2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım
Ya sorma dikislerimin acisindan perisanim zaten bir de meme yaralari eklendi.
Aventin gogus kalkani da iyi geliyormus yarin ondan aldiracagim.
Garmastana da bakayim cok sagol.
gunlerımız aynıydı bende perşembe kavuscam ıns bebısıme ılk bebegım ve cok heycanlıyım sezeryani merak edıyorım ve korkuyorum ıslem uzun suruyormu bebeği çıkarmaları dıkıs atmalaro falan

Canım sağlıkla al kuzunu kucağına şnş.

Sen Harika bi annesin canım hiç üzme kendini. Kardeşiyle biraz vakit geçirmesine izin ver ama bence. Gerekirse kv de size gelsin. Uzaklaştırdılar die düşünüp kıskanıp üzülebilir.

Saglikla kucağına alirsin insallah canim.
Benim 2.sezeryan, spinal anesteziyle oldu.
Bebek yanilmiyorsam ilk 15 dakika icinde alindi. Normalde anne de bebekten 15-20 dakika sonra çıkıyormuş ameliyattan. Yalniz benim bazi sıkıntılarım vardi, doktorun yuzunden de gozlemledigim kadariyla ufak aksilikler oldu, sormaya cesaret edemedim. Bebekten 1 saat sonra falan cikabildim ameliyattan.
Sonrasi inan herkese gore degisiyor. İnsallah sen cok cabuk toparlanirsin ilk dogumda daha kolay oluyor bence ayaklanmasi. Ilk gun tabiki agri sanci fazla oluyor ama 2.gun yoluna girer her sey Allahin izniyle.
Allah yardimcin olsun insallah cok guzel olacak her sey.

Avent gogus kalkani kullan cnm ben daha krem fln surmedim onu takiyorum

Hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kızımı 19:45 de 3200gr 48cm spinal anestesi ile kucagima aldim. Cok guzel bir deneyimdi. Agrim sızım olmadi suana kadar sukur. Gak meme guk meme modundayiz. Sutum yok henuz ama mamada vermedik. Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin. Dogumda o agladikca bende agladim muhtesem bir andı.

Çok sevindim canım gözün aydın,maşallah prensese
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ömrü boyunca, sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum

Arkadaslar ilk haftalardaki m.e.m.e ucu sorunlari icin kendi cozumumu yazayim belki faydalanan olur. Lansinoh kremi dogumdan once surmeye baslayin ve sutunuzun cogaldigini hissettikten sonra her emzirmeden hemen once surup elinizle yavasca sıkarak az da olsa sut cikarabilirseniz onu temizleyip emzirin. Lansinohun prospektusunde bebege zarari yoktur silmeden emzirebilirsiniz yaziyor ama bebekler yogun yag tadini pek sevmiyorlar ben oyuzden sut ciktiktan sonra silmeyi tercih ediyorum en azindan yogun tadi gitsin diye. Bende lansinohun yumusattigi m.e.m.e uclari acisa bile kanayacak duruma gelmedi hic. Allah kolaylik versin herkese. Emzirme olayi da ayri bir surec ve elbette nasip isi. Emziremeyip mama vermek zorunda kalanlar dunyayi kendinize zindan etmeyin. Bir suru tanidigim var sadece mamayla bebeklerini buyuten ve hepsi gayet saglikli kocaman cocuklar. Saglikli olduktan sonra her sekilde buyuyorlar.

Gözün aydin cnm allah analı babalı büyütsün hayırlı evlad olur inşallah

Hoşgeldin canım
Henüz doğurmadim Deniz'i. 37+5 olduk. Herhangi bir doğum belirtisi de yok şu ana kadar. Nişan ya da su gelmedi daha. Herşey yolunda devam ediyor. Hamileligim bitecek diye üzülüyorum sadece. Bi yandan da kucağıma alacağım anı iple çekiyorum.
İnşallah kalanlarimiz için kolay doğumlar olur. Bol sütlü gazsız geçer günlerimiz :)
Teşekkür ederim uğrayıp moral verdigin icin :)))

Canim hayırlı olsun maşallah ikinize de hosgelmis Miray bebek ama erken gelmiş fındık burunlun .oy yerim ben onu Ayyy sıra yaklaşıyor bizede 4 gün arayla hamilelik haberimiz i paylasmistik zaman nasıl geçmiş bak mutlu sona geldik Darısı da bize insallah

Allah anali babali buyutsun cnm .
Su saatte uyuyamiyorum . Astimim kötü . Ben de bi an once mutlu sona kavussam artik . Ilac icmek istemiyorum .
Darisi basima

Allah anali babali buyutsun cnm .
Su saatte uyuyamiyorum . Astimim kötü . Ben de bi an once mutlu sona kavussam artik . Ilac icmek istemiyorum .
Darisi basima
Rabbim hayirli vakitte guzel kolay dogum nasip etsin canim onlar ne zaman isterse o zaman geliyorlar bak tescilli :)

Bu cuma k.valideler geliyor. Neyse ki once gorumcemde kalacakmislar . Surda dogumuma sayiki gun kala hic misafir agirlayamayacagim . Evde tek olmak istiyirum . Simdiden sibir oldum . Once gorumcende kaliriz .digumdan sonra sizde kaliriz diyir. Ben dogumdan sonra da istemiyorum . Beni darlayacak bikiyirum. Yok çocuğu usutursun . Yok sunu ye sutun olsun .yok sunu ye bunu ye . Ne kadar kalacaklar onu da bilmiuorum . O halimle onlaravyemek yap . Yatak kur . Yorgan yastik bul bilmem ne nasil ugrasicam bilmiyorum . 10 gun sonra yari yil tatilinde de digrr ablasi gelir coluk cocuk . Ev curcuna . En sevmedigim sey .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…