2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Tebrik ederim canım ,güle güle büyüt bebişini,sağlıklı uzun mutlu ömürleri olsun inşallah
Bu arada kaşıkla falanda olsa mama verin sarılık olmasın Yavrucak

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Ağrıların da en kısa zamanda geçer inşallah.

Hayırlı olsun canım güle güle büyüt :)

Ben de doğurmadımmm :) 11.40 da randevum var net tarih verecek artık bugün inşallah... acayip ağrım var ama kasıklarım falan bir de alttan bıçaklanıyormuş gibi vajinaya sancı giriyor...

Benzer bi ağrıyla doktora gittim belim de ağrıyordu 3 cm açılmam vE sancılarım çıktı istersen doktoru bi ara

Allah analı babalı büyütsün inşallah. Gözünüz aydın. İnşallah tez zamanda da toparlarsınız geçmiş olsun.

Gunaydın kızlar doguma gidiyorum ben sezeryan olcam dualarınızı eksik etmeyin bende sizlere dua edecegim çok öpüyorum hepinizi
Allah yardımcınız olsun. Haberinizi bekliyoruz müsait olduğunuzda inşallah.

kızlar günaydın herkese . Doğuma girmeyi bekliorum . inşalllah sağlıkla alırım :))
Allah yardımcın olsun. Ağrısız sızısız sağlıklı doğumlar inşallah.

Açıkçası canım şeker testi vs hiç yaptirmadim doktor önermedi, bende hiç istemedim şeker var mi onu bile bilmiyorum :) ben çok yiyordum öyle böyle değil geceleri kalkıp nutella ile süt hurma muz kaşar bunlar sürekli tükettiğim şeylerdi ama hamilelikte iyice sapıttım yemek konusunda
Bulantida yoktu ye iç yat arada yürüyüş ama vucuden ben fazla kilo almadım. Eşim 2.750 ancak doğar diyordu enson 2750 derken 37. Haftada 3780 oldu
Bilmiyorum ne yapacagimi doktor sadece yürüyüş yap sandalyeyi tut çök kalk hareketi yap doğumun kolay olsun dedi
Tombul bir bebeğin olacak dedi. Kilo almaması için hiçbirşey önermedi sürekli dediği bu 4kg u geçersen sezaryen olur normal doğumu unut dedi. Başka birsey demedi

Daha çok varız canım doğurmayan

evet canım, ben de doğuramadım daha, belirti de bişi yok henüz, cok fazla var ama anca geldi zamanımız. haftaya patlama olur burada diye düşünüyorum.

Bende dogurmadim doktorum yokken mümkünse dogurmayayaim diyorum ama sancı vuruyor alttan alttan

Doğurmayan daha çoookkk biri de ben :)

Ben de doğurmadımmm :) 11.40 da randevum var net tarih verecek artık bugün inşallah... acayip ağrım var ama kasıklarım falan bir de alttan bıçaklanıyormuş gibi vajinaya sancı giriyor...

Evet 38bitti bugun henuz dogurmadim. Daha gelmez gibi geliyor bana..gunumuzu bulucaz diye hissediyorum. Bekliyoruz heyecanla. Bugun nstye giricem. Bi degisiklik var mibyok mu gorucez.

Bende henüz doğum yapmadım

Evet kızlar bende henüz doğurmadım yarın doktora gideceğiz bakalım bizimki de bekleyecek galiba 40 haftayı

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhhh... Ağrısız acısız kolay doğumlarımız olur inşallah. Bende bugün akşam kontrole gideceğim çatı muayenesi yapacakmış doktorum. Çok itici gelsede katlanacağız ne yapalım. Bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…