2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
merhaba kızlar sıze bısey sorucam yardımcı olursanız sevınırım ben 21 aralıkta adet oldum buay 21 ınde gelmedı sokememısım adeti doktor tarlusal verdı kullandım bugun yanı 02. ocakta geldi buay bebek dusunuyoruz fakat adet tarıhım tarlusalla degıstı suan benım ovulasyon gunum hangı gün oluyor ovulasyon testı aldm takıp etmek acısından soruyorum kafam karıstı ?

Allah analı babalı büyütsün senin doğum benden 1 gün sonra görünüyodu. O yüzden senin doğum beni de çok heyecanlandırdı. :) Darısı başımıza. Spinal anestezi sezeryan mı oluyo bu arada

Maşallah bebis gayet iyi ama ilk bebekse normal zor olur biraz daha kilo alırsa zor normal doğum canim allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım benim inşaAllah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah
Kilo aldırmamak için ne yapmak lazım bilmiyorum :)) yemek yemeyi birakacagim resmen 4u geçecek yoksa bu gidiste

Hayırlı olsun canım. Hoşgeldin Miray Allah sağlıklı, huzurlu, hayırlı bir ömür versin inşallah.

Ben 1 kilo vermişim minnak 530 gr almış 3780gr olmuş 37. Haftada normal doğum çok zorlayacak gibi beni korkmaya başladım çünkü çok hızlı kilo alıyor bu şişko:))
Çatı muayenesinde kendini kasıyorsun diye kadın çok uyardı serbest bırak serbest bırak vs kafayı eğmiş bide bakıyor o stresle hiç ağrı hissetmedim ama eldivenden midirr nedir biraz yandı. Çünkü serbest bırakmayınca yavaş yavaş ancak bıraka bildim ondada elini itekleyip açınca dediğim gibi yandi ama agrım yoktu şükürler olsun.
Ayrıca canım senin bebek MaşaAllah zayıf değil MaşaAllah olması gerektiği kiloda normal, benim şişko uçtu sadece kilolu bende diyorumki keşke 3500 falan olsaydı

canıııımmm gözün aydın hayırlı olsun Allah sağlıkla büyüdüğü günlerinde görmeyide nasip etsin

Merhaba, ben bu hareketi sabah denedim.
90 derecelik açıyla oturma kısmını pek anlamadım ama biraz eğik yaslanarak oturdum. Zor oldu ama yapabildim. Sağ üst baldırım acıyor hâlen hattâ.
Bugün doktorum da 1 hafta daha gelmez bu bebek dedi. Ne derece gerçekçi sonuçlar veriyor bilmiyorum ama paylaşayım dedim.

Kalmaz canım canını asla sıkma Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin inşaAllah. Bugün bana doktor dediki artik bekle dedi herann suyunda gelebilir sancında başlayabilir dedi. Artık bekle dedi tekrar haftaya gel dedi
Benim doktorda 1 ayda sadece 1 kere nobetciymis cumartesi pazar diğer 2 hafta cumartesi pazar yokmuş şehir dışındaymış icapci olmadigim hafta sonuna gelirse bebek ,ben gelemem diger nobetci doktor doğumunu yaptırır dedi siz neden gelmiyorsunuz dedim benimde özel hayatım var dedi. Sözde özel hastane işte yinede hayırlısı olsun diyorum elden birşey gelmiyor

Cnm bnde ovulasyon testiyle hamile kaldım yumurtlama gününü bu adet tarihine göre ayarla adetin bittiği günden 2 gün sonra başla testlere hep aynı saatte yapmaya clş inş yumurtlama gününü görürsün Rabbim tez vakitte nasip etsin :)

cok tesekkurler ınsallah bakalım ılk defa deneyecegım adetlerım duzensız oluyo dıye bole denemek ıstedım ovulasyona bıraz yakın bı zamandamı baslamam lazım adet bıtınce 2 gun sonramı 17 tane var elımde ovulasyon testı yetermı hergun bırkere yapıcam degılmı ?

Canım 40 çıkana kadar kalan şişlik ödemler de gidiyor rahat 10 kg bulur 40 ında bir daha tartılırsın,şimdi canını sıkma :)

inşallah canım..bana suyun sancın felan gelir demedi de..artık doğumunun gelmesi için bir engel yok bebek istediğinde gelsin dedi..hiç birşeyden de korkma hopla zıpla naparsan yap dedi şakayla karışık..hurma mı yiyorsan ye ben bilmem artık sadece beklicez dedi..ama bana göre 12sinden sonra gelir dedi..geçen gittiğimizde 15inden sonra demişti..nasip bakalım ne zaman gecelecek yavrularımız..açıklık var mıymış sende canım?
benim hastanemde hafta sonuda olsa kendimi doktorumu isterim dersen onu çağırıyorlar ama +500 liracık istiyorlar:) ama 20sinden sonra izinli olacağı için hiç gelemicek nasip bakalım..

adetin geldikten sonra gün saymaya başla canım..o gün ilk gün sayılır..

Kizlar bu aksam tahlil yaptiricam protein cikarsa dr beklemeyiz dedi. Bugun 36+2 gunluk bebek. Erken mi sizce yoksa normal dogum olsa bu zamanda doğuran varmidir

Kizlar bu aksam tahlil yaptiricam protein cikarsa dr beklemeyiz dedi. Bugun 36+2 gunluk bebek. Erken mi sizce yoksa normal dogum olsa bu zamanda doğuran varmidir
sancın ya da başka bir sıkıntın mı var canım..hamileliğim boyunca doktorum hiç idrar testi yapmadı bana..protein olması erken doğuma sebep olcak kadar önemli bir sebep mi..hiç duymamıştım..

Merhaba sabah denedim ben de bu hareketi bırak sol ayak baş parmağının üzerine koymayı sağ ayağımı kaldıramadım bile :) ama benim bebiş hep aşağıda ve son birkaç gündür kanalda sanırım leğen pubis öylece ağrıyor çarşamba kontrolüm var muhtemelen perşembe ya da cuma alalım diyecek...

Açıklık yokmuş canım bebek dönmüş ama doğum kanalına girmemiş daha , ..+500 ü geçtim benim dr. Direk dediki nöbetteysem bakarım yoksa gelmem benimde bir ailem özel hayatım var k.bakmayin dedi :)) bayanın umrunda degil :)) merdiven in çık yürü sandalyeyi tut otur kalk dedi , haftaya pazartesi yine gel dedi bakayım ne yumurtlayacak :))

Evet kızlar, sanırım bugünü yarına bağlayan gece de ben doğuracağım, sabah çatı muayenem vardı, rutin kontrol, nst de sancı çıktı, dün akşam hissetmiştim ama, belim ve kasıklarım aynı anda ağrıyo ve karnım sertleşiyordu, doğum ağrılarım başlamış, doktorum öyle dedi, sonra da beni sancılarımı çekmek üzere eve yolladı, bizde eve geldik kapı süsüyle falan ilgilendik, sanırım 37+4 te normal doğumla kavuşacağım oğluma, dualarınızı esirgemeyin benden hepinize sevgiler

Eklentiler

• IMG_7184.webp
    8 KB · Görüntüleme: 127
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…