2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sen Harika bi annesin canım hiç üzme kendini. Kardeşiyle biraz vakit geçirmesine izin ver ama bence. Gerekirse kv de size gelsin. Uzaklaştırdılar die düşünüp kıskanıp üzülebilir.

O ağrı bendr 1 haftadır var canım. Yarın kontrolüm var suyum ve nişan gelmeyince telaş yapmadım. Galiba doğumlar iyice yaklaştı

Aynen canım zaman bayağı bir yanaştı sanırım. Korkmuyorum desem yalan olur yarın çatı kontrolü vs olacak bakalım son durumumuz ne olacak :)

B bugza canım hep sen mi bizim topiği ziyaret edeceksin? Bu sefer de ben senin topiğine geleyim dedim :) bebişinin doğacağı ay gelmiş bile maşallah. Oysa daha dün gibiydi hamilelik haberini öğrendiğimiz. Belki de çoktan kucağına aldın yavrunu bilmiyorum. Henüz doğmadıysa minik Deniz'in, sağ salim kavuşun inşallah en güzel şekilde :)

Diğer tüm Ocak annelerini de tebrik ederim. Sağlıkla sıhhatle hayırla evlatlarınızı dünyaya getirmek ve yetiştirmek nasip olsun. Hepinizin bol bereketli ve gaz yapmayan sütleri olsun :)

Meraba komşu anneler ayyy sözleri okuyorum okudukça daha da yaklaştığını hissediyorum çünkü nerdeyse bi cogunuz 40 a gelemedi galiba siz Aralık ta basladiginiza göre biz şubat anneleri de bu ayın ortasında sonuna doğru başlarız heralde Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inş Rabbim sağlıkla kurtarsın bizleri hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı günler ve sağlıklı bebisler nasip olsun inş

Tabiki iyi bir annesinki vicdan yapabiliyorsun ama böyle düşünme Allah korusun üzüntüden sütün gidebilir benimde 2 yasında kızım var bende şimdiden napcaz diye düşünüyorum senin yanında kalsa daha iyi tabi dile getirmeselerde onlar herşeyi anlıyorlar bence en azından senin yanından uyusun öyle götürsünler evlerine

Aman sakın ha acıyor diye bırakma ben kızımda çok çektim ama Zaman'la geçiyor ilaçtan öte göğsünü emzirdikten hemen sonra kurula kuru tutmaya çalışben ped kullanmayı bırakmıştım çünkü ped devamlı nemlendiriyor bide garmastan krem fayda etmişti

Hadi hayırlı olsun canım. Bebişini alıyorsun kucağına. Sağ salim sağlıkla al inş

Canım nasılsın kızının tepkisi nasıl oldu?
Sagol Nurcum. Ablamiz pek mutlu su an oyle gider insallah. Her ne kadar hep kucağında dursun kimse ilgilenmesin istese de cok seviyor kardesini.
Ben iyi olmaya calisiyorum , bugun cok misafir vardi surekli yat kalk durumlari oldu, su an dikislerimin acisindan kivraniyorum. Benim dogumum riskliydi ilkinde problemler olmustu. Doktorum biraz hirpaladik seni falan dedi ondan mi bilmiyorum ama iyilesme surecim ilkine gore uzun sürecek belli ki. Belimi dogrultamadim hala.
Bir de gogusler yara oldu cok fena ona cozum ariyorum

Ya sorma dikislerimin acisindan perisanim zaten bir de meme yaralari eklendi.
Aventin gogus kalkani da iyi geliyormus yarin ondan aldiracagim.
Garmastana da bakayim cok sagol.

herkeste bir heyecann yarında benim kontrolüm var..bakalım bu sefer nasıl doğum yapacağım belli olacak mı..oyyhh belirsizlikte kötü..bebişimde iyidir inşallah 2 haftadır görmüyorum..annemde cumartesi akşama gelcek inşallah.. ev temizliğini de yarıladık beşiğini hazırlıcam yarın oğlumun..hem çok mutluyum hem stresli hem heyecanlıı karışık duygular içindeyim

Canim aralik annelerinde tahinin ustunseki yagi tavsiye ediyolardi bi dene istersen cok gecms olaun

Hayırlı olsun bebisin canim. Sen iyi bir annesin. Hepimiz iyi birer anneyiz. Vicdan azabimiz normal. Benim kizim 7 yasinda. Bende sezeryanliyim. Kendime zar zor yeterken iki parçaya bolunmek zorunda kaldim. Duygusal bir dönemden geciyoruz. Hissettiklerin normal ama gercek degil. Tabiki kizina bakilacak. Asil onun iyiligi icin butun bunlar. Uzulme yok yere.

İyi geceler kızlar yarın sabah sezeryana alınacağım ve uyuyamıyorum çok erken orda olmam lazımmış bu gece biter mi sizce
uyumaya bak bence yarindan sonra uyuyamicaksin :) simdiden hayirli olsun kolay bi dogum olsun insallah

Ayy canım benim inş biran önce geçer geçenlerde göğüs için bi karışım okumuştum lanolin+e vitamini kantaron yağı 3 ünü karıştırıp sürdüm çok iyi geldi diye yazmıştı. Bulabilirsen bi dene istersen
Bizim ablada gelsin artık diyip duruyor çok sıkılmış beklemekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…