- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
Canım benimde biberon,emzik,kalkan vs hep aventin ben kaynattım tüm parçalarını 5 dakika hiçbirşey olmadı. Kullanım kısmında da yazıyordu zaten kullanmadan önce 5 dakika kaynatın diye. Önce suyu kaynattım ben. Kaynayan suyun içine attım. 5 dakika kaynattım.
Maşallah barekAllah Allah im hayırlı sağlıklı ömürler versin minige su görüntüye bayılıyorum ya ilk gün yorgunlukları sislikleri :) kuzucuk lar nasıl da yorgun oluyorlarDün bu saatlerde sizinle paylaşmamıştım uyku girmiyordu gözüme evet şimdide girmiyor minik bir kuzuyu izle ek dünyadaki en güzel duygu tüm isteyenlere versin diye Doğum boyunca dua ettim .doğum çok kolaydı epiduralla spinal karışık oldum kuzum çok iyi teyzoşları emmeye çalışıyor zor kısım bitti darısı doğuracak annelere öpüyorum hepinizi .
inşallah canım..korkuyorum..bazen bir cesaret dolduruyorum içime..sonra balon gibi sönüyorum..Rabbim hepimize kolaylık versinCanım benimkini keserken uyuşturmadılar fakat sancı o kadar kuvvetli ki seni kestiğini bile hissetmiyorsunuz. Kesilmesinde sıkıntı yok yani Bebek çıktıktan sonra da dikiş atılacağında uyuşması için iğne yaptı fakat dikiş atılırken daha zor geçti benim için çünkü dikişi hep hissettim. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize
sağlıkla büyüt yavrunu canım..çok tatlıymış maşallahDün bu saatlerde sizinle paylaşmamıştım uyku girmiyordu gözüme evet şimdide girmiyor minik bir kuzuyu izle ek dünyadaki en güzel duygu tüm isteyenlere versin diye Doğum boyunca dua ettim .doğum çok kolaydı epiduralla spinal karışık oldum kuzum çok iyi teyzoşları emmeye çalışıyor zor kısım bitti darısı doğuracak annelere öpüyorum hepinizi .
canım ben kaynattım hafta sonu bişey olmadı..o plastik parçaları azcık daha erken aldım..Kızlar birşey soracağım ben en sona biberonlari bırakmıştım kaç gündür gözüme büyüdü
Kaynayan suda 5 dk kaynasın tarzı yazılar var philips avent naturel cam biberon aldım 2 tane tüm parcalarin hepsini kaynatın diyor
e meme kısmı yumuşak slikon gibi birşey kapagida plastik yamulmaz mi kaynayınca. Açıkçası plastik kısmına ne yapacağıma karar veremedim siz ne yaptınız ?
Allah sağlıklı hayırlı bir hayat yaşamasını nasip etsin inşallahDün bu saatlerde sizinle paylaşmamıştım uyku girmiyordu gözüme evet şimdide girmiyor minik bir kuzuyu izle ek dünyadaki en güzel duygu tüm isteyenlere versin diye Doğum boyunca dua ettim .doğum çok kolaydı epiduralla spinal karışık oldum kuzum çok iyi teyzoşları emmeye çalışıyor zor kısım bitti darısı doğuracak annelere öpüyorum hepinizi .
Benimkine bişey olmadı ama seninkine olursa bilemem oda senin şansınaBi deneyeyim canım
Haydi bismillah, su suyu bi kaynatayım bakalım ne olacak , bide plastiği eriyor muş :))))
ayy masallah allahım saglıcakla buyutmeyı nasıp etsın canım hayırlı olsu bebısınDün bu saatlerde sizinle paylaşmamıştım uyku girmiyordu gözüme evet şimdide girmiyor minik bir kuzuyu izle ek dünyadaki en güzel duygu tüm isteyenlere versin diye Doğum boyunca dua ettim .doğum çok kolaydı epiduralla spinal karışık oldum kuzum çok iyi teyzoşları emmeye çalışıyor zor kısım bitti darısı doğuracak annelere öpüyorum hepinizi .
Maşallah kuzuya hayırlı evlat olsun inşallahDün bu saatlerde sizinle paylaşmamıştım uyku girmiyordu gözüme evet şimdide girmiyor minik bir kuzuyu izle ek dünyadaki en güzel duygu tüm isteyenlere versin diye Doğum boyunca dua ettim .doğum çok kolaydı epiduralla spinal karışık oldum kuzum çok iyi teyzoşları emmeye çalışıyor zor kısım bitti darısı doğuracak annelere öpüyorum hepinizi .
E eftalyaaaa canım nasılsın doğum gerçekleşti mi?
Hadi sağlıkla gelsin kuzucuk inş. Kesinlikle habersiz bırakma bizleriKızlar teşekkürler doğumum yavaş ilerliyor, sancım oldu biraz açılmam oldu, ama durdu,drum suni sancı yapmak istemedi, herşeyin doğalı makbul diyor saolsun, akşam hastanede yattım fakat sancım durdu açılmam ilerlemedi eve geri yollandım, bi iki gün sürecek yeterince açılman diyor, kontrol edecek, babası kılıklı ağır ve sakin hareket ediyor :) yine de çok şükür bir sıkıntı yok, hastanem ve drum konusunda doğru karar vermiş olduğumu gördüm, gelişmelerden haberdar edeceğim
Ben her parçasını kaynattım sorun olmadı.Kızlar birşey soracağım ben en sona biberonlari bırakmıştım kaç gündür gözüme büyüdü
Kaynayan suda 5 dk kaynasın tarzı yazılar var philips avent naturel cam biberon aldım 2 tane tüm parcalarin hepsini kaynatın diyor
e meme kısmı yumuşak slikon gibi birşey kapagida plastik yamulmaz mi kaynayınca. Açıkçası plastik kısmına ne yapacağıma karar veremedim siz ne yaptınız ?
Vallaha korktum bir arkadaşım daha var oda dikişte sıkıntı yaşamış abartıyor sanmistim demekki soyledigi doğruymuş
Kaç dikiş attılar canim sana. İğne yaptıkları halde uyuşmadımi hiç - bide ilk bebek genelde normal doğum olunca çok dikişli oluyor muş doğrumu canım
Kızlar birşey soracağım ben en sona biberonlari bırakmıştım kaç gündür gözüme büyüdü
Allah yardımcın olsun tez zamanda sağlıkla doğarda rahatlarsın inşallah biran önce.Kızlar teşekkürler doğumum yavaş ilerliyor, sancım oldu biraz açılmam oldu, ama durdu,drum suni sancı yapmak istemedi, herşeyin doğalı makbul diyor saolsun, akşam hastanede yattım fakat sancım durdu açılmam ilerlemedi eve geri yollandım, bi iki gün sürecek yeterince açılman diyor, kontrol edecek, babası kılıklı ağır ve sakin hareket ediyor :) yine de çok şükür bir sıkıntı yok, hastanem ve drum konusunda doğru karar vermiş olduğumu gördüm, gelişmelerden haberdar edeceğim
bende uygulamadan atmasını bilmiyorum canım..atabiliyorsan bilgisayara at ordan yükle..Doğuran arkadaşlar hayırlı olsun sancı çeken doğum bekleyen arkadaşım bize de dua et şu an bekleyen herkese dua ediyorum sağlıkla gelsin evlatlar bekliyoruz yavrularımız
Bende dün son hazırlıkları yaptım keşke fotoğraf ekleyebilsem fikir almak istiyorm ama telefonuna uygulamadan beceremedim
çok güzel olmuşlar canım..çikolatalar benim çikolatalardan:) ben daha servis şeklinde hazırlamadım ama hemen hemen hazır hediyeliklerimiz..bende bi lokum alcam o kaldı..yıldız şeklinde olanlar ne?mavi badem şekerini nerden aldın canım?Eki Görüntüle 1933933 Eki Görüntüle 1933935 Eki Görüntüle 1933936 Eki Görüntüle 1933937
Eki Görüntüle 1933939 Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım bu sefer masaya özenmek istedim geçen sefer pek fırsatımız olmadı süslemek istiyorum o zamanda süsleme vardı ama lohusa serveti felan yoktu fotoğraf çekmiştim o zaman böyle süsleyin diye öyle yaptılar şimdide yine foto çekip eşime yolladım düzen bu olsun diye ben basak burcuyum çift katlı servisligin altına lokum da almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?