2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Rica ederim kuzulara bisey olmasin insanin ici gidiyo bnmki tam iyilessin vitamin kullanicam artik bagisikligi icin yoksa basedemiyorum. Bide bebek gelcek onada bulastirirsa daha kotu olur. Insallah iyilesir de sende bi kac gun dinlenirson

El ayak uyusmasi artik cok normal bu haftalarda bunun icin endiselenme hamileligin rutini gibi birsey bende yasiyorum.

Rica ederim kuzulara bisey olmasin insanin ici gidiyo bnmki tam iyilessin vitamin kullanicam artik bagisikligi icin yoksa basedemiyorum. Bide bebek gelcek onada bulastirirsa daha kotu olur. Insallah iyilesir de sende bi kac gun dinlenirson
Allah hepimizin yavrusuna sifa versin.
Dedigin gibi takviye kullanmak lazim ben de ocak ayinda veririm bir seyler genelde ekstra olarak. Bu sene de vakit ayirabilirsem arastirip bulurum:)

Allah hepimizin yavrusuna sifa versin.
Dedigin gibi takviye kullanmak lazim ben de ocak ayinda veririm bir seyler genelde ekstra olarak. Bu sene de vakit ayirabilirsem arastirip bulurum:)​
aminnn.
Vakit zor artik hangisiyle ugrascaz bakalim seninki buyuk anladigim kadaryla bnmki daha 22 aylik ben napcam hic bilmiyorum​

El ayak uyusmasi artik cok normal bu haftalarda bunun icin endiselenme hamileligin rutini gibi birsey bende yasiyorum.
Gecen hafta saglik ocağından cagirdilar.
Orda dr sorunca aklima geliverdi kendi doktoruma bahsetme geregi duymammistim hic.
Dogrudan ödem de var gibi idrarda protein arastirilsin,yarin gel tahlil yapalim dedi.
Ertesi sabah gittim verdim tahlili, kaybetmisler. Cisimi nereye koydularsa artik
Esime gelebilirse bir daha gelsin demis dr.
Zaten gunum bitti hic de gidemem dedim,yarin kendi doktoruma sorarim.
Bence de normal yani ne ödemler goruyorum ben bendeki hicbir sey, biraz elim ayağım sisti sadece.

aminnn.
Vakit zor artik hangisiyle ugrascaz bakalim seninki buyuk anladigim kadaryla bnmki daha 22 aylik ben napcam hic bilmiyorum​
Ayy Allah kolaylik versin canim seninki cok kucukmus daha,birlikte buyurler arkadaş olurlar ama akillari erene kadar seni zorlarlar biraz.
Kizim 6 yasina girecek ocakta, ben ona guvenip yaptim cocugu , baksin buyutsun kardesini diye :)

Ben ellerimle telefonu tutamiyorum sabah kalktigimda o derece oluyor ayaklarimdada cok nadir şişme var o yuzden dert etmiyorum o kadar olacak artik diyorum yuzu gozu sisip gozleri goz kapaklarinin altinda kaybolma derecesinde odemi olanlarida gordugum icin sizlanmayayim diyorum. Suan endisem rahmimim cok yumusamis ve incelmis olmasi sordum ama cevap alamadim acaba cokmu yakin dogum dogum yapanlarda cati muayenesinde boyle bir bulgu varmiydi.

Ya 5 dk uyucak kadar geçse razıyım inşallah akşam antibiyotik icince geçer geceye hala aralık vermeden dis ağrısı çekiyorum akşam 8 den beri ağlamaktam halimde yok. yaklaşık 19 gün sonra sezeryan olacam. inşallah biran önce geçer doğumdan sonraya kadar gelmez baş ağrısı yaptı bende.normalde 2 saat gece agrir geçerdi napacam bilmiyorum yaa
Ah canim cok gecmis olsun benim birkac saat agridi da dayanamadim sen ne haldesindir kim bilir.
Allah sifa versins bir an once insallah geciverir kendiliğinden.

Ayy Allah kolaylik versin canim seninki cok kucukmus daha,birlikte buyurler arkadaş olurlar ama akillari erene kadar seni zorlarlar biraz.
Kizim 6 yasina girecek ocakta, ben ona guvenip yaptim cocugu , baksin buyutsun kardesini diye :)
Evet 3 4 sene bi zorlugum var. Napim bende dedim cocuk isi aradan ciksin tam rahata alismisken bidha zorlamim kendimi yaptik pespese :)

Yavrum seninde hamilelik dis agrinla basladi dis agrinla bitecek animsayamadim oncesinde tedavisini yaptirmamismiydin cok zor bir durum Allah sifa versin tez zamanda duzelir insallah.

Aynen sabahlari ben de bir şeyleri tutarken zorlaniyorum.
Dogumum yakin ama cati muayenesi ilk dogumda yapilmadi. Simdi zaten sezeryan olacagi icin yapilmiyor. O yuzden ona bir yorum yapamayacagim canim.

Canim yapıyor Dr 1 ay sonra dus u yor dolgu bu diş yüzünden 2 kez acilde yattım su bile icemedigimden beslenemedigimden ama Dr yine yaptı emanetce kanal yapmam dedi röntgen lazım dogumdan sonraya dedi ve bo y le her hava aldiginda düştüğünde rezil ölüyorum, kasigima sancı giriyor bugün hiç bu kadar agrimamisti napcam çaresizim inan sastim kaldim. Keşke çekseler razıyım inan o da yok diyor Dr
Yavrum seninde hamilelik dis agrinla basladi dis agrinla bitecek animsayamadim oncesinde tedavisini yaptirmamismiydin cok zor bir durum Allah sifa versin tez zamanda duzelir insallah.

Esra çok geçmiş olsun kuzum.
Benim yeğenim de kızınla benzer durumdaydı. Sinuzit için yüz tomografisi çekildi mi? Maksiller sinuzit ya da allerjik rinit veya her ikisi beraber olabilir. Genzim karıncalanıyor benzeri bir şeyden söz etti mi hiç kızın. Akıntı varsa bu gıcıklanma durumundan öksürüyor olabilir. Gece öksürüğünün artması da kuvvetle muhtemel alerjik olduğunu gösteriyor. Yastığını antibakteriyel/antialerjik bir şeyle degiştirebilirsin. Alerji durumu varsa akarlar çok tetikliyor maalesef. Çok kolay geçen bir şey de değil. Yeğenimle epey uğraştılar. Onunkisi umca damla, gülhatmi macunuyla geçti. Her ikisi de bitkisel, dr'u tavsiye etmişti. Müsilajlı yani jelleşen/sümüksü yapıya sahip bitkiler mukoza akıntılarına çok iyi geliyormuş. Bamya, bamya çiçeği, ebe gümeci, ayva çekirdeği ve gülhatmi vb. bitkiler yani. Faydası olur umarım. Miniğinin tez zamanda iyileşmesi dileğiyle.

Cok sagol canim.
Hayir herhangi bir görüntüleme yontemi uygulanmadi.
Gecen sene basladi dedigim gibi, durum genelde soyle oldu: su ilaci deneyelim, faydasi olmazsa falanca bolume gonderecegim. Hep de fayda etti o ilac ama kalici cozum olmuyor. En son alerji ilaci verildi cok etkisi olmadi.yarin tekrar goturecegim dedigim gibi. Kesin olarak alerji olsa en azindan bilip ona gore hareket etmek istiyorum.
Umca damla bizim yasam destek unitemiz gibi bir sey. Hicbir zaman eksik olmaz evden, kendim de kullanirdim gebelikten once, kizima da surekli kullaniyorum.
Bu gulhatmi macununu soruşturayim.
Çiçeğini aldim evde var, arada demleyip iciriyorum. Ama cok enteresan bir durum. Bir gece sabahliyoruz ertesi gece her sey yolunda. Tamam diyorum duzeliyor, hadi sonra sil bastan.
Cocuk da perisan oluyor yavrum, uyku bunaltiyor, agliyor uyumak istiyorum diye.

Ter galiba farkında olmadan terliyoruz galiba genelde geceleri oluyor zaten

Kızlar bu su gelmesi nasıl bişey acaba ya 37+5im iki gündür çamaşırım da ıslaklık var ama ter gibi sanki bilemedim acaba azar azar su mu geliyor ki öyle
bende öyle zannediyordum canım..ama akıntımız fazla gelmeye başladı..birazda terleme olunca su zannediyoruz..kontrole gidene kadar suyum mu sızıyor acaba diye düşündüm..ama kontrolde doktor suyun fazla bile dedi..sen kendini daha iyi bilirsin ama bariz bir ıslaklık yoksa su değildir heralde..

c
canım ben zebra yaptırdım..açıkcası odaya o uygun olduğu için öyle yaptım..dolabı felen koyunca tülün etrafına fon takma yeri kalmadı..sadece tül de hoş olmaz diye zebra yaptırdık..sende odana zevkine göre tercihini yap bence..puset ve arabanın yüzünü ise yıkamadım..eşim yıkayalım diye tutturdu ama gerek yok azcık da mikroplu olsun bazı şeyler yoksa çocuk hiç bağışıklık kazanamıcak dedim:) zaten bir kere o pusetle dışarı çıktığında hiç yıkanmamış gibi olucak..ama sen bilirsin tabi:)

Tecrübe olsun diye okurken yazmak istedim benim ilk bebeğimde oğluma doktorumuz gündüz 3300/3400 gibi dedi akşam acillik oldum aynı hastane acil doktoru 2750 gr dedi ertesi sabah suyum geldi öğlen doğum yaptığımda oğluşum 3650 idi... 38+3 de doğurmuştum. Kilo ölçümleri tutmuyor. Sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle

Tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…