Merhaba kızlar bende dogum yaptim.sancilarin 70 80 i bulmasiyla acil spinal sezryn oldum aksam 11 gibi.bebeğim cok sukur iyi 3140 gr 48 cm dogdu.surekli uyuyor 1 kez emebildi zorluyoruz ama uyanmiyor mamayi bile istemiyor bilmiyorum napicagimi.herkese hayirli doğumlar banada sancisiz günler su an dikislerim cok fena
Tebrik ederim canım ,güle güle büyüt bebişini,sağlıklı uzun mutlu ömürleri olsun inşallah
Bu arada kaşıkla falanda olsa mama verin sarılık olmasın Yavrucak
Merhaba kızlar bende dogum yaptim.sancilarin 70 80 i bulmasiyla acil spinal sezryn oldum aksam 11 gibi.bebeğim cok sukur iyi 3140 gr 48 cm dogdu.surekli uyuyor 1 kez emebildi zorluyoruz ama uyanmiyor mamayi bile istemiyor bilmiyorum napicagimi.herkese hayirli doğumlar banada sancisiz günler su an dikislerim cok fena
Ben de doğurmadımmm :) 11.40 da randevum var net tarih verecek artık bugün inşallah... acayip ağrım var ama kasıklarım falan bir de alttan bıçaklanıyormuş gibi vajinaya sancı giriyor...
Evet 38bitti bugun henuz dogurmadim. Daha gelmez gibi geliyor bana..gunumuzu bulucaz diye hissediyorum. Bekliyoruz heyecanla. Bugun nstye giricem. Bi degisiklik var mibyok mu gorucez.
Kızlar persembe gunu sezeryanım var ama yarım saatır agrılarım var bebek cok hareketli inanilmaz hareket edıyor bazenden kaskati kesılıyor ve vajınama basko oluyor sankı bırden elektırık carpıo gbı bıse bu doğum sancısımıdırnya
şeker sınırdaydı benim iyi gidioz die gevsemiştim sanırım ondan oldu. Seninde mi şeker vardı canım. Sıkı diyet ve yarımsar saatlik yürüyüşle durur hızları diye ümit ediyorum. Senin doktor bişi önerdi mi
Açıkçası canım şeker testi vs hiç yaptirmadim doktor önermedi, bende hiç istemedim şeker var mi onu bile bilmiyorum :) ben çok yiyordum öyle böyle değil geceleri kalkıp nutella ile süt hurma muz kaşar bunlar sürekli tükettiğim şeylerdi ama hamilelikte iyice sapıttım yemek konusunda
Bulantida yoktu ye iç yat arada yürüyüş ama vucuden ben fazla kilo almadım. Eşim 2.750 ancak doğar diyordu enson 2750 derken 37. Haftada 3780 oldu
Bilmiyorum ne yapacagimi doktor sadece yürüyüş yap sandalyeyi tut çök kalk hareketi yap doğumun kolay olsun dedi
Tombul bir bebeğin olacak dedi. Kilo almaması için hiçbirşey önermedi sürekli dediği bu 4kg u geçersen sezaryen olur normal doğumu unut dedi. Başka birsey demedi
Ben de doğuramayanlardanım. Bebede de milim değişim yok geçen haftadan beri doğum namına. Bende de. Sancım 2 falan çıkıyor. :) Açılma da yok. Pazartesiye kadar bekliyoruz. Gelmezse de durum değerlendirilecek ona göre. Bbugza
da doğurmadı daha.
Ben de doğurmadımmm :) 11.40 da randevum var net tarih verecek artık bugün inşallah... acayip ağrım var ama kasıklarım falan bir de alttan bıçaklanıyormuş gibi vajinaya sancı giriyor...
Evet 38bitti bugun henuz dogurmadim. Daha gelmez gibi geliyor bana..gunumuzu bulucaz diye hissediyorum. Bekliyoruz heyecanla. Bugun nstye giricem. Bi degisiklik var mibyok mu gorucez.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhhh... Ağrısız acısız kolay doğumlarımız olur inşallah. Bende bugün akşam kontrole gideceğim çatı muayenesi yapacakmış doktorum. Çok itici gelsede katlanacağız ne yapalım. Bakalım ne diyecek.
Maşallah ona benimki de on gün de 2700 den 3170 e çıkmış şu an normal doğum görünüyo ben de kan ilacını bıraksam mı acaba diyorum iri olursa zor olur doğum