2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Çok güzelmiş kapı süsünn. Sağlıcakla alkucağına canım inşallah

Darısı başımızaaaaa :) sağlıcakla büyüt canım. Nasıldı doğum var mı tavsiyen

Canım sağlıkla gelsin kuzucun inş. Bizimde kontrolümüz vardı. Drumuz 39u bulacak gibi ama 40ı beklemez bence dedi.

takvime göre 3 günümüz kaldı ama ben de hiç kıpırtı yok , o hareketi de denedim baya rahat yapıyorum . daha bekleyecegiz sanırım

Canım kendini bunaltmamaya çalış. Eşinle paylaş durumu. Lohusa olıcaksın sonuçta. O destek olsun sana

Adetin bitsin 2veya 3 gün sonra başla genellikle öğle saatlerinde Yap cnm testlerin yeter inş her gün bitane ztn bide aklında bulunsun çift çizgiyi gördüğün günde dahil 3gun ilişki olması lzm snrada sıcak değil ılık bi duş okdr Rabbim gönlüne göre versin inş :)

Aldığı kilo normal canım 250ser gr almış :) ama biraz önceden tontişmiş annesi sağlıkla doğsun inşallah

Selam kızlar,doğumlar ve günü belli olanlar artıyor ne güzel:) Hepimiz sağ salim sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımıza inş. Benim daha ne doğum şeklim ne tarihim belli değil. Belirsizlikle bekliyorum benim kız doğum pozisyonunu almadı henüz. Bugün birkaç kez belim ve kasıklarımda ağrı oldu hafiften adet ağrısı gibi. Kızımda dün çok hareketliydi,bugün az hareket etti.Doğumun yaklaştığının habercisi mi dersiniz. Bu arada mothercare de %50 indirim var. Eksikleri olan varsa bakabilir. Uygun güzel şeyler çarptı gözümee

sancın ya da başka bir sıkıntın mı var canım..hamileliğim boyunca doktorum hiç idrar testi yapmadı bana..protein olması erken doğuma sebep olcak kadar önemli bir sebep mi..hiç duymamıştım..
Yok sancidan degil. Tansyon yuksek olunca yapiyolar genelde idrar tahlilini canim. Protein malesef onemli birsey hem bebek hem anne icin.

hayırlı olsun canım..sağlıkla kavuş inşallah yavruna..darısı bizlere günümüz aynı gibi benim keretada tık yok:)

Merhaba canlar bugün kontrolumuz vardı gelişimi çok yavaş ya dha 2400 gram ne yesem de kilo alır oğlum öneriniz var mı ?

Merhabalar
Cuma günü sezeryan günümdü, bugun kontrolde su azalmis dedi dr um. Bu aksam yatis gece ya da en gec sabaha doğum olacak inş
Hayirlisiyla al kucagina bebeğini insallah. Allah yardimcin olsun

nur_84 mrb cnm . Medilife dr unun adi neydi . Kuzenim gebe oldugunu ogrendi oraya gitmeyi düşünüyor . Normal dogumu destekleyen bi dr istiyordu . Adini yazarsan sevinirim

Sağlıkla, kolaylıkla yavrunu kıcağına alırsın inşallah :) sancılarını tarif edebilir misin biraz? Benim de özellikle son üç dört gündür belli aralıklarla şiddetli sancım oluyor kasılmayla beraber, bir süre sonra geçiyor. Bugün kontrolüm vardı, sancı çıkmadı, açılma yok, bebeğin kafası biraz inmiş ama kanala yerleşmemiş henüz. Doktor çatımın normal doğum için müsait olduğunu söyledi sadece. Birde son bi haftadır acaip vajina ağrım ve pelvis kemiği ağrım oluyor. Bu kadar şeye rağmen özellikle sancılara rağmen tık yok bir normal doğum sancısını kaç haftadır taksit taksit çektim diyebilirim sancılarını nasıl hissediyorsun tam olarak? Belki benimkilerinin ne olduğunu anlamama yardımı olur biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…