2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yıldızlar kokulu tas canm mavi badem şekeri parti malzemesi satan yerden aldım servis hazırladım fotoğraf çektim bozdum bavula koydum herşeyi hastahane de böyle yaparlar artık

ayyy Allah bağışlasın gözün aydın canım

Yıldızlar kokulu tas canm mavi badem şekeri parti malzemesi satan yerden aldım servis hazırladım fotoğraf çektim bozdum bavula koydum herşeyi hastahane de böyle yaparlar artık
bende kapı süsünün tülünü nasıl takacağını 3 kez gösterdim eşime muhtemelen yine istediğim gibi yapamıcak ama olsun sağlık olsun:) ben diğer hazırlıkları ev için yaptım eve gelenlere ikramlık..

Çok güzel olmuşlar eline sağlık

Ellerine sağlık canım cok güzel olmus

Kızlar bende kontrolden geldim benim kız iki haftada 2500ten 3180 e cıkmıs. Baya dobiş ötesi durumda hamur işi ve tatlıyı tamamen cıkarıyorum doğana kadar
Masalllah canm ben en son geçen hafta gittim 2850 idi şu an durum ne bilmiyorm geçen haftaki kilosu diğer bebisimin doğum. Kilosu ile aynı bakalım bu bebiş vaktini tamamlarsa kaç kilo olacak

Slm kizlar bugün kontrolum vardi .
Plesanta da beyazlama ve suyunda azalma var .3400 civari olmus bebek .
Sancim hic yok . Hic olmadi nst iyi dedi. Cuma gunu gel yatisini yapalim . Suni sanci ile baslaticaz dedi . Alttan muayene etti. Bu kez acidi. Rahim agzinda aciklik varmis biraz .rahim agzinin silinmesine 2cm kalmis . Bol merdiven in cik dedi ama halim yok
Bu arada 2 gundur bogazimda gicik ve yanma vardi . Öksuruge döndü ve halsizlik var her yerim agriyor . 39 haftadır grip olmamistim .olan oldu .parol ictim viks surdum ihlamur mihlamur idare ediyom . Insallah iyilesir enerjik olurum dogumda

Çok güzel canım ben normal düşündüğüm için sadece çikolata aldıracam lohusa şerbetinide evde verecem

Canım çok geçmiş olsun inş çabucak geçer. Benimde genzim yanıyor burnum akıyor.

Çok güzel canım ben normal düşündüğüm için sadece çikolata aldıracam lohusa şerbetinide evde verecem
Canm vallla Normal doğuran arkadaşlarimn odaları süslü idi fotoğrafçı hazırdı düşün ben ilki sezeryan ama yinede kendi sancımi bekliyorm bunu da eşim süsler yani

Lohusa şerbetinide hastahabe veriyor genelde belki seninki de verir

Masalllah canm ben en son geçen hafta gittim 2850 idi şu an durum ne bilmiyorm geçen haftaki kilosu diğer bebisimin doğum. Kilosu ile aynı bakalım bu bebiş vaktini tamamlarsa kaç kilo olacak
Maşallah canım tam ideal seninki. Benimki de standart gidiodu. İki haftada şişmiş. Biraz hamurişini gevsetmiştim muhtemelen ondan oldu. Bakalım hayırlısı hepimiz için

Çok sağol canım benim bende suyu kaynattım attım içine inşaAllah iyi olmuştur 5 dk beklettim. Kaynayan suda

Normal doğumdan da yavaştan korkar oldum ne yalan söyleyeyim iyi olur inşaAllah beklemedeyiz küçük beyi :)

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar

Kızlar merhabaalar hepinize Doğum yapanlara hayırlı olsunn dün kontrole gittik bebişim 3.400 küsür olmus 1 haftada 400 gram almış ya da doktor yanlış ölçüyor:)) bakalım kaç kilo ile bitireceğiz pazartesi doğumumuz inşallah sabah başka varmı 9 ocak doğumlu:)

Canım sağol bilgiler için ben de tam bitti sanıyorum tekrar oluyor :) böyle olur diyor annem de bakalım kaç gün devam edecek yarın iki haftalık olacağız inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…