2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İyi geceler kızlar. Doğuma gidecek arkadaşlarin allah yardımcısı olsun. Sagsaglim kavuşun yavrulariniza inşallah darısı bizim başımıza.

Sonlara yaklaştıkça ve kavusanlari gördükçe sabırsızlanıyoruz bizde. Bi de son günler artık sıkıntılı geçiyor.

Benim ayaklarım fena şişti hafta sonu birden şişti hatta korktum acıyor da yarın saglik ocağına gidicem kontrole soracağım orda. Gösteririm anormal derse doktoruma gideceğim artık.

Kasılmalar vajina agrisi had safa da zaten Allah yardımcımız olsun.

Bebek için hangisi risksizse onu seç ben sezeryan yap derim neticede kordon boynundayken sıkışık bir alandan geçecek

C candy1907 canım nasılsın yazmadin sanırım dogumdan sonra birde cumartesi Candy le biri doğum yapacaktı kızlar dis agrisindan takip edemiyorum ama aklımdalar. Haber verdilermi buraya iyilermi varmı bilen bugün kim doğum yapacak ayrıca hepinizi öpüyorum

Mrblar. Benm dr da sezaryene yönlendirme calisiyir ama ben sonuna kadar beklemek istiyirum . Haftasonu yengem dogumundan bahsetti . Onun da bebeginde kordon dolanmasi varmis ama dr u nirmal doumu denicez son anda sezaryene dönebilir demiş. Dogum beklenen tarihten 1 gun once baslamis ve 4 kg normal bir bebek dogurmus . Yirtigi olmus ama dr u dikmedim kendi iyilesek merak etme demis .tabi bu dogumun en az 15 yili var .
Simdi drlar bu kadar cesaretli değil .bizim de cesaretimizi kiriyor.
Ocak anneleri de sezaryenle basladi bakalim %kacimiz normal yapacagiz.
Sezaryenle dogan cocuklarin bagisikligi daha yazif oluyir alerjiye daha yatkin oluyor .kendimden biliyirum alerjigim astimim var herturlu alerjik hassasiyetim var . Cevremde de gozluyorum.
Tv de sn de 4 bebek diye bi program var . O programi izledikce cesaretleniyorum .
Dunyanin farkli ulkelerinden dogumlar . Hepsi de normal dogum . Cogul dogumlar dahil normal yaptırılıyor.
Mesela Fransada ikiz dogumu vardi ilki bas asagi normal dogdu .2. Bebek ters biraz beklediler sonra dr eliye ayaklarindan cekerek nudehalecetti ce normal dogdu . Sok oldum . Tr de boyke bisey hic duymadim

Kızlar sabah diş polikiligine gitcem kanal yapmam derse çeksin disi kurtulayim en iyisi napim başka çarem yok son 19 günümü böyle yorgun halsiz gecirmek istemiyorum. Doğumdan sonra zaten uykusuz kalacaz ee zaten bu gidişle dogumdan sonrayada çürük olcak kanal yapamicak ee ağrıyı niye çekiyorum .Bu kadar diş ağrısına dogurmadiysam diş çekimine de dogurmam herhalde.baska zararı varmidir dış cekiminin bebek emzikten düşer diyolar varmı böyle bişi yani göbek kordonu sanırım offf hiç duydunuz mu dış çektiren sorunsuz gebelikte

Günaydın canım. Gecen zor gecmiş anlaşılan iltihap varsa çekmez doktor normal zamanda bile iltihaplı dişi çekemiyorlar enfeksiyon olur diye çünkü. Sadece hava aldığı içinse gecici dolgu yapabilir ama hem rahatlarsın hem bi kaç hafta idare eder seni. İnşallah hemen düzelir

Kızlar herkesr teşekkür ederim. Şu an yoldayım ve acayip gerginim.
Allah kolay doğum nasip etsin canım ameliyat kısmını kafandan uzaklaştır bebeğini kucağına alacağın ana odaklan canım inşallah sağsalim kavuşursun

Aynen canım dediğin gibi o vajina ağrısı beni bitiriyor

Benimde camın önünde bir koltuğum var 2li boyutunda fon belki bende de tam göstermeyebilir kendini. Neyse ilk bikaç ay odasında yatırmıycam zaten. Az daha düşünebilirim hani saklandıkları yerde nasıl muhafaza ettiklerini bilmediğimden yıkasammı dedim. Neysee nemli bir bezle silerim olmadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…