2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Dogum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün huzurla neşeyle inş :)

Bizim gündüzler iyi de bebiş geceleri sürekli uyanıp emmek istiyor uykusuzluk zor geliyor tabi bana :)
Bir gün bunu yazacağımı düşünmezdim ama hala Doğum yapmayan ocak anneleri için çok geç olmadan söyleyeyim :) gece olunca her şeyi bırakın ve bol bol uyuyuuunnn :)

Bizim de bugun kontrolumuz vardi. 36+5 2980 gr olmus oglum. Dogum icin de 20 ocak diye kararlastirdik . Artik sadece geri sayim basladi

Bizim de bugun kontrolumuz vardi. 36+5 2980 gr olmus oglum. Dogum icin de 20 ocak diye kararlastirdik . Artik sadece geri sayim basladi

Canım geçmiş olsun ,inşallah hasta olmazsın son haftada

Fotoğrafçı bende ayarladım ama hastane süsü yapmadımsadece fotoğrafçımız bebeği yatıracakları beşiğin dışına tül istedi onu yapacam

Fotoğrafçı bende ayarladım ama hastane süsü yapmadımsadece fotoğrafçımız bebeği yatıracakları beşiğin dışına tül istedi onu yapacam
Ben fotoğrafçı ayarlamadm forumdan bir arkadaş var o gelebilirse çekecek insssalah sağolsun bu işe el atmış güzel anı olur fotoğrafta diğer oglumda ebe çekmişti

bizde aynı durumdayız geceleri uyku yok.gündüzleride sağolsun ablamız uyutmuyor bakalım ne kadar dayanıcam uykusuzluğa :)

Kızlar bende kontrolden geldim benim kız iki haftada 2500ten 3180 e cıkmıs. Baya dobiş ötesi durumda hamur işi ve tatlıyı tamamen cıkarıyorum doğana kadar

Al bendende o kadar 35+2 de 3.250 den 2 haftada 37+2 haftada 3780 e çıktı ve doktorum 4u geçersen normal doğumu unut dedi

Kızlar bende kontrolden geldim benim kız iki haftada 2500ten 3180 e cıkmıs. Baya dobiş ötesi durumda hamur işi ve tatlıyı tamamen cıkarıyorum doğana kadar
Maşallah ona benimki de on gün de 2700 den 3170 e çıkmış şu an normal doğum görünüyo ben de kan ilacını bıraksam mı acaba diyorum iri olursa zor olur doğum

Kızlar persembe gunu sezeryanım var ama yarım saatır agrılarım var bebek cok hareketli inanilmaz hareket edıyor bazenden kaskati kesılıyor ve vajınama basko oluyor sankı bırden elektırık carpıo gbı bıse bu doğum sancısımıdırnya

Maşallah ona benimki de on gün de 2700 den 3170 e çıkmış şu an normal doğum görünüyo ben de kan ilacını bıraksam mı acaba diyorum iri olursa zor olur doğum
canım kan ilacıyla bebeğin kilosunun pek ilgisi olduğunu sanmıyorum doğumdan sonra da kan kaybedeceğimiz için doktoruna sormadan bırakma bence..vitamini belki kesebilirsin..

belinde ağrı var mı canım..belden karnının alt tarafına doğru vuran ağrı doğum sancısı oluyormuş..

Allah analı babalı büyütsün senin doğum benden 1 gün sonra görünüyodu. O yüzden senin doğum beni de çok heyecanlandırdı. :) Darısı başımıza. Spinal anestezi sezeryan mı oluyo bu arada
Evet canim sezeryan oluyor. Simdinin bebeleri tez canli birde kizlar erken gelir derler sanirim bende tuttu :)

Biz de normal doğumu beklemedeyiz kızlar bazen geceleri özellikle hafif kasık ağrıları dışında sıkıntımız yok şükür ilk oğlum da 39+4 te normal doğdu bakalım bu paşa ne kadar beklicek

Canim eger periyodik olarak geliyorsa agrilarin ve geldiginde irkilecek boyuttaysan dogum sancisidir onlar.
Hani adet olacakken anlik kramplar girer, onun gibi. Bir de girince hemen gecmiyor birkac saniye sürüyor.
Allah yardimcin olsun .

Benim de bunu söyleyeceğim aklima gelmezdi ama ben de bebegin aciksin ve aglasin istiyorum ya.
Surekli saat kurup uyandirmaya çalışmayla geciyor butun gecem.
Sarilik olmus kuzum durmadan uyuyor.
Aglasin huysuzlansin istiyorum ici gecmis gibi yavrum durmadan uyku halinde.

Al bendende o kadar 35+2 de 3.250 den 2 haftada 37+2 haftada 3780 e çıktı ve doktorum 4u geçersen normal doğumu unut dedi
şeker sınırdaydı benim iyi gidioz die gevsemiştim sanırım ondan oldu. Seninde mi şeker vardı canım. Sıkı diyet ve yarımsar saatlik yürüyüşle durur hızları diye ümit ediyorum. Senin doktor bişi önerdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…