2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ben bebeği görmeyi tercih ederdim sanırım..ama azcık panik bir insanım korrkadabilirim..henüz öyle bir seçim yapmak zorunda olmadığımdan pek fikrim yok..kendini en iyi yine kendin bilirsin canım..

İyi geceler kızlar o kadar bunaldımki doktorumu arayıp yarın alın diyesim geliyor uyuyamıyorum çocuklarımla ilgilenemiyorum dersleri oyun oynamak istiyorlar anne sen doğurunca şunu yaparız şuraya gideriz bugün çok ağladım hormonlar tavan bende

Kızlar bu su gelmesi nasıl bişey acaba ya 37+5im iki gündür çamaşırım da ıslaklık var ama ter gibi sanki bilemedim acaba azar azar su mu geliyor ki öyle
Canım sızıntıda sıkıntı olmaz zaten su aniden iner ve idrar gibi tutamazsın o direk boşalır kızımda 2 kere arka arkaya foş diye inmişti benim

Kesinlikle katılıyorum canım ben sormamıştımda bi arkadaş sormuştu. Bizim çocuk drumuz emzik her düştüğünde yıkamayın bile demişti.

Aynen canım ders yaparken uzaktan takip ediyorum. Sürekli faaliyet falan yapmak istiyor yapamıyorum. Biz gezmeye çıkınca yarış yapardık merdivenleri zıplayarak inerdik bugün anne o günleri özledim diyince üzüldüm birazcık... kardeşin doğsun yine aynı şekilde yaparız annem dedim ama

Ben kaçırmışım puset konusunu sanırım doğru diyosunuz birazda mikroba alışsa iyi olur, teniylede temas etmiyor aslında yıkanmayadabilir. Teşekkür ederim cvp için
Ben kızımın bebek arabasını kullanacağım için yıkadım ama yeni aldıysanız zaten paketin ççinde oluyor hiç gerek yok .

Kıyamam miniğime çok geçmiş olsun. Hamilelikte sinir sıkışması çok oluyor. O yüzdendir uyuşman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…