2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar akıntı olarak o bahsettiginiz suyun dışında benim beyaz akintim basladi. Sizce dogum yaklasmis midir. Kendimi cok bitmis ve bıkmış hissediyorum. Siz de böyle misiniz? Ayaklarima basamiyorum 2 gundur. Bebegim iyi olsun tabiki ama bi an önce guzelce dogurmak istiyorum

Kızlar merhaba herkes iyidir inşallah 37 bitti bizim bugün ama bebişin hareketleri azaldı ve yavaşladı gibi artık sona yaklaştıkça normaldir heralde diye düşünüyorum sabahları benim de ellerim şiş oluyor avuç içlerim kızarık ve kaşınıp yanıyor gibi hissediyorum ben de çok sıkıldım doğsun istiyorum artık bir an önce bir de depresyona girdim sanki çok mutsuzum kötü kötü rüyalar görüyorum çocuk hep sakat psikolojim çöktü artık resmen bir taradtan ev işleri bir taraftan oğlanın okulu ödevleri yürüyecek hâl kalmıyor çarşambaya randevum ocağın ilk haftasına gün verse bari en son 9-14 arası demişti Allah ım hayırlısıyla sağlıkla bi doğursaydım stresten ölücem bebek sağlıklı mı doğum nasıl olacak diye düşünmekten (

canım stres yapma dicem ama insanın elinde değil..biraz da hamilelik psikolojisi ile benzer düşünceler hepimizde var..Allahın izniyle Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah bebişlerimizi..hamile kaldığımda ilk gittiğim doktorun söylediği bir lafla hamileliğimin başından beri stres yaşıyorum bende..aman dışarda pek et salata yeme şöyle şöyle bir hastalık var sen geçirmemişsin geçirirsen böyle böyle olur..diğer gittiğim hiçbir doktor böyle bişey demedi..ama o benim beynime yerleşti ya hamileliğim boyunca dışarda yemek yiyemedim evde et pişiremedim..yeşillik hiç yemedim sayılır..belki de bebeğim bundan zayıf doğru düzgün istediğimi yiyemedim.canım neler istedi ama korktuğumdan yemedim..6 ay boyunca sürekli toksoplazma testi yaptırdım..ama son 3 aydır yaptırmadım Rabbime sığındım Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah..paronayak gibi ortalıkta dolanmaktan yoruldum..Rabbimin dediği olcak sonuçta biz naparsak boş..sana yapılan ikili tarama da risk gösteren bir test sonuçta canım teşhis koymuyor..sağlıklıdır inşallah yavrunn..

Canim benimde teksoplasma bagisikligim yok :) 33 yasindayim dr um dedi ki 33 senedir bagisiklik kazanmamissin bundan sonra sence karsilasma ihtimalin nedir :) bu tahlilleri devlet dr u yaptırdı bana. Kendi dr um ben hastalarimdan istemiyorum bile dedi eti oturup cig yemiyorsan hic buna kafani takmayacaksin diye bide imada bulundu :)

Çok geçmiş olsun
Diş ağrısı çok zordur.Benim kendi doktorum hamileliğin her döneminde diş tedavisinin yapılabileceğini söyledi.
27 haftalıkken de kurşun yeleği giyilip röntgen çekti dişçi ve kanal tedavisi uyguladı.
Dişçiler sadece kadın doğum doktorundan izin belgesi görmek istiyorlar.
Acaba böyle bir rapor alıp farklı dişçiye mi gitsen ?
Diş ağrısı gerçekten çok fena..

diyorum ya diğer gittiğim hiçbir doktor böyle bişey demedi..özellikle sorduğum halde aynen senin doktor gibi dediler stres yapma çok zor bu saatten sonra geçirmen dediler..ama arkadaşımın okuldan bir arkadaşı malesef hamileğinde yaşamış bu hastalığı..onu da duyunca korkum ve endişem artmıştı demek ki oluyormuş diye..kurban bayramında kayınvalidemlerde mutfağa dahi girmedim..millete dert anlatması da zor bizim zamanımızda yoktu hiç böyle şeyler diyorr:) Rabbimin koruduğuna kimse bir şey yapamaz ona sığındım bende..kızdığım zaten ilk gittiğim doktor..hamilelğim onun yüzünden stres içinde geçti hep..nedense bazı doktorlar bu hastalığı çok önemserken bazısı dikkat bile etmiyor..bana da öylesi denk gelmişti:) hepimiz inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza

Nasip neyse biz ne yaparsak yapalim hersey vesile. Zaten yuzup kuyruguna geldik hayırlısıyla ama iste doktor cok onemli 2 lafiyla rahatlatip motive edenide var hamileligi zehir edenide bunada şükür artik :)

Seninle günümüz aynıymış canım benim ilk bebeğim olacak kasık ağrılarım 5.aydan beri var şimdi bi de her hareketinde karnıma kasıklarıma kalçaya filan ağrı giriyo bir belim ağrımıyodu bir haftadır o da dayanılmaz oldu 38 de bitsin de hemen dogsun istiyorum hem onu öpüp koklamak istiyorum artık hem de ağrılardan, şu kocaman göbekten kurtulmak istiyorum. Hayırlısıyla sağ salim doğarlar inşallah.

Önceden böyle değildim ben yaş ilerledikçe paranoyak pimpirikli olup çıktım ya...inşallah hepimiz sağlıcakla hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza...sen de stres yapma toksoplazma öyle hemen bulaşan oluveren bir hastalık değil bildiğim kadarıyla sen benden de çok evham yapmışsın hem protein çok önemli bebeğin gelişimi için iyice pişirip yiyebilirdin...neyse az bir zamanımız kaldı artık sabredelim inşallah...bir de bugün rüyamda doğurmuşum bebişi görmedim 3.800 gr diyorlar nasıl olur 2 küsürdü en son diyorum bir seviniyorum bir seviniyorum ki...:)

Evet canım ilk doğumun mu senin benim 2. ve sezeryan olacak 40. Haftanın içinde dedi doğumu ben 37 yi 38 i geçirsem yeter diyordum kadın 39 u da tamamlatacak bana valla :)

Canım emzirdikten sonra mama ile takviye et doymuyordur,evde sarı güneş Işığı olan lambalarda kullanın gece gündüz açık olsun,benim ilkinde 25 olmuştu sarılık doyuyor sanıyordum hep aç kalmıştı yavrum,sonra tedavi gördü ve hem anne sütü hem mama ile devam edip 2 aylık olunca sadece anne sütüne geçtim,güneş Işığı en iyi tedavisi ama kış çocukları maalesef yinede camın önünde öğlene kollarını bacaklarını aç ışığa tut o bile fayda eder ,geçmiş olsun korkma ama biz 25 i atlattıysak 11 -12 çabuk düşer, bakalım ikincide daha tecrübeli olucam artık,bana ders olmuştu bebeği doyurdum sanıp aç kalmasından sarılık olması

Geçmiş olsun canım,ben 30. Haftada dolgun düştü gidip yaptırdım sorun olmadı, sende yaptır ,doğum doktoruna da sormuştum sorun olmaz demişti,üstüne başka bir dişimede daha dolgu yaptırmıştım 2 gün arayla hatta ,ama ilk dolgu düşene iğne yaptırdım ikincisi küçük çürüktü iğnesiz temizleyip yapmıştı dolguyu
Canım kaşıma kaşıdıkça deri çatlıyor

Kızlar bu su gelmesi nasıl bişey acaba ya 37+5im iki gündür çamaşırım da ıslaklık var ama ter gibi sanki bilemedim acaba azar azar su mu geliyor ki öyle
Canım idrardır o,su gelmesi lıkır lkır aniden kesik kesik akıyor hissediyorsun ama tutamıyorsun,sanki musluğu açıp kapatır gibi istemsizce akıyor

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım insallah hemen iyileşirde dinlenirsin

Çok gecmiş olsun diş ağrısı başka bişeye benzemio gerçekten.

Canım biraz rahatlat kendini arkadaşlarınla aileyle falan görüş bence. Çok yalnız kalma bebeğin sağlıklı olucak inşallah. Kendi kendine kaldıkça baya stres yapmışsın. Çok sağlıklı olucak inşallah die düşünmeye çalış

Az pişmiş etten ve salam sucuk gibi ürünlerden kaçınmak lazım canım. Ama bu hiç yeme demek değil ki. Çiğ et ellediysn güzelce yıka. Eti yumurtayı iyice pişirip yersen hiç bişiycik olmaz inşallah. Proteine cok ihtiyacı var bebeğin kesme bence evham yapacak

Evet canım ilk doğumun mu senin benim 2. ve sezeryan olacak 40. Haftanın içinde dedi doğumu ben 37 yi 38 i geçirsem yeter diyordum kadın 39 u da tamamlatacak bana valla :)
evet canım benim ilk şu an normal doğum gibi gözüküyo herşey yolunda şükür. bi çatıdan korkuyodum minyon biri olduğum için dr.um da ben çatı muayenesi yapmıyorum dedi bişi olmazsa normal olur dedi sevindim :) sezeryan da b yandan iyi ne zaman doğacağını az çok kestirebiliyosun. benim bi de ilk olunca kasılma ağrı oldu mu hemen bi korku salıyo. görümce gelseydi rahatlardım valla

Ay inşallah canım benim...Allah tan tek dileğim bu çocuğumun sağlıklı olması başka hiçbişey istemiyorum ya...

Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla sağlıcakla inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…