2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merhaba canlar bugün kontrolumuz vardı gelişimi çok yavaş ya dha 2400 gram ne yesem de kilo alır oğlum öneriniz var mı ?
Canım yavas değilki boyle giderse 3500a yakın olur bebişin. Haftada 200 300gr alıolar çünkü. Ama için rahat edecekse muz yiyebilirsin. Aklıma başka gelirse yazarım :)

Canım işte erken doğum tehdidi varya gününü doldurmaz cumartesi den sonra bekleriz gelmesini dedi ondan
Olsun canım sen üzme kendini bebişin şimdi kilolu olsa sağlıksız olurdu. Tam gidiyo bebeğin maşallah. Zayıf doğanlar hemen topluo kendini hem oyle düşün. Seni bile şaşırtır annesi :)

Canım teşekkür ederim öncelikle, inş hepimiz sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza, ben iki gün önce yani yılbaşı günü ilk defa canımı yakacak bir sancı hissettim, öyle ki kemiklerim ayrılıyor heralde dedim,vajinamın üstünde çok şiddetli ve kesik kesik ağrı hissettim, sonra geçti, bir gün sonr yani dün akşam dr tam olarak şöyle tarif etmişti hem belin hem kasıkların sancıyacak hem de karnın sertleşecek ve bunların hepsi aynı anda olacak anlarsın demişti, dün tam olarak aynı şeyi hissettim ama canım da pek tatlı değil baktım düzenli tekrar etmiyor yattım uyudum, arada uyandım ağrıyla ama sabaha kadar düzensiz devam etti, sabah rutin kontrolum vardı belki de onun rahatlığıyla gidip nst çektirince sancı çıktı, dr alttan muayene etti, senin sürecin başlamış dedi, bu akşam gelirsin büyük ihtimal deyip beni yolladı, eve geldiğimden beri de aslında daha düzenli olacak şekilde hem karnım geriliyo, hem kasıklarım, hem de belim ağrıyor, yalnız bu arada sabah nişana benzer bir akıntım oldu, benzer diyorum çünkü sümüksü sarı bi akıntıydı, ama kan yoktu, bence sancın olsa nst de çıkar, yada doktor anlar bence çok çok bireysel bi durum,

Canım komik olabilir ama doktoruma sormadım bile henüz, eğer çok sancım olursa isteyeceğim, ama aslında epiduralsiz sıfır müdahale istiyorum
inşallah gönlüne göre olur her şey..darısı bizlere..ben sordum bugün doktora..evde sancını çekip gelirsen muhtemelen epidurala gerek kalmaz dedi..ama dayanamazsam sancılara epidural isterim muhtemelen..

daha önce normal doğum yapan anneler epiduralsiz olunca alttan kesip dikme olursa onu nasıl yapıyorlar..uyuşturmak için başka iğne felan yapılıyor mu?

Aldığı kilo normal canım 250ser gr almış :) ama biraz önceden tontişmiş annesi sağlıkla doğsun inşallah

Sagol canım benim :) ama doktorum 4u geçerse normal doğumu düşünme dediği için tontiş diye hem çok hoşuma gidiyor hemde korkuyorum:))
Sende sağlıkla sihhatle hayırlısı ile kucağına al inşaAllah yavrunu canım benim

Merhabalar
Cuma günü sezeryan günümdü, bugun kontrolde su azalmis dedi dr um. Bu aksam yatis gece ya da en gec sabaha doğum olacak inş

Hayırlısı ile al kucağına yavrunu inşaAllah canım benim
Rabbim yardımcın olsun

daha önce normal doğum yapan anneler epiduralsiz olunca alttan kesip dikme olursa onu nasıl yapıyorlar..uyuşturmak için başka iğne felan yapılıyor mu?
Evet canım iğne yapıyorlar. Ben kızımda keatiklerini iğne yaptıklarını hissetmemiştim bile ellerinde iğneyi görünece kestiniz mi diye aormuştum

Evet bir haftadır çok çirkin hissediyorum haklısın. Odem olmaya başladı yüzüm burnum parmaklarım ve ayaklarım. Ve daha hamile çekimi yapılacak :)) Shrek gibi cikicam olsun yapalım :)))) izne ayrıldım dinleniyorum evde. Surda 16 gün kaldi.
O hareketi yapabiliyorum hala vakit var demek :)))
Siz büyüttünuz maşallah kuzuları. 5 aylık oluo di mi bebişim?

Kizlar bu aksam tahlil yaptiricam protein cikarsa dr beklemeyiz dedi. Bugun 36+2 gunluk bebek. Erken mi sizce yoksa normal dogum olsa bu zamanda doğuran varmidir
Canım benim arkadaşım 36+0 da doğum yaptı sezeryan oldu çünkü öncekide sezerya dı,bebiş 3100 kg doğdu küvöze falanda girmedi maşallah,36 dan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…