2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

El ayak şişmesi uyuşma. Bendede var canım doktora sordum özellikle uyuşma kansizlikla alakalı dedi. Ayaktaki şişmeyi azaltmak için ayakları sallandirmamak lazım mis yüksekte tutmak lazım denedim şişmesi azaldı. Ama tabiki is güç vs derken nerde öyle uzatıp yatmak

brcuk Allah yardımcın olsun inşaAllah canım benim sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini inşaAllah

bu vajına agrısı bendede var ya sankı kas hamlık agrısı gıbı bıse heralde asagıya ınıo sıpa ama karnım hala yukarda benım anlamadım bırden mı ınıo göruntu
Hamlamış gibi vajina ağrısı bende de oluyor ama ayakta kaldığımda yada yuruyuş vs yaptığımda oluyor genelde. Bebişimde daha dönmedi halaa

Hamlamış gibi vajina ağrısı bende de oluyor ama ayakta kaldığımda yada yuruyuş vs yaptığımda oluyor genelde. Bebişimde daha dönmedi halaa
O ne felaket bir agri ya!
Bende de var bir suredir. Ben ilk hamileligimde kesinlikle yasamadim boyle bir şey. Gercekten cok yurumus ya da merdiven cikmisim gibi hamlamis gibi bir agri. Yürüyüşüm degisiyor bu agrinin yüzünden.

lacrimosa nasilsin ve ne durumdasin? Muhtemel dogum tarihimiz ayni. Sezarye riskin umarim olmaz. Benim ikinci dogumum olacak inşallah. Birinci epidural normaldi bu da normal olsun istiyorum. Normalde dogum yapacagin gün cekiyorsun ama sezaryende bir ay cekiyorsun . Ve bugun esim sehir dışına cikti o yokken dogum yapmaktan korkuyorum,stresliyim bu sefer daha da kasiliyorum. dilerim zamaninda gelir. En azindan ocak annesi oluruz insallah.

Selam kızlar bişey sormak istiyorum sol gòğsümun alt tarafındaki göbek bölgem arada acıyo ama 3.4 gündür uyuşuk hep anlamadım hep dokunduğümda karıncalanıyo sizdede var mı böyle bi durum normalde sol tarafıma yatmam gerekiyo hep ama acıdığı için yatamıyorum

Merhaba kızlar, biz de bugün kontrolden geldik. Bebişimiz gayet iyi. Plasentamız, suyumuz 7-10 gün daha bizi götürürmüş. 2 ocaktan sonra her an doğumu bekleyeceğiz yani. Plasentada biraz kireçlenme var artık doğal olarak. Kilo alımı bundan sonraki süreçte yavaşlar. 40+1'i görecek bir bebek değil, her anlamda gelişimini tamamlamış doğum için hazır bekliyor artık dedi doktorumuz.

Kanala girmemiş ama kafası istenen biçimde çok güzel yerleşmiş, çok rahat biçimde normal doğum yapabileceğimi söyledi. Kanala yerleştiği için artık yüzünü doğuma kadar göremeyecekmişiz. Yavrum bir süre boynu bükük biçimde bekleyecek.önümüzdeki haftadan itibaren muayene sıklığımız 2 günde bire düşecek. Plasenta, su ve açıklık takibi için. Doğum emarelerimiz görüldüğü için magnezyumu bıraktık.

Vajina ağrılarından söz edilmiş, bir süredir benim de mesanemde cam kırığı geziyormuş gibi bir his oluyordu hareket ettikçe ya da tuvalete oturdukça vajinamın içinde bir şey yerine tık diye oturmuş gibi kütlüyordu. Dr'um çok normal olduğunu, ağırlığın idrar kesesine binmesinden kaynaklandığını söyledi. Doğuma kadar devam edermiş.

Biz de artık son düzlüğe girdik ve bekleyeceğiz minik kuzumuzun gelmesini.

benim de o bölge de acı var ama karıncalanma şeklinde değil, yanık acısı gibi, ben deri çok gerildiği için acıyordur diye pek önemsemedim.

Bide kış ya insan korkuyor acaba kar olur mu gece mi olur bir sürü soru işareti doluyor insanın kafası
Dr a gittik bugun kizimiz makat gelis donmemis ve artik sezeryani garantiledik. Ayagida suan kanalda degil ve ciger gelistirici igneye gerek duymadi ne zaman istiyorsa gelsin vaktidir, nişan yada su gelince paniklemeden sakince gelin stres olmayin 1 saatte dogum olmaz dedi bilgin olsun.

Kızlar merhaba saglik ocağına kontrole gittim. Ayağımdaki şişliği gösterdim normal bu zamanlarda dedi ama yine de sen sabah akşam tansiyonunu ölç dedi. Ben de protein kacagi falan oluyormuş ondan korktum bu kadar şişlik normal mi.

Perşembe kontrolüm var. Doktorumu aradım bekleyim mi geleyim mi diye çok yoğun açmadı.

Sizin sislikler ne alemde. Ayağımın üstü ve bilekler fena şiş ve birden oldu haftasonu korkuyorum gitsem mi hemen.

benim de o bölge de acı var ama karıncalanma şeklinde değil, yanık acısı gibi, ben deri çok gerildiği için acıyordur diye pek önemsemedim.
Anladım benim kız o tarafta yatıyomuş yaslandı heralde oraya ondan olablr diye düşündüm bnde yarın kntrolum var Dr a sorym bklm

Doğum yapan arkadaşlardan haber varmı herşey yolundadır inssallah

Ben çok heyecanlıyım doğum çantam felan hazır hastahabe icin kokulu tas ve çikolata kapı süsü hazır fotoğraf makinesi ve süsleme ile ilgili bir kaç detay eksik bu hafta onları halledeceğim

Tansyonuni olctun mu peki protein kacaginin en buyuk belirtiso tansyon gorme bozuklugu goz onunde sinek ucmasi

Protein kaçağı tansiyon ile beli oluyor galiba

Ödem varsa çok tuzlu tüketmiş olabilirmisiniz idrar tahlili felan yaptıysanız idrarda çıkar hemen

Tansyonuni olctun mu peki protein kacaginin en buyuk belirtiso tansyon gorme bozuklugu goz onunde sinek ucmasi
Olçtum canım her zaman düşük olur 12.8 çıktı normal yani. Görme bozukluğu yok. Ama o sinek uçması hamilelik öncesi de oluyodu bende zaten.

Protein kaçağı tansiyon ile beli oluyor galiba

Ödem varsa çok tuzlu tüketmiş olabilirmisiniz idrar tahlili felan yaptıysanız idrarda çıkar hemen
İdrar tahlili yaptırmadim işte canım doktor bidaha gelişinde tahlil yaparız demişti en son kontrol de. o zaman o kadar şişlik yoktu birden oldu.

Bu kaçağın en büyük belirtisi tansiyon yüksekliği mi.

Olçtum canım her zaman düşük olur 12.8 çıktı normal yani. Görme bozukluğu yok. Ama o sinek uçması hamilelik öncesi de oluyodu bende zaten.
Tansiyonun normalse bisey cikacagini zannetmiyorum hamilelikde olan odemdir. Kendi dr gittiginde soylersin zaten o gerekirse tahlil yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…