- 25 Ocak 2014
- 128
- 285
- 53
- 38
Sana da sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum canımAmin, teşekkür ederim
Evet bekledi 2017 yi ama gününü bekleyemedi :)
Amin çok tesekkur ederim
Hastanede bos boş beklemek cok sıkıciymis, evde sancı cekmek daha mantıklı olmus :)
Banada geçen hafta doktorum ooo senin karnın daha yukarıda 39 40ı bulur gelmesi bu bebeğin dedi. Doğum pozisyonunda ama yukardaymış. Hakkımızda hayırlısı heyecan ve korku var.Canım sağlıkla gelsin kuzucun inş. Bizimde kontrolümüz vardı. Drumuz 39u bulacak gibi ama 40ı beklemez bence dedi.
İnşallah kolay bir doğum olur sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.Merhabalar
Cuma günü sezeryan günümdü, bugun kontrolde su azalmis dedi dr um. Bu aksam yatis gece ya da en gec sabaha doğum olacak inş
Maşallah bu güzelliğe. Allah analı babalı büyümek nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah.Dün bu saatlerde sizinle paylaşmamıştım uyku girmiyordu gözüme evet şimdide girmiyor minik bir kuzuyu izle ek dünyadaki en güzel duygu tüm isteyenlere versin diye Doğum boyunca dua ettim .doğum çok kolaydı epiduralla spinal karışık oldum kuzum çok iyi teyzoşları emmeye çalışıyor zor kısım bitti darısı doğuracak annelere öpüyorum hepinizi .
Bende de böyle bş hemen gelsin isteği bi biraz daha içerde dursun isteği var karnakarışığım. Zorlandıkça hemen doğsun istiyorum bi taraftan düşününce azcık daha kilo alsın diyorum. Hayırlısıyla kavuşalım kuzularımıza inş.Banada geçen hafta doktorum ooo senin karnın daha yukarıda 39 40ı bulur gelmesi bu bebeğin dedi. Doğum pozisyonunda ama yukardaymış. Hakkımızda hayırlısı heyecan ve korku var.
İnşallah kolay bir doğum olur sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.
Maşallah bu güzelliğe. Allah analı babalı büyümek nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah.
Oyy maşallah canım sağlıkla büyüt kuzunu inş.Dün bu saatlerde sizinle paylaşmamıştım uyku girmiyordu gözüme evet şimdide girmiyor minik bir kuzuyu izle ek dünyadaki en güzel duygu tüm isteyenlere versin diye Doğum boyunca dua ettim .doğum çok kolaydı epiduralla spinal karışık oldum kuzum çok iyi teyzoşları emmeye çalışıyor zor kısım bitti darısı doğuracak annelere öpüyorum hepinizi .
Maşallah cnm güle güle büyütün inşallahDün bu saatlerde sizinle paylaşmamıştım uyku girmiyordu gözüme evet şimdide girmiyor minik bir kuzuyu izle ek dünyadaki en güzel duygu tüm isteyenlere versin diye Doğum boyunca dua ettim .doğum çok kolaydı epiduralla spinal karışık oldum kuzum çok iyi teyzoşları emmeye çalışıyor zor kısım bitti darısı doğuracak annelere öpüyorum hepinizi .
Canım benimkini keserken uyuşturmadılar fakat sancı o kadar kuvvetli ki seni kestiğini bile hissetmiyorsunuz. Kesilmesinde sıkıntı yok yani Bebek çıktıktan sonra da dikiş atılacağında uyuşması için iğne yaptı fakat dikiş atılırken daha zor geçti benim için çünkü dikişi hep hissettim. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimizedaha önce normal doğum yapan anneler epiduralsizh olunca alttan kesip dikme olursa onu nasıl yapıyorlar..uyuşturmak için başka iğne felan yapılıyor mu?
MaşallahDün bu saatlerde sizinle paylaşmamıştım uyku girmiyordu gözüme evet şimdide girmiyor minik bir kuzuyu izle ek dünyadaki en güzel duygu tüm isteyenlere versin diye Doğum boyunca dua ettim .doğum çok kolaydı epiduralla spinal karışık oldum kuzum çok iyi teyzoşları emmeye çalışıyor zor kısım bitti darısı doğuracak annelere öpüyorum hepinizi .
Canim maşallah bebisine çok tatlı .allah analı babali buyutsun ,hayırlı, uzun ömürlü, sağlıklı bi bebek olsun inşallah.Dün bu saatlerde sizinle paylaşmamıştım uyku girmiyordu gözüme evet şimdide girmiyor minik bir kuzuyu izle ek dünyadaki en güzel duygu tüm isteyenlere versin diye Doğum boyunca dua ettim .doğum çok kolaydı epiduralla spinal karışık oldum kuzum çok iyi teyzoşları emmeye çalışıyor zor kısım bitti darısı doğuracak annelere öpüyorum hepinizi .
Amin inşallah Rabbim yar ve yardimcimız olsunCanım benimkini keserken uyuşturmadılar fakat sancı o kadar kuvvetli ki seni kestiğini bile hissetmiyorsunuz. Kesilmesinde sıkıntı yok yani Bebek çıktıktan sonra da dikiş atılacağında uyuşması için iğne yaptı fakat dikiş atılırken daha zor geçti benim için çünkü dikişi hep hissettim. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize
Hoşgeldin canım :) o duygular bizdede had safadaa. Beklioruz bebişleriiSelam kızlar cici güzel anneler...doğumum şubatta gözüküyor ama doktorun demesine göre biz beklemicez sanırım günümüzü ve ocak ayında gelicez...o yüzden ocak annelerine bir merhaba demek istedim ...ne güzel çoğu kişi anne olmuş bile darısı bekleyenlerin başına olsun inşallah... Heyecan merak korku garip duygular içindeyim gün yaklaştıkça dahada tuhaf oluyorum :/
Dün bu saatlerde sizinle paylaşmamıştım uyku girmiyordu gözüme evet şimdide girmiyor minik bir kuzuyu izle ek dünyadaki en güzel duygu tüm isteyenlere versin diye Doğum boyunca dua ettim .doğum çok kolaydı epiduralla spinal karışık oldum kuzum çok iyi teyzoşları emmeye çalışıyor zor kısım bitti darısı doğuracak annelere öpüyorum hepinizi .
Canım benimkini keserken uyuşturmadılar fakat sancı o kadar kuvvetli ki seni kestiğini bile hissetmiyorsunuz. Kesilmesinde sıkıntı yok yani Bebek çıktıktan sonra da dikiş atılacağında uyuşması için iğne yaptı fakat dikiş atılırken daha zor geçti benim için çünkü dikişi hep hissettim. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize
Allahım ne kadar güzel bir bebek MAŞALLAHDün bu saatlerde sizinle paylaşmamıştım uyku girmiyordu gözüme evet şimdide girmiyor minik bir kuzuyu izle ek dünyadaki en güzel duygu tüm isteyenlere versin diye Doğum boyunca dua ettim .doğum çok kolaydı epiduralla spinal karışık oldum kuzum çok iyi teyzoşları emmeye çalışıyor zor kısım bitti darısı doğuracak annelere öpüyorum hepinizi .
Kızlar birşey soracağım ben en sona biberonlari bırakmıştım kaç gündür gözüme büyüdü
Kaynayan suda 5 dk kaynasın tarzı yazılar var philips avent naturel cam biberon aldım 2 tane tüm parcalarin hepsini kaynatın diyor
e meme kısmı yumuşak slikon gibi birşey kapagida plastik yamulmaz mi kaynayınca. Açıkçası plastik kısmına ne yapacağıma karar veremedim siz ne yaptınız ?
Canım benimde biberon,emzik,kalkan vs hep aventin ben kaynattım tüm parçalarını 5 dakika hiçbirşey olmadı. Kullanım kısmında da yazıyordu zaten kullanmadan önce 5 dakika kaynatın diye. Önce suyu kaynattım ben. Kaynayan suyun içine attım. 5 dakika kaynattım.Kızlar birşey soracağım ben en sona biberonlari bırakmıştım kaç gündür gözüme büyüdü
Kaynayan suda 5 dk kaynasın tarzı yazılar var philips avent naturel cam biberon aldım 2 tane tüm parcalarin hepsini kaynatın diyor
e meme kısmı yumuşak slikon gibi birşey kapagida plastik yamulmaz mi kaynayınca. Açıkçası plastik kısmına ne yapacağıma karar veremedim siz ne yaptınız ?
Merhaba..
İlk bebeğimde kaynayan suda 5 dk kadar kaynatmıştım ama silikon kısımları hep beyazlamıştı.
Sonraları önce deterjanlı su da bir güzel yıkadım. Sonra iyice durulayıp kaynamış suyun içine attım ve altını kapattım.
4-5 dk bekletip bir maşa yardımı ile temiz bir bez üzerine ters çevirip iyice kurumasını bekledim.
Bu kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?