2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hayırlısıyla bir avazda kurtarsın allah ,sağlıcak al yavrunun kucağına

Evet canım iğne yapıyorlar. Ben kızımda keatiklerini iğne yaptıklarını hissetmemiştim bile ellerinde iğneyi görünece kestiniz mi diye aormuştum
o zaman epidural mantıksız gibi..inşallah sancılarımız çok zorlamaz da bizi epidurale gerek kalmaz..

İlk normal doğum yapan sen olacaksın galiba darısı bana
İnşallah canım ben çok istedim gerçekten, rabbim herkesin gönlüne göre versin, sancılarım 7 dakikada bir, sanırım sabaha kadar evdeyiz :) başkaları bu sancıları takip etmeyi anlatırken ben çok korkmuştum ama şuan hiç öyle değil, ağrım var ama doğal süreç gibi,

Kizlar bu aksam tahlil yaptiricam protein cikarsa dr beklemeyiz dedi. Bugun 36+2 gunluk bebek. Erken mi sizce yoksa normal dogum olsa bu zamanda doğuran varmidir

Merhaba, proteinin yuksek cikmasi maalesef obemli. Tansiyonunu da surekli kontrol etmeni tavsiye ederim. Yukselirse hemen doktoruna haber ver. Merak etme 36 haftadan sonra bebisler kuveze girmeden atlatiyorlar sureci. Kilosu az bile olsa dogduktan sonra hizli toparliyorlar. Oncelikli onemli olan sey anne-bebek sagligi. Erken olmus , sezaryan olmus takilip uzulme. Hayirlisi olsun hersey icin.

Canım komik olabilir ama doktoruma sormadım bile henüz, eğer çok sancım olursa isteyeceğim, ama aslında epiduralsiz sıfır müdahale istiyorum

Eftalyaa, hadi insallah. Bir avazda kurtlursun. Supersin. İnsallah hersey gonlunce olur. Muhtesem bir dogum hikayesi paylasirsin bizimle. Bebisini saglikla alirsin insallah. Bekliyoruz guzel haberlerini.

olsun emin ol çok guzelsin. Sonra o fotoğraflara bakmaya doyamayacaksın :)
benim minnoş acele etti 37 haftalık doğdu o yüzden 5 ocakta 6 buçuk aylık olacağız :) o kadar hızlı geçiyor ki zaman hic birsey anlamıyor insan.

Anladım canım, haklısın kesinlikle bireysel bir şey bu sancı doğum vs. Umarım hepimizin doğumu pozitif bir şekilde sonuçlanır.

Maşallah sana 7 dakikada bir sancı çekiyorsun ve buraya yaziyosun alkış inşallah bende böyle olurum ama bildiğim kadarıyla 5 dk bire düşünce hastaneye gitmek gerekiyo

Maşallah sana 7 dakikada bir sancı çekiyorsun ve buraya yaziyosun alkış inşallah bende böyle olurum ama bildiğim kadarıyla 5 dk bire düşünce hastaneye gitmek gerekiyo
Evet canım. 5 dk dedi ama oyalanacak birşey arıyor insan :) drum korkma dedi hastaneye gelmen gereken zamanı hissedeceksin dedi, bekliyorum

Herkese çok teşekkür ediyorum inşallah güzel bir doğum hikayesi yazacağım buraya

senin doktor da benimki gibi her gittiğimde evde çek sancını diyor..nerdeyse evde doğur biz bebeğin göbeğini kesmeye geliriz dicek:) hastanede sancı çekmek daha stresli ve zor oluyormuş..evde sancını çektiğinde açılmanda rahat olur pırt diye doğurursun diyor ama bakalım artık:)

Canım benim arkadaşım 36+0 da doğum yaptı sezeryan oldu çünkü öncekide sezerya dı,bebiş 3100 kg doğdu küvöze falanda girmedi maşallah,36 dan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum
Cok sukur tahlil iyi cikti insallah bundan sonraki surecide protin kacaksiz atlatirim
ilkindede ayni sorunu yasadigom için tansyonum surekli takip altinda zaten. Tahlilde bi sorun cikmadi cok sukur insallah bidahada sorun cikmaz 18 gun daha dayansin icerde :)

selam kızlar nasılsiniz? bebişler hosgelmis. benim de kizima kavusmama 2 gün kaldı. Ama hala ismini netlestiremedik. Sizce hangisi Mısra ve Berrak arasında kaldık. Eşim Mısrayi istiyor onu kırmak istemiyorum Misranin yanina yakisabilecek bir isim öneriniz olur mu?

Merhaba ocak anneleri bebişlerinizi sağlıcakla büyütün...
Kız bebekler erkek bebeklere göre daha önce mi geliyor acaba? Oğlum 38+3 de doğdu ama.

Çok sevindim canım ,inşallah beklesin gününü bebiş

İki isimi yanyana koyun bence uyumlu ,berrak mısra olarak :)

Hayirlisiyla al kucagina bebeğini insallah. Allah yardimcin olsun

Amin, teşekkür ederim

H

Hadi bakalım sağlıcakla kucağına al canım inşallah. Ocak bebeği olucak yinede :)

Evet bekledi 2017 yi ama gününü bekleyemedi :)

Hayırlısı ile al kucağına yavrunu inşaAllah canım benim
Rabbim yardımcın olsun
Amin çok tesekkur ederim

Hastanede bos boş beklemek cok sıkıciymis, evde sancı cekmek daha mantıklı olmus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…