Hayırlısıyla bir avazda kurtarsın allah ,sağlıcak al yavrunun kucağınaEvet kızlar, sanırım bugünü yarına bağlayan gece de ben doğuracağım, sabah çatı muayenem vardı, rutin kontrol, nst de sancı çıktı, dün akşam hissetmiştim ama, belim ve kasıklarım aynı anda ağrıyo ve karnım sertleşiyordu, doğum ağrılarım başlamış, doktorum öyle dedi, sonra da beni sancılarımı çekmek üzere eve yolladı, bizde eve geldik kapı süsüyle falan ilgilendik, sanırım 37+4 te normal doğumla kavuşacağım oğluma, dualarınızı esirgemeyin benden hepinize sevgiler
o zaman epidural mantıksız gibi..inşallah sancılarımız çok zorlamaz da bizi epidurale gerek kalmaz..Evet canım iğne yapıyorlar. Ben kızımda keatiklerini iğne yaptıklarını hissetmemiştim bile ellerinde iğneyi görünece kestiniz mi diye aormuştum
İnşallah canım ben çok istedim gerçekten, rabbim herkesin gönlüne göre versin, sancılarım 7 dakikada bir, sanırım sabaha kadar evdeyiz :) başkaları bu sancıları takip etmeyi anlatırken ben çok korkmuştum ama şuan hiç öyle değil, ağrım var ama doğal süreç gibi,İlk normal doğum yapan sen olacaksın galibadarısı bana
Kizlar bu aksam tahlil yaptiricam protein cikarsa dr beklemeyiz dedi. Bugun 36+2 gunluk bebek. Erken mi sizce yoksa normal dogum olsa bu zamanda doğuran varmidir
Canım komik olabilir ama doktoruma sormadım bile henüz, eğer çok sancım olursa isteyeceğim, ama aslında epiduralsiz sıfır müdahale istiyorum
Evet bir haftadır çok çirkin hissediyorum haklısın. Odem olmaya başladı yüzüm burnum parmaklarım ve ayaklarım. Ve daha hamile çekimi yapılacak :)) Shrek gibi cikicam olsun yapalım :)))) izne ayrıldım dinleniyorum evde. Surda 16 gün kaldi.
O hareketi yapabiliyorum hala vakit var demek :)))
Siz büyüttünuz maşallah kuzuları. 5 aylık oluo di mi bebişim?
Anladım canım, haklısın kesinlikle bireysel bir şey bu sancı doğum vs. Umarım hepimizin doğumu pozitif bir şekilde sonuçlanır.Canım teşekkür ederim öncelikle, inş hepimiz sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza, ben iki gün önce yani yılbaşı günü ilk defa canımı yakacak bir sancı hissettim, öyle ki kemiklerim ayrılıyor heralde dedim,vajinamın üstünde çok şiddetli ve kesik kesik ağrı hissettim, sonra geçti, bir gün sonr yani dün akşam dr tam olarak şöyle tarif etmişti hem belin hem kasıkların sancıyacak hem de karnın sertleşecek ve bunların hepsi aynı anda olacak anlarsın demişti, dün tam olarak aynı şeyi hissettim ama canım da pek tatlı değil baktım düzenli tekrar etmiyor yattım uyudum, arada uyandım ağrıyla ama sabaha kadar düzensiz devam etti, sabah rutin kontrolum vardı belki de onun rahatlığıyla gidip nst çektirince sancı çıktı, dr alttan muayene etti, senin sürecin başlamış dedi, bu akşam gelirsin büyük ihtimal deyip beni yolladı, eve geldiğimden beri de aslında daha düzenli olacak şekilde hem karnım geriliyo, hem kasıklarım, hem de belim ağrıyor, yalnız bu arada sabah nişana benzer bir akıntım oldu, benzer diyorum çünkü sümüksü sarı bi akıntıydı, ama kan yoktu, bence sancın olsa nst de çıkar, yada doktor anlar bence çok çok bireysel bi durum,
Maşallah sana 7 dakikada bir sancı çekiyorsun ve buraya yaziyosun alkışİnşallah canım ben çok istedim gerçekten, rabbim herkesin gönlüne göre versin, sancılarım 7 dakikada bir, sanırım sabaha kadar evdeyiz :) başkaları bu sancıları takip etmeyi anlatırken ben çok korkmuştum ama şuan hiç öyle değil, ağrım var ama doğal süreç gibi,
Evet canım. 5 dk dedi ama oyalanacak birşey arıyor insan :) drum korkma dedi hastaneye gelmen gereken zamanı hissedeceksin dedi, bekliyorumMaşallah sana 7 dakikada bir sancı çekiyorsun ve buraya yaziyosun alkışinşallah bende böyle olurum ama bildiğim kadarıyla 5 dk bire düşünce hastaneye gitmek gerekiyo
daha önce normal doğum yapan anneler epiduralsiz olunca alttan kesip dikme olursa onu nasıl yapıyorlar..uyuşturmak için başka iğne felan yapılıyor mu?
Evet canım. 5 dk dedi ama oyalanacak birşey arıyor insan :) drum korkma dedi hastaneye gelmen gereken zamanı hissedeceksin dedi, bekliyorum
Herkese çok teşekkür ediyorum inşallah güzel bir doğum hikayesi yazacağım buraya
senin doktor da benimki gibi her gittiğimde evde çek sancını diyor..nerdeyse evde doğur biz bebeğin göbeğini kesmeye geliriz dicek:) hastanede sancı çekmek daha stresli ve zor oluyormuş..evde sancını çektiğinde açılmanda rahat olur pırt diye doğurursun diyor ama bakalım artık:)Evet canım. 5 dk dedi ama oyalanacak birşey arıyor insan :) drum korkma dedi hastaneye gelmen gereken zamanı hissedeceksin dedi, bekliyorum
Herkese çok teşekkür ediyorum inşallah güzel bir doğum hikayesi yazacağım buraya
anladım canım..o zaman normal doğumda epidural gereksiz geldi bana..umarım dayanabilirim sancılarıma..Evet dikerken iğne yapıp uyusturuyolar
Cok sukur tahlil iyi cikti insallah bundan sonraki surecide protin kacaksiz atlatirimCanım benim arkadaşım 36+0 da doğum yaptı sezeryan oldu çünkü öncekide sezerya dı,bebiş 3100 kg doğdu küvöze falanda girmedi maşallah,36 dan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum
ilkindede ayni sorunu yasadigom için tansyonum surekli takip altinda zaten. Tahlilde bi sorun cikmadi cok sukur insallah bidahada sorun cikmaz 18 gun daha dayansin icerde :)Merhaba, proteinin yuksek cikmasi maalesef obemli. Tansiyonunu da surekli kontrol etmeni tavsiye ederim. Yukselirse hemen doktoruna haber ver. Merak etme 36 haftadan sonra bebisler kuveze girmeden atlatiyorlar sureci. Kilosu az bile olsa dogduktan sonra hizli toparliyorlar. Oncelikli onemli olan sey anne-bebek sagligi. Erken olmus , sezaryan olmus takilip uzulme. Hayirlisi olsun hersey icin.
Eftalyaa, hadi insallah. Bir avazda kurtlursun. Supersin. İnsallah hersey gonlunce olur. Muhtesem bir dogum hikayesi paylasirsin bizimle. Bebisini saglikla alirsin insallah. Bekliyoruz guzel haberlerini.
Çok sevindim canım ,inşallah beklesin gününü bebişCok sukur tahlil iyi cikti insallah bundan sonraki surecide protin kacaksiz atlatirim
ilkindede ayni sorunu yasadigom için tansyonum surekli takip altinda zaten. Tahlilde bi sorun cikmadi cok sukur insallah bidahada sorun cikmaz 18 gun daha dayansin icerde :)
İki isimi yanyana koyun bence uyumlu ,berrak mısra olarak :)selam kızlar nasılsiniz? bebişler hosgelmis. benim de kizima kavusmama 2 gün kaldı. Ama hala ismini netlestiremedik. Sizce hangisi Mısra ve Berrak arasında kaldık. Eşim Mısrayi istiyor onu kırmak istemiyorum Misranin yanina yakisabilecek bir isim öneriniz olur mu?
Canım epiduralde 4-6 cm açıklık varken yapılırsa sonuç alınıyor 6 cmden sonra açıkçası etkis olmuyormuş.o zaman epidural mantıksız gibi..inşallah sancılarımız çok zorlamaz da bizi epidurale gerek kalmaz..
@Facelessman sanırım öyle olucak canım teşekkürlerİki isimi yanyana koyun bence uyumlu ,berrak mısra olarak :)
Hayirlisiyla al kucagina bebeğini insallah. Allah yardimcin olsun
H
Hadi bakalım sağlıcakla kucağına al canım inşallah. Ocak bebeği olucak yinede :)
Amin çok tesekkur ederimHayırlısı ile al kucağına yavrunu inşaAllah canım benim
Rabbim yardımcın olsun
Evet canım. 5 dk dedi ama oyalanacak birşey arıyor insan :) drum korkma dedi hastaneye gelmen gereken zamanı hissedeceksin dedi, bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?