2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Gunaydın kızlar doguma gidiyorum ben sezeryan olcam dualarınızı eksik etmeyin bende sizlere dua edecegim çok öpüyorum hepinizi

Rabbim yardımcın olsun canım benim acısız sızısız sağlıkla sihhatle kucağına al yavrunu inşaAllah dualarım seninle.

Gunaydın kızlar doguma gidiyorum ben sezeryan olcam dualarınızı eksik etmeyin bende sizlere dua edecegim çok öpüyorum hepinizi

Hadi guzel haberlerle gel insallah.

Elifgms tebrik ederim. Saglikla buyusun insallah.

Bugunden baslamis bile hareketlilik. Darisi bizlerin basina. <3

Bu arada cati muayenesinden korkmayin kizlar yawf. Oyle gerilecek birsey degil. Asagidan muayene olduk sonucta hepimiz. Kizmayin bana ama en basidi baktiklari cihaz ile parmaklari dusununce bile bu kadar cekinmeniz komik geliyor bana. Ki kaldiki bunun normal dogumu vs var. Rahat olun. Bebis icin gerekli diye dusunun. Kasmayin kendinizi acimaz hic. <3 kasarsaniz cinsellik de olmaz.

Kızlar selam...muayene oldum bebişin keyfi yerinde 3360 gr 51 cm olmuş...nst ye girdim 10-20 arası çıktı sancı dr u bekliyorum bakalım ne diyecek :)

Canım seni en iyi anlayanlardanımdır heralde 15aylık bi kızım var hamile kaldıgımdan beri vicdan azabı çekiyorm zatende kendimi hep avutmaya çalışıyorm bişeklde benm yakınmda kimse de yok kızımı alıp gün içinde 1-2 saat oynatabilecek annem ve kaynvalidem bize bırakırsın diyolar ama asla bırakamam kendini dışlanmış hisseder. Sen en azndan aynı binadaymışsın gece kaynvaliden sizde kalmazmı kızın evden ayrılmasın hani toparlayana kadar sen

Doğum yapacaklara kolaylıklar diliyorum.

Ben çok ağır grip oldum. Durduk durduk son haftayı bulduk sancım gelse doğum yapacak halim yok napıcam bilmiyorum.

Bayanlar hepinize hayırlı güzel doğumlar diliyorum
Bir konuda yardiminiza ihtiyacım var en iyi siz yardımcı olabilirsiniz
Çatlak kremi gobeginize ne kullandiniz ve en faydalı hangisi

Canim senin kac gun oldu dogum yapali?
Benim yarin 1 hafta oluyor hala deli gibi aciyor dikislerim. Korkuyorum acaba acildi falan mi diye. Ilk dogumda cok rahattim bu anlamda cunku.
Sen ne alemdesin?
Pazar aksami 19.45 de oldu dogum bu aksam 3 gun olacak. Dikislerim bilhassa gülünce inanilmaz aciyor ama kivrandiracak kadar dikis agrim falan yok rahim toparlanıp cekildikce cok sancim oluyor oda gececek zaten. Kalkip yuruyorum kizi kendim yatir kaldir yapip emziriyorum sukur. Estetik dikis var bende 1 karis resmen uzerinde bandaj falan yok pazartesi sabahtan beri acik ve dun sabah ilk dusumuzuda aldik. Acilmasindan korkuyorsun sanirim senin bandajli dikislerin oyle anladim ben gozle gordugum halde ben bile endiseleniyorum ama hersey yolundadir stre yapma.

Bayanlar hepinize hayırlı güzel doğumlar diliyorum
Bir konuda yardiminiza ihtiyacım var en iyi siz yardımcı olabilirsiniz
Çatlak kremi gobeginize ne kullandiniz ve en faydalı hangisi
ben lierac kullandım canım..aslında düzenli de kullanamadım ama faydası oldu gibi son anda çatlamazsam tabi..

Ha
Hayırlısı olsunnn :) bi an önce alsaydık kucagımıza :)

Taze doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun öncelikle darısı biz bekleyenlerin başına :)
Hastane çantanızla ilgili tavsiyelerinizi merak ediyorum açıkçası. Sanki hep eksik bi şeyler var gibi hissediyorum. Mutlaka götürün yanda hiç kullanmadım dediğiniz neler oldu? Bebeğe neler götürdünüz kaç parça kirletti vs.?

Nst de hiç sancı çıkmadı haftaya perşembe 12 sinde alacak kızlar nihayet günümüz belli oldu :) çok ağrım var alın dersen bu cuma alırım ama sezeryan doğumlarda yaş ciğer sendromu oluyor bebek sıvıyı hemen atamadığı için 1 hafta 10 gün küvezde kalıyor ne kadar durursa o kadar iyi bebek için sen karar ver yine de dedi ben de 12 ocak olsun tamam dedim artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…