gunlerımız aynıydı bende perşembe kavuscam ıns bebısıme ılk bebegım ve cok heycanlıyım sezeryani merak edıyorım ve korkuyorum ıslem uzun suruyormu bebeği çıkarmaları dıkıs atmalaro falanYa sorma dikislerimin acisindan perisanim zaten bir de meme yaralari eklendi.
Aventin gogus kalkani da iyi geliyormus yarin ondan aldiracagim.
Garmastana da bakayim cok sagol.
Canım sağlıkla al kuzunu kucağına şnş.Canım
gunlerımız aynıydı bende perşembe kavuscam ıns bebısıme ılk bebegım ve cok heycanlıyım sezeryani merak edıyorım ve korkuyorum ıslem uzun suruyormu bebeği çıkarmaları dıkıs atmalaro falan
Cok uzuluyosan kayinvaliden sizde kalsin . Uzulme uzakda degil ya sutun kesilir Allah korusun. Napalim bunlar olcak seyler bi kac gun daha katlan huysuzluk yapmiyosa geceleri sorun olmaz. Gunduzde elinden geldigince ilgileniyosundur zaten. Insallah dikislerinde bi sorun cikmazda rahat rahat ilgilenirsin kuzularinla
Sen Harika bi annesin canım hiç üzme kendini. Kardeşiyle biraz vakit geçirmesine izin ver ama bence. Gerekirse kv de size gelsin. Uzaklaştırdılar die düşünüp kıskanıp üzülebilir.
Tabiki iyi bir annesinki vicdan yapabiliyorsun ama böyle düşünme Allah korusun üzüntüden sütün gidebilir benimde 2 yasında kızım var bende şimdiden napcaz diye düşünüyorum senin yanında kalsa daha iyi tabi dile getirmeselerde onlar herşeyi anlıyorlar bence en azından senin yanından uyusun öyle götürsünler evlerine
Hayırlı olsun bebisin canim. Sen iyi bir annesin. Hepimiz iyi birer anneyiz. Vicdan azabimiz normal. Benim kizim 7 yasinda. Bende sezeryanliyim. Kendime zar zor yeterken iki parçaya bolunmek zorunda kaldim. Duygusal bir dönemden geciyoruz. Hissettiklerin normal ama gercek degil. Tabiki kizina bakilacak. Asil onun iyiligi icin butun bunlar. Uzulme yok yere.[/QUOTE bir az önce eve getirdim kardeşi ile vakit geçirdi oynadı biraz sonra kimle uyuyacaksın dedim babaannesini seçti bu bana çok koydu beni unutuyor mu tekrar başladım ağlamaya eşim sorumluluk almak istemiyor Kv de de çok üzülüyorsan biz burda kalalım gibi bi teklifi olmadı ben de bir şey diyemedim zaten onlara benim bu durumum saçma geliyor ne üzülüyorsun o bizimle mutlu diyip gurur duyuyorlar onları seçtiği için zormuş sabır diliyorum Allahtan bir an önce iyice iyileşip tekrar aile olmayı diliyorum teşekkür ederim değer verip cevap verdiğiniz için
Saglikla kucağına alirsin insallah canim.Canım
gunlerımız aynıydı bende perşembe kavuscam ıns bebısıme ılk bebegım ve cok heycanlıyım sezeryani merak edıyorım ve korkuyorum ıslem uzun suruyormu bebeği çıkarmaları dıkıs atmalaro falan
Canım şu anda hassas bir dönemindesin. Kendini üzmeden yıpratmadan biran önce toparlan sen ilgilenmeye başlayınca emin ol yanından ayrılmayacaktır. Çok küçük şu anda kim çok ilgilenirse onu seçiyorlar.Düzgün alıntı yapamamışım en son alıntıda yazıyor cevabım kusura bakmayın @Rzgrecematmazel_matmazel HAMSTER B Beyaz Kamelya
Benim ikinci bunda çatı kontrolü yok :)
Kizlar selam. Herkese hayirli dogumlar, bakalim grubun son annesi kim olacak :)
Dogum yapan arkadaşlar meme ucu yaralari icin neler yapıyorsunuz?
Benim bugun 4.günüm,dunden beri emziriyorum ama kan akiyor goguslerimden.
Silikon ucla emziriyorum zaten ona ragmen böyle.
Lansinoh fayda etmiyor pek.
Çok sevindim canım gözün aydın,maşallah prenseseHepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kızımı 19:45 de 3200gr 48cm spinal anestesi ile kucagima aldim. Cok guzel bir deneyimdi. Agrim sızım olmadi suana kadar sukur. Gak meme guk meme modundayiz. Sutum yok henuz ama mamada vermedik. Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin. Dogumda o agladikca bende agladim muhtesem bir andı.
Gözün aydin cnm allah analı babalı büyütsün hayırlı evlad olur inşallahHepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kızımı 19:45 de 3200gr 48cm spinal anestesi ile kucagima aldim. Cok guzel bir deneyimdi. Agrim sızım olmadi suana kadar sukur. Gak meme guk meme modundayiz. Sutum yok henuz ama mamada vermedik. Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin. Dogumda o agladikca bende agladim muhtesem bir andı.
Hoşgeldin canımB bugza canım hep sen mi bizim topiği ziyaret edeceksin? Bu sefer de ben senin topiğine geleyim dedim :) bebişinin doğacağı ay gelmiş bile maşallah. Oysa daha dün gibiydi hamilelik haberini öğrendiğimiz. Belki de çoktan kucağına aldın yavrunu bilmiyorum. Henüz doğmadıysa minik Deniz'in, sağ salim kavuşun inşallah en güzel şekilde :)
Diğer tüm Ocak annelerini de tebrik ederim. Sağlıkla sıhhatle hayırla evlatlarınızı dünyaya getirmek ve yetiştirmek nasip olsun. Hepinizin bol bereketli ve gaz yapmayan sütleri olsun :)
Hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kızımı 19:45 de 3200gr 48cm spinal anestesi ile kucagima aldim. Cok guzel bir deneyimdi. Agrim sızım olmadi suana kadar sukur. Gak meme guk meme modundayiz. Sutum yok henuz ama mamada vermedik. Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin. Dogumda o agladikca bende agladim muhtesem bir andı.
Allah anali babali buyutsun cnm .Hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kızımı 19:45 de 3200gr 48cm spinal anestesi ile kucagima aldim. Cok guzel bir deneyimdi. Agrim sızım olmadi suana kadar sukur. Gak meme guk meme modundayiz. Sutum yok henuz ama mamada vermedik. Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin. Dogumda o agladikca bende agladim muhtesem bir andı.
Rabbim hayirli vakitte guzel kolay dogum nasip etsin canim onlar ne zaman isterse o zaman geliyorlar bak tescilli :)Allah anali babali buyutsun cnm .
Su saatte uyuyamiyorum . Astimim kötü . Ben de bi an once mutlu sona kavussam artik . Ilac icmek istemiyorum .
Darisi basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?