 3 bucuk 4 kilo olmasi lazim :))
Bebek bezi koydum tabi islak mendilde 2 tane ince battaniye bitanede kalin battaniye koydum cantaya bide port bebeye koydukmu usumez hastane cikisinda
tahin pekmez bende yiyorum bi haftadir. Benim erken gelmezse 20 ocak sezeryan tarihim. Benimde protein kacagi var malesef ilkindede boyle olmusti haftayaa tahlil yapicaz yine cikarsa doguma alir heralde dr insallah zamanjnda gelir bebisler
Ister istemez takiyorum kafaya erken dogsa bile soyle 3 kilo fln olsa diyorum
dr dan dr a da degisiyo demekki 3200 3500 olsa dha iyi bence :)
Tesekkur ederim :)Tecrübe olsun diye okurken yazmak istedim benim ilk bebeğimde oğluma doktorumuz gündüz 3300/3400 gibi dedi akşam acillik oldum aynı hastane acil doktoru 2750 gr dedi ertesi sabah suyum geldi öğlen doğum yaptığımda oğluşum 3650 idi... 38+3 de doğurmuştum. Kilo ölçümleri tutmuyor. Sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?