İnşallah canım benim kurban adadım zaten...:) bir de anestezi konusunda ikilem yaşıyorum belki seçimi bana bırakmayacak dr ama genel mi spinal mi hangisi daha mantıklı olur ki acaba bebişi ameliyathanede görmek mi yoksa odada mı tanışmak daha güzel olur acep?
ben bebeği görmeyi tercih ederdim sanırım..ama azcık panik bir insanım korrkadabilirim..henüz öyle bir seçim yapmak zorunda olmadığımdan pek fikrim yok..kendini en iyi yine kendin bilirsin canım..
brcuk
Allah saglikla kavusmayi nasip etsin. Arkadaslar benimde sali gunu ama gel gor ki hiiiiic hazir degilim sanki. Doktoru arayip bekleyelim diyesim var.
valla bendee...normal doğum yapmayı bu kadar zor bir durum haline getirdiler..ama sancıyı çekip çekip sonunda sezeryana dönmek de kötü..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
brcuk
Allah saglikla kavusmayi nasip etsin. Arkadaslar benimde sali gunu ama gel gor ki hiiiiic hazir degilim sanki. Doktoru arayip bekleyelim diyesim var.
brcuk
brcuk
İyi geceler kızlar o kadar bunaldımki doktorumu arayıp yarın alın diyesim geliyor uyuyamıyorum çocuklarımla ilgilenemiyorum dersleri oyun oynamak istiyorlar anne sen doğurunca şunu yaparız şuraya gideriz bugün çok ağladım hormonlar tavan bende
Kızlar bu su gelmesi nasıl bişey acaba ya 37+5im iki gündür çamaşırım da ıslaklık var ama ter gibi sanki bilemedim acaba azar azar su mu geliyor ki öyle
Perde tercih meselesi bence ikisine olabilir bizim o odada stor perde var şuan. Poşete gelince nur sormuştu sanırım bu soruyu çoğunluk yıkamaya gerek yok demiştik çocuğu o kadar steril bir ortama alıştırmak çok çabuk hasta olmasına sebep olur diye düşününlerdenim.
İyi geceler kızlar o kadar bunaldımki doktorumu arayıp yarın alın diyesim geliyor uyuyamıyorum çocuklarımla ilgilenemiyorum dersleri oyun oynamak istiyorlar anne sen doğurunca şunu yaparız şuraya gideriz bugün çok ağladım hormonlar tavan bende
Aynen canım ders yaparken uzaktan takip ediyorum. Sürekli faaliyet falan yapmak istiyor yapamıyorum. Biz gezmeye çıkınca yarış yapardık merdivenleri zıplayarak inerdik bugün anne o günleri özledim diyince üzüldüm birazcık... kardeşin doğsun yine aynı şekilde yaparız annem dedim ama
Ben kaçırmışım puset konusunu sanırım doğru diyosunuz birazda mikroba alışsa iyi olur, teniylede temas etmiyor aslında yıkanmayadabilir. Teşekkür ederim cvp için
Kizim hasta
Yuksek ihtimalle 3 gun sonra dogum yapacagim ve bu gece sabaha kadar kizimin basini bekledim.
Oksurmekten cigerleri sokuluyor yavrumun.
Kendi agrim sizim da cabasi.
Ellerim uyusuyor arkadaslar benim geceleri, var mi boyle bir durum yasayan?