- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
İyide senin işin bebek emzirmek hizmet kısmı kv de olmalı yoksa neden geliyor ise yaramayacaksa ne işi var lohusa ile bebek yeni doğmuş bebek sadexe annesi ile teneffüs etmeli sen işine bak kızım ben bebeğe mi bakacam diyecek lohusaya bardak kaldırmak bile ağır gelir derler hizmet etmez lohusa sakın taviz verme yemeği herkesi o yapsınBu cuma k.valideler geliyor. Neyse ki once gorumcemde kalacakmislar . Surda dogumuma sayiki gun kala hic misafir agirlayamayacagim . Evde tek olmak istiyirum . Simdiden sibir oldum . Once gorumcende kaliriz .digumdan sonra sizde kaliriz diyir. Ben dogumdan sonra da istemiyorum . Beni darlayacak bikiyirum. Yok çocuğu usutursun . Yok sunu ye sutun olsun .yok sunu ye bunu ye . Ne kadar kalacaklar onu da bilmiuorum . O halimle onlaravyemek yap . Yatak kur . Yorgan yastik bul bilmem ne nasil ugrasicam bilmiyorum . 10 gun sonra yari yil tatilinde de digrr ablasi gelir coluk cocuk . Ev curcuna . En sevmedigim sey .
Canm zatwn alt üst oturuyorsunuz kv ne desene bizde kalın diye neden çekiniyoasn kendini üzme ne olurDüzgün alıntı yapamamışım en son alıntıda yazıyor cevabım kusura bakmayın @Rzgrece @matmazel_matmazel @HAMSTER @Beyaz Kamelya
Meme yarası için slikon göğüs ucu kullandınız mi ben ilk doğumunda 1 ay onla emzirdim o yüzden hiç yaram olmadı zaten yazdı göğsüm açık gezdim hava alınca yarada olmuyordu ama şu an kış gerçi o zaman hiç ucum yoktu bu bebekte de uc yok ne olur ne olmaz diye aldım slikon uçYa sorma dikislerimin acisindan perisanim zaten bir de meme yaralari eklendi.
Aventin gogus kalkani da iyi geliyormus yarin ondan aldiracagim.
Garmastana da bakayim cok sagol.
İyide senin işin bebek emzirmek hizmet kısmı kv de olmalı yoksa neden geliyor ise yaramayacaksa ne işi var lohusa ile bebek yeni doğmuş bebek sadexe annesi ile teneffüs etmeli sen işine bak kızım ben bebeğe mi bakacam diyecek lohusaya bardak kaldırmak bile ağır gelir derler hizmet etmez lohusa sakın taviz verme yemeği herkesi o yapsın
Çoluk çocuk olduğu yerde hastalık vardır yaaa size mi gelecek herkes yazık günah yeni doğum yapan kadına ya
Vallla ben yastık yorgan nevresim hazırladım büyüklere zaten aynı şehirdeyiz kv maksimum 2 gün kalabilir kebdi kızında bile öyle kaldı çünkü bide oda kendi kayinvakidesiane bakıyor yoksa ona ihtiyacm olacak arada haftaici gelir
Hoşgeldin canım
Henüz doğurmadim Deniz'i. 37+5 olduk. Herhangi bir doğum belirtisi de yok şu ana kadar. Nişan ya da su gelmedi daha. Herşey yolunda devam ediyor. Hamileligim bitecek diye üzülüyorum sadece. Bi yandan da kucağıma alacağım anı iple çekiyorum.
İnşallah kalanlarimiz için kolay doğumlar olur. Bol sütlü gazsız geçer günlerimiz :)
Teşekkür ederim uğrayıp moral verdigin icin :)))
Aynı benm kaynana benmkı gecen salıdan geldi ve sürekli yanımda görmek sınır edıyor evımde rahat edemıyorm daha sımdıden herseyım altüst oldu ben bu haldeyim canı gezmek ıstiyor bıse yapabıldıgıde yok kadın çağir dıyor temızlıge!! Takmamaya caliş arkadasım cok cok 1 ay cekerız herkes evıne gider bebısine odaklan bıdaha dönemıcez bu zamanlaraBizimkiler geldimi min 20 gun kalıyor . Evim kucuk . Calisirken de geliyidular. Yemek yapip benm gelmemi bekliyilar. Saglik probleri var . Cok is yapamiyor . Ben zaten isten yorgun gelmisim . Salatayi da sen yap duye bana birakiyor . Masayi da ben kuruyom topluyom . Oysa masayi da kurabilir salata da yapabilir7 . Benim annem arada gelip yemegimi salatama kadar yapar evimi de temizler. Bana is birakmaz . Onlar geldiginde kendime gelemiyorym . Mahvoluyorum . Sadece karismaya akil vermeye gelecek . Benm annemler 1 aydir evimin temizligi besigin kurulumu boya badanasiyla ugrasti . K.vade sadece tel de yataga nasil ortu serecen .(ceyizime verdigi ortuyu kastediyir) inadima sermicem . Kadin aylardir yatak ortume takti . Bebegi nerde yikican . Yatak odam kucuk . O yuzden salonda yikicaz mecburen . Aaa usutursunuz gorumcen yatak odasinda yikiyor . Gorumcen soyle yapiyor boyle bakiyir . Bebege hic mama vermiyir . Sanki cocyk bakmayi bi onlar biliyir . Duymak istemiyorum .kim nasil isterse oyle baksin. Allah askina size boyle cocuk dogmadan gereksiz sorular soran var mi arkadaslar
Canım hayırlı uğurlu ömürlü olsun inşallah gerçekten sabırsız çıktı seninki :) darısı başımıza sağlıcakla kal...Hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kızımı 19:45 de 3200gr 48cm spinal anestesi ile kucagima aldim. Cok guzel bir deneyimdi. Agrim sızım olmadi suana kadar sukur. Gak meme guk meme modundayiz. Sutum yok henuz ama mamada vermedik. Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin. Dogumda o agladikca bende agladim muhtesem bir andı.
ĹBizimkiler geldimi min 20 gun kalıyor . Evim kucuk . Calisirken de geliyidular. Yemek yapip benm gelmemi bekliyilar. Saglik probleri var . Cok is yapamiyor . Ben zaten isten yorgun gelmisim . Salatayi da sen yap duye bana birakiyor . Masayi da ben kuruyom topluyom . Oysa masayi da kurabilir salata da yapabilir7 . Benim annem arada gelip yemegimi salatama kadar yapar evimi de temizler. Bana is birakmaz . Onlar geldiginde kendime gelemiyorym . Mahvoluyorum . Sadece karismaya akil vermeye gelecek . Benm annemler 1 aydir evimin temizligi besigin kurulumu boya badanasiyla ugrasti . K.vade sadece tel de yataga nasil ortu serecen .(ceyizime verdigi ortuyu kastediyir) inadima sermicem . Kadin aylardir yatak ortume takti . Bebegi nerde yikican . Yatak odam kucuk . O yuzden salonda yikicaz mecburen . Aaa usutursunuz gorumcen yatak odasinda yikiyor . Gorumcen soyle yapiyor boyle bakiyir . Bebege hic mama vermiyir . Sanki cocyk bakmayi bi onlar biliyir . Duymak istemiyorum .kim nasil isterse oyle baksin. Allah askina size boyle cocuk dogmadan gereksiz sorular soran var mi arkadaslar
Hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kızımı 19:45 de 3200gr 48cm spinal anestesi ile kucagima aldim. Cok guzel bir deneyimdi. Agrim sızım olmadi suana kadar sukur. Gak meme guk meme modundayiz. Sutum yok henuz ama mamada vermedik. Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin. Dogumda o agladikca bende agladim muhtesem bir andı.
gözün aydın canım..sağlıkla sıhhatle büyüt yavrunuuHepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kızımı 19:45 de 3200gr 48cm spinal anestesi ile kucagima aldim. Cok guzel bir deneyimdi. Agrim sızım olmadi suana kadar sukur. Gak meme guk meme modundayiz. Sutum yok henuz ama mamada vermedik. Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin. Dogumda o agladikca bende agladim muhtesem bir andı.
ahh canım ahh aynı sıkıntılar bizde de var Allah kolaylık ve sabır versin..herkesi anlayışlı insanlarla karşılaştırsın..Bu cuma k.valideler geliyor. Neyse ki once gorumcemde kalacakmislar . Surda dogumuma sayiki gun kala hic misafir agirlayamayacagim . Evde tek olmak istiyirum . Simdiden sibir oldum . Once gorumcende kaliriz .digumdan sonra sizde kaliriz diyir. Ben dogumdan sonra da istemiyorum . Beni darlayacak bikiyirum. Yok çocuğu usutursun . Yok sunu ye sutun olsun .yok sunu ye bunu ye . Ne kadar kalacaklar onu da bilmiuorum . O halimle onlaravyemek yap . Yatak kur . Yorgan yastik bul bilmem ne nasil ugrasicam bilmiyorum . 10 gun sonra yari yil tatilinde de digrr ablasi gelir coluk cocuk . Ev curcuna . En sevmedigim sey .
maşallah canım bebişine benimkiyle nerdeyse bir kilo var arasında 2850 dedi..daha 2 haftan var bebeğin kilosu iyi 3200-3300 gibi doğurursun dedi..normale göre biraz zayıf gibi geldi ama doğumun kolay olur dedi..Bugün kontrolümüz vardı 37+2
3.780gr olmuş ki o kadar yememe içmeme dikkat ediyorum ben 1 kg vermişim 2 haftada minik 530 gr almış 35. Haftada 3.250gr di 37 de 3.780 ve dr. heran suyun gelebilir artık hazırlıklı ol dedi
Ve o malum çatı kontrolü oldu...
Burdan çok ağrılı yazan zatı muhteremlere sesleniyorum yahu ödümüzü koparttiniz
ve korktuğum gibi olmadı şükürler olsun , kilolu olmasaydı çok kolay normal doğum yapard in dedi, haftaya kontrole gel dedi .anlayamadım ki şimdi ben normal mi yapacağım sezaryen mi :)
Insallah kendi emebilir.Meme yarası için slikon göğüs ucu kullandınız mi ben ilk doğumunda 1 ay onla emzirdim o yüzden hiç yaram olmadı zaten yazdı göğsüm açık gezdim hava alınca yarada olmuyordu ama şu an kış gerçi o zaman hiç ucum yoktu bu bebekte de uc yok ne olur ne olmaz diye aldım slikon uç
Bide bebeğim 37 de doğmuştu erkendi bu bebek vaktiyle gelecek allahın izni ile belki uca gerek kalmadan kendi emer
Maşallah bebis gayet iyi ama ilk bebekse normal zor olur biraz daha kilo alırsa zor normal doğum canim allah hepimizin yardımcısı olsunBugün kontrolümüz vardı 37+2
3.780gr olmuş ki o kadar yememe içmeme dikkat ediyorum ben 1 kg vermişim 2 haftada minik 530 gr almış 35. Haftada 3.250gr di 37 de 3.780 ve dr. heran suyun gelebilir artık hazırlıklı ol dedi
Ve o malum çatı kontrolü oldu...
Burdan çok ağrılı yazan zatı muhteremlere sesleniyorum yahu ödümüzü koparttiniz
ve korktuğum gibi olmadı şükürler olsun , kilolu olmasaydı çok kolay normal doğum yapard in dedi, haftaya kontrole gel dedi .anlayamadım ki şimdi ben normal mi yapacağım sezaryen mi :)
Hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kızımı 19:45 de 3200gr 48cm spinal anestesi ile kucagima aldim. Cok guzel bir deneyimdi. Agrim sızım olmadi suana kadar sukur. Gak meme guk meme modundayiz. Sutum yok henuz ama mamada vermedik. Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin. Dogumda o agladikca bende agladim muhtesem bir andı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?