2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İyide senin işin bebek emzirmek hizmet kısmı kv de olmalı yoksa neden geliyor ise yaramayacaksa ne işi var lohusa ile bebek yeni doğmuş bebek sadexe annesi ile teneffüs etmeli sen işine bak kızım ben bebeğe mi bakacam diyecek lohusaya bardak kaldırmak bile ağır gelir derler hizmet etmez lohusa sakın taviz verme yemeği herkesi o yapsın

Çoluk çocuk olduğu yerde hastalık vardır yaaa size mi gelecek herkes yazık günah yeni doğum yapan kadına ya

Vallla ben yastık yorgan nevresim hazırladım büyüklere zaten aynı şehirdeyiz kv maksimum 2 gün kalabilir kebdi kızında bile öyle kaldı çünkü bide oda kendi kayinvakidesiane bakıyor yoksa ona ihtiyacm olacak arada haftaici gelir

Ya sorma dikislerimin acisindan perisanim zaten bir de meme yaralari eklendi.
Aventin gogus kalkani da iyi geliyormus yarin ondan aldiracagim.
Garmastana da bakayim cok sagol.
Meme yarası için slikon göğüs ucu kullandınız mi ben ilk doğumunda 1 ay onla emzirdim o yüzden hiç yaram olmadı zaten yazdı göğsüm açık gezdim hava alınca yarada olmuyordu ama şu an kış gerçi o zaman hiç ucum yoktu bu bebekte de uc yok ne olur ne olmaz diye aldım slikon uç

Bide bebeğim 37 de doğmuştu erkendi bu bebek vaktiyle gelecek allahın izni ile belki uca gerek kalmadan kendi emer

Kızlar doğuran Arkadaşlara hayırlı olsun

bende çok heyecanlıyım bugün buradan tanışıp 6 seneyi delirdiğim yüz yüze görüştüğüm arkadaşlarından biri doğuruyor ilk bebişlerimizde beraber doğmuştu

Uyuyamadm ara ara sancı giriyor zorluyor bel ağrısı çekiyorum ama bu sancı bana zarar verir mi sonuçta dikişlerim var korkuyorum da doktorum 2 14 Ocak arası izinde ya başka doktor Olursa diye araştırma yaptım kısmet artık ama 14 ne kadar dojtora başkası da olsa gidicem.risj almak istemiyorm çünkü

Bizimkiler geldimi min 20 gun kalıyor . Evim kucuk . Calisirken de geliyidular. Yemek yapip benm gelmemi bekliyilar. Saglik probleri var . Cok is yapamiyor . Ben zaten isten yorgun gelmisim . Salatayi da sen yap duye bana birakiyor . Masayi da ben kuruyom topluyom . Oysa masayi da kurabilir salata da yapabilir7 . Benim annem arada gelip yemegimi salatama kadar yapar evimi de temizler. Bana is birakmaz . Onlar geldiginde kendime gelemiyorym . Mahvoluyorum . Sadece karismaya akil vermeye gelecek . Benm annemler 1 aydir evimin temizligi besigin kurulumu boya badanasiyla ugrasti . K.vade sadece tel de yataga nasil ortu serecen .(ceyizime verdigi ortuyu kastediyir) inadima sermicem . Kadin aylardir yatak ortume takti . Bebegi nerde yikican . Yatak odam kucuk . O yuzden salonda yikicaz mecburen . Aaa usutursunuz gorumcen yatak odasinda yikiyor . Gorumcen soyle yapiyor boyle bakiyir . Bebege hic mama vermiyir . Sanki cocyk bakmayi bi onlar biliyir . Duymak istemiyorum .kim nasil isterse oyle baksin. Allah askina size boyle cocuk dogmadan gereksiz sorular soran var mi arkadaslar

hamilelik hissini ben şimdiden özledim bile :) her saniyesinin tadını çıkar canım. Bir de bol bol fotoğraf çekin. Şimdi kendini çirkin hissediyorsundur ama doğum yaptıktan sonra aslında çirkin olmadığını anlıyorsun. Ben eşimle birlikte hiç koca göbişli foto çektirmemişim mesela ona pişman oldum ona...

Bizim topikte bir arkadaş bize bir hareketten bahsetmişti. Onu yapamayan kişi 2 güne doğum yapacak demekmiş. Ben denedim ve yapamadım sonra tam 2 gün sonra doğum gerçekleşti :) siz de deneyin isterseniz. Sırtını doksan derecelik açıyla duvara yaslayıp yere oturuyorsun. Ayaklarını uzatıyorsun. Sağ ayağının topuğunu sol ayak baş parmağının üstüne koymaya çalışıyorsun. Rahatlıkla yapabilenlerin daha zamanı var demekmiş :)

Bir de son bir şey, henüz doğum yapmayanlar bol bol uyuyunnnnn en son ne zaman deliksiz uyku uyudum hiç hatırlamıyorum

Aynı benm kaynana benmkı gecen salıdan geldi ve sürekli yanımda görmek sınır edıyor evımde rahat edemıyorm daha sımdıden herseyım altüst oldu ben bu haldeyim canı gezmek ıstiyor bıse yapabıldıgıde yok kadın çağir dıyor temızlıge!! Takmamaya caliş arkadasım cok cok 1 ay cekerız herkes evıne gider bebısine odaklan bıdaha dönemıcez bu zamanlara

Canım hayırlı uğurlu ömürlü olsun inşallah gerçekten sabırsız çıktı seninki :) darısı başımıza sağlıcakla kal...

Ĺ

Bana kimse soru sormadı hele kv lohusa yatağına demedi annem de demedi alelade bir nevresim vardı acil doğuma gitmiştim şimdide öyle olur yani

Çok boş muhabbetler ekmek yapsın yemek yapsın o muhabbet edeceğine bak benm annem de hersehi yapıyot babam da Allah için kv gelince de yapar zaten ben söylüyorum

Eğer doğum olur geliyoruz der anı ararsa haftasonlari Anne biz yemek yapamıyoruz gel yemek yapta derim yemek getirilmesin de derim zaten pek kendi anneme nasılsam ona da öyle hattaha bazen diyorum kv Anne givi üstüme gelmiyor benim kendi annem tez canlı üstüme üstüme geliyor bazen

Allah hepinize yardım etsin 3 günlük lohusa iken 20 ay önce herkese gidin evinize ben kendim bakarım diyip gönderdim herkesi

MaşaAllah çok sevindim canım senin adına.
Kavuşmuşsun minnak prensesine Rabbim sağlıkla sihhatle analı babalı büyütsün inşaAllah

gözün aydın canım..sağlıkla sıhhatle büyüt yavrunuuiyi olmanıza sevindik darısı hepimize inşallah..

ahh canım ahh aynı sıkıntılar bizde de var Allah kolaylık ve sabır versin..herkesi anlayışlı insanlarla karşılaştırsın..

Bugün kontrolümüz vardı 37+2
3.780gr olmuş ki o kadar yememe içmeme dikkat ediyorum ben 1 kg vermişim 2 haftada minik 530 gr almış 35. Haftada 3.250gr di 37 de 3.780 ve dr. heran suyun gelebilir artık hazırlıklı ol dedi
Ve o malum çatı kontrolü oldu...
Burdan çok ağrılı yazan zatı muhteremlere sesleniyorum yahu ödümüzü koparttiniz
ve korktuğum gibi olmadı şükürler olsun , kilolu olmasaydı çok kolay normal doğum yapard in dedi, haftaya kontrole gel dedi .anlayamadım ki şimdi ben normal mi yapacağım sezaryen mi :)

maşallah canım bebişine benimkiyle nerdeyse bir kilo var arasında 2850 dedi..daha 2 haftan var bebeğin kilosu iyi 3200-3300 gibi doğurursun dedi..normale göre biraz zayıf gibi geldi ama doğumun kolay olur dedi..
bende çatı muayenesi oldum..valla çok ağrılı olmadı ama ağrısızdı oldu diyemem..ileri itip elini açtıkça 2-3 kez bağırdım..alttan muayene olmuş biri olarak onlarda hiç böyle tepki vermemiştim..öyle olunca çatım dar mı diye düşündüm..hayır çatın çok iyi normal doğum yaparsın diyince şaşırdım..ee ben niye bağırdım dedim kendini kastın dedi..açıklığımda yokmuş henüz..doktorum biraz rahat çatım dar olmasına rağmen bana zorla normal doğumu denicekmiş gibi geliyor:) senin çatı muayenesi nasıl oldu canım hiç mi bağırmadın:)

Insallah kendi emebilir.
Benim de gogus ucum cok az, kavrayamiyor bebek. Dogrudan silikon ucla emzirmeye basladim ama kan akiyor ya cok fena. Kizimda da boyle olmuştu.
Gogus kalkani alacagim bugun o hava aldiriyormus insallah fayda eder.
Kizlar bu arada 6 kg gitmis benden dogumda.
Cok az geldi bana ya biraz daha gitmeliydi sanki :)

Sabirsiz61 tebrik ederim sabirsiz. Senin kiz da sabirsiz cikti saglikli, mutlu omurleriniz olsun insallh beraber.

Tum dogum yapanlari tebrik ediyorum, arada kaciriyorum snirim. Ocak itibariyle 2'ser 3'er basliyor sanirim guzel haberler.

Maşallah bebis gayet iyi ama ilk bebekse normal zor olur biraz daha kilo alırsa zor normal doğum canim allah hepimizin yardımcısı olsun

Cnmm cok sevindim darisi basimiza insallah rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin kuzum

doktorum 20sinden sonra izne çıkcakmış..tam 15 karne tatiline denk geliyor ocağın ortasında olacak doğumlar..doktorum bunu diyince bugün canım sıkıldı biraz..ama hayırlısı hakkımızda..o zamana kalmaz belki doğum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…