2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende fetih okuyorum ve hatimim var az kaldı doğuma kadar biter inşallah inşirah suresini okumak gerekiyor bol bol

Kontrolüm yarın kızlar ama son 2 saattir kasıgimda Sancim var hafif hafif , bir anda biraz şiddetli sonra hafifli yor. Bel agrım yok telaslanmali miyim sizce

Sezeryan zaten canim donmemis edepsiz :) 1.5cm acilmam var sancida cikti devlette makat gelis oldugu icin dr riske atmayacak birsey yemeden cikin gelin dedi. Benim doktorum 110km mesafede olunca :))

Ay bi bebek dahaaaa :) sağlıcakla kavuş inş

canım Allah yardımcın olsun..çok kolay bir doğum geçirip bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah..ocağı bekliyormuş demek ki bebişin..darısı bizlere

Kizlar merhaba. Yarin 36+4 oluyorum ve calisamaz saporu almak istiyorum 37 yi beklemeden. Biliyorsunuz yarin pazartesi yani ben yarin aldigimda cumadan baslamaz degil mi cunku arada resmi tatil var. Kafam biraz karisti dogrusu

Kontrolüm yarın kızlar ama son 2 saattir kasıgimda Sancim var hafif hafif , bir anda biraz şiddetli sonra hafifli yor. Bel agrım yok telaslanmali miyim sizce
O ağrı bendr 1 haftadır var canım. Yarın kontrolüm var suyum ve nişan gelmeyince telaş yapmadım. Galiba doğumlar iyice yaklaştı

Kizlar merhaba. Yarin 36+4 oluyorum ve calisamaz saporu almak istiyorum 37 yi beklemeden. Biliyorsunuz yarin pazartesi yani ben yarin aldigimda cumadan baslamaz degil mi cunku arada resmi tatil var. Kafam biraz karisti dogrusu
Bence pazatesi yani 36+4 ayrılacağın için sadece 3gün aktaramazsın. Pazartesi ayrıldın sayılır canım. Bi sor tabi ama cuma saymaları saçma olur.

Benim acilen dogum yapmam lazim pazartesi bekleyemiyecem bugun karnimi inceledim yanlardan bir kac tane catlagim olmus pazartesi catir catir catlayabilirim:))))))
Başarabiliriz az kaldı yarına bende bugün cok yordum kendimi gece gece sancılanmam inşallah

Slm kızlar benim oğluş 12 günlük oldu bile sarılık tan hastanede yatmadık çok şükür benim birde 1.5 yaşında bir kızım var kayınvalide ile altlı üstlü oturuyoruz kızım onlarda kalıyor gün içinde ilgileniyorum ama gece de orda yatıyor sezeryanlı olduğum için çok ilgilenemicem diye böyle bir şey yaptık fakat ben acayip vicdan azabı çekiyorum her gün ağlıyorum kardeşini kıskanmıyor gibi ama oyuncak bebek gibi oynamak istiyor onunla iyi anne değil miyim

Başarabiliriz az kaldı yarına bende bugün cok yordum kendimi gece gece sancılanmam inşallah
Canım sonradan gördüm sancılanmışsın nasıl oldun girdin mi sezeryana inşallah güzel haberlerle gelirsin bende yarını beklıyorum

Ah canimm. Benimde 2 yasinda oglum var benimde kv gelicek bakmaya ben simdiden aglamaya basladim nasil birakip hastaneye gidicem dye boyle dusunen biri kotu bi anne olmaz. Iyi bir annesin ki vicdanın rahatsiz oluyo. Biraz daha toparlan ikisinede bakarsin zaten azcik sabir...

Hamileyken de çok ağlardım kızım ne olcak bana bişi olursa diye alışık Babanne dedeye çok seviyor fakat ben hiç rahat değilim ilk sezeryanda dikişimde problem yaşadım bunda çok korkuyorum 1 hafta sonra yanıma almayı düşünüyorum inşallah ama bu sürede sürekli ağlayacağım galiba eşim de sıkıldı benden artık lohusa kafası bitsin istiyorum

Cok uzuluyosan kayinvaliden sizde kalsin . Uzulme uzakda degil ya sutun kesilir Allah korusun. Napalim bunlar olcak seyler bi kac gun daha katlan huysuzluk yapmiyosa geceleri sorun olmaz. Gunduzde elinden geldigince ilgileniyosundur zaten. Insallah dikislerinde bi sorun cikmazda rahat rahat ilgilenirsin kuzularinla

Kizlar selam. Herkese hayirli dogumlar, bakalim grubun son annesi kim olacak :)
Dogum yapan arkadaşlar meme ucu yaralari icin neler yapıyorsunuz?
Benim bugun 4.günüm,dunden beri emziriyorum ama kan akiyor goguslerimden.
Silikon ucla emziriyorum zaten ona ragmen böyle.
Lansinoh fayda etmiyor pek.

Canım nasılsın kızının tepkisi nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…