2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım idrardır o,su gelmesi lıkır lkır aniden kesik kesik akıyor hissediyorsun ama tutamıyorsun,sanki musluğu açıp kapatır gibi istemsizce akıyor
Su geldikten ne kadar Sonra Doğum başlar Can'ım benim bebeğim ters hastanede 1saat uzaklıkta korkuyorum o yüzden gece de sancılanıyorum sanki hep sertleşiyor karnım

inşallah bebiş doğunca da sevinceksin demek:) etle zaten pek aram yoktu canım..ilk 3-4 ay hiç yemedim sayılır..canım da istemiyordu..şimdi de ya eşim pişiriyor ya da buzlukta dondurduktan sonra ben pişiriyorum..dediğin gibi kolay kolay bulaşcak bir hastalık değil ama elimden geldiğince aldım önlemimi..gerisi nasip..senin yavruş da sağlıkla gelince kucağına boşuna bu kadar stres yapmışım dicen..azcık zamanımız kaldı şu zamanları huzurlu geçirelim barii:)

evet canım aslında onlara dikkat etsen yeterli..başlarda yemiyordum canım da istemiyordu onun da etkisi var..ama bebek zayıf gidince ben napıyorum dedimm..3-4 aydır dikkat ediyorum yediğime içtiğime..

Su geldikten ne kadar Sonra Doğum başlar Can'ım benim bebeğim ters hastanede 1saat uzaklıkta korkuyorum o yüzden gece de sancılanıyorum sanki hep sertleşiyor karnım
canım bildiğim kadarıyla su gelince hemen doğum başlamıyor...sudan sonra sancında artınca açılma olup doğum başlıyor..onun için hastaneye rahat yetişirsin bence..

bugün hiç bebiş gelmedi sanırım..insan merak ediyor ne zaman doğum yapıcam diye..günü belli olanların en azından öyle bir şansları var..annem 8ine bilet aldı..o gelmeden doğurmam umarım..bebişin tüm eksikleri tamam..sadece çikolata sipariş edilcek..biberonlar sterilize edilcek başka işimiz kalmadı..şimdi aldığım kitapları okumaya başladım yavaştan..bilmediğimiz çok şey var ilk kez anne olanlar olarak..umarım güzelce bakabiliriz yavrumuza..

Benimde 50dk yolum var. Korkuodum araştırdım. Sudan sonra 8saat kadar sonra sancı ve acılma oluyomus. O kadar olmasa bile yetişiriz bence rahat rahat

İnşallah

Hemen başlamıyor canım doğum su gelmeye başladıktan 7-8 saat sonra doğum gerçekleşti bende,hatta daha uzun sürenler var açılma hızına göre benim kısa bile sürdü,o yüzden merak etme o kadar çabuk olsaydı doğum çok kolay olurdu inan

İnşallah canım benim kurban adadım zaten...:) bir de anestezi konusunda ikilem yaşıyorum belki seçimi bana bırakmayacak dr ama genel mi spinal mi hangisi daha mantıklı olur ki acaba bebişi ameliyathanede görmek mi yoksa odada mı tanışmak daha güzel olur acep?

Kizlar aklima gelmisken soylim.
Bebislerde gaz sancisi olursa bezine popo kismina bi damla aci elma yagi damlatin cok iyi geliyo. Ben oglumda butun gaz damlalarini kullandim hic ise yaramadi sonra aci elma yagi dediler onu denesim cok faydasini gordum. Hatta ege bolgesinde tanidiginiz fln varsa orda koylwrde yapiyolar bana gorumcem gondermiasti ordan. Aktardan aldigim onun kdr etkili degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…