2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Bi deneyeyim canım
Haydi bismillah, su suyu bi kaynatayım bakalım ne olacak , bide plastiği eriyor muş :))))

Maşallah barekAllah Allah im hayırlı sağlıklı ömürler versin minige su görüntüye bayılıyorum ya ilk gün yorgunlukları sislikleri :) kuzucuk lar nasıl da yorgun oluyorlar

inşallah canım..korkuyorum..bazen bir cesaret dolduruyorum içime..sonra balon gibi sönüyorum..Rabbim hepimize kolaylık versin

sağlıkla büyüt yavrunu canım..çok tatlıymış maşallah darısı bizlere inşallah..

canım ben kaynattım hafta sonu bişey olmadı..o plastik parçaları azcık daha erken aldım..

Allah sağlıklı hayırlı bir hayat yaşamasını nasip etsin inşallah

ayy masallah allahım saglıcakla buyutmeyı nasıp etsın canım hayırlı olsu bebısın

Maşallah kuzuya hayırlı evlat olsun inşallah

E eftalyaaaa canım nasılsın doğum gerçekleşti mi?
E eftalyaaaa doğum yaptı galiba hiç sesi çıkmadığına göre

Kızlar teşekkürler doğumum yavaş ilerliyor, sancım oldu biraz açılmam oldu, ama durdu,drum suni sancı yapmak istemedi, herşeyin doğalı makbul diyor saolsun, akşam hastanede yattım fakat sancım durdu açılmam ilerlemedi eve geri yollandım, bi iki gün sürecek yeterince açılman diyor, kontrol edecek, babası kılıklı ağır ve sakin hareket ediyor :) yine de çok şükür bir sıkıntı yok, hastanem ve drum konusunda doğru karar vermiş olduğumu gördüm, gelişmelerden haberdar edeceğim

Hadi sağlıkla gelsin kuzucuk inş. Kesinlikle habersiz bırakma bizleri

Ben her parçasını kaynattım sorun olmadı.

Canım korkutmak istemem ama 23 aralıkta görümcem doğum yaptı dikiş atılırken uyuşturdular ama hissettim dedi doktor heryeri uyuşmuyor malesef demiş bir kısmı hissediliyormuş.

Belki kaynatın canım ama yinede paylaşayım görümcem suyu kaynatıp için emzik biberon hepsini atıp altını kapatıyor hemen ağzı kapalı bekletiyor en doğrusu bu sanki.

Allah yardımcın olsun tez zamanda sağlıkla doğarda rahatlarsın inşallah biran önce.

Doğuran arkadaşlar hayırlı olsun sancı çeken doğum bekleyen arkadaşım bize de dua et şu an bekleyen herkese dua ediyorum sağlıkla gelsin evlatlar bekliyoruz yavrularımız

Bende dün son hazırlıkları yaptım keşke fotoğraf ekleyebilsem fikir almak istiyorm ama telefonuna uygulamadan beceremedim

bende uygulamadan atmasını bilmiyorum canım..atabiliyorsan bilgisayara at ordan yükle..

Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım bu sefer masaya özenmek istedim geçen sefer pek fırsatımız olmadı süslemek istiyorum o zamanda süsleme vardı ama lohusa serveti felan yoktu fotoğraf çekmiştim o zaman böyle süsleyin diye öyle yaptılar şimdide yine foto çekip eşime yolladım düzen bu olsun diye ben basak burcuyum çift katlı servisligin altına lokum da almak istiyorum

çok güzel olmuşlar canım..çikolatalar benim çikolatalardan:) ben daha servis şeklinde hazırlamadım ama hemen hemen hazır hediyeliklerimiz..bende bi lokum alcam o kaldı..yıldız şeklinde olanlar ne?mavi badem şekerini nerden aldın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…