Allah analı babalı büyütsünHepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kızımı 19:45 de 3200gr 48cm spinal anestesi ile kucagima aldim. Cok guzel bir deneyimdi. Agrim sızım olmadi suana kadar sukur. Gak meme guk meme modundayiz. Sutum yok henuz ama mamada vermedik. Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin. Dogumda o agladikca bende agladim muhtesem bir andı.
Maşallah bebis gayet iyi ama ilk bebekse normal zor olur biraz daha kilo alırsa zor normal doğum canim allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlı olsun canım. Hoşgeldin Miray Allah sağlıklı, huzurlu, hayırlı bir ömür versin inşallah.Hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kızımı 19:45 de 3200gr 48cm spinal anestesi ile kucagima aldim. Cok guzel bir deneyimdi. Agrim sızım olmadi suana kadar sukur. Gak meme guk meme modundayiz. Sutum yok henuz ama mamada vermedik. Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin. Dogumda o agladikca bende agladim muhtesem bir andı.
maşallah canım bebişine benimkiyle nerdeyse bir kilo var arasında 2850 dedi..daha 2 haftan var bebeğin kilosu iyi 3200-3300 gibi doğurursun dedi..normale göre biraz zayıf gibi geldi ama doğumun kolay olur dedi..
bende çatı muayenesi oldum..valla çok ağrılı olmadı ama ağrısızdı oldu diyemem..ileri itip elini açtıkça 2-3 kez bağırdım..alttan muayene olmuş biri olarak onlarda hiç böyle tepki vermemiştim..öyle olunca çatım dar mı diye düşündüm..hayır çatın çok iyi normal doğum yaparsın diyince şaşırdım..ee ben niye bağırdım dedim kendini kastın dedi..açıklığımda yokmuş henüz..doktorum biraz rahat çatım dar olmasına rağmen bana zorla normal doğumu denicekmiş gibi geliyor:) senin çatı muayenesi nasıl oldu canım hiç mi bağırmadın:)
canıııımmm gözün aydın hayırlı olsun Allah sağlıkla büyüdüğü günlerinde görmeyide nasip etsinHepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kızımı 19:45 de 3200gr 48cm spinal anestesi ile kucagima aldim. Cok guzel bir deneyimdi. Agrim sızım olmadi suana kadar sukur. Gak meme guk meme modundayiz. Sutum yok henuz ama mamada vermedik. Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin. Dogumda o agladikca bende agladim muhtesem bir andı.
hamilelik hissini ben şimdiden özledim bile :) her saniyesinin tadını çıkar canım. Bir de bol bol fotoğraf çekin. Şimdi kendini çirkin hissediyorsundur ama doğum yaptıktan sonra aslında çirkin olmadığını anlıyorsun. Ben eşimle birlikte hiç koca göbişli foto çektirmemişim mesela ona pişman oldum ona...
Bizim topikte bir arkadaş bize bir hareketten bahsetmişti. Onu yapamayan kişi 2 güne doğum yapacak demekmiş. Ben denedim ve yapamadım sonra tam 2 gün sonra doğum gerçekleşti :) siz de deneyin isterseniz. Sırtını doksan derecelik açıyla duvara yaslayıp yere oturuyorsun. Ayaklarını uzatıyorsun. Sağ ayağının topuğunu sol ayak baş parmağının üstüne koymaya çalışıyorsun. Rahatlıkla yapabilenlerin daha zamanı var demekmiş :)
Bir de son bir şey, henüz doğum yapmayanlar bol bol uyuyunnnnn en son ne zaman deliksiz uyku uyudum hiç hatırlamıyorum
doktorum 20sinden sonra izne çıkcakmış..tam 15 karne tatiline denk geliyor ocağın ortasında olacak doğumlar..doktorum bunu diyince bugün canım sıkıldı biraz..ama hayırlısı hakkımızda..o zamana kalmaz belki doğum..
Cnm bnde ovulasyon testiyle hamile kaldım yumurtlama gününü bu adet tarihine göre ayarla adetin bittiği günden 2 gün sonra başla testlere hep aynı saatte yapmaya clş inş yumurtlama gününü görürsün Rabbim tez vakitte nasip etsin :)merhaba kızlar sıze bısey sorucam yardımcı olursanız sevınırım ben 21 aralıkta adet oldum buay 21 ınde gelmedı sokememısım adeti doktor tarlusal verdı kullandım bugun yanı 02. ocakta geldi buay bebek dusunuyoruz fakat adet tarıhım tarlusalla degıstı suan benım ovulasyon gunum hangı gün oluyor ovulasyon testı aldm takıp etmek acısından soruyorum kafam karıstı ?
cok tesekkurler ınsallah bakalım ılk defa deneyecegım adetlerım duzensız oluyo dıye bole denemek ıstedım ovulasyona bıraz yakın bı zamandamı baslamam lazım adet bıtınce 2 gun sonramı 17 tane var elımde ovulasyon testı yetermı hergun bırkere yapıcam degılmı ?Cnm bnde ovulasyon testiyle hamile kaldım yumurtlama gününü bu adet tarihine göre ayarla adetin bittiği günden 2 gün sonra başla testlere hep aynı saatte yapmaya clş inş yumurtlama gününü görürsün Rabbim tez vakitte nasip etsin :)
Canım 40 çıkana kadar kalan şişlik ödemler de gidiyor rahat 10 kg bulur 40 ında bir daha tartılırsın,şimdi canını sıkma :)Insallah kendi emebilir.
Benim de gogus ucum cok az, kavrayamiyor bebek. Dogrudan silikon ucla emzirmeye basladim ama kan akiyor ya cok fena. Kizimda da boyle olmuştu.
Gogus kalkani alacagim bugun o hava aldiriyormus insallah fayda eder.
Kizlar bu arada 6 kg gitmis benden dogumda.
Cok az geldi bana ya biraz daha gitmeliydi sanki :)
inşallah canım..bana suyun sancın felan gelir demedi de..artık doğumunun gelmesi için bir engel yok bebek istediğinde gelsin dedi..hiç birşeyden de korkma hopla zıpla naparsan yap dedi şakayla karışık..hurma mı yiyorsan ye ben bilmem artık sadece beklicez dedi..ama bana göre 12sinden sonra gelir dedi..geçen gittiğimizde 15inden sonra demişti..nasip bakalım ne zaman gecelecek yavrularımız..açıklık var mıymış sende canım?Kalmaz canım canını asla sıkma Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin inşaAllah. Bugün bana doktor dediki artik bekle dedi herann suyunda gelebilir sancında başlayabilir dedi. Artık bekle dedi tekrar haftaya gel dedi
Benim doktorda 1 ayda sadece 1 kere nobetciymis cumartesi pazar diğer 2 hafta cumartesi pazar yokmuş şehir dışındaymış icapci olmadigim hafta sonuna gelirse bebek ,ben gelemem diger nobetci doktor doğumunu yaptırır dedi siz neden gelmiyorsunuz dedim benimde özel hayatım var dedi. Sözde özel hastane işte yinede hayırlısı olsun diyorum elden birşey gelmiyor
adetin geldikten sonra gün saymaya başla canım..o gün ilk gün sayılır..merhaba kızlar sıze bısey sorucam yardımcı olursanız sevınırım ben 21 aralıkta adet oldum buay 21 ınde gelmedı sokememısım adeti doktor tarlusal verdı kullandım bugun yanı 02. ocakta geldi buay bebek dusunuyoruz fakat adet tarıhım tarlusalla degıstı suan benım ovulasyon gunum hangı gün oluyor ovulasyon testı aldm takıp etmek acısından soruyorum kafam karıstı ?
sancın ya da başka bir sıkıntın mı var canım..hamileliğim boyunca doktorum hiç idrar testi yapmadı bana..protein olması erken doğuma sebep olcak kadar önemli bir sebep mi..hiç duymamıştım..Kizlar bu aksam tahlil yaptiricam protein cikarsa dr beklemeyiz dedi. Bugun 36+2 gunluk bebek. Erken mi sizce yoksa normal dogum olsa bu zamanda doğuran varmidir
Merhaba sabah denedim ben de bu hareketi bırak sol ayak baş parmağının üzerine koymayı sağ ayağımı kaldıramadım bile :) ama benim bebiş hep aşağıda ve son birkaç gündür kanalda sanırım leğen pubis öylece ağrıyor çarşamba kontrolüm var muhtemelen perşembe ya da cuma alalım diyecek...hamilelik hissini ben şimdiden özledim bile :) her saniyesinin tadını çıkar canım. Bir de bol bol fotoğraf çekin. Şimdi kendini çirkin hissediyorsundur ama doğum yaptıktan sonra aslında çirkin olmadığını anlıyorsun. Ben eşimle birlikte hiç koca göbişli foto çektirmemişim mesela ona pişman oldum ona...
Bizim topikte bir arkadaş bize bir hareketten bahsetmişti. Onu yapamayan kişi 2 güne doğum yapacak demekmiş. Ben denedim ve yapamadım sonra tam 2 gün sonra doğum gerçekleşti :) siz de deneyin isterseniz. Sırtını doksan derecelik açıyla duvara yaslayıp yere oturuyorsun. Ayaklarını uzatıyorsun. Sağ ayağının topuğunu sol ayak baş parmağının üstüne koymaya çalışıyorsun. Rahatlıkla yapabilenlerin daha zamanı var demekmiş :)
Bir de son bir şey, henüz doğum yapmayanlar bol bol uyuyunnnnn en son ne zaman deliksiz uyku uyudum hiç hatırlamıyorum
inşallah canım..bana suyun sancın felan gelir demedi de..artık doğumunun gelmesi için bir engel yok bebek istediğinde gelsin dedi..hiç birşeyden de korkma hopla zıpla naparsan yap dedi şakayla karışık..hurma mı yiyorsan ye ben bilmem artık sadece beklicez dedi..ama bana göre 12sinden sonra gelir dedi..geçen gittiğimizde 15inden sonra demişti..nasip bakalım ne zaman gecelecek yavrularımız..açıklık var mıymış sende canım?
benim hastanemde hafta sonuda olsa kendimi doktorumu isterim dersen onu çağırıyorlar ama +500 liracık istiyorlar:) ama 20sinden sonra izinli olacağı için hiç gelemicek nasip bakalım..
Canım hormonlardan bence hassaslığın çok normal. Ama kendini üzme bebişini sütünü düşün. Çocuğun seni sevmez mi tabiki en çok seni seviyor. Lohusalık bitince diceksin niye üzülmüşüm. İçini ferah tutDüzgün alıntı yapamamışım en son alıntıda yazıyor cevabım kusura bakmayınKanguru_ matmazel_matmazel @HAMSTER @Beyaz Kamelya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?