2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Darısı başımızaaaaa :) sağlıcakla büyüt canım. Nasıldı doğum var mı tavsiyen
Sezeryan sonrasi bol suyu ihmal etmesin sezeryan olacak olan arkadaslar. Cok guzeldi dogum biraz acelete geldi plansız ve erken olunca ama kizimin aglamasini duydugum an dunyaya bedeldi. Spinal oldum bel yada bas agrim olmadi bu aksam itibariylede sutum gelmeye basladi sukurler olsun. 2 gundur kuru kuru bos meme çekiyordu kuzucugum bu aksam uzeri sutum geldi hamdolsun inanin dunyalar benim oldu. Sarilik olmasin diye 3 kez mama verdik :) Bu arada depend kullanacak arkadaslar almayan varsa 72 kilo ile doguma girmeme ragmen orta boy bana dar gelip sıktı biraz zayifta olsaniz buyuk boy alın daha rahat edersiniz. Rabbim dogum yapacaklara kolay, agrisiz sizisiz dogum ve sonrasinda bol bol süt nasip etsin.

Fotoğrafçı bende ayarladım ama hastane süsü yapmadımsadece fotoğrafçımız bebeği yatıracakları beşiğin dışına tül istedi onu yapacam
Bizim de bir arkadas cekecekti fotograflari, cok güzel calismalari var.
Ama yogun kar yagisi nedeniyle ben doguma zor yetistim o hic gelemedi bile :)
Kismet degilmis.

Maşallah ona benimki de on gün de 2700 den 3170 e çıkmış şu an normal doğum görünüyo ben de kan ilacını bıraksam mı acaba diyorum iri olursa zor olur doğum
10 günde artış fazla gibi gelio ama seninki haftasıyla cok orantlı gitmiş canım. Bırakma bence kan ilacını. 1haftada ideal olur inşallah. Darısı bizimkileree

Canim senin kac gun oldu dogum yapali?
Benim yarin 1 hafta oluyor hala deli gibi aciyor dikislerim. Korkuyorum acaba acildi falan mi diye. Ilk dogumda cok rahattim bu anlamda cunku.
Sen ne alemdesin?

Evet canim sezeryan oluyor. Simdinin bebeleri tez canli birde kizlar erken gelir derler sanirim bende tuttu :)
Benimki de kız ama henüz bi girişimde bulunmadısabırsızlıkla bekliyorum. Inşallah çok bekletmezbebişinle bol sütlü tatlı mutlu günler

Gozunaydin canim Rabbim uzun omurlu sağlıklı anali babali buyutmeyi nasil etsin. Aramizda bir gun varmis dogumlarda ayni olmus nerdeyse. Herseyin yolunda olmasi guzel.

canım kan ilacıyla bebeğin kilosunun pek ilgisi olduğunu sanmıyorum doğumdan sonra da kan kaybedeceğimiz için doktoruna sormadan bırakma bence..vitamini belki kesebilirsin..
Haklısın canım bundan önceki kontrol de ilacım bitmişti kullanamamıştım hamileliğim boyunca beslenmeme en çok dikkat ettiğim bir zamandı en az kilo aldı. İlaca başladım bulantılardan pek iyi beslenemedim iyi gelişmiş ben de ona bağladım

10 günde artış fazla gibi gelio ama seninki haftasıyla cok orantlı gitmiş canım. Bırakma bence kan ilacını. 1haftada ideal olur inşallah. Darısı bizimkileree
Evet canım en baştan beri haftasıyla uyumlu şükür ben de bi gariplik var heralde herkes zayıf olmasından korkuyo bense minnak istiyorum normal doğum istiyorum iri olursa zor olur diye korkuyorum. Hakkımızda Hayırlısı..

Hadi hayırlısı biz kaldık sonlara.. kimler kaldı doğum yapmayan kızlar... Biri benim @buğza cordeliac nur_84 nmine .......???

evet canım, ben de doğuramadım daha, belirti de bişi yok henüz, cok fazla var ama anca geldi zamanımız. haftaya patlama olur burada diye düşünüyorum.

evet canım, ben de doğuramadım daha, belirti de bişi yok henüz, cok fazla var ama anca geldi zamanımız. haftaya patlama olur burada diye düşünüyorum.
Banada öyle geliyor sanki çoğunluk haftaya doğum yapar gibi. Ben yine sona kalacağım sanırım hem tırsıyorum böyle iyi diyorum ama hemde zorluyor artık yatamıyorum kalkamıyorum doğsa diyorum. Hayırlısı doktorda sonunu bekler öyle doğar gibi dedi.

Hadi hayırlısı biz kaldık sonlara.. kimler kaldı doğum yapmayan kızlar... Biri benim @buğza cordeliac nur_84 nmine .......???

Ben de doğuramayanlardanım. Bebede de milim değişim yok geçen haftadan beri doğum namına. Bende de. Sancım 2 falan çıkıyor. :) Açılma da yok. Pazartesiye kadar bekliyoruz. Gelmezse de durum değerlendirilecek ona göre. B bugza da doğurmadı daha.

Merhaba kızlar bende geçmeyen zaman sizde ne durumda Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin biz beklemedeyiz kızım olacak nasipse :)

Merhaba kızlar bende dogum yaptim.sancilarin 70 80 i bulmasiyla acil spinal sezryn oldum aksam 11 gibi.bebeğim cok sukur iyi 3140 gr 48 cm dogdu.surekli uyuyor 1 kez emebildi zorluyoruz ama uyanmiyor mamayi bile istemiyor bilmiyorum napicagimi.herkese hayirli doğumlar banada sancisiz günler su an dikislerim cok fena

Tebrik ederim maşallah rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin darısı bize işallah :))

hayirli olsun canim. Bence bebegini uyandurmaya caliss ayagini falan elle. Kan sekeri düstügü icin uyuyor olabilir. Dikkat et bilurubini yükselir. Mutlaka beslenmesini sagla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…